Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@08:00:58 GMT

وحدت و انسجام ملی بُعد پررنگ زلزله کرمانشاه

تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۴۶۴۴۷۸

وحدت و انسجام ملی بُعد پررنگ زلزله کرمانشاه

کرمانشاه - ایرنا - زلزله همه را برای کمک رسانی بسیج کرد، ملت ایران فارغ از هرگونه مرزبندی قومی و مذهبی کمک های خود را روانه کرمانشاه کردند و اوج وحدت، همدلی و انسجام ملی را در این حادثه دردناک به نمایش گذاشتند.

به گزارش خبرنگار ایرنا؛ لرزش زمین در حدود یک ربع مانده به ساعت 22 یکشنبه شب21 آبان 96 نه تنها کرمانشاه بله دنیا را تکان داد، بزرگترین حادثه طبیعی سال های اخیر غرب استان را لرزاند و جان 620 نفر را گرفت و 12 هزار و 386 نفر را نیز مصدوم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کانون زلزله 11 کیلومتری بخش ازگله در شهرستان ثلاث باباجانی بود اما بیشترین تلفات و خرابی ها در شهرستان سرپل ذهاب رخ داد.
این زلزله به 9 شهرستان و یک هزار و 932 روستای استان کرمانشاه خسارت وارد کرد و براساس ارزیابی های صورت گرفته 103 هزار واحد مسکونی شهری و روستایی نیز آسیب کلی و جزئی دید.
حضور پررنگ مردم کشورمان در کنار زلزله زدگان کرمانشاه، بخشی از آلام آنان را تسکین داد و این مصیبت زدگان را به آینده امیدوار ساخت.
سیل کمک های اهدای مردم به قدری زیاد بود که اهدا کنندگان باید مدت های مدیدی را در صفوف طولانی و خسته کننده به سر می بردند تا کمک ها را به دست زلزله زدگان برسانند و این صحنه های زیبای نوع دوستی مردم کشورمان بازتاب گسترده ای در دنیا داشت.
رسانه ها و بخصوص شبکه های اجتماعی فضای مجازی به خوبی این در کنار هم بودن ملت ایران در واقع نیاز را به خوبی منعکس کردند و بار دیگر وحدت، انسجام و همدلی این مردم مهربان و خدا ترس را به نمایش گذاشتند.
سه تن از کارشناسان حوزه های فرهنگی و اجتماعی در میزگردی در دفتر خبرگزاری ایرنا مرکز کرمانشاه گفتند که نمایش انسجام ملی و وحدت ملت ایران بُعد بسیار مهم زلزله کرمانشاه است که جا دارد پس از گذشت یکسال از این حادثه مهیب بیشتر به آن پرداخته شود.
دکتر «علیرضا قاسمی» استاد جامعه شناسی دانشگاه های رازی و آزاد اسلامی، دکتر «علیرضا گودرزی» مدیرکل اجتماعی و فرهنگی استانداری کرمانشاه و «کوروش مهرابی» کارشناس ارشد ارتباطات و رئیس روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه در این ارتباط به اظهار نظر پرداختند.

** حس نوع دوستی باید نمود بیشتری می یافت
استاد جامعه شناسی دانشگاه های رازی و آزاد اسلامی کرمانشاه در ابتدای این میزگرد خبری با بیان اینکه استان کرمانشاه و به ویژه مناطق زلزله زده، بافت قومی و مذهبی دارد، گفت: با وجود تبلیغات فراوان در گذشته مبنی بر ایجاد تبعیض بین اقوام و اقلیت ها، در زلزله سال گذشته به وضوح دیدیم که در کمک های دولتی و مردمی هیچ گونه تبعیضی وجود نداشت.
قاسمی افزود: به محض وقوع زلزله و اعلام نیاز مبنی بر کمک به مردم حادثه دیده، شاهد سرازیر شدن کمک های فراوانی از سوی مردم و دولت به سمت زلزله زدگان بودیم که این کمک ها بدون هرگونه نگاه قومی و مذهبی بین مصیبت دیدگان توزیع شد.
او خدمات رسانی به «انسان» را محور اصلی کمک ها در مناطق زلزله زده دانست و گفت: اگرچه برخی در رسانه ها به دنبال این بودند که رنگ و بوی قومی و مذهبی به این کمک ها بدهند اما خوشبختانه مردم و دولت هوشمندانه عمل کردند و همه را به عنوان انسان نگاه کردند و کمک ها را به آنها رساندند.
وی اظهار داشت: این زمینه در منطقه وجود داشت که در توزیع کمک ها حاشیه ایجاد شود اما چون نیت مردم و دولت خیر و از نوع نگاه انسانی بود این زمینه کمرنگ شد.
وی تاکید کرد که نگاه انسان محوری مردم و دولت به مصیبت زدگان خارج از تفکرات قومی، مذهبی و حزبی و جناحی انجام شد و این موضوع درس بزرگی به همه کسانی که به دنبال ایجاد اختلاف بود، داد.

