Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ عباس آخوندی کاندیدای شهرداری تهران با حضور در شورای شهر تهران و به منظور ارائه برنامه‌های خود برای اداره شهر تهران گفت: آنچه که مهم است این است که چگونه می‌توانیم تهران را تبدیل به تهران کنیم.

وزیر سابق راه و شهرسازی تصریح کرد: به نظر من این اتفاق با استقرار نظام حکمروایی شهری و انتخاب یک شهردار مستقل برای تهران می‌تواند آغاز شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر اینکه اعتقاد دارم شهر یک سازمان اجتماعی است و سلول تشکیل دهنده آن نشان متمدن عضو سازمان مدنی است، گفت: مفهوم این عبارت پذیرش حقوق شهروندی برای همه شهروندان در حوزه‌های سیاسی، اجتماعی و مدنی است.

کاندیدای شهرداری تهران خاطرنشان کرد: اگر بپذیرید که شهر یک سازمان اجتماعی است باید بپذیریم که نیازمند یک نظام حکمروایی شهری است.

وی افزود: یکی از دلایل ناکارآمدی در ایران و کیفیت لازم زندگی این است که بحث حکمروایی شهری به رسمیت پذیرفته نشده است.

آخوندی با تأکید بر ضرورت توجه به این شعار به عنوان یک حقیقت گفت: ما در ایران تنها نظام حکمرانی ملی و تنها دولت مرکزی را داریم و تا امروز دولت محلی را نپذیرفته‌ایم.

وزیر مستعفی دولت دوازدهم خاطرنشان کرد: در ایران خیلی از عدم سخن به میان می‌آید، ولی باید توجه کنیم که عدم تمرکز به چه معناست و باید برای درک این مفهوم حکمروایی شهری را بپذیریم.

کاندیدای شهرداری تهران خاطرنشان کرد: اگر بپذیریم که باید نظام حکمروایی شهری داشته باشیم باید پذیرش منافع جمعی و محلی را قبول کنیم.
آخوندی بیان اینکه ما در ایران فقط حاکمیت ملی داریم, اظهار کرد: منافع جمعی شهری باید همراستا با منافع ملی باشد و ذیل آن منافع ملی را تعریض کنیم.

وی با تأکید بر اینکه رقابت شهری یکی از بحث‌های دنیا است و موتور محرک توسعه شهری قلمداد می‌شود, گفت: یکی از مشکلات ما در ایران که نمی‌تواند رقابت شهری را ساماندهی کند، این است که متفاوت بودن منافع شهری را به رسمیت نشناخته‌ایم، زیرا مفهوم آن خلق مزیت‌های رقابتی برای شهر تهران است.

وزیر سابق راه و شهرسازی با تأکید بر اینکه باید توجه کرد مزیت رقابتی تهران در برابر سایر کلانشهر‌ها چیست، گفت: اگر منافع عمومی شهری را به رسمیت بشناسیم، می‌توانیم آن‌ها را تولید کنیم.

وی با بیان اینکه آیا منفعت عمومی شهر بدون هزینه است، گفت: قطعا هزینه دارد و هیچ کالایی بدون هزینه تولید نمی‌شود و در این حوزه برخی هزینه‌ها مادی و برخی اجتماعی و سیاسی است.

آخوندی با تأکید بر اینکه لازمه برقراری نظام حکمروایی شهری داشتن استقلال است گفت: اگر قرار است حکمروایی به مدیریت شهری تنزل پیدا کند و شهرداری کارگزار دولت شود، دیگر نیازی به شورا نیست و لذا در عمل حکمروایی شهری پذیرفته نشده و به مدیریت شهری تبدیل شده است.

کاندیدای شهرداری تهران با تأکید بر اینکه حکمروایی شهری هیچ‌گاه به معنای ستیز با دولت نبوده و به معنای سلسله‌مراتب است، گفت: حکمروایی شهری در ایران غلط معنا شده و دولت محلی به معنای نزاع با دولت مرکزی نیست.

آخوندی تصریح کرد: اینکه می‌گوییم حداقلی از استقلال برای دولت محلی را می‌خواهیم به این معناست که بتوانیم در حوزه شهری تصمیم‌گیری مناسب انجام دهیم.

