Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-05-03@00:25:28 GMT

فتنه جدید به روایت علم الهدی

تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۴۳۱۳۸۹

به گزارش پارس نیوز، 

آیت الله سید احمد علم الهدی ظهر پنجشنبه در مراسم روز شهادت امام رضا (ع) که در بارگاه منور رضوی برگزار شد اظهارکرد: جنگ ممکن است کشتار و خرابی به وجود آورد که در این شرایط مردم تلاش می‌کنند در مقابل دشمن بایستند، اما در فتنه همان مشکلات جنگ ایجاد می‌شود، اما مردم غافل گیر شده و درصدد دفاع برنمی آیند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: واقعیت اجتماعات را فتنه‌ها برهم زده و از روزی که پیامبر اکرم (ص) مردم را به سوی یگانه پرستی دعوت کردند در همه جنگ‌ها پیروز بودند، اما بعد از رحلت ایشان تا امروز آنچه موجب شد جامعه اسلامی برهم بخورد فتنه‌ها بوده است.

عضو مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: مشکلات و مصائبی که برای اهل بیت (ع) ایجاد شد به دلیل فتنه نبود و آن‌ها تلاش می‌کردند مقابل فتنه‌ها بایستند و از جاری شدن آن در جامعه جلوگیری کنند.

علم الهدی بیان کرد: مامون در برابر امام هشتم (ع) ۲ فتنه را پیش رو گرفت که اولی اعطای مقام خلافت به ایشان و معرفی خود به عنوان ولیعهد بود تا بعد از اینکه ایشان را به شهادت برسد خودش را به عنوان جانشین بر حق امام رضا (ع) معرفی کند.

امام جمعه مشهد گفت: این توطئه از همان لحظه خروج امام هشتم (ع) ازمدینه خنثی شد، زیرا ایشان اعلام کردند هدف مامون از این اقدام به شهادت رساندن امام معصوم است و مردم را متوجه این اقدام کردند.

وی تصریح کرد: مامون در توطئه دوم تلاش کرد مذهب شیعه را از بین ببرد و در این راستا جلسه‌ای تشکیل داد و در جمع علمای اهل تسنن اعلام کرد خلافت مخصوص امام علی (ع) بود تا از این طریق بتواند خلافت را از امامت جدا کند.

علم الهدی بیان کرد: امروز بهترین راه در انقلاب تحلیل سیره سیاسی ائمه اطهار (ع) است و با مطالعه شرایط زمان زندگی امامان متوجه فتنه‌ها می‌شویم. باید بدانیم فتنه از خارج وارد نمی‌شود و از داخل کشور است.

امام جمعه مشهد اظهار کرد: برخی در داخل کشور راه افتاده اند و به نام ائمه (ع) می‌خواهند مردم را به ۱۴۰۰ سال پیش برگردانده و از ولایت فقیه منحرف کنند که این نوع دیگری از فتنه است که در زمان مامون اجرا شد.

عضو مجلس خبرگان رهبری تاکید کرد: یکی دیگر از اقداماتی که امام رضا (ع) در خنثی کردن توطئه‌های مامون به انجام رساندند، بیان حدیث سلسله الذهب در نیشابور بود که در آن ولایت را شرط سعادت اعلام کردند.

وی گفت: شیعه گری به معنای این است که امروز با وجود همه فتنه‌های فرهنگی، اقتصادی و سیاسی در خط ولایت ایستادگی کرده و بر آرمان‌ها پایبند باشیم.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: جنگ فتنه مشکلات پیامبر اکرم جامعه اسلامی مجلس خبرگان رهبری اهل بیت جامعه مشهد شیعه امام علی انقلاب ولایت فقیه خبرگان رهبری اقتصادی و سیاسی پیامبر اکرم جنگ سید احمد علم الهدی مشهد ولایت فقیه پارس پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۳۱۳۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰۰ سال پیش شغل اصلی مردم دربند خرید و فروش برده بود!

زی‌سان: یوهان اشترویس، دریانورد بخت برگشته هلندی در عصر حکومت شاه سلیمان صفوی (اسفند ۱۰۲۶ – ۸ مرداد ۱۰۷۳ خورشیدی/ فوریه ۱۶۴۸ – ۲۹ ژوئیه ۱۶۹۴ میلادی) به عنوان برده وارد ایران می‌شود. او ماجرایی خواندنی را از تعداد زیاد حمام‌ها و علاقه ایرانیان به حمام کردن را روایت می‌کند.

به گزارش «زی‌سان»، یوهان اشترویس در ۱۶۲۸ م / ۱۰۳۸-۱۰۳۷ ق یا ۱۶۲۹ م / ۱۰۳۹-۱۰۳۸ ق در روستایی به نام رومر در نزدیکی آمستردام هلند متولد شد. او روایتی جالب از تفاوت رفتار ایرانیان در قیاس با ترک‌ها و سایر ملل با بردگان را نقل می‌کند. 

