Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ بسیاری از محققان معتقدند کودکان در سنین پایین تنها زبان را یاد نمی‌گیرند بلکه آن را مانند زبان مادری می‌آموزند و به عبارتی زبان را مال خود می‌کنند. اگر این فرآیند زبان‌آموزی در کودکان را با آموختن زبان در بزرگسالان مقایسه کنیم، به این نتیجه می‌رسیم که بهتر است کودکان از همان سال‌های اول زندگی زبان دوم یا حتی سومی را یاد بگیرند تا در آن مهارت کسب کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما علم نظر دیگری دارد و دید پیچیده‌تری از ارتباط ما با زبان‌های مختلف در گذر زمان دارد و به همین دلیل بر این امر اصرار دارد که باید در سنین بالاتر زبان دیگری را آموخت. مراحل مختلفی از زندگی، مزیت‌های مختلفی را در یادگیری زبان در اختیار ما قرار می‌دهد. زمانی که کودکیم، گوش‌مان به خوبی صداها را می‌شنود؛ زمانی که نوزاد هستیم، می‌توانیم لهجه زبان‌های مختلف را تقلید کنیم و وقتی بالغ می‌شویم، تمرکز بالا و مهارت‌های خوبی داریم که به ما امکان بالا بردن گنجینه لغات را به زبان خود یا زبانی دیگر می‌دهد.

معمولا عواملی چون شرایط اجتماعی، روش تدریس و حتی روابط دوستانه روی تعداد و کیفیت زبان‌هایی که یاد می‌گیریم، تاثیر می‌گذارد. کودکان چون کنترل‌شناختی و توانمندی تمرکز و حافظه بالایی ندارند، با قوانین و قواعد نمی‌توانند زبان یاد بگیرند اما افراد بالغ با این روش خیلی راحت و با کیفیت بالا می‌توانند زبان دیگری را بیاموزند و این مساله‌ای است که با بالا رفتن سن بهتر می‌شود. افراد بالغ به دلیل اطلاعات بالایی که درباره خودشان و دنیای اطراف‌شان دارند، بهتر می‌توانند از آن برای پردازش اطلاعات جدید استفاده کنند.

به گزارش «بی‌بی‌سی»، محققان همیشه بر این باور بوده‌اند که کودکان با تقلید زبان جدید را یاد می‌گیرند اما به‌عنوان مثال برای یادگیری زبان انگلیسی باید زمان زیادی را با افرادی که زبان اصلی آنها انگلیسی است، سپری کنند. یادگیری زبان به مدت یک ساعت در هفته برای یک کودک پنج‌ساله تفاوتی نمی‌کند و تا زمانی که کودک با یک فرد انگلیسی‌زبان در ارتباط نباشد، به خوبی نمی‌تواند زبان را بیاموزد.

طبیعتا کودکان به این دلیل که مدام در مدرسه با آن در ارتباط هستند، نسبت به والدین‌شان زبان را راحت‌تر یاد می‌گیرند، درحالی که والدین به تنهایی سعی می‌کنند زبان بخوانند. علاوه‌بر این، چون کودکان احساس می‌کنند به خاطر موقعیت اجتماعی باید هرچه سریع‌تر زبان دومی را یاد بگیرند، با سرعت بیشتر آن را می‌آموزند.

بیشتربخوانید:هزینه گزاف دوره‌های زبان بردوش مردم/ برای زبان آموزی چقدر بایدخرج کنیم؟ 

تحقیقاتی که اوایل امسال در موسسه MIT انجام شد، نشان می‌دهد بهترین سن برای یادگیری گرامر زبان انگلیسی حوالی 10 سالگی است و بعد از آن قابلیت یادگیری کاهش می‌یابد. اما به مرور زمان، کیفیت زبان‌آموزی بهتر می‌شود.

منبع: فرهیختگان

انتهای پیام/

چه زمانی زبان یاد بگیریم؟

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانستنی ها خواندنی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۷۲۹۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است

ایتنا - سازمان جهانی بهداشت گزارشی را منتشر کرده است که تأیید می‌کند بین همه‌گیری کووید-۱۹ و افزایش نرخ چاقی کودکان ارتباط وجود دارد.
بنابر اعلام سازمان جهانی بهداشت، یافته‌های این مطالعه که روی ۵۰ هزار کودک در ۱۷ کشور اروپایی بین سال‌های ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۳ انجام شده است نشان می‌دهد شیوع کرونا منجر به زمان شرکت کودکان در فعالیت بدنی، صرف زمان بیشتر پای صفحه نمایش‌های الکترونیکی و در نتیجه افزایش چاقی کودکان در سراسر اروپا شده است.

