Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا، «عباس آخوندی»، وزیر پیشین راه و شهرسازی، عصر شنبه در آیین تودیع و معارفه وزیر جدید راه و شهرسازی گفت: جریان ضدرسانه در 62 ماه خدمت در دولت دوازدهم طوری عمل کرد که نشان دهد وزیر و معاونان و مدیران وزارت راه و شهرسازی به تفریح رفته اند.

وی افزود: عده ای در این مدت به هیچ اخلاق حرفه ای پایبند نبودند و این خبرگزاری ها جز انحراف افکار عمومی دستاورد دیگری برای مردم ایران نداشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آخوندی بیان کرد: پس از استعفا، 176 نماینده مجلس از عملکرد 62 ماهه من قدردانی کردند اما عده ای این نمایندگان را زیر فشار قرار دادند. مبنای ورود من به وزارت راه و شهرسازی فقط اجرای طرح های عمرانی نبود؛ بلکه دسترسی آزاد مردم به اطلاعات، مبارزه با فساد، حاکمیت قانون و رقابت منصفانه بود اما جریان ضدرسانه در این 62 ماه همه تلاش خود را به کار برد که هیچ موفقیتی در این دولت و وزارت راه و شهرسازی بخوبی منعکس نشود.

وی اضافه کرد: چنان تبلیغ کردند که وزارت راه و شهرسازی در 62 ماه، فاقد هرگونه دستاوردی بود و همه مدیران در این مدت به خوشگذرانی رفته بودند.

آخوندی ادامه داد: یک جا دلم شکست و آن هم هیاهوی حادثه قطار سمنان بود. از من نقل کردند که همه جانباختگان بیمه بودند و دیه شان پرداخت می شود و جای هیچ نگرانی نیست و بدین ترتیب بر زخم دل مردم نمک ریختند و از من تصویری چون شمر سنگدل ساختند که گویی به عمد و مستقیم در این حادثه مباشرت داشتم.

آخوندی تاکید کرد: یکی از مشکلات دولت انفعال برابر ضدرسانه است. در این مدت 50 درصد تاسیسات زیربنایی و بیش از 80 درصد تاسیسات روبنایی تمام شد و بیش از یک میلیون و 40 هزار واحد مسکن به پایان رسید.

وزیر پیشین راه و شهرسازی ادامه داد: می توانستم هر هفته پروژه مسکن مهر را افتتاح کنم اما نمی خواستم طرحی که بنیان آن نادرست بود ترویج کنم؛ در عین حال خود را متعهد به خریداران مسکن مهر می دانستم و همواره در تلاش بودم بدون اتکا به منابع دولتی این پروژه را به پایان برسانم.

وی افزود: بی تعادلی در بخش مسکن پیش از مسوولیت اینجانب آغاز شده بود و نشانه های آن وجود 2 میلیون و 500 هزار باب خانه خالی، 2 میلیون و 200 هزار باب خانه دوم تفریحی و 19 میلیون بدمسکن بود.

آخوندی ادامه داد: سایه سنگین سوداگری ساختمانی در کنار شهرفروشی در شهرها ما را با مشکلات زیادی روبرو کرد.

به گفته وی، افزایش هشت برابری سقف تسهیلات مسکن بدون استفاده از منابع بانک مرکزی و آغاز احیای بافت های ناکارآمد شهری در 2 هزار و 700 محله به عنوان برنامه ششم توسعه از دیگر دستاوردهای این دوران بود.

وزیر پیشین راه و شهرسازی به جذب سرمایه گذاری بخش خصوصی در حوزه حمل و نقل و جلب موافقت هیات وزیران برای مشارکت در ساخت 985 کیلومتر آزادراه، 200 کیلومتر برای توسعه شبکه ریلی و ساخت 2 ترمینال فرودگاهی به ارزش 12 هزار و 734 میلیارد تومان اشاره کرد.

به گفته وی، با بخش خصوصی برای ساخت 852 کیلومتر آزادراه، یک هزار و 770 کیلومتر ریل به ارزش چهار هزار و 300 میلیارد تومان و توسعه فازهای یک، دو و سه بندر شهید رجایی به مبلغ 10 هزار میلیارد تومان و 900 میلیون دلار قرارداد امضا شد.

وی افزود: پنج مرکز استان با اجرای یک هزار و 200 کیلومتر ریل به شبکه سراسری وصل و یک هزار و 510 کیلومتر خطوط ریلی فرسوده بازسازی شد و توسعه 542 کیلومتر خطوط حومه ای با 80 درصد پیشرفت فیزیکی در دست ساخت قرار دارد.

به گفته وی در سال 1392، حجم حمل بار با استفاده از ریل 32 میلیون و 700 هزار تن بود که پارسال به 47 میلیون تن رسید و برای اولین بار حمل بار از 22 میلیارد تن-کیلومتر به 30 میلیارد تن-کیلومتر افزایش یافت.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دولت راه و شهرسازی سرمایه گذاری بخش خصوصی مسکن وزارت راه و شهرسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۶۰۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتانیاهو به دنبال به شکست کشاندن مذاکرات است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، یک رهبر حماس در گفتگو با العربی الجدید بیان کرد که نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی همچنان به دنبال به شکست کشاندن تلاش‌ها برای رسیدن به توافق آتش‌بس در غزه است.

