Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، حسن رحیم‌پور ازغدی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در همایش «تجربه شکست یک اندیشه» که به همت بسیج دانشجویی در دانشکده مدیریت دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد، با اشاره به پیروزی انقلاب اسلامی، تاکید کرد: هیچ کشوری در جهان قانون اساسی خود را به رای مردم نگذاشته است اما از بعد پیروزی انقلاب امام(ره) این کار انجام داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به نفوذ آمریکا در در ایران در دوران پهلوی گفت: قبل از پیروزی انقلاب حتی عالی‌ترین مقامات رژیم پهلوی در مسائل مختلف باید با مقامات و مستشاران آمریکایی مشورت می‌کردند و از آنها نظر می‌گرفتند پس با این وضعیت مشخص است که ما نباید در آن زمان تحریم می‌شدیم.

ازغدی با بیان اینکه ما به شدت نیازمند علوم انسانی اسلامی هستیم، یادآور شد: علوم انسانی اسلامی به معنای آن است که عقل و تجربه ذیل نور وحی تعریف شود.

وی ادامه داد: برخی‌ها تا نام اسلام در پسوند علوم انسانی قرار می‌گیرد می‌گویند علوم انسانی اسلامی را لیبرال‌ها قبول نخواهند کرد، ولی مگر غربی‌ها علوم انسانی سوسیالیست‌ها را قبول دارند؟ مگر ما علوم انسانی سوسیالیست‌ها یا لیبرال‌ها را قبول داریم؟

ازغدی در بخش دیگری از سخنانش به اقدامات منافقین علیه مردم اشاره کرد و ادامه داد: منافقین همانند موش‌های صحرایی چند سوراخ احتیاطی به چند طرف برای خودشان حفر می‌کنند. هیچ وقت مشخص نیست حرف آن‌ها چیست و مدام حرف خودشان را عوض می‌کنند و به اصطلاح چندشخصیتی هستند.

ازغدی تصریح کرد: این افراد متاسفانه هنوز هم در میان مسئولان ما هستند، افرادی که در یک روز متحجر هستند و در یک روز دیگر آنگونه روشنفکر می‌شوند که کسی باورش نمی‌شود.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگیبا شااره به بدعهدی‌های غرب و امریکا یادآور شد: غربی‌ها سفیدترین حرف‌ها را می‌زنند ولی سیاه‌ترین عمل را دارند.

وی ادامه داد: خونین‌ترین قاره جهان، اروپاست؛ آن‌ها فقط در قرن بیستم، خودشان ۱۰۰ میلیون نفر از همدیگر را کشتند. آن‌وقت از حقوق بشر و دموکراسی و آزادی نیز حرف می‌زنند.

ازغدی گفت: در حوزه علوم سیاسی غربی‌ها ادعا دارند که از قرن ۱۹ و آگوست کنت، ما سیاست را علمی و عینی و به دور از نگرش‌های متافیزیکی و مذهبی می‌بینیم و بر همین اساس قواعد رفتار‌های سیاسی را کشف و داده‌ها را تجزیه می‌کنیم و سپس بر مبنای آن‌ها عمل می‌کنیم.

وی افزود: این حرف آن‌ها هم غلط و هم دروغ بود. غربی‌ها بعد از این ادعا‌هایی که داشتند، همواره تحت پوشش علم سیاست، ارزش‌های فاسد خود را تبلیغ کردند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در ادامه با انتقاد از اظهارات برخی مسئولان در زمان امضای برجام، اضافه کرد: برخی‌ به جای پاسخگو بودن به ناکارآمدی اقتصاد برجامی، انتقاد کردند که چرا موشک‌هایتان را نشان دادید و روی آن نوشتید «مرگ بر اسرائیل»؟

وی گفت: به جرات می‌توان گفت که نشان دادن موشک‌های ایران طی سال‌های گذشته، جنبه بازدارندگی بسیار زیادی داشته است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در ادامه اظهار داشت: بعضی از مسئولان بعد از برجام گفتند که جان کری قول داده! ولی نتیجه قول کری چه بود؟

