Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، رییس شورای اسلامی شهر تهران در نودو هفتیمن جلسه شورا با اشاره به همزمانی روز ملی مبارزه با استکبار جهانی 13 آبان با دور جدید تحریم‌های ظالمانه امریکا گفت: تقارن امروز که به عنوان روز مقابله با استکبار جهانی نامگذاری شده است با آغاز دور جدید تحریم‌های ظالمانه دولت آمریکا علیه ایران، نشان دهنده حقیقت مهمی است و این موضوع را به جهانیان نشان می‌دهد که خودکامگی و سلطه‌جویی که خلق و خویی استکباری است حتی در برابر قوی‌ترین منطق‌ها و اجماع جهانی نیز عقب‌نشینی نمی‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هاشمی با اشاره به اینکه پیش از توافق برجام، ایالات متحده آمریکا توانسته بود با پرونده‌سازی علیه جمهوری اسلامی، قدرت‌های بین‌المللی نظیر اروپا و شرق آسیا و حتی روسیه و چین را با خود همراه سازد و اجماع را در شورای امنیت سازمان ملل علیه ایران شکل دهد، گفت: اما با تدبیر نظام این اجماع و صحنه آرایی شکسته شد و منطق جمهوری اسلامی و تعامل سازنده با نظام بین الملل توانست توافقی را شکل دهد که شورای امنیت با اجماع آن را تایید کرد اما با تغییر سیاست در آمریکا خوی استکباری ایالات متحده تقویت و موجب شد که این کشور از توافق بین‌المللی برجام خارج شود. این اتفاق که نشان دهنده منطق و پایبندی محکم جمهوری اسلامی به تعهدات خود و بی‌منطقی و بدعهدی دولت ترامپ بود، صف آرایی جدیدی را در نظام بین الملل ایجاد کرد.‌

وی افزود: امروز در تاریخ نظام بین الملل، دوقطبی جدیدی تشکیل شده است، دوقطبی منطق در برابر بی‌منطقی، صلح‌طلبی در برابر جنگ طلبی و پایبندی در برابر بی‌تعهدی است.

به اعتقاد وی، این دوقطبی پس از دو قطبی جنگ سرد، حتی فراتر از دو قطبی مخالفت با جنگ خلیج فارس در سال 1390 است؛ چراکه  بسیاری از شرکای آمریکا در آن اقدام خارج از سازمان بین‌الملل، امروز در کنار جمهوری اسلامی ایران در برجام مانده‌اند.

رییس شورای اسلامی شهر تهران با تاکید بر اینکه اگرچه اقدامات، توطئه‌ها و دشمنی‌های دولت ترامپ، موجب ایجاد فشارهای اقتصادی بر ایران و در تنگنا قرار گرفتن بخش‌های آسیب‌پذیر جامعه ما شده است، گفت: اما نمی‌توان ابعاد مهم دیپلماتیک آن را نادیده گرفت.

وی ادامه داد: در نظام بین‌الملل که قدرت‌های جهانی نظیر اروپا، شرق آسیا، روسیه، چین و کانادا بلا استثنا در برابر آمریکا در پیمان و توافقی قرار گیرند و تنها مثلث شوم واشنگتن، تل آویو و ریاض بر طبل بی‌تعهدی بکوبند.

رییس شورای اسلامی شهر تهران افزود: وضعیت امروز جهان نشان‌دهنده بلوغ دیپلماسی و اثبات حقانیت جمهوری اسلامی در 40 سالگی نظام است و بدیهی است این دستاورد بدون هزینه و تحمل سختی‌ها و فشارها بدست نخواهد آمد.

به گفته وی، امروز باید مردم احساس کنند اگر فشارهای اقتصادی را تحمل می‌کنند مسئولان نیز مانند آنان هستند،. هرگونه اختلاف، سواستفاده، سوءمدیریت و ناکارآمدی در اداره کشور در شرایط فعلی از پشت خنجر زدن به انقلاب و کشور است.

