Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-28@15:26:37 GMT

تجربه همگام سازی تولید محصول و فرهنگ سازی

تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۳۹۸۲۵۶

تجربه همگام سازی تولید محصول و فرهنگ سازی

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ به این منظور یك نقشه راه با نام "مدرسه زندگی بیمه معلم" تدوین شد كه شالوده این نقشه با اتكاء بر فرهنگ سازی پایه گذاری گردیده است.
 
 گفتنی است بیمه معلم تلاش كرده تا در حركتی هوشمندانه از انعقاد قرارداد با آموزش و پرورش در جهت توسعه بیمه های زندگی و فرهنگ سازی پس انداز و خرید بیمه در دانش آموزان بهره برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
 استراتژی بیمه معلم در توسعه بیمه های عمر و زندگی با تكیه بر ایفا مسئولیت های اجتماعی در راستای ضرورت فرهنگ سازی بیمه از دوران كودكی و نوجوانی سبب شد، تا مجموعه خدمات این شركت بیمه ای به دانش اموزان تنها در بیمه نامه حوادث خلاصه نشده و پكیج كاملی از خدمات بیمه ای با محوریت بیمه های عمر در دستور كار قرار گیرد.
 
 بازی جدید "زنگ مدرسه دوم " هدیه بیمه معلم به دانش اموزان در ١٣ آبان
 
سعید گیوه چی، مدیر بیمه های عمر و زندگی بیمه معلم در این خصوص به واحد رسانه روابط عمومی می گوید: در تدوین نقشه راه جهت توسعه بیمه های زندگی از ابزارهایی چون "بازی "و "Game / گیم" بهره گرفته شد چرا كه مرور تجارب كشورهای توسعه یافته نشان داد كه توسعه بیمه های زندگی از دوران كودكی و نوجوانی با اتكاء بر ابزارهای های نوآورانه آغاز می شود، در این راستا بازی اول در بیمه معلم با نام "بیست" اجرایی شد.
 
 سعید گیوه چی تاكید كرد: در پی آثار مثبت عملیاتی شدن بازی "بیست / 20"، بازی دوم با نام زنگ مدرسه  و "كارخانه رویایی"وارد بازار شد.
 
 مدیر بیمه های عمر و زندگی بیمه معلم از پیاده سازی بازی چهارم با عنوان  "زنگ مدرسه دوم" به مناسبت ١٣ آبان روز دانش آموز در سال جاری خبر داد و گفت : با محوریت فرهنگ سازی بیمه های عمر و نقش پس انداز بازی چهارم نیز عملیاتی گردید.
 
 وی همكاری بیمه معلم با آموزش و پرورش را فراتر از بیمه حوادث دانست و هدف اصلی این شركت بیمه ای را افزایش ضریب نفوذ بیمه عمر با اتكاء بر فرهنگ سازی معرفی كرد.
 
 سعید گیوه چی برضرورت اشاعه مفاهیم بیمه ای در نسل دانش آموز تاكید كرد و گفت: بیمه  معلم همچنین جهت فرهنگ سازی انتشار ٥ جلد كتاب داستان كودكان را با مفاهیم بیمه های عمر و پس انداز در دستور كار قرار داد.
 
 اكسیر زندگی در بیمه معلم
 
سعید گیوه چی در ادامه با اشاره به همگام کردن فرهنگ سازی و تولید محصول عمر در بیمه معلم از پیاده سازی طرح "إكسیر زندگی" خبر داد و گفت: این طرح یك بیمه عمر و سرمایه گذاری است كه والدین دانش آموزان می توانند با خرید این محصول آینده فرزندان خود را تأمین كنند .
 
 وی با بیان اینكه بیمه معلم در همكاری با آموزش و پرورش تامین حال و اتیه دانش آموزان را در دستور كار قرار داده در تشریح جزییات طرح إكسیر زندگی اذعان داشت: محصول إكسیر علاوه بر اینكه به عنوان یك بیمه عمر می تواند سرمایه گذاری مناسبی برای دوران تحصیل باشد به دلیل پوشش های مستمری منحصربفرد می تواند در اینده نیز تامین كننده زندگی افراد باشد.
 
 مدیر بیمه های عمر و زندگی بیمه معلم تصریح كرد : در طرح اکسیر زندگی بیمه معلم كه با مجوز بیمه مركزی روانه بازار شده پوشش فوت مادام العمر تا سقف ٢٠٠ میلیون تومان وجود دارد، همچنین مستمری كه به دانش اموزان تعلق می گیرد به صورت مادام العمرخواهد بود.
 
