Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری تقریب، شماره ۶۷ دوماهنامه تربیتی، اخلاقی «خلق» ویژه مهر و آبان ماه جاری همراه با پرونده ویژه «پرونده‌ای برای توبه» منتشر شد. در این شماره مواردی نظیر سلوک اربعینی، هویت دینی، قصیده جلجلیه در مدح امیرالمؤمنین (ع) در دسترس مخاطبان قرار گرفته است.

در پرونده ویژه شماره ۶۷ به طرح مواردی نظیر مروری بر دیدگاه امام خمینی (ره) درباره توبه، افتضاح گناه، توبه و تسویف، مروری کوتاه بر ویژگی‌های جهنم، نماز توبه، کتاب‌شناسی توبه، بن‌بستی در کار نیست، بازگشت به اصل، دام شیطان، برنامه عملی بعد از توبه، تأثیر توسل به اهل بیت (ع)، دستورالعملی عرفانی از عالم ربانی آیت‌الله بهاری و معرفی دعای طلب توبه و آمرزش پرداخته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در سخن نخست این مجله درباره اینکه خدا چه می‌خواهد، می‌خوانیم: حضرت امام محمد باقر (ع) درباره خواسته خداوند متعال از مردم می‌فرماید: به خدا سوگند، خداوند متعال از مردم، فقط دو کار را خواسته است، به نعمت‌ها اعتراف کنند تا نعمتشان را بیفزاید و به گناهان نیز اقرار کنند تا آن گناهان را بیامرزد.

 

 

در صفحه ۳۹ این مجله درباره ویژگی‌های جهنم از زبان آیت‌الله ناصر اصفهانی استاد اخلاق و عرفان آمده است: جهنم، بیمارستان خدا است، اهل جهنم را به آنجا می‌برند که معالجه بشوند. هر کدام، دارویی دارند که باید استعمال کنند. داروی‌های آن‌ها چیست؟ انواع عذاب‌ها. در دنیا نیز مرض‌های مختلف، داروها و بیمارستان‌های تخصصی مختلف دارند. همه مریض‌ها را در یک بیمارستان نمی‌برند. به همه مریض‌ها هم یک دارو نمی‌دهند. هر مریضی را در بیمارستان مخصوص می‌برند. قرآن طبقات جهنم، چگونگی ورود، غذاهای اهل جهنم، آبی که می‌خوردند و لباس‌هایشان را بیان و انواع عذاب‌ها را هم تعیین کرده است. وقتی طلایی شش یا هشت عیار است، چقدر باید آتش به آن بتابد تا ناخالصی‌ها از آن طلاها جدا بشود؟ اما طلایی که هجده یا بیست‌دو عیار است. آتش خیلی زود، کار آن را اصلاح می‌کند و ناخالصی‌ آن جدا  می‌شود. انسان هم هر مقداری که بیشتر گناه کند، ناخالصی پیدا می‌کند و باید اصلاح بشود. اگر توانستی خودت را در این دنیا با توبه و انابه بدون آن بیمارستان و بدون آن داروها اصلاح بکنی، خوشا به سعادت تو. اما اگر نتوانستی، آنجا باید اصلاح شوی.

در متن مجله خلق با عنوان « بن‌بستی در کار نیست» این گونه ابراز می‌دارد: خدای متعال دو تن از انبیای خود( موسی و هارون علیهما السلام) را به دنبال فرعون می‌فرستد. در حالی که فرعون از مسرفان است. چقدر نفوس را از بین برده، چقدر استعدادها و ظرفیت‌های توحیدی نفوس را از بین برده! خدا می‌داند در قرون متمادی چه صدمه ای به اهل توحید و جریان توحید زده است. ولی با این حال خدای متعال به این دو نبی گرامی می‌فرماید: با او سخنی نرم بگویید تا شاید متذکر شود یا بهراسد. یعنی تذکر و خشیت و اصلاح را از او منتفی نمی‌داند. وقتی تا این حد، باب رحمت وسعت دارد. دیگر چه کسی می‌تواند از حرکت خود ناامید باشد و خود را در بن‌بست بداند. هیچ بن‌بستی در کار نیست. رحمت خدا فراگیر است.

دوماهنامه تربیتی، اخلاقی «خلق» توسط مؤسسه فرهنگی دارالهدی زیر نظر آیت‌الله ناصری استاد اخلاق حوزه علمیه اصفهان به زیور طبع آراسته شده است که حجج اسلام مسعود آذربایجانی، محمد سلطانی، قدیرعلی شمس، محمد عمومی، علی مختاری و علیرضا یحیایی از اعضای هیأت تحریریه آن هستند.

