Web Analytics Made Easy - Statcounter

بابک حمیدیان، بازیگر سینما و تئاتر، در حاشیه حضور سی و پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران، این رویداد را مثبت ارزیابی کرد و در این‌باره گفت: «جشنواره فیلم کوتاه تهران، معاصرترین رویداد این عرصه است که بسیار مهم و ارزشمند است. البته منظور من از معاصر این است که احتمالاً ۱۵ سال پیش مدیران مسئول و برنامه ریزان فرهنگی این سرزمین پیش‌بینی نمی‌کردند که بعد از مدیریت آن‌ها، شاهد یک سونامی مهیب و پرانرژی برای بقاء باشیم و نسلی ظهور کند که اتفاقاً این جشنواره را به این شکل گسترده و قدرتمند پیش ببرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

او افزود: «من از نزدیک با این نسل آشنا هستم، زیرا در سینما با آن‌ها کار می‌کنم، اما به نظر من اینکه بخواهیم، تأثیرگذاری جشنواره را با هیجان و صرفاً بر مبنای بالا بودن تعداد فیلم‌ها قضاوت کنیم، درست نیست. به نظر من صرفاً تعداد آثار و استقبال مخاطبان، دلیل بر آینده روشنی برای عرصه فیلم کوتاه نیست، زیرا ازدحام الزاماً مرا به هیجان نمی‌آورد.»

بازیگر فیلم «مصادره»، تأثیرگذاری انجمن سینمای جوان را غیرقابل انکار خواند و اظهار کرد: «در سال ۱۳۷۵ از انجمن سینمای جوان، مدرک فیلمبرداری دریافت کردم. در آن زمان و آن سال‌ها، این انجمن بسیار منزوی و در خلوت و خفا فعالیت می‌کرد، زیرا اواخر دهه ۷۰ امکان چنین ازدحام و فعالیتی نبود. البته همه می‌دانیم که دلیل این امر چیست و بسیار متأسف هستیم، اما با این اوصاف روند رو به رشد ادامه یافت و امروز نسل جوان ما جای نسل قبلی را گرفته‌اند و این عرصه هنوز فعال است.»

حمیدیان تصریح کرد: «در این نسل افراد خلاق، رؤیاپرداز و با ذوق و انرژی بسیاری دیده می‌شود، اما امیدوارم برای قضاوت سطح جشنواره، سال بعد نیز صرفاً بر شلوغی این رویداد تأکید نکنیم. مدیران نباید صرفاً به این مباحث افتخار کنند و بگویند که مثلاً در دوره مسئولیت من ۵ فیلم‌ساز کشف شده است. سؤال من از مسئولان این است که چرا نباید ۵۰ فیلم‌ساز کشف شوند؟»

او چراغ سینما‌ها را روشن خواند و گفت: «من در این بخش از استاد بزرگ عباس کیارستمی و مجید مجیدی صرف نظر می‌کنم. جدای از این اساتید، به نظر من بخش مهمی از خون و هیجانی که به سینمای حرفه‌ای ما در دنیای معاصر وارد شده، مستقیماً مدیون اصغر فرهادی است.»

بازیگر فیلم «به وقت شام» ادامه داد: «اصغر فرهادی، خون تازه‌ای به فرهنگ سینما رفتن این سرزمین تزریق کرد. امیدارم ایشان بدانند که چقدر مردم مدیون شخص مستقیم ایشان، برای تپیده شدن قلب سینمای ایران و ایجاد مناسبتی به نام سینما رفتن، هستند. این یعنی چراغ سینما‌ها روشن شده است.»

حمیدیان تأکید کرد: «خوشبختانه شاهد رشد پردیس‌های سینمایی هستیم که البته دیر نیز هست، اما من معتقدم که باید پردیس‌ها به جای اتفاقات بحرانی مانند قارچ در این سرزمین رشد کنند و سر برآورند.»

او روند طی شده توسط انجمن سینمای جوان را رو به رشد خواند و گفت: «انجمن سینمای جوان تا امروز تپیده است و مدیران دست به دست این دو ماراتن را طی کرده‌اند. امروز به واسطه اصغر فرهادی شور و نشاط شده که بسیاری از جوانان با شعار، «من هم از یک شهر کوچک دور می‌آیم؛ چرا که نه؟» وارد میدان شده‌اند و این اتفاق بسیار خوب و خجسته‌ای است.»

این بازیگر تصریح کرد: «به عنوان یک بزرگ‌تر توصیه می‌کنم، فیلمسازان و هنرمندان جوان، با آرامش و بدون هیجان به سمت مقصد حرکت کنند و نظیر اصغر فرهادی با احساس عمیق ایرانی فعالیت کنند.»

