Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرتضی براری در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به برنامه های سازمان فضایی ایران برای جذب توریست فضایی با توجه به جاذبه های جغرافیایی کشور که شباهتهایی به منظومه شمسی و اجرام فضایی دارند، گفت: موضوع ایجاد پارک گردشگری فضایی در یک سری از نقاط جغرافیایی کشور در دستور کار قرار دادیم.

وی گفت: این پارک ها در نقاطی مانند تپه مریخی دامغان، دره ستارگان قشم و گندم بریانک کرمان که مورد توجه جامعه فضایی قرار گرفته است طرح ریزی شده و حتی ناسا این مناطق را به عنوان مهمترین نقاطی ثبت کرده که شبیه کره مریخ هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون وزیر ارتباطات با تاکید براینکه از ظرفیتهای کشور در این حوزه باید برای جذب توریست فضایی استفاده کرد، افزود: در همین حال راه اندازی پارک توسعه فناوری نجوم در کاشان نیز در دستور کار قرار گرفته است.

براری با بیان اینکه کشورهای دنیا درحال خلق اقتصاد از ظرفیتهای فضایی خود هستند، ادامه داد: ما نیز تیمی در این جهت راه اندازی کردیم و با جدیت این هدف را پیش می بریم.

رئیس سازمان فضایی ایران با اشاره به راه اندازی پارک توسعه فناوری نجوم در کاشان گفت: برآوردها نشان می دهد که کاشان در ۶ ماه اول سال، ۴.۵ میلیون توریست جذب می کند و اقتصاد روز این شهر فعال است؛ با توجه به اینکه شب پرستاره ای در کاشان داریم، می توانیم با جذب توریست فضایی، اقتصاد شب این شهر را نیز زنده کنیم.

وی توضیح داد: علاقه مندی مردم به علم نجوم و اکتشافات فضایی کاملا آشکار است و برای مثال هم اکنون پارک گردشگری فضایی در فرانسه از برج ایفل نیز بیشتر بازدید دارد. به همین دلیل کشورهای مختلف با توجه به ظرفیتها و پتانسیلهایی که دارند به سمت موضوع توریسم فضایی حرکت کرده اند.

براری کشف اسرار خلقت و آشنایی مردم با اکتشافات فضایی، نجوم و اجرام آسمانی در مناطق کویری کشور را از جمله اهداف اجرای این طرح عنوان کرد و گفت: در این زمینه چند پیشنهاد سرمایه گذاری خارجی نیز داشته ایم.

معاون وزیر ارتباطات با اشاره به وجود بیش از ۱۵۰ منجم ایرانی در امریکا و اروپا گفت: به دنبال برگزاری کارگاه بین المللی نجوم با هدف جذب این منجمان در کشور و دعوت به همکاری از آنها هستیم.

کد خبر 4455061 معصومه بخشی پور

منبع: مهر

کلیدواژه: جاذبه گردشگری فناوری فضایی نوآوری تحقیقات علمی فناوری نانو معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری فناوری فضایی امنیت اطلاعات اینترنت محمد جواد آذری جهرمی هوش مصنوعی موبایل ناسا رایانه شرکت دانش بنیان گوگل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۶۹۱۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(عکس) کشف اتفاقی شهاب‌سنگ در استان لرستان

 مسعود کیانی، پژوهشگر و محقق زمین شناسی و مدیر موسسه گوهرشناسی و شهاب سنگ شناسی واحد فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه خوارزمی، درباره نتیجه یک آزمایش بر روی نمونه شهاب سنگی گفت: شهاب سنگ قطعاتی از اجسام فضایی مانند سیارات، سیارک‌ها و ستاره‌های دنباله دار هستند که در فضا سرگردان بوده و روی یک سیاره یا سیارک فرود می‌آیند. این سنگ‌ها دارای انواع مختلفی بوده که در چهار نیم میلیارد سال قبل شکل گرفته است و بدون هیچ تغییر شیمیایی قابل توجه‌ای در فضا در حال حرکت هستند که به آنها شهاب واره می‌گویند. هنگامی که این سنگ‌ها بر روی زمین سقوط می‌کنند به آنها شهاب سنگ گفته می‌شود.

وی در ادامه به کشف جدید پژوهشگران اشاره کرد و گفت: اخیرا فردی از یکی روستا‌های استان لرستان قطعه‌ای از یک نمونه سنگ فلزی که دارای چگالی بالا و جذب آهن ربای قوی بوده را به موسسه گوهرشناسی کیپا (کیانپارس) ارسال کرد. با توجه به مشکوک بودن این سنگ از نمونه ارسالی با استفاده از مقاطع میکروسکوپی و نمونه‌های شیمیایی آنالیز شده توسط میکروسکوپ الکترونی دانشگاه خوارزمی تهران این سنگ مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.

این محقق تصریح کرد: در این آزمایشات تخصصی و دقیق مشخص شد این نمونه با توجه به وجود بافت ویدمن اشتاتن (بافت مخصوص شهاب سنگ‌های آهنی) و درصد آهن و نیکل بالا یک قطعه شهاب سنگ آهنی است. در نمونه آزمایشی میزان خلوص آهن بالای نود درصد و مقدار نیکل حدود ۸ درصد است.

وی بیان کرد: طی مطالعات تکمیلی مشخص شد این شهاب سنگ مربوط به هسته یک سیاره یا سیارک بوده که طی برخورد‌های فضایی بین اجرام فضایی متلاشی شده و قطعاتی از آن در فضا فاصله زیادی را طی کرده و سپس در سرزمین ایران فرود آمده است.

منبع: ایسنا

سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • برنامه معاونت علمی برای ایجاد پارک‌های فناوری با ۵ کشور
  • برنامه ریزی برای ایجاد ۲۰ میلیون پورت فیبر نوری در کشور
  • ناسا با دوربین ۳۶ پیکسلی به اکتشاف فضا می‌رود
  • ادامه تورهای گردشگری‌ طبیعی به محیط زیست آسیب می‌رساند
  • کشف اتفاقی شهاب‌سنگ در ایران؛ قطعه‌ای زیبا از هسته یک سیاره را ببینید | تصویر
  • (عکس) کشف اتفاقی شهاب‌سنگ در استان لرستان
  • ناسا از فاصله ۲۲۵ میلیون کیلومتری زمین، پیام دریافت کرد!
  • شناسایی یک شهاب سنگ از هسته سیارک توسط محققان کشور
  • ایجاد ۳۰هزار پارک حاشیه‌ای در مناطق یک، ۴ و ۵ | ۱۰ پارکینگ جدید در تهران ساخته می‌شود
  • «بویینگ» و «ناسا» فضاپیمایی جدید پرتاب خواهند کرد