ازغدی با بیان اینکه نتیجه اقتصاد برجامی همین است که امروز در جامعه می‌بینیم، گفت: اقتصاد مقاومتی اصلا در این کشور شروع نشد. نمی‌شود همه چیز را به اراده دشمن گره زد. این ملت چند بار باید از یک سوراخ گزیده شود؟

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۹۹۵۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عاطفه خادمی دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور شد

رئیس­ جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی ماده واحده «تأیید انتخاب دبیر شورای فرهنگ عمومی» که در جلسه ۸۹۷ مورخ ۱۴۰۲/۱۲/۰۸ شورای عالی انقلاب فرهنگی به‌تصویب رسیده است، را برای اجرا ابلاغ کرد.   به گزارش ایسنا،  سیدابراهیم رئیسی، ماده واحده «تأیید انتخاب دبیر شورای فرهنگ عمومی» که در جلسه ۸۹۷ مورخ ۱۴۰۲/۱۲/۰۸ شورای عالی انقلاب فرهنگی به‌تصویب رسیده است را به این شرح برای اجرا به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و شورای فرهنگ عمومی ابلاغ کرد:   «ماده واحده «تأیید انتخاب دبیر شورای فرهنگ عمومی» که در جلسه ۸۹۷ مورخ ۱۴۰۲/۱۲/۰۸ شورای عالی انقلاب فرهنگی براساس مصوبه جلسه ۴۶۳ مورخ ۱۴۰۲/۱۱/۲۴ شورای معین شورای عالی انقلاب فرهنگی (به پیشنهاد وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی) به تصویب رسیده است به شرح ذیل برای اجراء ابلاغ می­گردد:   «ماده واحده- با استناد به ماده ۲ آیین­‌نامه شورای فرهنگ عمومی (مصوب جلسه ۳۹۸ مورخ ۱۳۷۶/۰۳/۲۰ شورای عالی انقلاب فرهنگی و اصلاحات بعدی آن)، خانم عاطفه خادمی به عنوان دبیر شورای فرهنگ عمومی انتخاب می‌­شود».   عاطفه خادمی   عاطفه خادمی کیست عاطفه خادمی پیش از این به‌عنوان مشاور اجتماعی وزیر و دبیر ستاد جمعیت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این وزارتخانه مشغول به فعالیت بود.   گفتنی است، خادمی متولد سال  ۱۳۶۳ شهرستان بروجرد و دانش آموخته دکترای سیاستگذاری فرهنگی و به عنوان اولین زن فارغ التحصیل این رشته در کشور است.   وی عضو هیأت علمی پژوهشگاه  مطالعات فرهنگی اجتماعی و تمدنی و دارای تألیفات پژوهشی با رویکرد سیاستگذاری در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی به‌ویژه  با محوریت زنان و خانواده نیز هست.   در سوابق علمی و اجرایی وی می‌توان به تجربه همکاری با نهادهای مختلف مانند سازمان صدا و سیما، پژوهشگاه های مرتبط در حوزه علوم انسانی حول بررسی مسائل مختلف حوزه فرهنگ‌ و اجتماع، متمرکز بر حوزه های تحولی، مسئول دبیرخانه تحول مجتمع های قضایی خانواده در قوه قضاییه و دبیر دبیرخانه کمیته اجتماعی و فرهنگی سند تحول دولت سیزدهم اشاره کرد.   یادآور می‌شود، پیش از این سیدمجید امامی به‌عنوان دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور در این مسئولیت خدمت می‌کرد.   کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند
  • عصر امروز، آغاز نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان
  • عاطفه خادمی دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور شد
  • اجرای بیش از ۴۰ طرح محرومیت‌زدایی و عمرانی در هفته جهاد سازندگی
  • «درآمدی بر علوم انسانی اسلامی در اندیشه رهبر انقلاب» منتشر می‌شود
  • ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی در تدوین سیاست‌ها
  • همایش طلایه داران اقتصاد مقاومتی در سمنان برگزار می‌شود
  • اجرای بیش از ۴۰ طرح محرمیت زدایی و عمرانی در سروستان
  • ضرورت انتقال دانشجوی بورسیه‌ای به کشور‌های جهان برای پیشرفت علمی ایران/ سیاست‌های علمی، ۲۵ ساله تدوین شوند نه ۸ ساله