Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس هیئت تحقیق و تفحص از «ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز» در مجلس گفت: بدون شک ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز باید تقویت شود و پیرو لایحه‌ای جدیدی در این زمینه قرار است ستاد تقویت شود. احمد محمدی‌انارکی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان، با اشاره به نتایج «تحقیق و تفحص از ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز» در مجلس گفت: گزارش تحقیق و تفحص از ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز تا ۲۰ روز آینده تقدیم هیئت رئیسه مجلس می‌شود و پنج فصل دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به اینکه این تحقیق و تفحص یک تحقیقات علمی بوده و کمتر به مچ‌گیری‌ها در این بخش پرداخته شده است، اظهار داشت: در این گزارش بیشتر بر روی آسیب‌های کار تمرکز شد.

محمدی‌انارکی با بیان اینکه عدم همراهی دستگاه‌ها در مبارزه با قاچاق کالا و ارز از جمله آسیب‌ها محسوب می‌شود، گفت: ضعف ارتباطی برخی دستگاه‌ها در مبارزه با قاچاق کالا و ارز یکی از عمده مشکلات است چرا که در این زمینه نظام‌مند عمل نمی‌شود؛ انتظار داریم گمرک، مناطق آزاد، وزارت صمت و بهداشت در این زمینه با هم هماهنگ باشند.

رئیس هیئت تحقیق و تفحص از «ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز» در مجلس گفت: بدون شک ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز باید تقویت شود و پیرو لایحه‌ای جدیدی در این زمینه قرار است ستاد تقویت شود.

وی اضافه کرد: در حال حاضر بودجه سالیانه ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز  ۲۰ میلیارد تومان است، یکی از اقدامات ستاد این بود که پیشنهاد تقویت این بودجه به ۱۵۰ میلیارد تومان را به لایحه دولت اضافه کرده است.

محمدی‌انارکی تاکید کرد: همچنین پیرو این لایحه‌ی جدید، پیشنهاد قانون مبارزه با قاچاق ارز را مطرح کرده‌ایم تا پیرامون این مبحث ورود و خروج ارز به کشور مشخص شود و موضوع سامانه ارزی شکل گیرد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز مجلس شورای اسلامی سامانه ارزی تقویت بودجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۴۵۷۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خشم خطر حمله قلبی را افزایش می‌دهد

ایتنا - آیا یک خشم طوفانی می‌تواند بر قلب تاثیر‌ بگذارد؟
تحقیقات پیشین نشان می‌دهد که بین دوره حاد خشم و افزایش خطر حمله قلبی رابطه‌ وجود دارد. محققان مرکز پزشکی ایروینگ دانشگاه کلمبیا، دانشکده پزشکی ییل، دانشگاه سنت جان در نیویورک و سایر موسسات به بررسی دلیل این ارتباط پرداخته‌اند.

برای پاسخ به این سوال، محققان باید تعدادی را عصبانی می‌کردند. آن‌ها ۲۸۰ جوان سالم را برگزیدند و آن‌ها را به طور تصادفی به چهار گروه تقسیم کردند: یک گروه کنترل که با صدای بلند اعداد را می‌شمردند و از لحاظ احساسی در حالت خنثی بودند و گروه‌های دیگر که وقایعی که آن‌ها را عصبی، غمگین و مضطرب می‌‌کرد، به خاطر می‌آوردند. محققان قبل از شروع این تحقیق و در فواصل ۱۰۰ دقیقه‌ای، از شرکت‌کنندگان آزمایش خون گرفتند و جریان و فشار خون آن‌ها را اندازه‌گیری کردند.

طبق نتایج این تحقیق، که روز چهارشنبه در مجله قلب آمریکا (Journal of the American Heart Association) منتشر شد، خشم واقعا می‌تواند بر قلب تاثیر بگذارد، زیرا نحوه عملکرد رگ‌‌های خونی را مختل می‌کند.

پژوهشگران متوجه شدند که توانایی رگ‌های خونی برای گشاد‌ شدن در افراد گروه عصبانی، در مقایسه با گروه کنترل، به میزان قابل‌توجهی کاهش یافت. این قابلیت رگ‌ها در گروه‌های غمگین و مضطرب تغییری نکرد.

گشاد شدن رگ‌ها از طریق سلول‌های اندوتلیال که داخل رگ‌های خونی را پوشانده‌اند، تنظیم می‌شود. رگ‌ها با منبسط و منقبض شدن‌، جریان خون را به قسمت‌های بدن که به آن نیاز دارند، افزایش یا کاهش می‌دهند. طبق این تحقیق، تنها مشکل گشاد شدن رگ‌های خونی بود.

اختلال در نحوه گشاد‌ شدن رگ‌های خونی از علائم اولیه آترواسکلروز به شمار می‌رود که در واقع تجمع چربی و کلسترول (پلاک) روی دیواره سرخرگ‌ها است که شریان‌ها را سفت می‌‌کند. آترواسکلروز می‌تواند به بیماری عروق کرونر قلب، حمله قلبی، سکته مغزی و اختلالات کلیوی منجر شود.

دکتر هالی میدلکاف، متخصص قلب و استاد دانشگاه یو‌سی‌ال‌ای ایالات متحده، می‌گوید ‌نتایج این پژوهش به پزشکان کمک می‌کند بیماران مبتلا به بیماری‌های قلبی را که مشکل کنترل خشم دارند، تشویق کنند که از طریق یوگا، ورزش، درمان‌های شناختی‌رفتاری یا سایر تکنیک‌های شناخته‌شده، خشمشان را مهار و مدیریت کنند.

البته محققان تاکید می‌کنند که این پژوهش آزمایشگاهی مطالعه‌ای پایه و اولیه است و باید تحقیقات بیشتری در این زمینه صورت گیرد. برای مثال دانشمندان هنوز دقیقا نمی‌دانند خشم چگونه گشاد شدن رگ‌های خونی را مختل می‌کند و این در مطالعات بعدی بررسی خواهد شد.

ضمن اینکه محققان به‌عمد شرکت‌کنندگانی را انتخاب کردند که سالم بودند و به بیماری قلبی یا سایر بیماری‌های مزمن مبتلا نبودند، زیرا این بیماری‌ها می‌توانست نتایج را مخدوش کند. این اگرچه نقطه قوت تحقیق است، محدودیت هم به شمار می‌رود، زیرا ممکن است نتایج آن برای افراد مسن و بیمار صدق نکند.  

به باور کارشناسان این تنها قدم اول است و تحقیقات آینده باید روی جمعیت‌ مبتلایان به بیماری‌های قلبی‌عروقی، مبتلایان به دیابت و نیز افراد ساکن مناطق روستایی و از اقلیت‌های قومی و نژادی مختلف نیز انجام شوند.

دیگر خبرها

  • مجازات قاچاقچی لوازم خانگی در مهاباد
  • محکومیت قاچاقچی پوشاک در ماکو
  • مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم
  • قاچاقچی کالا در همدان نقره داغ شد
  • اختصاص هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به پروژه‌های تحقیق و توسعه
  • افزایش ۲.۵ برابری تشکیل پرونده‌های تعزیراتی در حوزه بازرسی قاچاق کالا و ارز
  • قاچاقچی سیگار در اردبیل جریمه شد
  • پیشنهاد انتقال اعتبار ۴۰۰ میلیارد تومانی به جهاد دانشگاهی
  • جریمه قاچاقچی سیگار در اردبیل
  • خشم خطر حمله قلبی را افزایش می‌دهد