 در بیمه زندگی و سرمایه گذاری /طرح اکسیر/ بیمه معلم علاوه بر برخورداری از پوشش های مختلف بیمه های اشخاص و سرمایه گذاری مطمئن، مهارت پس انداز کردن را به فرزندان ایران زمین و خانواده ها آموزش میدهد.
 
سعید گیوه چی در تشریح ویژگی های منحصر بفرد این طرح اشاره داشت : علاوه بر اینكه پس از سی سال  می توانند سرمایه و اندوخته خود را دریافت كنند، در ادامه مسیر می توانند آن را به مستمری تبدیل كنند و علاوه بر پوشش فوت و مستمری پس از سی سال كه از دوره مستمری بگذرد مبلغ تشكیل سرمایه نیز به بیمه گذار عودت داده می شود.
 
 مدیر بیمه های عمر و زندگی بیمه معلم با بیان اینكه بیمه اکسیر زندگی، مهارت پس انداز را به دانش اموزان می اموزد تاكید داشت: استراتژی بیمه معلم در فروش " اکسیر" اشاعه فرهنگ پس انداز در خانواده هاست.
 
 این مدیر بیمه ای در پایان خاطر نشان ساخت: مغفول ماندن ضعف فرهنگ سازی در بیمه های عمر حلقه مفقوده توسعه بیمه های عمر است كه بزرگترین ضعف بیمه گران در اشاعه این محصول محسوب می شود.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: تجریه همگام سازی تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۹۸۲۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسئولان بسترهای حضور مردم برای مشارکت در تولید را فراهم کنند

ایسنا/خراسان شمالی امام جمعه بجنورد گفت: مسئولان بسترهای حضور مردم برای مشارکت در تولید را فراهم کنند.

حجت الاسلام و المسلمین رضا نوری در نماز عبادی و سیاسی جمعه این هفته با اشاره به روز کار و کارگر اظهار کرد: امروز کار کردن در جامعه ما چند ویژگی دارد که در وهله نخست اصل کار، عبادت است.کار کردن اگر برای کسب درآمد حلال باشد، مجاهدت در راه خداوند محسوب می‌شود.

حجت الاسلام نوری با بیان اینکه کشور هم اکنون در جنگ اقتصادی به سر می‌برد، ادامه داد: دشمنان تحریم‌های اقتصادی مختلفی را علیه کشور اعمال کرده تا مسئولان و مردم‌ را تحت فشار قرار دهد تا به اهداف خود برسند. بنابراین امروز انجام هر کار اقتصادی که تولید و رفع نیازها و بی‌نیازی به بیگانگان را به دنبال  دارد، مجاهدت و جنگ علیه دشمنان است.

وی بیان کرد: افرادی که در حوزه تولید، کار می‌کنند سربازان نظام‌ جمهوری اسلامی ایران هستند.

امام جمعه بجنورد با اشاره به اینکه در همین راستا شعار امسال جهش تولید با مشارکت مردم نامگذاری شده است، تاکید کرد: باید بسترهای لازم برای مشارکت مردم در حوزه تولید توسط مسئولان فراهم  و تعاونی‌های تولید تشکیل و تقویت شود.

وی در ادامه به روز معلم نیز اشاره کرد و گفت: معلم‌ها در تدریس و تعلم باید اخلاص داشته باشند و دانش‌آموز مورد توجه آن‌ها قرار گیرد و اصل کار را بر تربیت دانش آموزان قرار دهند.

امام جمعه بجنورد گفت: اگر دانش‌آموزی روسری خود را بعد از پایان ساعت مدرسه و به هنگام خروج از مدرسه از سر گذاشت، آن معلم‌ بداند که برای تربیت این‌ دانش آموز کاری نکرده است.

وی تصریح کرد: تربیت دانش آموزان توسط معلم‌ها به گونه‌ای باشد که وقتی این دانش آموز استاندار، فرماندار و ... شد آن تربیت در روح و جان آن فرد باشد. تربیتی که فقط تا در مدرسه باشد، ارزشی ندارد.


انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • سالانه یک میلیون تن پسماند صنعتی در استان مرکزی تولید می شود
  • شبکه نمایش خانگی مروج چه اندیشه‌ای است؟!
  • خسارت خشکسالی به ۱۴۰ هزار هکتار محصول گندم بوشهر
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا
  • رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی
  • اساس و بنای توسعه و رونق تولید کشور کارگران هستند
  • تاکید بر رونق تولید برای ایجاد اشتغال و سرمایه در کشور
  • مسئولان بسترهای حضور مردم برای مشارکت در تولید را فراهم کنند
  • تولید محصول دانش‌بنیان نیروگاهی باهدف جلوگیری از خروج ارز