** دولت شریک غم و درد همه زلزله زده ها
استاد جامعه شناسی دانشگاه های رازی و آزاد اسلامی کرمانشاه در ادامه سخنان خود گفت: حضور مسئولان بلندپایه کشور در میان زلزله زدگان و کمک های خوب و به موقع نشان داد که دولت شریک غم و درد همه زلزله زده ها است.
قاسمی افزود: با وجود تبلیغات منفی علیه عملکرد دولت، شاهد کمک های خوب از سوی دولت در قالب های مختلف به زلزله زدگان بوده و هستیم و تاکنون زلزله زدگان را همراهی کرده اند.
وی اظهار داشت که زلزله زدگان همیشه دولت و مردم را در کنار خود احساس می کردند و کمک های خوبی به آنها شده و اکنون نیز می شود.

** توجه به همه نیازهای زلزله زدگان
مدیرکل اجتماعی و فرهنگی استانداری کرمانشاه نیز در ادامه این میزگرد خبری گفت: دولت رسیدگی به همه بخش ها در مناطق زلزله زده را همزمان انجام می داد و چند بُعدی عمل کرد.
گودرزی افزود: اگرچه دولت در روزهای اول اولویت را به امداد و نجات داد اما همزمان با آن اقدام های لازم برای بازسازی، کمک رسانی و توجه به وضعیت روحی روانی مردم را هم انجام داد.
او یکی از مسائل مورد توجه در این حادثه را وضعیت روحی روانی مردم دانست و گفت: این موضوع می توانست مشکلات فراوانی را در منطقه ایجاد کند که دولت به درستی ورود کرد و تیم های روانکاوی را برای انجام اقدام های روانشناسی عازم منطقه کرد.
او آسیب های روانی پس از زلزله را یکی از مشکلات مردم پس از وقوع این حادثه دانست و افزود: نُرم جهانی بروز مشکلات روانی در حوادث قهری مانند زلزله سه درصد از جمعیت حادثه دیده است که با توجه به حضور به موقع تیم های روانکاوری این میزان در مناطق زلزله زده کرمانشاه نیم درصد بود.
وی به حضور 53 تیم روانشناسی برای انجام اقدام های مداخله ای توسط دانشگاه علوم پزشکی و بهزیستی و سازمان های مردم نهاد اشاره کرد و گفت: حدود 100هزار نفر در مناطق زلزله زده مورد اقدام های مداخله ای قرار گرفتند که از این تعداد هفت هزار نفر به روانپزشک ارجاع داده شدند.

** کاهش آمار خودکشی
مدیرکل اجتماعی و فرهنگی استانداری کرمانشاه در ادامه این میزگرد خبری با بیان اینکه زلزله کرمانشاه شدت و وسعت زیادی داشت و منجر به کشته شدن 620 نفر و مصدومیت بیش از 12 هزار نفر شد، گفت: براساس این آمارها، پیش بینی می شد که تعداد خودکشی در این مناطق هم زیاد باشد که خوشبختانه زیاد نبود.
گودرزی به آماری کلی در این ارتباط اشاره کرد و افزود: سال 95 در مجموع 275 مورد خودکشی در استان کرمانشاه ثبت شد که این آمار در سال 96 به 235 نفر کاهش یافت.
وی اظهار داشت: آمار خودکشی در استان در سال 96 به نسبت سال 95 در حالی کاهش 40 نفری داشت که ما در سال 95 هیچ حادثه ای نداشتیم و در سال 96 شاهد زلزله مهیب 7.3 ریشتری در غرب استان بودیم.
او مداخلات به موقع و موثر تیم های روانکاوری و روانپزشکی اعزامی از سوی دانشگاه علوم پزشکی و بهزیستی را در کاهش آمار خودکشی بسیار موثر دانست و گفت: این تیم ها اکنون نیز در منطقه حضور دارند و در کنار زلزله زدگان هستند.
وی اظهار داشت که غیر از مناطق غرب استان، شهر کرمانشاه به عنوان مرکز استان نیز ماه ها درگیر مسایل و مشکلات روحی روانی ناشی از زلزله بود و خوشبختانه این بحران به خوبی کنترل شد.