این رهبر حماس تاکید کرد که مقاومت تنها توافقی را به امضا خواهد رساند که به طور واضح متضمن توقف هرگونه عملیات نظامی ارتش صهیونیستی در نوار غزه و خروج نیروهای اسرائیلی از این باریکه باشد.

وی گفت نتانیاهو اهمیتی به سرنوشت نظامیان اسیر اسرائیلی نمی‌دهد و آن‌ها را به عنوان قربانیان جنگ قلمداد می‌کند تا از پرداخت هرگونه بهایی برای آزادی آن‌ها طفره برود.

از سوی دیگر جنبش مقاومت اسلامی حماس اعلام کرد هیأتی از این جنبش روز شنبه در سایه تماس‌های اخیر با واسطه‌های مصری و قطری برای ادامه مذاکرات آتش‌بس راهی قاهره خواهد شد.

این جنبش بیان کرد: ما بر روحیه مثبتی که هنگام بررسی طرح پیشنهادی اخیر برای آتش‌بس در غزه نشان دادیم، تاکید می‌کنیم.

حماس همچنین تاکید کرد که ما و دیگر گروه‌های مقاومت فلسطین بر رسیدن به توافقی که به توقف جنگ، خروج نیروهای اشغالگر از غزه و بازگشت آوارگان به خانه‌های خود منتهی شود، مصمم هستیم.

در همین راستا، یک منبع مسئول در جنبش حماس در گفتگو با العربی الجدید اعلام کرد قاهره توانسته به شکل قابل قبول و رضایت‌بخشی در مورد طرح آتش‌بس در غزه دست یابد و آن را به حماس و رژیم صهیونیستی ارائه داده است.

منبع مذکور اشاره کرد که حماس موافقت اولیه خود را با این طرح اعلام کرده و خواستار ضمانت‌های واضح آمریکا در مورد آن شده است.

جنبش حماس اعلام کرد هیئت این جنبش در قاهره متشکل از خلیل الحیه، زاهر جبارین و محمد نصر اعضای دفتر سیاسی این جنبش خواهد بود.

از سوی دیگر، «ایهود اولمرت»، نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی در سخنانی به شدت علیه نتانیاهو و جنگ غزه موضع گیری کرده است.

اولمرت در این ارتباط گفت: «ما از این جنگ پیروز خارج نخواهیم شد و باید خیابان‌ها را از تظاهرات کنندگان علیه نتانیاهو و همپیمانانش پر کنیم.»

ماه گذشته نیز نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی خواستار توقف فوری جنگ در غزه و بازگرداندن اسرای اسرائیلی بازداشت شده در غزه شد و تاکید کرد که در این صورت دستاورد اسرائیل بسیار بیشتر از ادامه این جنگ خواهد بود.

وی تاکید کرد که نتانیاهو برای نجات اسرای اسرائیلی جنگ را ادامه نمی‌دهد، بلکه می‌خواهد خودش را نجات دهد.

اولمرت پیش از این نیز خواستار توقف جنگ غزه شده و تاکید کرده بود که این جنگ نمی‌تواند اهداف مشخص شده توسط بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر اسرائیل را محقق کند.

نخست وزیر اسبق اسرائیل در اظهارات پیشین خود رژیم صهیونیستی را در برابر یک دوراهی قرار داده و تاکید کرده بود که تل‌آویو یا با آتش بس و بازگرداندن اسرا از غزه از طریق انجام تبادل موافقت می‌کند یا باید بدون اینکه اهداف خود در ریشه کن کردن حماس و بازگرداندن اسرا را محقق کند، به جنگ خود در غزه ادامه بدهد.

کد خبر 6096062

دیگر خبرها

  • وزیر جنگ اسرائیل: مذاکرات شکست بخورد به رفح حمله می‌کنیم
  • وزیر جنگ اسرائیل : مذاکرات شکست بخورد به رفح حمله می‌کنیم
  • وقوع ۵ حادثه رانندگی در استان سمنان/ یک نفر جان باخت
  • یک کشته و ۹ مصدوم در حوادث رانندگی سمنان
  • ۱۰‌ماه با علی خطیر؛ هیاهوی بزرگ برای هیچ!
  • حکیم در دیدار معاون وزیر ارشاد: تبادل تجارب فرهنگی، هنری و آرشیوی میان ایران و عراق ضروری است
  • یک مقام مسئول: ۳۰ درصد مساحت خوزستان تحت تاثیر فرونشست زمین قرار دارد
  • ۳۰ درصد مساحت خوزستان تحت تاثیر فرونشست زمین قرار دارد
  • نتانیاهو به دنبال به شکست کشاندن مذاکرات است
  • استقبال وزیر آموزش و پرورش از طرح ابتکاری سند مراسم آغازین مدارس استان سمنان