Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهریار حیدری، مدیر کل امور مرزی وزارت کشور در گفتگو با خبرنگار اجتماعی برنا اظهار داشت: امسال، ثبت نام  و ورود و خروج زائران اربعین در یک چارچوب منظم و با انضباط برقرار شد ، روادیدها صادر و بیش از 2 هزار و پانصد شرکت زیارتی، در چارچوب سامانه سماح فعالیت کردند.

وی تصریح کرد: وظایف این شرکت ها دریافت مدارک از زائران و تحویل آن به دفاتر کنسول گری عراق برای صدور روادید بود، در سال جاری 20 دفتر موقت صدور روادید و 4 کنسولی دائم  داشته ایم که در 24 نقطه با 40 درصد افزایش نسب به سال گذشته در سراسر کشور مشغول به فعالیت بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقام مسئول با اشاره به وضعیت بهداشت و درمان زائران اربعین، افزود: در این حوزه نیز 30 درصد هم به لحاظ کیفیت و هم به لحاظ کمیت افزایش خدمات درمانی در داخل و در کشور عراق داشته ایم.

حیدری ادامه داد: از لحاظ اسکان، تغذیه و پذیرایی زائران نیز سال گذشته 1600 موکب اما در اربعین امسال 2 هزار موکب آماده پذیرایی از زائران شد.

مدیر کل امور مرزی وزارت کشور با اشاره به حوزه زیرساخت ها بیان داشت: امسال با توجه به اتوبان شدن برخی از مسیرهای مواصلاتی، گره ترافیکی در مرز مهران، شلمچه، چزابه نداشته ایم و تمامی جاده ها عریض و توسعه پیدا کرده بود.

وی بیان داشت: همچنین در اربعین سال جاری به هر 3 مرز مهران، شلمچه و چزابه آب آشامیدنی منتقل شد.

حیدری افزود: 26 هزار پارکینگ برای خودروهای عمومی و شخصی تدارک دیده شد و نیز در حوزه فرهنگ ستاد اربعین نسبت به سال گذشته هم به لحاظ کیفیت و هم محتوا، 50 درصد افزایش خدمات داشته ایم.

این مقام مسئول خاطر نشان کرد: تقویت شبکه های خبری، ارتباط با رسانه و نیز اعزام خبرنگاران نیز نسبت به سال گذشته با افزایش 30 درصدی همراه بوده است.

وی تاکید کرد: تفاهم نامه ای که با کشور عراق امضا کردیم دارای 9 فصل و 71 بند از تمامی ضرورت های مورد نیاز مابین ایران و عراق از جمله سیستم حمل و نقل، روادید، امنیت، پذیرایی، خدمات الکترونیکی و ... بود، که با توجه به انعقاد به موقع آن، از ظرفیت های خوب محسوب می شود.

حیدری تصریح کرد: سال گذشته 40 درصد از کل زائران اربعین بیمه شدند اما امسال بالای 97 درصد را با کمترین هزینه پرداخت حق بیمه به مبلغ 15 هزار تومان اما با تعهد 230 میلیون تومانی از درمان سرپایی تا مراجعه به پزشک و حوادث، تحت پوشش قرار دادیم که 3 درصد باقی مانده نیز افرادی بودند که در سامانه سماح ثبت نام نکرده بودند.

 

 

خبرنگار: هدی نتاج

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: عراق بیمه زائران اربعین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۷۸۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینهٔ حج امسال، ۳۰۰ دلار کمتر است

ایسنا/اصفهان رئیس سازمان حج و زیارت کشور گفت: هزینهٔ حج امسال، به نسبت حج گذشته ۳۰۰ دلار کمتر است، اما تغییرات اخیر نرخ ارز و تورم که در همهٔ کشورها وجود دارد، بر هزینه‌ها اثر داشته است.

سید عباس حسینی، در کنگرۀ عظیم حج تمتع که امروز جمعه، ۱۴ اردیبهشت‌ماه در ورزشگاه نقش جهان اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: در حج امسال، حدود ۸۵ هزار و ۵۵۰ نفر زائر اعزام خواهد شد که هر کدام سفیر و نماینده هزار نفر از مردم کشور ایران خواهند بود. از استان اصفهان نیز ۶ هزار نفر به سرزمین وحی مشرف خواهند شد.