حمیدیان، فیلم کوتاه را از جمله علایق خود خواند و گفت: «من فیلم کوتاه را بسیار دوست دارم و از سال ۷۷ تا امروز در فیلم‌های کوتاه بسیاری بوده‌ام. امسال نیز با خانم فرنوش صمدی کاری اجرا کردم و همواره با آغوش باز کار فیلم کوتاه را می‌پذیرم.»

او از ورود خود به عرصه فیلمسازی خبر داد و گفت: «هدف نخست من فیلم کوتاه، مستند و در نهایت فیلم بلند است. امیدوارم با آرامش و احترام، روزی برسد که از بین فیلم‌سازان جوان دو دوست را مطرح و به سینمای حرفه‌ای وارد کنم.»

سی و پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران تا ۲۳ آبان در پردیس ملت ادامه دارد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: سونامی رشد نسل جوان انرژی عباس کیارستمی مجید مجیدی اصغر فرهادی سینمای ایران شور و نشاط اصغر فرهادی ایران تئاتر سینمای ایران نسل جوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۶۱۸۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳ جایزه و یک تقدیر از سینمای ایران در جشنواره مسکو

چهل و ششمین جشنواره بین‌الملی فیلم مسکو به کار خود پایان داد و فیلم «آه سرد» موفق به کسب جایزه بهترین کارگردانی شد و جایزه بهترین مستند هم به «رُخ» رسید.

به گزارش ایسنا، چهل و ششمین جشنواره فیلم مسکو از ۱۹ تا ۲۶ آوریل (۳۱ فروردین تا ۷ اردیبهشت) در روسیه برگزار شد و در شب اختتامیه فیلم «آه سرد» به کارگردانی ناهید عزیزی صدیق جایزه سنت جورج نقره‌ای بهترین کارگردانی بخش مسابقه اصلی، جایزه بهترین فیلم از نگاه تماشاگران و تقدیرنامه نتپک (شبکه ارتقای سینمای آسیا و اقیانوسیه) شد و همچنین جایزه بهترین مستند این رویداد سینمایی هم به «رُخ» ساخته سام کلانتری رسید.

در جشنواره مسکو امسال هم جایزه سنت جورج طلایی بهترین فیلم این رویداد سینمایی نیز به فیلم مکزیکی «شرم» ساخته «میوئل سالگادو» رسید.

«آهو» ساخته هوشنگ گلمکانی، «رُخ» ساخته سام کلانتری در بخش مسابقه آثار مستند، «سرد روشن» ساخته علی دارایی و «تاکسیدرمیست» ساخته سوسن سلامت و بهزاد علوی در بخش مسابفه فیلم های کوتاه و انیمیشن کوتاه «پیچ تاریخی» به کارگردانی میلاد محمدی و سریال «پوست شیر» برادران محمودی دیگر آثار ایرانی جشنواره مسکو امسال بودند.

چهل و ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم مسکو در بخش ویژه‌ای نیز به مرور آثار داریوش مهرجویی کارگردان فقید ایرانی پرداخت و فیلم‌های «هامون»، «گاو»، «درخت گلابی»، «لیلا»، «پری» و «اشباح» از جمله آثار این کارگردان فقید ایرانی به نمایش گذاشته شد.

جشنواره مسکو امسال طی هشت روز برگزاری میزبان نمایش ۲۴۰ فیلم از ۵۶ کشور بود. این جشنواره در سال ۱۹۳۵ تأسیس شد که آن را به دومین جشنواره قدیمی فیلم جهان پس از ونیز تبدیل می‌کند. جشنواره مسکو در ابتدا به صورت دوسالانه برگزار می‌شد اما از سال ۱۹۹۵ رویدادی سالانه شد، اگرچه در سال های ۱۹۹۶ و ۱۹۹۸ برگزار نشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • از آمار فروش هفته گذشته چه می‌دانید؟/ پرفروش‌ترین اثر غیرکمدی
  • راهیابی فیلم کوتاه هنرمند گیلانی به فستیوال پاناما
  • بازیگر فیلم اصغر فرهادی؛ همسر آینده ژوزه مورایس + عکس
  • رابطه این فیلم با ماجرای قتل بابک خرمدین | اسم فیلم را عوض کردم تا...
  • عاشقانه شمس و مولانا رکورد کمدی‌ها را زد/تغییر ناگهانی دبیر اقوام
  • رکورد فروش روزانه سینما شکسته شد
  • تولید سه فیلم کوتاه در انجمن سینمای جوان مهاباد
  • ۳ فیلم کوتاه داستانی در مهاباد تولید شد
  • ۳ جایزه و یک تقدیر از سینمای ایران در جشنواره مسکو
  • از سینمای متفکر به فیلم های کمدی رسیدیم