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۶۵۴۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقا دانشی و عملیاتی در حوزه اخلاق نیاز جامعه امروز است

ایسنا/قم رئیس مؤسسه آموزش عالی اخلاق اسلامی، با اشاره به اینکه ضعف‌های اخلاقی در اصناف مختلف در کشور مشاهده می‌شود، گفت: عدم رعایت حقوق همدیگر در بسیاری از موارد در جامعه امروز دیده می‌شود که نشان می‌دهد نیازمند ارتقا و تعمق دانشی در زمینه اخلاق و توجه عملیاتی به اخلاق هستیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین زارعان، در گفت‌وگو با خبرنگاران، اظهار کرد: معارف و آموزه‌های دینی در سه بخش اعتقاد، اخلاق، احکام و شریعت خلاصه می‌شود؛ بخش احکام و مناسک مورد توجه قرار گرفته، اما به باورها و اعتقادات توجه کمتری شده در حالی که فلسفه دین متکفل آن است.

وی ادامه داد: در بخش پاسخ به شبهات اعتقادی، اندیشمندانی کار کرده‌اند، اما بخش اخلاقیات با توجه به فراگیری و اقبال عموم مردم، کمتر در مقام عمل مورد توجه قرار گرفته است و به وسعت سایر بخش‌ها مهندسی علمی اتفاق نیفتاده است.

زارعان افزود: حوزه‌های علمیه باید به اخلاقیات توجه بیشتری داشته باشند، غیر از مقام دانش، در مقام رفتار و سبک زندگی مشکلات بسیاری داریم. آنچه ما در جامعه انسانی عصر امروز شاهد آن هستیم در فلسطین و ماجرای غزه، بیش از اینکه یک معارضه سیاسی و نظامی باشد یک بداخلاقی در جوامع انسانی است.

رئیس موسسه آموزش عالی اخلاق و تربیت بیان کرد: بزرگترین شاخص‌های اخلاقی در جنگ‌های صدر اسلام اتفاق افتاده است، در جریان نهضت عاشورا با توجه به جنگ بودن آن، مباحث اخلاقی زیادی پیش آمد؛ اما در جریان غزه تمام معیارهای اخلاقی زیرپا گذاشته شده تخریب و قتل کودکان و زنان و نسل‌کشی و گرسنگی همگی دایرةالمعارف بی‌اخلاقی در غزه است.

زارعان با اشاره به اینکه ضعف‌های اخلاقی در اصناف مختلف در کشور مشاهده می‌شود، گفت: عدم رعایت حقوق همدیگر در بسیاری از موارد در جامعه امروز دیده می‌شود که نشان می‌دهد نیازمند ارتقا و تعمق دانشی در زمینه اخلاق و هم توجه عملیاتی به اخلاق هستیم.

وی اظهار کرد: این موسسه ۱۴ سال در محورهای اخلاقی و تربیتی و رشته‌های مرتبط در حوزه رشد اخلاقی مانند روانشناسی و علوم تربیتی فعالیت داشته و موسسه آموزش اخلاق و تربیت یکی از فعالیت‌های این موسسه (جامع اخلاق و تربیت) است.

رئیس موسسه آموزش عالی اخلاق و تربیت تصریح کرد: ۴۰۰ نفر از طلاب سطح ۲ حوزه‌های علمیه با توجه به کیفی‌نگری از طریق آزمون و مصاحبه‌های علمی وارد این موسسه شدند؛ در این موسسه بنا نیست تولید مدرک و جذب حداکثری اتفاق بیفتد بلکه به دنبال کیفیت هستیم.

وی یادآور شد: موسسه در دوره‌های رسمی طلاب سطح ۲ برای مقطع کارشناسی ارشد پذیرش دارد و در رشته‌های اخلاق اسلامی، مشاوره، روانشناسی اسلامی و تربیت اخلاقی فعالیت دارد؛ دوره‌های فشرده و کوتاه مدت مانند اخلاق اسلامی، مشاوره اسلامی، تربیت مربی کودک و نوجوان، برنامه‌ریزی آموزشی و مدیریت آموزشی به صورت مقطعی نیز در موسسه برگزار می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آزمون‌ پذیرش مؤسسه آموزش عالی اخلاق اسلامی در خردادماه
  • ارتقا دانشی و عملیاتی در حوزه اخلاق نیاز جامعه امروز است
  • غزه امروز دایره المعارف پرآوازه بی‌اخلاقی‌های غرب است
  • اهتمام به مسائل سیاسی جامعه و بندگی از ویژگی‌های استاد مطهری بود
  • ترکیب احتمالی بایرن: آماده انتقام در جهنم مونیخ
  • یازده وایکینگ کارلو آنچلوتی در جهنم آلیانز
  • ال‌کلاسیکوی ایرانی در پایتخت / پذیرایی تراکتور از صدرنشین در جهنم سهند
  • الکلاسیکو فوتبال ایران در پایتخت / پذیرایی تراکتور از صدرنشین در جهنم سهند
  • رئال تهدید شد: جهنم سرخ منتظرتان است!‏
  • «اخلاق و درام» راهی بازار نشر شد