Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ عباس زارعی هنزکی رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در امضای تفاهم نامه فی مابین پارک علم و فناوری دانشگاه تهران و اتاق بازرگانی تهران برگزار شد گفت: امروزه از نسل چهارم پارک‌های علم و فناوری بحث می‌شود و هرآنچه که در پارک‌های سراسر دنیا رخ می‌دهد کاملا برنامه ریزی شده و مشخص است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه همچون دانشگاه‌ها، پارک‌های علم و فناوری نیز نسل‌های متوالی را پشت سر می‌گذارند، ادامه داد: پارک‌های علم و فناوری نسل سوم و چهارم در حال تغییر بیزینس مدل خود هستند و تمامی شرکت‌های مستقر و عضو پارک‌ها باید کمک کنند تا مجموعه پارک مسیر درستی را پیش ببرند.

زارعی تصریح کرد: دولت در سال‌های آتی نمی‌تواند پشتیبانی فعلی را از پارک‌های علم و فناوری داشته باشد و باید تلاش کنیم که هرآنچه که ایجاد می‌کنیم به فروش برسانیم.

رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران افزود: یکی از مشکلات کشور این است که علیرغم مرتبط بودن با دنیا و در جریان بودن رویداد‌های روز، نتوانسته‌ایم در مسیر اصلی رشد قرار بگیریم.

رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با بیان اینکه انجام کار زیاد و مشارکتی می‌تواند مشکلات مرتبط با کندی سرعت رشد را برطرف کند عنوان کرد: باید نگاه اکوسیستمی داشته باشیم؛ فعالیت‌های اخیر ما در پارک در بخش‌های نسل اول تا سوم قرار گرفته اند از این رو هرآنچه که شرکت‌ها فناوری می‌کنند امکان حرکت دارد.

وی ادامه داد: حرکت فناوری و آماده ساختن آن برای فروش از ویژگی‌های پارک‌های علم و فناوری نسل سوم و چهارم است.

زارعی با اشاره به بخش لرزه نگاری دانشگاه تهران گفت: بخش لرزه نگاری دانشگاه تهران در تمامی کشور دفتر دارد و بخشی از آن مربوط به خود و بخشی دیگر برای پارک علم و فناوری است، در واقع دانشگاه تهران بعد از سازمان اوقاف در همه کشور وقف دارد.

وی با تاکید بر توجه به سرمایه گذاری بیان کرد: یکی از بحث‌های مهم در پارک‌های نسل سوم توجه به بحث سرمایه گذاری است و باید در دانشگاه‌ها اتاق‌های سرمایه شکل گیرند. لازمه این امر درخواست شرکتهاست، در واقع تا زمانی که نخواهیم کاری شکل نمی‌گیرد پس بهتر است که شرکت‌ها به ما پیشنهاد دهند و از ما مطالبه کنند.

الگوی شهرسازی نوین

رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در مورد محیط زیست و الگوی شهرسازی نوین گفت: جزییات ساختمان سبز و شهر دانش را که قدری از مسیر طراحی و ساخت و ساز خود خارج شده بود کاملا تغییر داده‌ایم، همچنین از ۵ شرکت معماری خوب ایران و چند شرکت خارجی درخواست کردیم تا برج فناوری دانشگاه تهران را در خیابان وصال تهران طراحی و برنامه ریزی کنند.

زارعی با بیان اینکه تمام مراکز نوآوری دانشگاه تهران باید زیر چتر پارک قرار بگیرند تا هم افزایی رخ دهد اظهار داشت: پارک علم و فناوری باید با مراکز تحقیقاتی و دانشگاه‌ها ارتباط داشته باشد با این رو توسعه ارتباطات را به جد پیگیری می‌کنیم.

وی ادامه داد: کمک به توسعه و رشد شرکت‌های دانش بنیان از دیگر فعالیت‌های پارک علم و فناوری است که در این راستا کار‌های متعددی را همچون راه اندازی کلینیک‌های کسب و کار پی گیرفته ایم.

در ادامه این برنامه هاشم آقازاده معاون مالی و پشتیبانی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران به ارائه گزارشی از فعالیت‌های خود پرداخت و گفت: به موجب قانون راه اندازی و همچنین سابقه چندین سال فعالیت پارک علم وفناوری خدماتی را در دستور کار داشته ایم که از جمله آن‌ها می‌توان به خدمات هویتی، قرار دادن فضا و امکانات اداری و رفاهی در اختیار شرکت‌ها، خدمات مالی اعتباری و تسهیلاتی (مثل خدماتی که به صورت مستقیم به هسته‌های فناور تعلق می‌گیرد) و خدماتی در قالب معافیت‌های مالیاتی یا معافیت‌های موردی بیمه‌ای تامین اجتماعی.

خدمات تجاری سازی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران 

آقازاده با اشاره به خدمات تجاری سازی پارک عنوان کرد: رونمایی از محصولات جدید فناور و برگزاری مراسم‌های روز‌های خاص از جمله خدمات تجاری سازی محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: علاوه و برخدمات فوق الذکر به این فکر بودیم که شرکت‌های مختلف اگر برای بخش‌های کسب و کاری خود اعم از مالی، پرسنلی، حقوقی، بازاریابی و فروش و ... به طور طبیعی با مشکل مواجه شوند چطور باید نیاز خود را مرتفع سازیم از این رو تصمیم به طراحی و راه اندازی کلینیک کسب و کار گرفتیم.