** کمک حدود 6 هزار میلیارد تومان به مناطق زلزله زده
مدیرکل اجتماعی و فرهنگی استانداری کرمانشاه در ادامه این میزگرد خبری با بیان اینکه کسی منکر وجود مشکلات در مناطق زلزله زده نیست، گفت: شدت حادثه بسیار زیاد و وسعت خرابی ها نیز گسترده و پراکنده است و مشکلاتی به تبع وجود دارد.
گودرزی تمام تلاش دولت را استقرار مردم در خانه های خود دانست و افزود: رسیدگی به مناطق زلزله زده اولویت بندی شده و تا مردم وارد منازل خود نشوند نمی توان برخی از اقدام ها را انجام داد.
او ایجاد آرامش بین مردم را اولویت اول دولت دانست و گفت: برای تحقق این مهم، بازسازی واحدهای مسکونی اکنون با سرعت در حال انجام است و تاکنون 70 هزار واحد احداثی و تعمیری تحویل زلزله زدگان شده است.
به گفته او ، بیش از یکصد هزار واحد مسکونی در زلزله سال گذشته دچار آسیب شد.
وی به ورود پنج هزار و 700 میلیارد تومان پول به مناطق زلزله زده استان کرمانشاه اشاره کرد و گفت: دولت با تمام توان پیگیر رفع مشکلات مناطق زلزله زده است.

**ا قدام های منصفانه منعکس شود
مدیرکل اجتماعی و فرهنگی استانداری کرمانشاه در بخش پایانی سخنان خود گفت: دولت با تمام توان و استفاده از همه ظرفیت ها به کمک مردم مناطق زلزله زده شتافته و انتظار می رود رسانه ها و شبکه های اجتماعی اقدام های دولت را منصفانه منعکس کنند.
گودرزی افزود: کسی منکر مشکلات نیست و ما هم به همه مسایل و مشکلات واقف هستیم اما اینکه بگویند دولت هیچ کاری نکرده بی انصافی است.
وی اظهار داشت: اقدام های دولت به خوبی رسانه ای نشده و ما شاهد نوعی ضعف در اطلاع رسانی این اقدام ها هستیم.
او از دستگاه های اجرایی خواست هر آنچه که در مناطق زلزله زده انجام دادند را اطلاع رسانی کنند.
وی از همه بخش های حاکمیت و دولت در خدمات رسانی به مناطق زلزله زده قدردانی کرد و گفت: بیش از همه سپاه و ارتش در خدمات رسانی سنگ تمام گذاشتند و مردم نیز رضایت زیادی از این 2 نیروی مردمی و انقلابی داشتند.

** مردم بهتر از دولت اطلاع رسانی کردند
کارشناس ارشد ارتباطات و رئیس روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه نیز در ادامه این میزگرد خبری گفت: در خدمات رسانی به مردم مناطق زلزله زده هم مردم و هم دولت حضور داشتند اما مردم از طریق فضای مجازی بهتر اطلاع رسانی کردند.
کوروش مهرابی افزود: مردم بدون محدودیت و خارج از روال های اداری هرآنچه که در مناطق زلزله زده انجام دادند را به افکار عمومی منعکس کردند و از این رو همه می گویند مردم نقش پررنگتری به نسبت دولت داشت.
وی با بیان اینکه دولت از روز اول تاکنون نقش بسیار موثر و پررنگی در مناطق زلزله زده داشته و دارد، گفت: متاسفانه این حضور به موقع و به صورت مستمر توسط دستگاه های حاضر در این مناطق اطلاع رسانی نشده و مردم در جریان اقدام های انجام شده نیستند.