هاشمی تاکید کرد: نباید منابع محدود و فرصت‌های کمیاب در شرایط فعلی حیف ومیل شود و با تشریفات، قبیله‌گرایی و سیاسی‌کاری خدمتگزاری به مردم تحت‌الشعاع قرار گیرد.

رییس شورای اسلامی شهر تهران گفت: اگر مسئولان به درستی به وظایف خود عمل کنند، قطعا از مردم یکصدای پرقدرت و طنین انداز در دفاع از ایران و منافع ملی در جهان شنیده خواهد شد.

به اعتقاد وی، در شرایط فعلی و رویارویی با توطئه‌های بین‌المللی، تقویت دولت و حمایت از دستگاه‌های خط مقدم خدمت‌رسانی به مردم یک ضرورت است اما انتقاد سازنده و برطرف کردن اشکالات و برخورد با متخلفین نیز بهترین نوع حمایت و تقویت مسئولان است.

رییس شورای اسلامی شهر تهران یادآور شد: در حوزه مدیریت شهری نیز رویکرد شورای پنجم، کاهش هزینه‌های غیرضروری، مقابله با رانتخواری و افزایش خدمت‌رسانی است و از کارشناسان و  اصحاب رسانه می‌خواهم که با انتقادات سازنده خود ما را در این مسیر یاری دهند.

وی با تاکید بر اینکه دوره پیش رو، مقطعی حساس در تاریخ انقلاب است، اظهار داشت: وظیفه همه مادر هر جایگاه و مقامی این است که نهایت تلاش خود را برای خدمتگذاری و تامین رضایت مردم و خداوند به کار بریم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: شورای شهر تهران محسن هاشمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۷۰۸۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای برنامه هفتم توسعه نیازمند اهتمام ویژه

جعفر رحمانی معاون آمار و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد  در نشست تبیین مبانی و احکام برنامه هفتم توسعه کشور، با تاکید بر اینکه اجرای کامل این برنامه و به ویژه استقرار نظام درآمد-هزینه استانی می‌تواند جهش تولید با مشارکت مردم را تسریع کند، گفت: متاسفانه تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور حس می‌شود و بر همین اساس باید در اجرای برنامه هفتم توسعه اهتمام ویژه‌ای داشته باشیم. 

وی با بیان اینکه برنامه ششم توسعه کشور از برنامه‌های توسعه‌ای ناموفق کشور بود و تنها فقط ۳۰ درصد از آن محقق شده است، افزود: اگر برنامه‌ای را به نحو احسن تدوین، اما درست اجرا نکنیم، نتیجه آن کاهش سرمایه‌های اجتماعی و عدم اعتماد مردم نسبت به برنامه‌ریزی میان مدت و بلند مدت در کشور خواهد شد.

رحمانی ناترازی‌های انرژی و مالی در کشور را جدی خواند و گفت: برنامه هفتم توسعه با تغییر نگرش و به صورت مساله محور و با تاکید بر رشد فراگیر تدوین شده و دو اصل اولویت‌بندی درست و سازوکار انگیزشی کارا و اثربخش در آن دیده شده است. 

وی با تاکید بر اینکه همه مدیران استانی و مقامات کشوری در مقابل نسل آینده کشور مسئولیت دارند تا در پنج سال آینده ایرانی آبادتر بسازند، گفت: برنامه هفتم توسعه کشور متفاوت‌تر از سایر برنامه‌های توسعه‌ای قبلی در کشور است چرا که ضمن ایجاد انگیزه در افراد می‌تواند تحول در نظام اداری ایجاد کند و به تبع آن بسیاری از مشکلات و گرفتاری‌های مردم در پایان اجرای این برنامه مرتفع خواهد شد.