این سازمان می‌گوید این چاقی در پسران و دختران ۷ تا ۹ ساله شایع بوده است.

این مطالعه نشان داد که در طول مدت همه‌گیری و قرنطینه‌های ناشی از آن، بیش از یک سوم از کودکان (۳۶ درصد) زمان بیشتری را برای حضور آنلاین، انجام بازی‌های کامپیوتری، استفاده از رسانه‌های اجتماعی یا تماشای تلویزیون در روزهای هفته گذرانده‌اند.

۳۴ درصد از کودکان ۷ تا ۹ ساله نیز در روزهای شنبه و یکشنبه زمان این فعالیت‌های خود را افزایش دادند.

طبق یافته‌های منتشره، تقریباً یک سوم (۲۸ درصد) از کودکان به طور قابل توجهی زمان کمتری را در فعالیت‌های خارج از منزل در طول هفته و تقریباً یک چهارم (۲۳ درصد) زمان کمتری را در تعطیلات آخر هفته در خارج از منزل گذرانده‌اند.

با این حال همه نتایج این تحقیق تلخ نیست. برخی از جنبه‌های مثبت همه‌گیری کووید-۱۹ این بوده که تقریباً یک سوم (۳۰٪) خانواده‌ها افزایش در تهیه غذاهای خانگی را گزارش کردند. امری که نشان از مصرف غذاهای سالم‌تر به جای غذاهای فرآوری شده و حاوی درصد بیشتری نمک و شکر بوده است.

 

۲۹ درصد از پاسخ دهندگان گفته‌اند که به عنوان یک خانواده با هم غذا می‌خورده‌اند و ۲۶ درصد نیز گفته‌اند هم‌اکنون نیز به برخی عادات شکل‌گرفته در طول همه‌گیری از جمله آشپزی و پختن غذا با فرزندان خود ادامه می‌دهند.

دکتر کرملین ویکراماسینگ، مشاور منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت در امور تغذیه، فعالیت بدنی و چاقی، در این باره گفت: «چشم‌اندازی که این گزارش ترسیم می‌کند بسیار ظریف است؛ در برخی کشورها تغییرات مثبتی رخ داده است مانند اینکه خانواده‌ها بیشتر با هم غذا می‌خورند، اما یافته‌های نگران‌کننده‌ای نیز وجود دارد از جمله افزایش عادات غذایی ناسالم و زمان بی‌تحرکی.»

وی اضافه کرد: «ما نمی‌توانیم این روندها را نادیده بگیریم. امیدوارم این گزارش زنگ خطری را به صدا درآورد و ما را وادار به انجام اقدامات فوری برای بهبود الگوهای تغذیه و فعالیت بدنی کند.»

دکتر آنا ریتو، رئیس مرکز همکاری سازمان بهداشت جهانی برای تغذیه و چاقی کودکان، نیز گفت: «این مطالعه و یافته‌های آن اولین دیدگاه در نوع خود را از پیامدهای جسمی و روانی همه‌گیری برای کودکان مدرسه‌ای با تمرکز بر بیماری طولانی‌مدت و پرخطر چاقی به ما می‌دهد.»

وی که در تهیه این گزارش مشارکت داشته است اضافه کرد: «اطلاع‌رسانی به کشورهای عضو درباره شواهد ملموس از پیامدهای مشکل‌ساز تغییرات رفتاری مبتنی بر بیماری همه‌گیر جهانی، ما را قادر می‌سازد تا با استراتژی بهتر و همدلی بیشتری برای بحران‌های بهداشتی آینده آماده شویم.»

پیش از این نیز گزارش شده بود که کووید-۱۹ با تاخیر رشد در کودکان صفر تا ۵ ساله مرتبط است.

دیگر خبرها

  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (15 اردیبهشت)
  • بهترین زمان برای مسواک زدن / چند بار در روز مسواک بزنیم؟
  • بهترین زمان استفاده از ویتامین‌ها چه ساعتی است؟
  • «شهر آفتاب مهتاب» اتفاقی آوانگارد در تئاتر دهه ۴۰
  • هوش مصنوعی به زبان ساده برای کودکان و نوجوانان
  • از کاهش زمان صدور بارنامه تا تخلیه و بارگیری به موقع برای افزایش سرعت بازرگانی
  • روایت «ایران» از زندگی در باغچه‌بان
  • زبان برنامه نویسی پایتون چیست و چگونه می‌توان آن را یاد گرفت؟
  • ◄ کاهش زمان صدور بارنامه و تخلیه و بارگیری به‌موقع در راه‌ آهن شرق