** ایجاد مراکز فرهنگی نیاز جدی مناطق زلزله زده
این کارشناس رسانه در ادامه این میزگرد خبری با بیان اینکه دولت ایجاد زیرساخت ها و بازسازی واحدهای مسکونی و همچنین کمک به مردم آسیب دیده را تقبل کرده است، گفت: مردم مناطق زلزله زده بعد از بازسازی نیاز به مراکزی فرهنگی و هنری برای بازیابی روحی روانی هستند.
مهرابی تاکید کرد که کمک های مردمی باید به سمت ایجاد و راه اندازی مراکز فرهنگی و هنری سوق داده شود و در مناطق زلزله زده بخصوص در روستاها این مراکز راه اندازی گردد.
او یاددآوری کرد که با استفاده از کمک های مردمی و سلبریتی ها می شود در هر روستا یک مرکز فرهنگی و هنری ایجاد کرد.
وی اظهار داشت که بازسازی امسال و سال آینده تمام می شود و برای بازگرداندن مردم به زندگی عادی باید فعالیت های فرهنگی و هنری انجام دهیم.

** زلزله صحنه انسجام ملی مردم
کارشناس ارشد ارتباطات در بخش پایانی این میزگرد خبری یکی از ابعاد کمرنگ در زلزله سال گذشته را توجه به کمک رسانی های مردمی و دولتی به تمام مناطق زلزله زده دانست و گفت: شایعه پراکنی های زیادی مبنی بر تبعیض در کمک رسانی ها منتشر می شد در حالیکه به همه زلزله زدگان رسیدگی شد.
مهرابی افزود: ضعف اطلاع رسانی در اینجا خود را نشان می دهد و شایعه ها شکل می گیرد، در حالیکه همه مناطق زلزله زده زیرپوشش خدمات دولت و مردم قرار گرفتند و این شایعه ها برای تحت پوشش قرار دادن کمک ها بود.
او گفت: ملت ایران در این آزمون بسیار خوب درخشیدند و دنیا این حس نوع دوستی ملت ایران را تحسین کرد.
وی تاکید کرد که این انسجام و وحدت باید همیشه وجود داشته باشد و مسایل و مشکلات را با این رویکرد برطرف کنیم.
مهرابی بر صداقت به عنوان مهمترین اصل و پایه اعتماد تاکید کرد و گفت: در اطلاع رسانی ها باید با مردم صادق باشیم و دروغ نگوییم تا اقدام ها ما به چشم بیاید.

** کرمانشاه، سرزمین اقوام و مذاهب
به گزارش خبرنگار ایرنا، در استان کرمانشاه که بیش از 24 هزار کیلومتر مربع وسعت دارد؛ حدود 2 میلیون نفر جمعیت در 14 شهرستان و بیش از 2 هزار و 622 روستا سکونت دارند که از این تعداد نیمی از جمعیت در مرکز استان زندگی می کنند.
این استان بافتی قومی و مذهبی دارد و اقوام کُرد، لک، جاف و ترک و همچنین مذاهب اهل تسنن و تشییع و فرقه اهل حق در این استان سکونت دارند.
استان کرمانشاه همچنین 371 کیلومتر مرز مشترک با 2 بخش کُردنشین و عرب نشین کشور عراق دارد و می توان گفت جزء استان های مهم کشور محسوب می شود.
به دلیل تنوع قومی و مذهبی و وجود خُرده فرهنگ های فراوان از استان کرمانشاه به نام هندوستان ایران نام می برند.
3033/8066

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي زلزله96 مسايل اجتماعي روحي و رواني

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۶۴۴۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی: به صورت ویژه در دستور کار وزرا و مدیران دستگاه‌های اجرایی باشد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سید ابراهیم رئیسی در جلسه عصر امروز یکشنبه هیئت دولت، سرکوب شدید اعتراضات دانشجویی ضد صهیونیستی و ضرب و شتم و بازداشت اساتید و دانشجویان در دانشگاه‌های غربی بویژه در آمریکا را برگ دیگری از رسوایی مدعیان آزادی بیان عنوان و تصریح کرد: امروز به برکت خون مطهر شهدای مظلوم غزه چهره واقعی تمدن غربی بیش از پیش برای مردم جهان آشکار و مشخص شده است که مدعیان آزادی بیان، به چیزی غیر از حفظ سلطه‌گری خود پایبند نیستند.

