Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-04@21:31:37 GMT

سوابق 5 گزینه تصدی شهرداری تهران

تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۴۰۸۶۲۵

سوابق 5 گزینه تصدی شهرداری تهران

به گزارش ایرنا کشت پور که اینک شهردار منطقه 2 پایتخت است بیشترین رای اعضای شورا را با 14 رای کسب کرد.
همچنین عباس آخوندی و پیروز حناچی هرکدام 11 رای، غلامرضا انصاری و کامل تقوی نژاد نیز هر کدام 10 رای اعضای شورای اسلامی شهر تهران را کسب کردند.
شورای اسلامی شهر تهران در دوره پنجم 21 عضو دارد و انتخاب این پنج گزینه از بین فهرستی ابتدا 30 نفره و سپس 13 نفره به شرح زیر انجام شد: عباس آخوندی، غلامرضا انصاری، کامل تقوی نژاد، سمیع‌الله حسینی مکارم، محسن پور سید آقایی، نصرالله جهانگرد، پیروز حناچی، مصطفی سالاری، رسول کشت پور، محسن هاشمی، محمدرضا واعظ مهدوی، علی اوسط هاشمی و سید مناف هاشمی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


براساس اعلام محسن هاشمی رئیس شورای اسلامی شهر تهران پنج نامزد نهایی یک هفته فرصت دارند تا برنامه پیشنهادی خود را به شورا ارائه دهند تا از میان آنها 2 نفر به عنوان نامزد نهایی انتخاب نشوند.
سید محمدعلی افشانی 23 ادریبهشت به عنوان شهردار تهران انتخاب اما پس از ابلاغ قانون منع به کارگیری بازنشستگان اعلام شد که باید از این مسئولیت کناره گیری کند.
پیش از وی نیز محمدعلی نجفی شهردار نخستین منتخب اعضای دوره پنجم شورای اسلامی شهر تهران از این سمت استعفا داده بود و حالا نوبت اعضای شورای پایتخت در این دوره است که در بیش از یکسال از فعالیت سومین شهردار این کلانشهر را انتخاب کنند.
خبرنگار ایرنا باتوجه به انتخاب پنج گزینه نهایی برای تصدی شهرداری تهران، گوشه هایی از سوابق این افراد را به شرح زیر معرفی کرده است:


**عباس آخوندی متولد 1336 سیاستمدار‌‌ اصلاح‌طلب که در دولت های یازدهم و دوازدهم به عنوان وزیر راه و شهرسازی فعالیت داشت، اواخر مهرماه امسال از سمت خود استعفا کرد و مورد موافقت رئیس جمهوری نیز قرار گرفت.
وی دارای مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد مهندسی راه و ساختمان از دانشگاه تهران و دکترای اقتصاد سیاسی از یکی از دانشگاههای لندن است.
آخوندی در طول دوران حضور در وزات راه و شهرسازی سه بار از سوی مجلس شورای اسلامی استیضاح شد اما توانست رای اکثریت نمایندگان را برای ادامه فعالیت کسب کند.
وی همچنین از سال 1372 تا 1376 وزیر مسکن و شهرسازی بود.
معاونت سیاسی وزارت کشور نیز از سال های 1361 تا 1365 از جمله دیگر سوابق آخوندی است.

**پیروز حناچی متولد 1343 است که در دوران شهرداری محمد علی نجفی(شهریور سال 96 تا اریبهشت 97) به عنوان معاون فنی و عمران شهرداری تهران انتخاب شد که با روی کار آمدن سید محمد علی افشانی به معاونت شهرسازی و معماری این نهاد رفت و اکنون در این معاونت در حال فعالیت است.
حناچی پیش از این دبیر شورای عالی شهرسازی و معماری ایران و معاون معماری و شهرسازی وزیر راه در دولت یازدهم بود.
وی دانش‌آموخته معماری از دانشگاه تهران و دکترای تخصصی مرمت شهری و بازنده سازی شهرهای تاریخی است.
حناچی یکی از گزینه‌های اصلی وزارت مسکن و شهرسازی، در صورت تفکیک وزارت راه و شهرسازی به دو وزارت مسکن و شهرسازی و وزارت راه و ترابری به شمار می رفت.

**رسول کشت پور دیگر گزینه تصدی شهردار تهران نیز مشاور عالی سازمان و رئیس هیات مدیره شرکت سرمایه گذاری کیش، رئیس هیات مدیره شرکت پارس سازه تامین وابسته به شرکت شستا(تامین اجتماعی) بوده است.
وی اینک به عنوان شهردار منطقه 2 پایتخت فعالیت دارد از سوی محمدعلی نجفی برای این سمت انتخاب شده است.
کشت پور که کارشناسی مدیریت بازرگانی دارد سابقه حضور در شهرداری تهران و نیز دیگر شهرهای کشور نیز دارد.

