Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز، 

روابط عمومی دادگستری استان فارس در گزارش روز شنبه خود اعلام کرد: قضات ویژه رسیدگی به جرائم اخلالگران و مفسدان اقتصادی دادگاه انقلاب اسلامی استان فارس، میامحمد آخوند زاده متهم پرونده اخلال در نظام پولی و اقتصادی کشور و مجید لیاقت محتکر عمده مواد غذایی را مجرم شناخته و به اشد مجازات محکوم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حکم صادره از این شعبه ویژه ضمن تاکید بر بزه کاری میا محمد آخوند زاده فرزند شیرمحمد تبعه افغانستان، اتهام انتسابی وی مبنی بر اخلال در نظام پولی و اقتصادی کشور از طریق حواله ارزی را محرز دانسته و وی را به 20 سال حبس تعزیری، جزای نقدی به مبلغ حدود 20هزار و 970 میلیارد و 949 میلیون ریال، اخراج از ایران و همچنین ضبط همه اموال و وجوه تحصیل شده از طریق جرم مذکور محکوم کرد.

همچنین این دادگاه در رای جداگانه ای، اتهام مجید لیاقت فرزند رسول را در خصوص احتکار عمده مواد غذایی(برنج و عدس) را محرز شناخته و با استناد به قرائن، مدارک و اسناد موجود، وی را به 20 سال حبس تعزیری، پرداخت جزای نقدی به مبلغ 52 میلیارد و 677 میلیون و847 هزار و 124ریال در حق دولت و منع اشتغال به تجارت و لغو پروانه کسب به مدت 2 سال محکوم کرد.

قاضی دادگاه در خصوص کالاهای مکشوفه از متهم این پرونده نیز تاکید کرد تا اجناس با قیمت متعارف در بازار عرضه و وجوه حاصله از فروش آن ها به حساب بیت المال واریز شود.

در هر 2 رای صادره از دادگاه ویژه رسیدگی به جرائم مفسدان و اخلالگران نظام اقتصادی به استناد تبصره 2 ماده 2 قانون مجازات اخلالگران در نظام اقتصادی کشور، به تعقیب قضایی مدیر یا مدیران، بازرسان و به طور کلی مسئولان ذی ربط که در نتیجه اقدام قانونی می توانستند زمینه جلوگیری از ارتکاب جرم را فراهم کنند، تاکید شده است.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: استان فارس انقلاب اسلامی مواد غذایی حبس ایران جرم دولت اشتغال تجارت قانون استان فارس ایران تجارت حبس دولت پارس پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۶۶۱۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقرار حاکمیت شرکتی برای پذیرش در فرابورس الزامی شد

محمدعلی شیرازی، مدیرعامل فرابورس مساله «استقرار نظام حاکمیت شرکتی» را به عنوان یک معیار اساسی در پذیرش شرکت‌ها در هیئت‌های پذیرش بازار اول، دوم و نوآفرین اعلام کرد.

به گفته وی شرکت‌های مشاور پذیرش ملزم هستند گزارش وضعیت استقرار حاکمیت شرکتی را مطابق با استاندارد مصوب فرابورس ایران، تهیه و به هیئت پذیرش ارائه دهند.

مدیرعامل فرابورس همچنین عنوان کرد: اجرای نظام حاکمیت شرکتی منجر به تداوم فعالیت بنگاه‌های اقتصادی، کنترل تضاد منافع میان مدیریت و مالکیت و تنظیم روابط و منافع ذی‌نفعان خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بورس

دیگر خبرها

  • احتمال صدور حکم جلب جهانی، خواب را از چشمان نتانیاهو ربوده است
  • فرابورس برای پذیرش شرکت‌ها شرط گذاشت
  • استقرار حاکمیت شرکتی برای پذیرش در فرابورس الزامی شد
  • مجازات شهادت دروغ در محاکم قضایی چیست؟
  • شرایط صدور دستور موقت
  • افزایش مجازات شهادت دروغ در محاکم قضایی
  • احکام افزایش حقوق سال ۱۴۰۳ کارمندان قوه قضائیه صادر شد
  • مصر بار دیگر حمله رژیم صهیونسیتی به کنسولگری ایران را محکوم کرد
  • مصلحت قطعی همچنان در انتظار تصمیم مجمع تشخیص مصلحت نظام
  • طعم شیرین افزایش تولید با کاهش فواصل بهداشتی