بنا به روایت فارس، رئیسی در ادامه، خیزش دانشجویان، اساتید و نخبگان غربی در حمایت از مردم مظلوم غزه را رویدادی بزرگ و دارای ابعادی گسترده توصیف کرد و ضمن تقدیر از نقش‌آفرینی رسانه‌ها به‌ویژه رسانه ملی در آشکار کردن و به تصویر کشیدن ماهیت بدون روتوش غربِ مدعی افزود: بدون تردید این خیزش و بیداری در مقابل ظلم و جنایت و سلطه‌گری با اعمال خشونت، ضرب و شتم و بازداشت اساتید و دانشجویان حامی مظلومین غزه خاموش نخواهد شد.

رئیسی در بخش دیگری از سخنان خود در جلسه امروز هیئت دولت با تاکید بر اهمیت موضوع کنترل و نظارت مدیران بر عملکرد زیر مجموعه خود،‌ تصریح کرد:‌ آنچه از ابتدای دولت نیز تحت عنوان گشت ارشاد مدیران مطرح شد تاکیدی بر اهمیت موضوع نظارت درون سازمانی بر عملکردها، پیش از نظارت و بازرسی از سوی دیگر نهادها بود که باید به صورت ویژه در دستور کار وزرا و مدیران دستگاه‌های اجرایی باشد.

وی در ادامه ضمن ابراز رضایت از گزارشات مسئولان اقتصادی دولت درباره کاهش تورم، کنترل و کاهش رشد نقدیندگی و کاهش قیمت ارز، استمرار این روند را نیازمند کنترل و مراقبت ویژه دستگاه‌های مربوط دانست و در این راستا تشکیل منظم شورای اقتصاد و ستاد تنظیم بازار را ضروری دانست.

رئیسی همچنین برنامه بازدید خود از مناطق ۱۷ و ۱۸ شهر تهران را اقدامی در راستای سفرهای استانی و ارتباط نزدیک با مردم این مناطق به منظور پیگیری و رفع مشکلات‌شان دانست وبا بیان اینکه حضور مسئولان در میان مردم و ارتباط نزدیک با آنها از نظر اثرگذاری هیچ جایگزینی ندارد،‌ از همه وزرا خواست ضمن توجه ویژه به ارتباط‌گیری با مردم و شنیدن مشکلات و مطالبات آنها برای آن بخش از مردم جامعه که امکان ارتباط مستقیم با دولتمردان ندارند نیز برنامه‌ریزی کنند.

رئیسی ناظر به گزارش وزیر راه شهرسازی درباره ضرورت اصلاح نقاط حادثه خیز در جاده‌های کشور، تصریح کرد: اقتضای قانون و تدبیر نیز آن است که ما با پیشگیری قبل از وقوع حادثه نسبت به رفع زمینه‌های آن اقدام و تا جایی که امکان دارد از وقوع خسارات و حوادث جلوگیری کنیم.

در ابتدای این جلسه معاون اجرایی رئیس جمهور با اشاره به حضور و بازدید رئیس جمهور محترم و تعدادی از وزرا در مناطق ۱۷ و ۱۸ تهران ، این اقدام را اولین برنامه از سلسله برنامه‌های بازدید از مناطق مختلف پایتخت به منظور پیگیری و رفع مشکلات مردم تهران هم راستا با برنامه سفرهای استانی دانست و از تداوم آن در دیگر مناطق تهران با توجه به تراکم جمعیتی موجود در پایتخت خبرداد.

معاون اجرایی رئیس جمهور همچنین با اشاره به ورود دولت به موضوع کالاهای رسوبی در بنادر و گمرکات با دستور رئیس جمهور گفت‌: با اقدامات صورت گرفته میزان رسوب کالا در بنادر و گمرکات به حداقل ممکن رسیده و از میزان متوسط دنیا هم پایین‌تر است که این از دستاورد مهم دولت در دو سال و نیم گذشته است.

وی در ادامه تصریح کرد: مشکل معدود کالاهایی که از این فرایند باقی‌مانده بود نیز با پیگیری جدی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و وزیر جهاد کشاورزی در چند روز اخیر حل و فصل و مقرر شد این کالاها یا مرجوع شده یا برای مصرف دامی به کشور وارد شود.