**غلامرضا انصاری متولد 1335 عضو چهارمین دوره شورای اسلامی شهر تهران و قائم مقام حزب اتحاد ملت است.
نمایندگی مردم مشهد و کلات در دوره چهارم مجلس شورای اسلامی، ریاست سازمان بهزیستی کشور و تصدی سفارت ایران در ترکمنستان از جمله دیگر سوابق انصاری است.
وی دارای مدارک دکترای علوم آزمایشگاهی، MPH سالمندی و نیز دکترای مدیریت رفاه اجتماعی است.

** سید کامل تقوی‌نژاد متولد 1343 اینک معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی و رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور است.
در کارنامه وی سوابقی از جمله معاونت وزیر امور اقتصادی و دارایی، معاونت وزیر تعاون در دولت اصلاحات، عضویت در هیات مدیره بانک سپه، مدیرعاملی بانک سپه، ریاست سازمان برنامه و بودجه استان گیلان، مدیرکلی در سازمان ها و وزارتخانه هایی ازجمله جهاد سازندگی، کشور و سازمان ثبت احوال مشاهده می شود.
مدرک تحصیلی تقوی نژاد کارشناسی برنامه‌ریزی اجتماعی و کارشناسی ارشد مدیریت سیستم‌ها از دانشگاه تهران اعلام شده است.

به گزارش ایرنا اعضای پنجمین دوره شورای اسلامی شهر تهران اینک باید هجدهمین شهردار پایتخت را پس از پیروزی انقلاب اسلامی انتخاب کنند.

تهرام/9353/ 1008
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: راه پیمایی اربعین منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی اعضای شورای اسلامی شهر امور اقتصادی و دارایی شهرداری شهرداری تهران وزارت کشور راه پیمایی اربعین منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۰۸۶۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰۰۰ تاکسی برقی بزودی به ناوگان حمل و نقل تهران می‌پیوندد

شهردار تهران گفت: در حال حاضر بالغ بر ۲۰۰۰ خودرو برقی آماده بوده و تخصیص ارز برای واردات خودروها با کمک بانک مرکزی صورت گرفته است.

به گزارش مهر، استفاده از وسایل نقلیه برقی می‌تواند راهکاری بسیار مؤثر در مسیر رفع و کاهش چالش‌های حیاتی و دارای مزایای زیست محیطی، کاهش وابستگی به سوخت‌های تجدیدناپذیر فسیلی و بهبود کیفیت هوا باشند. از این رو تغییر سبک حمل و نقل از سنتی بنزینی به برقی اهمیت ویژه‌ای‌دارد. در این راستا شهرداری تهران برقی‌سازی ناوگان حمل و نقل عمومی را دنبال می‌کند.

علیرضا زاکانی شهردار تهران پیرامون آخرین وضعیت تاکسی‌های برقی اظهار کرد: تاکسی‌های برقی شامل دو دسته خودمالکی و شرکت مالکی می‌شوند. رانندگان تاکسی در بخش شرکت مالکی، سهامدار آن شرکت خواهند شد.

وی افزود: تعدادی خودرو توسط خودروسازان وارد شده است و در بخش خودمالکی قراردادها در حال بسته شدن است، به زودی واگذاری خودرو به مالکین صورت خواهد گرفت.

زاکانی ادامه داد: در حال حاضر بالغ بر ۲۰۰۰ خودرو برقی آماده بوده و تخصیص ارز برای واردات خودروها با کمک بانک مرکزی صورت گرفته است.

گفتنی است یکی از نکات حائز اهمیت برای رانندگان تاکسی، قیمت خودروهای برقی است که نیازمند ارائه تسهیلات ویژه است. به گفته شهرداری تهران قیمت این خودروها قابل رقابت با خودروهای بنزینی خواهد بود.

علاوه بر این شهرداری تهران برای راه‌اندازی ایستگاه‌های شارژ این خودروها پیش از این ۴۰۰۰ نقطه را در سطح شهر تهران در ۲۲ منطقه شناسایی کرده است و بنا دارد تا پایان سال ۱۴۰۳ تعداد ایستگاه‌های اعلامی را احداث و مجهز کند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ۲۰۰۰ تاکسی برقی بزودی به ناوگان حمل و نقل تهران می‌پیوندد
  • زاکانی: تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران تامین شده است
  • عضو شورای اسلامی کلانشهر اهواز :کلانشهر اهواز امینی شهردار را نمی‌خواهد | کسی ندای هل من ناصرا ینصرنی اهواز را نمی شنود
  • شهرداری قزوین نگاه سلیقه‌ای نداشته باشد
  • پایانی بر حواشی بودجه شهرداری کرمانشاه در شورای شهر
  • محسن دلکرمی سرپرست شهرداری تیران شد
  • مهر تأیید وزارت کشور بر قانونی بودن ورود واگن‌های چینی
  • فهرست وفاق برای دور دوم مجلس شورای اسلامی در تهران مشخص شد
  • برکناری شهردار ارومیه رای نیاورد
  • استیضاح شهردار ارومیه رای نیاورد