Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، سردار محمدمسعود زاهدیان با تشریح عملکرد پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا اگفت: جمع آوری معتادان متجاهر و پرخطر از سطح شهرها از جمله مأموریت های جاری و روزانه این پلیس است.

وی درباره آمار معتادان پرخطر افزود: در سطح کشور حدود ۷۰ هزار معتاد متجاهر و در شهر تهران بین ۱۵ تا ۲۰ هزار معتاد متجاهر وجود دارد که این آمار در شهر تهران به تفکیک ۱۹ هزار معتاد مرد و یک هزار معتاد زن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا اشاره کرد: در طول سال طرح های مختلفی توسط پلیس در راستای جمع آوری معتادان اجرایی و عملیاتی می شود به طوری که از ابتدای سال تاکنون ۱۵۰ هزار معتاد متجاهر در سراسر کشور از سطح معابر و خیابان ها جمع آوری و تحویل مراکز نگهداری شده اند.

وی در پاسخ به این سوال که برابر آمار اعلامی ۷۰ هزار معتاد متجاهر در سطح کشور وجود دارد و چگونه از ابتدای سال تاکنون ۱۵۰ هزار معتاد جمع آوری شده است، پاسخ داد: در این میزان از دستگیری ها مشاهده می شود که طی اجرای  طرح های عملیاتی مختلف، برخی معتادان پرخطر به دفعات دستگیر شده اند.

این مقام عالی انتظامی تأکید کرد: به کمک سامانه "عنبیه" و " انگشت نگاری" این امکان برای پلیس وجود دارد که مشخص شود یک فرد معتاد چند بار توسط پلیس دستگیر شده است.

سردار زاهدیان در پاسخ به این سوال که چرا برخی از این معتادان متجاهر بارها دستگیر و روند درمانی کامل صورت نمی گیرد؟ افزود: مأموریت و وظیفه پلیس؛ جمع آوری معتادان متجاهر و پرخطر از سطح شهر و تحویل به مراکز درمانی و نگهداری است، متأسفانه شاهدیم که در مواردی چرخه درمان تکمیل نمی شود و فرد دوباره مصرف مواد را آغاز می کند که اجرایی کردن برنامه های  این حوزه، مربوط به  عملکرد شهرداری ها و بهزیستی ها است.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا یادآورشد: البته در مواردی با افرادی در خیابان  مواجه می شویم که به نظر جزء معتادان پرخطر هستند در حالی که این افراد برخی کارتن خواب و برخی نیز دارای مشکلات روحی و روانی هستند و به فراخور شرایطی که در آن زیست می کنند شرایط ظاهری مشابه معتادان پرخطر را دارد.

وی تأکید کرد: در صورتی که زیر ساخت ها فراهم و مراکز درمانی و نگهداری معتادان پرخطر و متجاهر متناسب با تعداد این افراد باشد پلیس این اراده و اهتمام را دارد که در کمتر از ۷۲ ساعت همه معتادان متجاهر از سطح شهرها را جمع آوری و تحویل مراکز نگهداری و درمانی دهد، اما باید بگویم ظرفیت این مراکز متناسب با تعداد معتادان متجاهر در سطح کشور نیست.

سردار زاهدیان اشاره کرد: جلسات مختلفی درباره چگونگی ساماندهی، جمع آوری و برخورد با معتادان متجاهر به صورت مستمر در ستاد مبارزه با مواد مخدر برگزار و اعضاء این جلسات پیگیر موضوعات مختلف از جمله ایجاد ظرفیت های کافی برای نگهداری معتادان متجاهر هستند و باید بگویم طی سال های اخیر تلاش های خوبی برای افزایش ظرفیت های مراکز درمانی صورت گرفته است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: رییس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۰۶۸۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش کودکان کار در پایتخت 

امانی گفت: حضور کودکان کار در سطح شهر کاهش یافته است.

به گزارش ایسنا، ناصر امانی در رابطه با اجرای طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی در پایتخت طی مدت اخیر، اظهار کرد: بنده بر اساس آنچه در دو محله‌گردی اخیر مشاهده کردم، شهرداری در این زمینه خوب عمل کرده بود و مردم اذعان داشتند که جمع‌آوری معتادان متجاهر در محلات به خوبی صورت می‌گیرد.

وی افزود: در بازدیدی که از محلات در اسفندماه سال قبل و فروردین ماه امسال داشتم، مردم از جمع‌آوری و ساماندهی معتادان رضایت داشتند اما همچنان این نگرانی برای بازگشت آنها وجود دارد و امیدواریم این بار به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی شده باشد که جمع‌آوری نهایی را شاهد باشیم و معتادان پس از مدتی به سطح محلات بازنگردند.

امانی با اشاره به فعالیت کودکان کار در سطح شهر نیز گفت: حضور کودکان در سطح شهر کاهش یافته است؛ در گذشته در چهارراه‌ها بیش از این با کودکان روبه‌رو بودیم اما اکنون تعداد آنها بسیار کمتر شده است. امیدواریم ساماندهی کودکان کار نیز به نتیجه برسد و شاهد فعالیت هیچ کودکی در سطح شهر تهران نباشیم.

این عضو شورای شهر تهران با تأکید بر اینکه شهردار تهران حکم نمایندگی ویژه رئیس‌جمهور را در ساماندهی آسیب‌های اجتماعی دارد، یادآور شد: شهردار تهران در همین راستا یک مرکز رصد راه‌اندازی کرده و قرار بر این بوده که ظرفیت تمام نهادهای متولی این موضوع در شهر به کار گرفته شود که نمی‌دانیم تمام این نهادها پای کار آمده‌اند یا خیر؟

به گزارش سایت شهر، وی با اعلام اینکه فعلاً آثار ابتدایی اقدامات در راستای ساماندهی آسیب‌های اجتماعی که عمدتاً توسط شهرداری تهران انجام شده، قابل مشاهده است، اظهار کرد: در مدت اخیر کلونی‌های بزرگ معتادان را که مدتها قبل بازدید کرده بودم، رصد نکردم، ضمن اینکه گزارشی مبنی بر بازگشت معتادان به این کلونی‌ها نیز دریافت نکردم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • از بین رفتن کلونی‌های معتادان متجاهر در تهران
  • کاهش کودکان کار در پایتخت 
  • شهردار تهران: اتصال بزرگراه یادگار امام به بروجردی و آزاد راه ساوه | امروز پاتوق معتادان متجاهر در تهران نداریم
  • چرخه بازپروری معتادان متجاهر کامل اجرا نمی‌شود /کارتن خواب‌ها چهره شهر را نا زیبا می‌کنند
  • زیرساخت‌های لازم برای توانمند سازی معتادان متجاهر در استان کرمان وجود ندارد
  • چرخه بازپروری معتادان متجاهر کامل اجرا نمی‌شود
  • درمان بیش از ۵ هزار معتاد متجاهر در کمپ‌های ماده ۱۶ کرمان
  • جمع آوری 276 معتاد متجاهردر استان
  • انهدام ۸ باند قاچاق مواد مخدر در کردستان
  • جمع‌آوری ۲۷۶ معتاد متجاهر در کردستان