وزیر جهاد کشاورزی نیز در گزارشی از اقدامات صورت گرفته برای حل و فصل محموله حاوی روغن در بندر عباس که مورد تاکید جدی رئیس جمهور بود گفت: از سه کشتی حامل روغن که از سال ۹۹ وارد بندر عباس شده بودند، محموله دو کشتی از سازمان غذا و دارو مجوز گرفته و ترخیص شده‌اند و محموله سوم که مورد تایید مراجع ذی‌صلاح قرار نگرفت،نیز با پیگیری‌ها صورت گرفته از سوی معاون اول رئیس جمهور،‌ مالک محموله پذیرفت با پرداخت هزینه بارگیری و حل و نقل، محموله سوم را مرجوع کند.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در جلسه امروز به تقدیر رهبری معظم انقلاب از نظام سلامت کشور به‌عنوان یکی از قوی‌ترین و بی‌نظیرترین نظامات سلامت در منطقه و همچنین خدمات وسیع درمانی و پزشکی به مناطق محروم که در تاریخ جمهوری اسلامی ایران بی‌نظیر است اشاره کرد و گفت‌: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تلاش مضاعف این روند را ادامه خواهد داد و با بهره‌گیری از ظرفیت سازمان‌های نظارت بر سلامت و درمان به صورت مستمر سلامت مردم را پایش و کنترل می کند.

وزیر راه و شهرسازی نیز گزارشی از بهره برداری از ۸ هزار ۴۰۰ واحد مسکونی در قالب نهضت ملی مسکن در استان آذربایجان شرقی ارائه کرد و گفت: خوشبختانه تا امروز عملیات اجرایی ۲ میلیون و ۵۴۰ هزار واحد مسکونی در بخش‌های مختلف از جمله ۲۶۴ هزار واحد در بافت فرسوده و ۵۰۰ هزار واحد روستایی آغاز شده و در فرایند ساخت قرار دارند و همچنین ۱۲۸ هزار و ۵۰۰ مسکن مهر نیز تحویل شده است.

وزیر راه و شهرسازی همچنین به اقدامات صورت گرفته در اصلاح و رفع نقاط حادثه خیز جاده‌ای در دولت مردمی اشاره کرد و گفت: در سال گذشته ۷۲۵ نقطه حادثه‌خیز جاده‌ای اصلاح و رفع شده و امسال با هدف‌گذاری صورت گرفته بنا داریم مشکل نقاط حادثه‌خیز جاده‌ای را تا حد زیادی حل کنیم که البته این مهم به ۲۰ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

وزیر دادگستری نیز در این جلسه از به صفر رسیدن پرونده پرداخت دیه از بیت المال خبر داد و افزود:‌ در سال گذشته برای اولین بار در این دولت توانسته‌ایم پرونده‌ پرداخت دیه‌هایی که به عهده دولت بوده با کمک سازمان برنامه و بودجه به صفر برسانیم و درصدد هستیم مشکل تعداد اندکی از پرونده‌های باقی‌مانده که دارای اشکال و ایراده بوده نیز رفع کنیم.

۲۷۲۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900759

دیگر خبرها

  • وضعیت زندگی مردم بعد از شکستن سد کنیا را ببینید | آمار قربانیان به ۱۲۰ نفر رسید
  • وضعیت زندگی مردم بعد از شکست سد را ببینید | آمار قربانیان به ۱۲۰ نفر رسید
  • مشارکت ارتش در اجرای طرح مردم یاری در مناطق مرزی و محروم کرمانشاه
  • ابراهیم رئیسی دوباره از «گشت ارشاد مدیران» گفت؛ در دستور باشد!
  • رئیسی: به صورت ویژه در دستور کار وزرا و مدیران دستگاه‌های اجرایی باشد
  • رئیسی: گشت ارشاد مدیران باید در دستورکار وزرا باشد
  • رئیسی: رشد نقدینگی و قیمت ارز نیازمند کنترل است
  • رئیسی : گشت ارشاد مدیران در دستور کار وزرا باشد
  • رئیسی: گشت ارشاد مدیران در دستورکار وزرا باشد
  • انسجام فکری و تشکیلاتی لازمه تأثیرگذاری شوراها است