او پس از چند مرحله گشت و گذار در شرق آسیا، مدیترانه، اروپا و شمال آفریقا، از بد روزگار در جریان سکونت در روسیه تزاری، با شورش قزاق‌ها مواجه شد. او و همراهانش برای فرار از دست شورشیان از آستراخان فرار و رهسپار ایران شدند که در میانه راه از سوی تاتار‌ها به اسارت در آمدند. 

بیشتر بخوانید علاقه زیاد ایرانیان به حمام کردن در ۴۰۰ سال قبل! روایت خواندنی برده هلندی از فرهنگ چندهمسری در میان ایرانیان ۴۰۰ سال قبل اگر بپذیری ختنه شوی و مسلمان، این دو زن زیبا را به تو می‌بخشیم! 

تاتار‌ها اشترویس را به بازرگان ایرانی به نام حاجی محمد صالح فروختند. این بازرگان نیز در سال ۱۶۷۰ این دریانورد هلندی را به عنوان برده به تاجر ثروتمند دیگری به نام حاجی بایران علی از اهالی دربند می‌فروشد. اشترویس در جریان اقامت در ایران اطلاعات ارزشمندی را از ایران آن دوران (عصر شاه سلیمان صفوی) ارائه می‌دهد. 

گزارش‌هایش در مورد خودکشی، قتل، اعدام، روسپی‌گری، دزید، راهزنی و رباخواری و... تصویری گویا از مسائل ایران آن دوران به خصوص در شهر‌های شماخی و دربند است. البته اشتروس توصیفی جالب و خواندنی را از شمال تا جنوب ایران -از اردبیل تا گمبرون (بندرعباس) - ارائه می‌دهد. 

نکته قابل توجه روایت‌های این هلندی بخت برگشته این است که او به عنوان برده در ایران حضور داشته و هیچ‌گونه فرصتی برای ارتباط با اصحاب قدرت نداشته است. روایت او تصویری واقعی از بطن جامعه ایران حدود ۴۰۰ سال قبل است. 

در ادامه روایت اشترویس از تفاوت رفتار ایرانیان با بردگان در قیاس با ترک‌ها و سایر ملل را می‌خوانید:

«ساکنان دربند به خرید و فروش برده اشتغال دارند و برده کالای اصلی و تقریباً تنها کالایی است که در آن شهر معامله می‌شود. برده‌ها را از تاتار‌ها خریداری می‌کنند و همه آنها را به ایران میفرستند و از این طریق درآمد هنگفتی به دست می‌آورند. با برده‌هایی که برای خرید و فروش به اینجا میآورند مانند حیوانات وحشی رفتار می‌کنند. 

هنگامی که می‌خواهند برده‌ای را خریداری کنند او را عریان می‌کنند و مانند خوک و گوساله به بدنش دست می‌زنند. با برده‌ها بسیار بی رحمانه رفتار می‌کنند و اگر ترس ضرر مالی نباشد، احتمالاً بسیاری از آنها جان‌شان را از دست می‌دهند. همان طور که قبلاً گفته شد مردم این منطقه طبیعتاً فرومایه و بد اخلاق اند.

با این حال ایرانی‌ها در قیاس با تُرک‌ها چندان با برده‌ها بدرفتاری نمی‌کنند. وقتی در گالی‌ها (اشاره به دورانی که روی کشتی‌های کوچک ونیزی ملوان بود) بودم به این تفاوت پی بردم. 

ایرانیی‌ها در قیاس با مردم الجزایر، تریپولی، تونس و سایر شهر‌های بربر‌ها نیز با برده‌ها بهتر رفتار می‌کنند. در آن مناطق با برده‌ها رفتار بدتری دارند و آنها را وادار می‌کنند دین‌شان را ترک کنند. گزارش‌های کسانی که به دست آن مردم بی رحم اسیر شدند، این ادعا را اثبا‌ت می‌کند.»

tags # تاریخ ایران ، صفویان سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • دین سینما به امام صادق‌(ع) چه زمانی ادا می‌شود؟
  • روایت دو بازیگر زن از تحقیرشان توسط مردم
  • ۴۰۰ سال پیش شغل اصلی مردم دربند خرید و فروش برده بود!
  • شهردار نیویورک: اعتراضات فتنه است و همین حالا باید جمع شود!
  • امروز با جامی: قتل عاشق بهانه افتاده ست
  • روایت شهید مطهری از کلاس درس متفاوت امام
  • علم‌الهدی: دستاورد‌های دولت برای مردم ملموس نیست / در شرایط فعلی کشور نیازمند بکارگیری قدرت اقناع هستیم تا حقیقت موضوع برای مردم تشریح شود
  • روایت تسنیم از نشست خبری امام‌جمعه خرم‌آباد+فیلم
  • فرمان علم الهدی به دولت رئیسی درباره گرانی ها
  • کارگران مقابل جنگ، تحریم، فتنه، تکفیر و ترور، شرافتمندانه ایستاده‌اند