Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین در دیدار با فرماندار این شهرستان، به اجرای طرح آمایش آموزش عالی اشاره کرد و گفت: این طرح با هدف ماموریت گرایی و افزایش سطح کیفی دانشگاه ها، یکی از اقدامات ارزنده وزارت علوم محسوب می شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد و به نقل از روابط عمومی مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین؛ دکتر مصطفی حیدری، رییس مجتمع در دیدار با فرماندار اسفراین با اشاره به افزایش رشته ها و تعداد دانشجویان این مجتمع افزود: مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین در بهمن 1390 به همت نماینده محترم و مسئولان شهرستان در دو رشته کاردانی مواد و مکانیک با حدود 60 دانشجو کار خود را آغاز کرد و اکنون پس از گذشت هفت سال حدود دوهزارو 100 دانشجو در 13 کد رشته در این مجتمع مشغول به تحصیل بوده که 70 درصد از کل دانشجویان غیر بومی اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی به اجرای طرح آمایش آموزش عالی اشاره کرد و افزود: این طرح با هدف ماموریت گرایی و افزایش سطح کیفی دانشگاه ها، یکی از اقدامات ارزنده وزارت علوم محسوب می شود.

 

حیدری گفت: مجتمع آموزش عالی اسفراین با کسب رتبه 12 در بین دانشگاه های صنعتی کشور در سال 1394 توانسته است از لحاظ علمی و پژوهشی جایگاه خوبی در سطح دانشگاه های کشور کسب کند.

 

رییس مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین بیان کرد: همچنین پیوستن یکی از اعضای هیات علمی این مجتمع به جمع دانشمندان یک درصد برتر دنیا و کسب عنوان پژوهشگر برتر استان در بخش اعضای هیات علمی و دانشجویی در سال گذشته از دیگر افتخارات این مجتمع محسوب می شود.

 

دکتر حیدری با تاکید بر مهارت افزایی دانشجویان افزود: عقد تفاهم نامه با سازمان فنی و حرفه ای، مجتمع صنعتی فولاد و جهاد دانشگاهی در دستور کار این مجتمع قرار دارد تا بتواند فارغ التحصیلان ماهر و کار آفرین تحویل جامعه دهیم.

 

طاهر رستمی، فرماندار اسفراین هم ضمن ابراز خرسندی از فعالیت های صورت گرفته در این مجتمع آموزش عالی گفت: خوشبختانه این مرکز آموزش عالی، رشد و جهش قابل توجهی داشته است.

 

وی، از دانشگاه ها به عنوان نهادی تاثیرگذار در توسعه شهرستان نام برد و گفت: دانشگاه ها چه در دوران قبل از انقلاب و چه بعد از آن به عنوان نهادی مهم در تحولات انقلاب در همه سطوح علمی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی و اقتصادی موثر بوده اند و در توسعه و عمران نیز بسیار تاثیرگذار هستند.

 

رستمی بیان کرد: آگاه سازی مردم در جهت اولویت بندی امور اقتصادی می تواند زمینه تغییر و تحولات اساسی اقتصاد شهرستان را فراهم سازد تا مردم با تفکری نو، برنامه های اقتصادی زندگی خود را پایه ریزی کنند.

 

فرماندار اسفراین با بیان اینکه باید تلاش کنیم این دانشکده را به عنوان یکی از قطب های علمی در حوزه فنی و مهندسی به کشور معرفی کنیم، اظهارداشت: مشارکت و تعامل اقتصادی و پیوند دانشگاه  و صنعت قطعاً منتج به تجربه‌ای موفق در حوزه توسعه و عمران و آبادانی خواهد شد.

 

 

پایان پیام/71

منبع: شبستان

کلیدواژه: اربعین حسینی اربعین پیاده روی اربعین 13 آبان مرز مهران وزیر آموزش و پرورش رای اعتماد مجلس شورای اسلامی مجلس اردبیل دانشگاه اسفراین حیدری آموزش عالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۵۷۹۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورزش خوزستان با طرح ملی آمایش سرزمینی به نقطه مطلوب می‌رسد

ایسنا/خوزستان مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان معتقد است اجرای طرح آمایش سرزمینی ورزش در استان خوزستان این حوزه را یکپارچه می‌کند.

مدیرکل ورزش و جوانان استان خوزستان در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به ضرورت تدوین و اجرای صحیح طرح ملی آمایش سرزمینی ورزش، اظهارکرد: دو مؤلفه نیازهای ورزش کشور و توزیع عادلانه از شاخصه‌های بارز طرح آمایش سرزمینی محسوب می شود که تحقق این طرح و اجرای دقیق و سالم آن ورزش کشور را به سمت و سوی یکپارچه‌ای می‌برد.

حمید بنی تمیم بیان کرد: طرح آمایش ورزش از نگاه جزیره ای به ورزش می‌کاهد و ساختار ورزش را منسجم‌تر می‌کند و رویای دیرینه ورزش یعنی یکپارچه سازی را محقق می‌کند.

او در ادامه افزود: به عبارتی با اجرای طرح آمایش، پراکندگی ساخت و ساز، پرداختن به غیر ضرورت ها و دخالت های غیر کارشناسی، تصمیمات اشتباه در جانمایی اماکن، ساز و ساخت و موارد فنی در حوزه ورزش تقلیل پیدا می کند.

مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان با اشاره به وضعیت اجرای طرح در استان خوزستان نیز گفت : با تلاش همکارانم در اداره کل و ادارات ورزش و جوانان شهرستان ها و با مشارکت سایر ارگان ها نقطه زنی این طرح پیش رفته است و اطلاعات و داده ها جمع آوری شدند.

وی تصریح کرد: استان خوزستان با تکیه بر طرح ملی آمایش سرزمینی می‌تواند به نقطه مطلوب استفاده از ظرفیت های خود برسد.

سکاندار ورزش و جوانان استان خوزستان در پایان با اشاره به ظرفیت های استان، افزود: سال هاست ظرفیت های فوق العاده استان خوزستان به سبب تصمیمات پراکنده و مسیر نامطلوب هدر رفته است که اجرای این طرح کمک شایانی به یکپارچه سازی ورزش خواهد کرد و علاوه بر استفاده بهینه از سخت افزار ورزش، دستگاه های اجرایی را در یک مسیر واحد قرار خواهد داد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نباید بدون برنامه‌ریزی دانشجو گرفته شود
  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند
  • نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم وفنون هسته‌ای دراصفهان آغاز می‌شود
  • عصر امروز، آغاز نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان
  • اجرای شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی در دانشگاه آزاد اسلامی
  • سهم ۱۹ درصدی آموزش عالی از کل بودجه عربستان/ دولت به دانشگاه‌ها آزادی عمل می‌دهد
  • ورزش خوزستان با طرح ملی آمایش سرزمینی به نقطه مطلوب می‌رسد
  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور
  • صالحی عمران: نیازمند نظر کارفرمایان صنایع در تدوین برنامه‌های درسی هستیم