Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - اصفهان- ايرنا- رئيس کميسيون انرژي، استاندارد مصالح و محيط زيست سازمان نظام مهندسي کشور گفت :سامانه هاي تهويه مطبوع 45 درصد انرژي ساختمان ها را مصرف مي کنند ، بدين سبب دستگاه هاي گرمايشي و سرمايشي بايد منطبق با اقليم هر منطقه طراحي و نصب شود.

به گزارش ايرنا، احمدرضا طاهري اصل روز يکشنبه در نشست خبري نمايشگاه بين المللي تجهيزات و تاسيسات سرمايشي و گرمايشي اصفهان افزود: مصرف بد آب، انرژي و افزايش آلودگي به معضلات زيست محيطي کشور دامن زده است و بدين جهت لازم است در مصرف انرژي و نيز استفاده بهينه از سامانه هاي گرمايشي و سرمايشي دقت لازم انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي همچنين تغييرات اقليم را يکي از مشکلات کنوني کشور دانست و افزود: ميانگين بارش در کشور 249 ميلي متر و يک سوم متوسط جهاني است اين در حاليست که با در دست داشتن منابع انرژي نمي توانيم به صورت مطلوب از آن استفاده کنيم.
وي بارش سالانه کشور را حدود 400 ميليارد مترمکعب تخمين زد و افزود: حدود 208 ميليارد مترمکعب آن براثر تغييرات اقليمي تبخيرمي شود و تنها 38 ميليارد مترمکعب آب هاي زيرزميني و 92 ميليارد مترمکعب آب هاي سطحي در کشور باقي مي ماند.
طاهري اصل با بيان اينکه ايران کشوري با عرض جغرافيايي بالا با روزهاي آفتابي است ، گفت :300 روز آفتابي امکان مهمي براي استفاده از انرژي طبيعي است.
رئيس کميسيون انرژي، استاندارد مصالح و محيط زيست سازمان نظام مهندسي کشورافزود: 32 ميليارد مترمکعب فاضلاب هر ساله در ايران توليد مي شود که مي توان پس از تصفيه براي کشاورزي استفاده کرد.
وي با اشاره به اينکه پديده اينورژن در ماه هاي آتي نمايان مي شود، ادامه داد: اين پديده حاصل از آلوده کننده هاي ثابت (موتورخانه ها، بخاري هاي ساختمان، سيستم گرمايش ساختمان ها و نيروگاه هاي توليد برق) است که بايد بر روي ارتقاي کار و بهينه سازي و معاينه موتورخانه ها آموزش هاي لازم به مردم صورت بگيرد.
نمايشگاه تجهيزات سرمايشي و گرمايشي 29 آبان تا دوم آذر امسال در محل دائمي نمايشگاه هاي استان اصفهان برگزار مي شود.
9913/ 6022
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۶۹۷۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارش‌های اخیر پرشدگی سدهای کشور را چند درصد افزایش داد؟

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، حجم آب سدهای بزرگ و مهم کشور در اثر بارش‌های اخیر با یک درصد رشد از ابتدای سال آبی جاری (مهر ۱۴۰۲) تا ۱۶اردیبهشت‌ماه نسبت به مدت مشابه سال آبی گذشته همراه شد.

فروردین‌ماه امسال بارش‌های خوبی در برخی مناطق کشور رخ داد که برخی مواقع موجب بروز سیل شد. تداوم این بارش‌ها در اردیبهشت‌ماه نیز سبب بهبود اندک حجم آب موجود در سدهای مهم و بزرگ کشور شد.

بر اساس آمار تازه منتشر شده دفتر اطلاعات و داده‌های آب کشور، موجودی آب سدهای کشور از ابتدای سال آبی جاری (ابتدای مهر ۱۴۰۲) تا ۱۶ اردیبهشت ماه نسبت به مدت مشابه در سال آبی گذشته یک درصد افزایش یافت.

بر این اساس از ابتدای سال آبی جاری (ابتدای مهر ۱۴۰۲) تا ۱۶ اردیبهشت‌ماه ۳۲.۳۹ میلیارد مترمکعب آب در سدها موجود است. سال گذشته و در همین بازه زمانی ۳۱.۹۷ میلیارد مترمکعب آب در سدها موجود بوده است.

این سدها در ایران ۱۰۰ درصد پر شده‌اند

کاهش ۵ درصدی ورودی آب به سدهای کشور

مجموع آب ورودی به سدهای کشور از ابتدای سال آبی جاری تا ۱۶ اردیبهشت در حالی به رقم ۲۸.۶۹ میلیارد مترمکعب رسیده که این میزان در سال آبی گذشته ۳۰.۳۲ میلیارد مترمکعب بوده که ۵ درصد کاهش دارد.

بر اساس این گزارش از ابتدای سال آبی جاری (ابتدای مهر ۱۴۰۲) تا ۱۶ اردیبهشت‌ماه ۱۷.۹۸ میلیارد مترمکعب آب از سدها خارج شده است.

سال آبی گذشته (ابتدای مهر ۱۴۰۱ تا آخر شهریور ۱۴۰۲) در مجموع ۱۷.۴۴ میلیارد مترمکعب آب از سدها خارج شده است.

این خروجی آب از سدها علاوه بر تأمین آب موردنیاز کشور بوده برای مدیریت بهتر سیلاب‌ها انجام شده است.

میزان پرشدگی سدها از ابتدای سال آبی جاری (ابتدای مهر ۱۴۰۲) که تا ۸ اردیبهشت‌ماه ۶۴ درصد بود با رشد یک‌درصدی به ۶۵ درصد رسید.

کد خبر 849453 منبع: ایرنا برچسب‌ها خبر مهم سد سازی آب و هوا - ایران باران سد

دیگر خبرها

  • تولید حدود ۲۷۷ میلیارد مترمکعب گاز طبیعی در پالایشگاه‌های کشور در سال ۱۴۰۲
  • افزایش چشمگیر مصرف انرژی‌های تجدیدپذیر در جهان
  • آخرین وضعیت پُرشدگی سد‌ها بعد از بارش‌های اخیر
  • وضعیت سدهای کشور پس از بارش‌های اخیر | هنوز ۱۱ استان دچار کم بارشی هستند
  • کم بارشی کماکان گریبانگیر ۱۱ استان
  • بارش‌های اخیر پرشدگی سدهای کشور را چند درصد افزایش داد؟
  • ۶۵ درصد مخازن سد‌های کشور پر شده است
  • پس از بارش های اخیر همچنان۱۱ استان درگیر کم بارشی
  • پرشدگی سدها به ۶۵درصد رسید
  • امنیت انرژی ایران در گرو استفاده صحیح مصرف کنندگان گاز