Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-05-02@02:55:13 GMT

عارضه‌ای که همه گروه‌های سنی را درگیر می‌کند !

تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۴۴۱۵۶۰

عارضه‌ای که همه گروه‌های سنی را درگیر می‌کند !

به گزارش سرویس گوناگون جام نیـوز،   فرزاد علامه متخصص ارولوژی درباره تکرر ادرار در کودکان و سالمندان گفت: برخی از عوامل تکرر ادرار در هر دو این گروه‌های سنی گفته شده، مشترک ‌است و برخی دیگر از دلایل مربوط به یک گروه سنی خاص است.

 

وی درباره علل تکرر ادرار در کودکان اظهار کرد: یبوست مهم‌ترین و شایع ترین عامل در ابتلای کودکان به تکرر ادرار کودکان به شمار می رود‌، عامل دیگر مشکلات مادرزادی کودک است، بر فرض مثال احتمال وجود دریچه مجاری خلفی در پسران باعث، کند و سخت خارج شدن ادرار می شود، همچنین مشکلات آناتومیک در دختران نیز در این موضوع تاثیر دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این متخصص ارولوژی ادامه داد: عفونت ادرار از حاد ترین نوع تکرر ادرار است که بوی بد ادرار و بی قراری کودک هنگام ادرار کردن از نشانه های آن است‌، همچنین وجود یک کلاف مو یا خال بزرگ در پشت کودک، نشان دهنده مثانه نوروژنیک در او است که حاصل اختلالات ستون فقراتی مادرزادی است.

 

علائم تکرر ادرار در بزرگسالان

علامه درباره تکرر ادرار در بزرگسالان بیان کرد: خشکی و بزرگی پروستات در مردان و بیماری های عصبی پارکینسون و دیابت در زنان که در سنین ۴۰ یا ۵۰ سالگی اتفاق می افتد، از شایع ترین علل بروز تکرر ادرار در بزرگسالان است.

 

این متخصص ارولوژی اظهار کرد: طبق تصمیم گیری کنگره بی اختیاری، اگر هر فردی زیر ۲ ساعت نیاز به تخلیه مثانه خود داشته باشد و همچنین طی ۶ ساعت خواب شبانه خود، احساس پری مثانه داشته باشد، دچار تکرر ادرار شده است.

 

روش های درمان تکرر ادرار

وی با اشاره به روش های درمان تکرر ادرار بیان کرد: در صورت خفیف بودن بیماری تنها با تغییر سبک تغذیه این اختلال برطرف می شوند، در مراحل بعدی در صورت نیاز به سراغ دارو یا درمان نیمه تهاجمی می رویم، به طور مثال تزریق بوتاکس به داخل مثانه یا تحریکات عصبی به ستون فقرات در درمان بیمار موثر خواهد بود،‌در نهایت اگر درمان حاصل نشود که این مورد بسیار نادر است، باید مثانه را خارج‌ کرده و از روده بیمار یک مثانه مصنوعی بسازیم.

 

خبرنگاران جوان

2025

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: تکرر ادرار گوناگون خواب شبانه جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۴۱۵۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت تومورهای مغزی در کودکان/ رویکرد درمان چند تخصصی

به گزارش خبرگزاری مهر، میترا قالیبافیان متخصص رادیوانکولوژی و مسئول فنی بخش رادیوانکولوژی بیمارستان فوق‌تخصصی سرطان کودکان محک، درباره اهمیت پرداختن به تومورهای شایع مغزی، افزود: طی سال‌های اخیر در بیمارستان محک کارگروه نوروانکولوژی بر درمان تومورهای مغزی متمرکز شده است. این کارگروه با جدیت هرچه تمام‌تر، برنامه‌های درمانی مؤثرتر و به‌روزتری را برای درمان تومورهای مغزی کودکان بر اساس علم مبتنی بر شواهد (evidence based medicine) و آموخته‌های توموربورد یا همایش‌های علمی، پیشنهاد می‌دهد. همچنین جلسات توموربورد بر خردِ جمعی و بررسی همه‌جانبه و هم‌زمان بیماری توسط گروه‌های مختلف درمانی متمرکز است و احتمال خطاهای پزشکی را کاهش می‌دهد.

وی افزود: تومورهای مغزی در کودکان به دلیل نوع تومور و درمان آن با تومورهای مغزی بزرگسالان متفاوت است و از این منظر هدف نخست کنگره نشان دادن تفاوت نوع تومورهای مغزی و درمان آن میان کودکان و بزرگسالان است.

هادی موسی‌خانی فوق تخصص هماتولوژی و انکولوژی کودکان، نیز با بیان اینکه بیش از ۲۰ درصد کودکان مبتلا به تومورهای مغزی کودکان در بیمارستان محک به صورت مستقیم درمان می‌شوند و بیماران دیگر نیز در ۴۱ مرکز درمانی در سراسر کشور تحت حمایت مؤسسه محک قرار دارند افزود: بر همین اساس کنگره با تمرکز بر رویکرد چند تخصصی در درمان تومورهای مغزی کودکان برگزار می‌شود.

وی با اشاره به نقش و اهمیت پروفسور پروانه وثوق در حوزه انکولوژی کودکان در ایران بیان کرد: بسیاری از انکولوژیست‌ها در ایران به صورت مستقیم و غیر مستقیم شاگرد پروفسور پروانه وثوق بودند و با توجه به نقش ایشان در درمان انکولوژی کودکان این کنگره با یادبود پروفسور پروانه وثوق برگزار می‌شود.

موسی خانی در ادامه با بیان اینکه بیمارستان محک در پیگیری رویکرد درمان چند تخصصی در تومورهای مغزی کودکان در ایران پیشرو است افزود: گرچه در سایر مراکز درمانی به صورت غیرمستقیم رویکرد درمان چند تخصصی در انکولوژی کودکان دنبال می‌شود اما بیمارستان محک با برگزاری جلسات درمان چند تخصصی از سال ۱۴۰۱ تاکنون در این باره پیشگام است و امیدواریم که سایر مراکز درمانی نیز با الگوگیری از بیمارستان فوق تخصصی محک بتوانند رویکرد درمان چند تخصصی در تومورهای مغزی کودکان را به صورت مستقیم اجرا کنند.

کد خبر 6090555 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • وضعیت تومورهای مغزی در کودکان/ رویکرد درمان چند تخصصی
  • درمان کودکان زیر ۷ سال رایگان می‌شود
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان مفید
  • درمان رایگان هدیه به کودکان
  • ویدیو/ درمان رایگان زیر ۷ ساله‌ها روی پیشخوان بیمارستان‌ها
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • (تصاویر) درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • آغاز درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در خراسان شمالی
  • درمان بی‌اختیاری ادرار در سالمندان