Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سازمان جهادکشاورزی برای روشن شدن ماجرای سیب‌زمینی‌های سرطان‌زا در زمین‌های کشاورزی استان کرمانشاه که چند روزی است در صدر اخبار قرار گرفته امروز شنبه اقدام به انجام آزمایش از سیب‌زمینی‌ها برداشت شده از یکی از زمین‌های کشاورزی استان کرد.

این زمین کشاورزی که به انتخاب خبرنگاران انتخاب شد متعلق به یک کشاورز غیربومی از استان همدان بود ه می‌گفت در هکتار ۷ تن کود مرغی استفاده می‌کند و کود شیمیایی نهایتا ۳ کیسه در هکتار استفاده می‌کند که از نظر مسئولان جهادکشاورزی استاندارد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما بعد برای راستی‌آزمایی از حرف‌های این کشاورز از سیب‌زمینی‌هایش چندتایی به آزمایشگاه جهادکشاورزی بردند و در حضور خبرنگاران آزمایش کردند؛ نتیجه آزمایش در پیاز اوره ۱۷۰ ppm بود که حد جهانی ۱۰۰۰ ppm و در سیب زمینی متوسط ۲۴۰ ppm که تا ۲۹۰ ppm اشکالی ندارد.

مسئولان جهادکشاورزی یکی از نکات مثبت زمین‌های سیب زمینی استفاده از کود مرغی دانستند و گفتند که مزرعه کلزا که بعد از سیب زمینی کشت می‌شود عملکرد بسیار خوبی دارد؛ آنچه سازمان جهادکشاورزی به کشاورزان استان سفارش کرده استفاده از گوگرد است.

به دلیل اینکه میزان آهک در مزارع ما ۱۰ تا ۴۰ درصد است و وجود آهک در زمین باعث عدم جذب آهن، روی و فسفر در گیاهان می‌شود در حال حاضر PH خاک در مزارع ما بیش از ۷ است و باید ۶.۵ باشد کشاورزان مجبور به استفاده از گوگرد هستند.

برای این کار یکی از توصیه های کاملا علمی استفاده از اسیدسولفوریک در آب آبیاری به صورت رقیق است که حاصل واکنش این دو «گچ کشاورزی» است که برای زمین کشاورزی مفید است.

همچنین مسئولان جهادکشاورزی معتقد بودند که هیچ کشاورزی اسید را داخل آب چاه نمی‌ریزد، چون سیستم آبیاری بارانی مخازنی دارد که به صورت رقیق و کنترل شده داخل این مخازن می‌ریزند.

شهبازی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه هم به خبرنگاران گفت که میزان PH خاک های ما در حدود بیش از ۷ و ۸ است و گیاه به ۱۶ ماده غذایی میکرو المانیا و ۳ ماده غذایی به نام ماکرو المانیا نیاز دارد که در PH بالای ۷ جذب نمی‌شوند و توصیه ما استفاده از کودهای گوگردی است.

وی افزود: اگر اسید زیادی هم استفاده کنند برای خاک مضر است و ساختمان آن را متلاشی می‌کند، لذا باید در آب رقیق شود و مشکلی برای مصرف کننده انسانی هم ندارد.

وی بیان کرد: گزارشات سازمان غذا و دارو از رصد این موارد به صورت محرمانه در اختیار وزارت بهداشت و جهادکشاورزی قرار می گیرد این محصولات اگر به نرم غیراستاندارد برسد معدوم می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه بیان داشت: مصرف سم در زمین‌های کرمانشاه ۵۵۰ سی سی است در حالی که در دنیا بیش از ۱۰۰۰ سی سی استفاده می‌شود.

وی تصریح کرد: بهترین و سالم‌ترین سیب‌زمینی متعلق به کرمانشاه است، چون هیچ آفت و امراضی که در سایر شهرستانها دیده می‌شود در کرمانشاه مشاهده نشده است.

گفتنی است، چند روز پیش گزارشی با عنوان سیب زمینی هایی که با طعم سرطان در کرمانشاه تولید می شوند از صدا و سیمای مرکز کرمانشاه پخش شده که نگرانی بین مردم به وجود آورد.

کد خبر 4448776

منبع: مهر

کلیدواژه: رییس جهادکشاورزی سیب زمینی اربعین 97 اربعین حسینی مرز مهران بوشهر گرگان مشهد یوم الله 13 آبان شیراز سنندج موکب شهرکرد کرمانشاه خطبه های نماز جمعه سانحه تصادف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۶۱۶۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

 تقویت زیرساخت‌های مرز بین المللی خسروی در دستور کار استانداری

 
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه،جانشین رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عاليات کشور و دبیر کمیته مشارکتهای مردمی، اسکان و تغذیه اربعین حسینی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی و معاون عمرانی استانداری و رئیس ستاد عتبات عالیات استان حضور داشتند.

مجید نامجو جانشین رییس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات هم در دیدار استاندار کرمانشاه  با مسئولان ستاد بازسازی عتبات عالیات کشور و ستاد مرکزی اربعین، خواست تا زمین هزار و ۱۷۵ متری کشتارگاه در مرز خسروی را برای ارائه خدمات بهتر در اختیار ستاد عتبات عالیات قرار دهد.
وی افزود: سال گذشته حدود ۲ هزار کامیون از مرز خسروی عبور کرد که برای تسریع در روند ترخیص این کامیون ها نیاز است استانداری زمین دیگری را در اختیار ستاد عتبات عالیات قرار دهد.
وی همچنین از استاندار کرمانشاه خواست تا سند ساختمان ستاد عتبات واقع در محله نوبهار این شهر را به ستاد واگذار کند.
در این جلسه علی شعبانی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمانشاه نیز گفت:  در اربعین سال گذشته نتوانستیم روی بسیاری از موکب هایی که در مرز خسروی مستقر شده بودند حساب باز کنیم.
وی افزود: ما برای اسکان و تردد زوار مشکل داشتیم و مواکب مردمی که باید از بار مشکلات بر می داشتند چالش ایجاد کرده بودند و هیچ موکبی خدمات نمی داد و فقط می توانستیم به زوار آب بدهیم.
شعبانی تصریح کرد: نیاز است برای موکب ها طراحی جدیدی داشته باشیم تا موکب ضعیف نداشته باشیم برای همین بهتر از به جای ۱۰۰ موکب ضعیف ۱۰ موکب قوی ایجاد شود.
وی در خصوص زمین کشتارگاه در مرز خسروی نیز گفت: این زمین محدود است و قابل توسعه نیست و آنقدر کوچک است که نمی توان به عنوان قرارگاه و اسکان از آن استفاده کرد در حالی که بهتر است ستاد عتبات عالیات طرحی را اجرا کند که قابلیت توسعه در آینده داشته باشد.

دیگر خبرها

  • عرضه سیب زمینی ایرانشهر به بازار مصرف
  • آبرسانی به ۳۰۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی فلارد
  •  تقویت زیرساخت‌های مرز بین المللی خسروی در دستور کار استانداری
  • مواکب کوچک اربعین ساماندهی می‌شود
  • دشمن به دنبال بزرگنمایی مشکلات کارگران است
  • پیش بینی برداشت ۲۰۰۰ تن سیب زمینی در ایرانشهر
  • کشاورزی در ماه و مریخ: مزرعه‌داری در ورای مدار زمین، امکان‌پذیر است
  • روز تخصصی جهادکشاورزی در نمایشگاه Iran expo
  • صدور اطلاعیه‌ای نسبت به بارش‌های سنگین به کشاورزان و دامداران
  • تعیین عوارض ۶۰درصدی برای صادرات سیب‌زمینی