معاون آمار و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد با اشاره به شعار سال و تحقق آن، جهش تولید با مشارکت مردم را تنها از مسیر پایبندی به اصول برنامه هفتم توسعه کشور امکان پذیر دانست و بیان داشت: نیاز داریم برای نقش دادن به مردم در رسیدن به رشد اقتصاد و جهش تولید، بار دیگر اعتماد را به آنان بگردانیم که این امر مستلزم تلاش جدی همگان است و استقرار جدی نظام درآمد- هزینه استانی می‌تواند نقش موثرتری به استان‌ها در ۵ سال آینده بدهد. 

رحمانی با بیان اینکه رشد اقتصادی در کشور کیک اقتصاد را بزرگتر کرده و موجب آن می‌شود که مردم بیشتری از آن منفعت ببرند، اظهار داشت: خوشبختانه دولت سیزدهم در ابتدا با نگاه ویژه به برنامه محوری در صدد اداره کشور به صورت عقلانی است و پیشران‌ها، مسائل بحران‌ساز و بستر‌ها در برنامه هفتم توسعه به درستی دیده شده است. 

وی با یادآوری اینکه استان یزد در برنامه محوری در کشور پیشرو بوده و تاکنون برنامه‌های تحولی زیادی همچون یزدِنوین، یزدِ بهره‌ور و یزدِ نوآور را تدوین و به مرحله اجرا گذاشته است، تاکید کرد: راهی جزء اینکه طبق برنامه اصولی و عقلانی در کشور و به تبع آن در استان شروع کنیم به اصلاح ساختار‌ها و رفع ناترازی‌های موجود بپردازیم وجود ندارد. 

در ادامه این نشست افشین کسالائی معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور به تجزیه و تحلیل نظام برنامه‌ریزی کشور و تبیین نقشه‌راه برنامه هفتم توسعه پرداخت و با بیان اینکه برای تحقق اهداف در استان‌ها باید به سمت برنامه‌محوری حرکت کرد، اظهار داشت: برنامه‌های عملیاتی ستون فقرات نظام برنامه‌ریزی است. 

به گفته معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور، اجرایی شدن برنامه هفتم توسعه تنها بر منابع عمومی متکی نیست و خلق و تجهیز منابع جدید، باید توسط مدیران در نظر گرفته شود. 

کسلائیی با اشاره به اینکه برنامه هفتم توسعه علاوه بر ترسیم وضع موجود، آینده اقتصاد و توسعه کشور در سطوح متعدد را مورد توجه قرار داده است، بیان داشت: برنامه هفتم توسعه ناگزیر به برنامه محور بودن است و برای اولین بار این برنامه با پارادایم رشد فراگیر و مبتنی بر سه سطح اصلی‌ترین پیشران‌ها، رد مهمترین بحران‌ها و خلق مهمترین بستر‌های پیشرفت کشور ترسیم شده است. 

در پایان این نشست حاضرین به طرح سوالات و ابهامات خود در خصوص این برنامه پرداختند و نظرات و دیدگاه‌هایشان را نیز بیان کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • جایگاه شورا در اداره امور کشور نادیده گرفته می‌شود
  • تشکیل شوراها به منزله مشارکت مستقیم مردم در اداره امور شهرها است
  • شورا رکن چهارم نظام تصمیم‌گیری کشور/ انتقاد از تضعیف جایگاه شوراها
  • استاندار آذربایجان‌شرقی: مردم سالاری نظام جمهوری اسلامی در دنیا بی‌نظیر است
  • رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: آواربرداری از خرابی 10 ساله زمانبر است/ سیاست های اقتصادی دولت ثمر داده/ کشور به مدت یک دهه دچار عقب‌ماندگی بود
  • مردم سالاری نظام جمهوری اسلامی در دنیا بی‌نظیر است
  • رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: کشور به مدت یک دهه دچار عقب‌ماندگی شده بود
  • تعطیلی پنجشنبه‌ یا شنبه در صحن مجلس مشخص می‌شود
  • (ویدئو) تعطیلی پنجشنبه یا شنبه در صحن مجلس مشخص می‌شود
  • اجرای برنامه هفتم توسعه نیازمند اهتمام ویژه