معاون مالی و پشتیبانی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران درباره کلینیک کسب و کار توضیح داد: با بهره گیری از توانایی مشاوران و متخصصان مرتبط تلاش کردیم کلینیکی را راه اندازی کنیم که شرکت‌ها در صورت بروز مشکل به آن‌ها مراجعه کرده و ضمن مشورت آن‌ها را رفع کنند.

وی تاکید کرد: حلقه خدماتی تحت عنوان مجموعه ارایه دهندگان خدمات کارگزاران کسب و کار نیز در کنار کلینیک کسب و کار برنامه‌هایی را برای شرکت‌های مستقرخواهد داشت.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار فناوری اخبار دانشگاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۵۶۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح اولین مرکز نخستی‌سانان در ایران

رییس جهاددانشگاهی در نشست هم اندیشی روسا و اساتید منتخب دانشگاه‌های  گلستان،  این استان را در زمینه های گیاهان دارویی، دام‌های سبک و سنگین و گردشگری اسب ترکمن مستعد پیشرفت دانست و بر استفاده از توان این نهاد در توسعه این حوزه‌ها تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، دکتر حسن مسلمی نائینی رییس جهاددانشگاهی پیش از ظهر پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت در دومین روز سفر به استان گلستان در نشست هم اندیشی روسا و اساتید منتخب دانشگاه ‌های استان اظهار کرد: باید با پژوهش و تحقیق این مسئله را ارزیابی کنیم که چرا استان گلستان با ظرفیت بالا و داشتن اساتید فرهیخته جزء استان های کم برخوردار است و خیلی زود برای خروج از این وضعیت اقدام کنیم.

وی ضمن  برشمردن اهداف جهاددانشگاهی  بیان کرد:  جهاددانشگاهی یک نهاد دانش بنیان است که از ابتدای تشکیل تا به امروز کارهای تحقیقاتی بزرگی  را در حوزه‌های پژوهش و فناوری، آموزش و کارآفرینی، فرهنگی، تجاری سازی انجام داده است.

رییس جهاد دانشگاهی اضافه کرد: این نهاد همواره پیشران در علم و فرهنگ بوده و توانسته با جمع کردن افراد نخبه نظیر زنده‌یاد دکتر سعید کاظمی آشتیانی، بنیان‌گذار پژوهشگاه رویان و سلول‌های بنیادی در ایران کارهای بزرگی را به ثمر برساند.

دکتر مسلمی نائینی بیان کرد: هم اکنون پژوهشگاه رویان جزء  برترین‌های کشور و ده پژوهشگاه برتر دنیا در حوزه درمان ناباروری است.

رئیس جهاد دانشگاهی ادامه داد: جهاددانشگاهی با بیش از ۱۰۲ مرکز بزرگ و کوچک،دانشگاه علم و فرهنگ و علم و هنر و سه پارک علم و فناوری خدمت رسانی داشته و تلاش داریم  پارک ملی علوم و فناوری های نرم و صنایع فرهنگی را  به شهر علم و فناوری تبدیل کنیم.

 دکتر مسلمی نائینی استان گلستان را در زمینه گیاهان دارویی، دام سبک و سنگین و گردشگری اسب ترکمن مستعد پیشرفت و توسعه دانست و گفت: بنای جهاد دانشگاهی بر رفع مشکلات مردم است. 

وی تصریح کرد: در پارک ها می توانیم علاوه بر قرار دادن محلی برای پرورش استعداد دانشجویان با  آموزش برند سازی محصولات، بازاریابی و تجارب سازی به دانشجویان، آنها را برای کسب  درآمد پایدار آماده کنیم.

وی با اشاره به اینکه نقدینگی فراوان در کشور داریم و باید برای جهش تولید با مشارکت مردم از این سرمایه‌ها استفاده کنیم، افزود: تولیدات علمی زیادی داشتیم ولی به دلیل نبود نقدینگی توسعه ندادیم که باید تولیدات را تبدیل به محصول کرده و به دنیا صادر کنیم تا نتوانند حاصل دسترنج ما را چند برابر به خودمان بفروشند.

 گفتنی است در این مراسم رییس جهاددانشگاهی به مناسبت گرامیداشت روز معلم و مقام استاد از اساتید منتخب دانشگاهی که در طرح‌های جهاددانشگاهی همکاری داشته‌اند، تجلیل  کرد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تشییع شهید گمنام عملیات خیبر در پارک فناوری نفت باقرشهر
  • برگزاری میز مشاوره حقوقی هفته سوم اردیبهشت از سوی پارک فناوری پردیس
  • گزارش تصویری | تشییع شهید گمنام در پارک فناوری و نوآوری صنعت نفت
  • شهید گمنام عملیات خیبر در پارک فناوری نفت باقرشهر آرام گرفت
  • باید ضمانت نامه‌های بانکی شرکت‌های دانش بنیان تسهیل شود/بودجه اندک در مقایسه با دانشگاه‌ها
  • توافق‌نامه‌ای برای حمایت از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان
  • رویداد بزرگ صدرا در دانشگاه آزاد بویین‌زهرا آغاز به کار کرد
  • افتتاح اولین مرکز نخستی‌سانان در ایران
  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه تهران برتر کشور شد