وی افزود: هدف ما این است که تا بتوانیم تعداد بیشتری از زائران را اعزام کنیم. تک‌تک عزیزانی که در این مسیر و برای تسهیل روند حج فعالیت می‌کنند، سعی کردند که با همکاری با دیگر کشورهای اسلامی بهترین هتل‌هایی که امکان اجاره آن توسط سازمان وجود داشت را هماهنگ کنیم تا آسایش برای حجاج فراهم شود. کیفیت اسکان را به نسبت سال گذشته افزایش داده‌ایم.

رئیس سازمان حج و زیارت کشور ادامه داد: در حوزهٔ تدارکات نیز در مکه و مدینه، مطابق با ذائقه ایرانیان با استفاده از آشپزهای ایرانی تلاش خواهیم کرد که خدماتی در خور شأن زائران داشته باشیم.

حسینی، درباره رفت‌ و آمد زائران، تصریح کرد: در مورد حمل و نقل به شرایط سنی زائران توجه شده و حمل و نقل هواپیمایی جمهوری اسلامی مسئولیت انتقال حجاج را برعهده داشته و برای حمل و نقل برون‌شهری نیز از اتوبوس‌های جابه‌جایی ۲۴ ساعته زائران استفاده کرده‌ایم. سال گذشته با استفاده از قطار سریع‌السیر مکه به مدینه، زائران را منتقل کردیم تا خستگی راه را بر زائران کمتر کنیم.

وی گفت؛ هزینهٔ حج امسال، به نسبت حج گذشته ۳۰۰ دلار کمتر است، اما تغییرات اخیر نرخ ارز و تورم که در همهٔ کشورها هست، بر هزینه‌ها اثر داشته است.

او ادامه داد: همچنین امسال ۳۸۰ نفر از کادر بهداشت و درمان در ۲ بیمارستان در مکه و مدینه مشغول خدمت خواهند شد. شرایط سنی و جسمی زائران در نظر گرفته شده است. میانگین سنی زائران ایرانی، ۵۷ سال است. از حجاج جوان‌تر انتظار می‌رود که همکاری لازم را داشته باشند.

رئیس سازمان حج و زیارت در خصوص مدیریت کاروان‌ها و روحانیون، اضافه کرد: ما بهترین نیروها را گزینش کردیم تا در راستای خدمت به زائران به کار بگیریم. در راستای جوان‌گرایی نیز همین همت را داشتیم و حدود ۴۰درصد از مدیران کاروان‌ها نسل جدید هستند و امیدواریم با حضور آنان، بتوانیم تحولی در حوزهٔ مدیریت کاروان‌های حج اعمال کنیم.

او در پایان خاطرنشان کرد: برای فراگیری و آموزش موضوعات اجرایی، مراسم حج، احکام و مناسک، مقررات و قوانین کشور میزبان، همه باید در جلسات حضور یافته و آموزش ببینند تا در کشور میزبان دچار مشکل نشوید. درمورد مناسک، تحقیق و سوال کنید. با مطالعه به این سفر مشرف شوید تا با کوله‌باری از معرفت به کشور بازگردید. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تشکیل کمیته‌های مشترک ایران و عراق برای مقابله با اخبار دروغ و جعلی
  • قیمت دینار عراق امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • هزینهٔ حج امسال، ۳۰۰ دلار کمتر است
  • قیمت دینار عراق امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • پیشنهاد استاندار خوز‌ستان برای صدور گذرنامه اتباع ‌در اربعین
  • ۴۰هکتاربه پارکینگ شلمچه افزوده شد/پیشرفت۸۰درصدی مخزن آب شرب چذابه
  • تعیین مرز چذابه برای تردد اتباع خارجی در ایام اربعین حسینی
  • تردد اتباع خارجی در مراسم اربعین از چذابه خواهد بود
  • شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی
  • (ویدئو) ساکنان تالاب‌های افسانه‌ای عراق از خشکسالی می‌ترسند