Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-04-26@14:30:04 GMT

مشکل نبود "اقامتگاه" در جوار "آرامگاه کوروش" حل شد

تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۳۹۲۰۸۸

خرداد:  نبود اقامتگاه مدرن گردشگری و امکان اقامت گردشگران خارجی و داخلی در کنار مجموعه جهانی پاسارگاد از معضلات سال های گذشته بوده که به گفته شهردار پاسارگاد با احداث اقامتگاه این کمبود رفع شد.
به گزارش خرداد، بهنام اسفندیاری روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا اعلام کرد:ساخت اقامتگاه شهرداری پاسارگاد در جوار آرامگاه کوروش از اوایل خرداد 97 آغاز شده و از ابتدای آذر ماه امسال به بهره برداری خواهد رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 شهردار پاسارگاد با اشاره به اینکه چشم انداز این اقامتگاه آرامگاه کوروش است، گفت:علاقه مندان می توانند با مراجعه به سایت شهرداری مادرسلیمان (پاسارگاد) pasargadcity.ir و یا madarsoliman.ir نسبت به رزرو این اقامتگاه بی نظیر اقدام کنند و این امکان(فعال شدن سایت ها) در همان ابتدای آذرماه فراهم خواهد شد. اسفندیاری بیان کرد: هزینه ساخت و ساز این اقامتگاه تاکنون بالغ بر پنج میلیارد ریال بوده است. وی ادامه داد: همچنین امکان تبلیغات تجاری در ورودی شهر پاسارگاد فراهم است و امیدواریم برندهای معروف تجاری از نصب تبلیغات خود در تابلوهای تجاری استقبال کنند. کوروش، بنیانگذار و نخستین پادشاه هخامنشی بود که از سال 559 تا 529 قبل از میلاد به مدت 30 سال بر نواحی گسترده ای از آسیا حکومت کرد. مجموعه میراث جهانی پاسارگاد که آرامگاه کوروش را در خود جای داده است، پنجمین مجموعه ثبت شده ایران است که در سال 1383خورشیدی در فهرست میراث جهانی به ثبت رسید. شهرستان پاسارگاد به مرکزیت سعادتشهر در فاصله 130 کیلومتری شمال شیراز قرار دارد.  برچسب ها: بهنام اسفندیاری ، آرامگاه کوروش ، شیراز

منبع: خرداد

کلیدواژه: آرامگاه کوروش شیراز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۹۲۰۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مختومقلی فراغی از محور‌های وحدت در گلستان است





سیدعلی مهاجر شامگاه چهارشنبه در جلسه کمیسیون اقوام، فرق و مذاهب گلستان با محوریت مراسم بزرگداشت دویست و نود و یکمین سالروز تولد مختومقلی فراغی، گفت: اهتمام به آداب و رسوم اهل سنت در برنامه‌ریزی برگزاری مراسم این شاعر ضروری است تا بستری برای سوء استفاده معاندین و دشمنان برای ایجاد تفرقه قرار نگیرد.
وی بابیان اینکه بهره‌گیری از آموزه‌های دینی در هم‌گرایی اقوام اهمیت بسیاری دارد، اضافه کرد: از نقطه نظرات و دیدگاه‌های علما و روحانیون اهل سنت در برگزاری مراسم دویست و نود و یکمین سالروز تولد مختومقلی استفاده شود.
مهاجر ادامه داد: پرهیز از سلیقه‌گرایی ضروری است با مدیریت و دوری از افراط و تفریط باید در راستای توسعه فرهنگ غنی اقوام ایرانی اسلامی گام برداشت.
مختومقلی فراغی شاعر و عارف ترکمن که به فردوسی این قوم مشهور است، در سال ۱۷۳۳ میلادی برابر با سال ۱۱۱۲ شمسی در روستای «حاجی قوشان» از توابع بخش مرکزی گنبدکاووس متولد شد و پس از ۵۷ سال زندگی در کنار «چشمه عباساری» در دامنه رشته کوه «سونگی داغی» بین ایران و ترکمنستان درگذشت و پیکرش به روستای «آق‌توقای» مراوه‌تپه منتقل و در جوار آرامگاه پدرش «دولت‌محمد آزادی» به خاک سپرده شد.
آرامگاه این شاعر و عارف شهیر ترکمن و پدرش «دولت‌محمد آزادی» در مسیر جاده شهر مراوه‌تپه به «داشلی‌برون» گنبدکاووس و در روستای «آق‌توقای» قرار دارد و هرساله تعداد زیادی از مردم منطقه و مسافران و گردشگران بر مزار این شاعر حضور می‌یابند.
همچنین در دهه سوم اردیبهشت ماه هر سال مراسم بزرگداشت مختومقلی فراغی باحضور شخصیت‌های فرهنگی و سیاسی ملی، استانی و منطقه‌ای و حتی برخی کشور‌های همجوار در محل آرامگاه این شاعر برگزار می‌شود.
منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان گلستان گرگان

دیگر خبرها

  • آرامگاه فردوسی از جاذبه‌های پربازدید و دیدنی مشهد
  • ۷ بوم‌گردی برتر یزد که باید بشناسید
  • اقامتگاه ییلاقی پادشاهان قاجار و پهلوی اینجاست
  • پاپیروس دو هزار ساله‌ای که احتمالا راز «آرامگاه افلاطون» را فاش می‌کند (+عکس)
  • حرف‌های سیدجواد هاشمی درباره رپ کردنش
  • بهره‌برداری از حمام بیگ‌جوان چایپاره با کاربری اقامتگاه بوم‌گردی
  • مختومقلی فراغی از محور‌های وحدت در گلستان است
  • توسعه فناوری های قیر و آسفالت، گامی نو در صنعت راهسازی کشور
  • دور دوم انتخابات در حوزه شیراز و زرقان تمام الکترونیک
  • حمل ریلی شمش از فولاد پاسارگاد به بلغارستان برای نخستین بار در راه آهن فارس