Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا گفت: در صورتی که زیر ساخت ها فراهم و مراکز درمانی و نگهداری معتادان پرخطر و متجاهر متناسب با تعداد این افراد باشد پلیس این اراده و اهتمام را دارد که در کمتر از 72 ساعت همه معتادان متجاهر از سطح شهرها را جمع آوری کند.

به گزارش ایرنا از پایگاه خبری پلیس، سردار محمدمسعود زاهدیان روز سه شنبه در تشریح عملکرد پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا اظهار داشت: جمع آوری معتادان متجاهر و پرخطر از سطح شهرها از جمله مأموریت های جاری و روزانه این پلیس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی درباره آمار معتادان پرخطر افزود: در سطح کشور حدود 70 هزار معتاد متجاهر و در شهر تهران بین 15 تا 20 هزار معتاد متجاهر وجود دارد که این آمار در شهر تهران به تفکیک 19 هزار معتاد مرد و هزار معتاد زن است.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا اشاره کرد: در طول سال، طرح های مختلفی توسط پلیس در راستای جمع آوری معتادان اجرایی و عملیاتی می شود به طوری که از ابتدای سال تاکنون 150 هزار معتاد متجاهر در سراسر کشور از سطح معابر و خیابان ها جمع آوری و تحویل مراکز نگهداری شده اند.
وی در پاسخ به این سوال که برابر آمار اعلامی 70 هزار معتاد متجاهر در سطح کشور وجود دارد و چگونه از ابتدای سال تاکنون 150 هزار معتاد جمع آوری شده است، پاسخ داد: در این میزان از دستگیری ها مشاهده می شود که طی اجرای طرح های عملیاتی مختلف، برخی معتادان پرخطر به دفعات دستگیر شده اند.
این مقام عالی انتظامی تأکید کرد: به کمک سامانه «عنبیه» و «انگشت نگاری» این امکان برای پلیس وجود دارد که مشخص شود یک فرد معتاد چند بار توسط پلیس دستگیر شده است.
سردار زاهدیان در پاسخ به این سوال که چرا برخی از این معتادان متجاهر بارها دستگیر و روند درمانی کامل صورت نمی گیرد؟ افزود: مأموریت و وظیفه پلیس؛ جمع آوری معتادان متجاهر و پرخطر از سطح شهر و تحویل به مراکز درمانی و نگهداری است، متأسفانه شاهدیم که در مواردی چرخه درمان تکمیل نمی شود و فرد دوباره مصرف مواد را آغاز می کند که اجرایی کردن برنامه های این حوزه، مربوط به عملکرد شهرداری ها و بهزیستی ها است.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا یادآورشد: البته در مواردی با افرادی در خیابان مواجه می شویم که به نظر جزو معتادان پرخطر هستند در حالی که این افراد برخی کارتن خواب و برخی نیز دارای مشکلات روحی و روانی هستند و به فراخور شرایطی که در آن زیست می کنند شرایط ظاهری مشابه معتادان پرخطر را دارد.
وی تأکید کرد: در صورتی که زیر ساخت ها فراهم و مراکز درمانی و نگهداری معتادان پرخطر و متجاهر متناسب با تعداد این افراد باشد پلیس این اراده و اهتمام را دارد که در کمتر از 72 ساعت همه معتادان متجاهر از سطح شهرها را جمع آوری و تحویل مراکز نگهداری و درمانی دهد، اما باید بگویم ظرفیت این مراکز متناسب با تعداد معتادان متجاهر در سطح کشور نیست.
سردار زاهدیان اشاره کرد: جلسات مختلفی درباره چگونگی ساماندهی، جمع آوری و برخورد با معتادان متجاهر به صورت مستمر در ستاد مبارزه با مواد مخدر برگزار و اعضای این جلسات پیگیر موضوعات مختلف از جمله ایجاد ظرفیت های کافی برای نگهداری معتادان متجاهر هستند و باید بگویم طی سال های اخیر تلاش های خوبی برای افزایش ظرفیت های مراکز درمانی صورت گرفته است.
وی با اشاره به انتصاب سردار مومنی به عنوان دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر، عنوان کرد: قطعا با حضور ایشان در این مسئولیت شاهد تحولات مثبتی در روند جمع آوری و ساماندهی معتادان متجاهر و ایجاد مراکز درمانی و نگهداری این قشر خواهیم بود.
اجتمام *7029 * 3063

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي ناجا معتادان متجاهر سطح شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۱۰۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ درصد متکدیان مشهد معتاد هستند

 

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، معاون اجتماعی و مشارکت‌های شهرداری مشهد گفت: پارسال بیش از چهار هزار و ۷۰۰ متکدی در سطح شهر شناسایی و به مرکز رسیدگی به آسیب‌دیدگان اجتماعی منتقل شدند که ۷۵ درصد این افراد مرد، ۱۹ درصد زن و ۶ درصد هم کودکان کمتر از ۱۸ سال بودند.

مهدی ابراهیمی افزود: آزمایش اعتیاد بیش از هزار و ۸۹۰ متکدی، مثبت بوده است که با هماهنگی مقام قضایی و همکاری بهزیستی به کمپ‌های درمان اعتیاد رایگان و دولتی تحویل شده‌اند.

وی افزود: ساماندهی متکدیان اطراف حرم مطهر رضوی نیز با همکاری مسوولان مربوطه صورت گرفت و در این راستا، بیش از ۷۹۰ نفر به مرکز رسیدگی به آسیب‌دیدگان اجتماعی منتقل شدند.

ابراهیمی افزود: سالمندان و زنان، بیش از سایر گروه‌های سنی در معابر و چهارراه‌ها حضور دارند و دلیل آن هم، کمک بیشتر مردم به این گروه‌های سنی است.

وی ادامه داد: تکدی‌گری به عنوان یک آسیب اجتماعی شناخته می‌شود از این رو طبق قانون، شناسایی و جمع‌آوری متکدیان در معابر شهری، با همکاری نیروی انتظامی در دستور کار است.

دیگر خبرها

  • تغییر در محتوای آموزش‌های پلیسی / تحلیل عملیات‌های انتظامی با کمک خبرگان
  • پرورش پلیس تخصصی برای بخش های گوناگون امنیت
  • بیش از ۴۰ درصد متکدیان، معتاد هستند
  • جمع‌آوری روغن غیر قابل مصرف انسانی در چهارمحال و بختیاری
  • ۴۰ درصد متکدیان مشهد معتاد هستند
  • بیش از ۴۰ درصد متکدیان مشهدی معتاد هستند
  • آمادگی مشترک پلیس راه، هلال احمر، اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و اورژانس شهرستان تکاب برای مقابله با حوادث غیر مترقبه
  • پاکسازی فضا‌های بی دفاع شهری در منطقه ۱۹ تهران
  • طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی ادامه دارد
  • آخرین آمار جمع آوری متکدیان و معتادان در تهران