Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت الله حسن عالمی در گفت‌و‌گو با «جام جم آنلاین» در خصوص سیره مدیریتی پیامبر اکرم (ص) و چگونگی انتصاب و تصمیم‌گیری‌ها و نحوه تعمیم به جامعه امروز اظهار داشت: بعد از بعثت، تا زمانی که پیغمیر بزرگوار اسلام (ص) در مکه بود موفق نشدند که حکومت شکل دهند و مدیر و فرمانده نصب یا عزل کنند و تا حدود 13 سال همین گونه بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: بعد از اینکه پیامبر اکرم (ص) به مدینه تشریف آوردند در روزهای نخست ورودشان به مدینه چنین شرایطی برای حضرت رسول فراهم نشد اما در بخش آخر زندگی ایشان این شرایط فراهم شد و در دوره رسالت باقی مانده خود به وظایف مدیریتی خود پرداختند.

وی افزود: حضرت رسول (ص) هر فردی را که انتخاب می‌کردند و برای انجام مسئولیتی به جایی می‌فرستادند به عنوان نمونه امام علی (ع) را که انتخاب و به یمن اعزام فرمودند، دستورالعملی هم برای انجام وظایفشان تدوین کردند و همچنین برای افراد دیگری که در کتاب تحف‌العقول هم آمده است.

آیت الله عالمی بیان داشت: از شیوه‌های بسیار خوب حضرت رسول (ص) که واقعا نمونه و الگو و اسوه هم بود این بود که مدیری را که انتخاب می‌کرد کمال احترام را می‌گذاشت و این احتران نشان از اعتمادی بود که حضرت رسول اکرم (ص) به فرد یا افراد مورد نظر داشت.

وی ابراز کرد: در سیره پیامبر اکرم (ص) جهت انتخاب مدیران و فرماندهان، جلوه ظاهری و یا همراهی و موافقتی که متأسفانه در جریانهای سیاسی امروز وجود دارد جایگاهی نداشت به عبارتی افرادی که در زمان انتخابات به آنها کمک کردند و یا در انتخابات به نفعشان کار کردند یا بعضا قوم و خویش هستند انتخاب می‌کنند و چیزهای دیگری از این قبیل اما در سیره مدیریتی رسول الله، قبیله گرایی و منفعت شخصی و قوم و خویشی نه تنها هیچ جایگاهی نداشت بلکه مطرود ایشان بود و اصحاب خود را از این امور به شدت نهی می‌فرمودند.

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: رسول خدا افرادی را برای مسئولیت انتخاب می‌کردند که بشود به او حداکثر اعتماد را کرد و در محل مأموریت خود از آن خطاهایی که متعارف است و متأسفانه امروزه خیلی می‌شنویم اتفاق نمی‌افتاد.

وی بیان کرد: از توصیه‌های حضرت محمد مصطفی (ص) به مدیران و فرماندهانی که انتخاب و انتصاب می‌کرد این بود که در محل مأموریت خود حداکثر کار شما این باشد که مردم را به آداب نیک آشنا و به اخلاق صالحه و رفتارهای خوب مدیریت کنید و هر گروهی از مردم را در جای خودشان باید قرار دهید؛ عالمان را در جایگاه علمایی و دانشمندان را در جایگاه دانشمندی و قضات را در جایگاه خودشان و کشاورزان را و آنهایی که زحمت می‌کشند و کار می‌کنند در جایگاه خودشان و احترام هر کدام را به اندازه خودشان نگه دارید.

آیت الله عالمی ادامه داد: پیامبر اکرم (ص) فرموده بودند با مردم در سختی‌ها و دشواری‌ها و بدیها و خیرها و خوشی‌ها همراه باشید و تلاش شما این باشد که در بین مردم فرمان خدا را نفوذ دهید و مردم به فرمان خدا سر بگذارند و عمل کنند و آگاهی دهید تا نسبت به دستورات حق تعالی سرپیچی نکنند و از اینگونه توصیه‌هایی که امام علی (ع) هم به مالک اشتر کرده بودند.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: جام جم آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۰۸۶۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمام ظرفیت‌ها وتجارب مدیریتی برای حل مشکلات مردم بهره‌گیری می شود

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«حسین نوش‌آبادی» از حوزه انتخابیه ورامین، پیشوا و قرچک به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

* در مجلس آینده تقسیم بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش بینی می‌کنید؟

در انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی مردم به لیست رأی ندادند و اغلب انتخابات بر اساس شناخت فردی بوده است.

*مهم‌ترین موضوعی که با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد، چیست؟

بنده در مجلس آینده از تمام ظرفیت‌های ملی و بین‌المللی و تجارب مدیریتی در جهت حل مشکلات حوزه انتخابیه خود استفاده خواهم کرد.

بر اساس فرمایش مقام معظم رهبری، جبهه مؤمن انقلاب را جهت خدمت به مردم و توسعه و پیشرفت منطقه، بیش از گذشته تقویت خواهم کرد.

* اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

حضور در کمیسیون‌هایی که بیش از پیش بتوانم، مشکلات مردم به ویژه حوزه انتخابیه را حل کنم، که با توجه به شعار سال و شعارهای سال‌های اخیر بایستی اقتصادی و ایجاد زمینه برای افزایش بیش از پیش مردم باشد.

* مهمترین چالش استان خود را چه می‌دانید و برای حل آنچه راه‌کاری دارید؟

ترافیک، آلودگی هوا، اشتغال زایی و ایجاد زمینه برای افزایش مشارکت مردم در اقتصاد و کمبود سرانه‌ها از مهمترین چالش‌ها در استان تهران است، اما مشکلات معیشتی برای مردم در سراسر کشور عمومیت دارد.

کد خبر 6082868

دیگر خبرها

  • مدیرعامل آینده استقلال مشخص شد
  • مدیرعامل آینده آبی‌ها مشخص شد
  • برگزاری مراسم سالروز عملیات بازی‌دراز طی روزهای ۱۹ و ۲۰ اردیبهشت‌ماه
  • (ویدئو) حضور اکرم خدابنده به همراه رسول خادم، در کمک‌رسانی به مردم سیستان و بلوچستان
  • تبیین سیره امام صادق(ع) برای جامعه نیاز است
  • مطابق با سیره امام صادق(ع) نهی از منکر باید همراه با محبت باشد
  • ترویج ازدواج شرعی احیای سیره و سنت پیامبر اسلام (ص) است
  • بزرگترین خدمت و جهاد خدمت به مردم است
  • تمام ظرفیت‌ها وتجارب مدیریتی برای حل مشکلات مردم بهره‌گیری می شود
  • مراسم دسته روی شهادت امام جعفر صادق (ع)در مازندران برگزار می شود