وی افزود: مفهوم استقلال شهری به معنای یکه‌تازی نیست و مانند همه نظام‌های حقوقی باید به دولت مرکزی و شهروندان پاسخگو باشد.

نامزد تصدی شهرداری تهران با بیان اینکه رویکرد ارتقای شهرداری به سطح حکمرانی محلی اولین رویکرد من به عنوان محرک توسعه است، اظهار کرد:‌ از این طریق می‌توان اقدام به خلق منابع جدید کرد و با هم‌پایان خود در کشورهای همسایه به رقابت پرداخت.

آخوندی با تاکید بر اینکه شهرداری یک نهاد اجتماعی است و باید خلق امید اجتماعی کند، افزود: ‌نباید کار شهرداری را با نگاه‌های سیاسی درگیر کرد و باید به آن به صورت اجتماعی نگاه کنیم و نباید از نگاه جنگ قدرت به آن نگاه کرد، زیرا بزرگترین مأموریت آن آبادی شهر است.

آخوندی با تاکید بر اینکه زیست پذیری و حرکت پذیری دو چالش تهران هستند، گفت: برای حل این چالش‌ها اولین موضوع بازآفرینی شهری است و هنگامی که از بازآفرینی شهری سخن می‌گوییم یعنی همه جنبه‌های عینی و ذهنی شهروندان باید بازآفرینی شوند.

وی افزود: بازآفرینی به مفهوم اجرای چند پروژه بزرگ نیست، بلکه به معنای بازآفرینی در تمام محلات تهران است.

وزیر سابق راه و شهرسازی تصریح کرد: شهرداری تهران باید تبدیل به ستاد بازآفرینی تهران مناطق شهرداری تبدیل به ستاد بازآفرینی مناطق و نواحی شهرداری به ستاد بازآفرینی نواحی تبدیل شوند.

وی افزود: باید شهرداری را به سازمانی برای ساماندهی اجتماعی تهران تبدیل کنیم.

آخوندی با تاکید بر اینکه شهرسازی باید متکی به حمل و نقل عمومی و ریل پایه باشد، گفت: تمام بحث من در حمل و نقل عمومی یک پارچگی است.

وی با بیان اینکه روزانه 500 هزار خودرو وارد تهران می‌شوند، اظهار کرد: نمی‌توان بحث حومه تهران را از تهران جدا کرد.

نامزد تصدی شهرداری تهران با بیان اینکه آلودگی هوا یکی از چالش‌های جدی تهران است، گفت: اصلی‌ترین اقدام در این حوزه حمل ونقل است.

وی در ادامه با تاکید بر صرفه‌جویی در مصرف انرژی گفت: بیش از 65 درصد انرژی مصرفی یا در مسکن و یا در حمل و نقل مصرف می‌شود و در حوزه شهر پاک استراتژی بسیار مهمی را به کمک دولت می‌توان طراحی کرد که بحث صرفه‌جویی در حمل ونقل است.

نامزد تصدی شهرداری تهران ادامه داد: در بسیاری از شهرها می‌توان با استفاده از پساب شهری بخش عمده‌ای از مصرف آب شهر را تأمین کرد.

آخوندی در ادامه با تاکید بر لذت حرکت به سوی شهر هوشمند گفت:‌ تمام بهره‌برداران می‌توانند از خدمات شهر هوشمند و نظام الکترونیکی استفاده کنند.

وی خاطرنشان کرد: آخرین نکته این است که یک شبکه از کلان‌شهرهای تمدنی را از طریق متصل‌ نمودن سمرقند، بخارا و لاهور ایجاد کنیم تا ضمن توسعه امنیت موجب تأمین منابع درآمدی برای ساکنان شهرها شویم.

انتهای پیام/

 

 

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهرداری تهران شورای شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۷۰۰۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه تهران

دومین هم‌اندیشی شهرداران مناطق ۲۲ گانه شهر تهران در سال ۱۴۰۳ با حضور عباس شعبانی معاون هماهنگی و امور مناطق، حمیدرضا صارمی معاون شهرسازی و معماری و لطف اله فروزنده معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران به میزبانی معاونت هماهنگی و امور مناطق برگزار شد.

به گزارش ایسنا، عباس شعبانی با اشاره به تشکیل جلسات تخصصی در راستای برنامه ریزی درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه، بر ضرورت تحقق برنامه ریزی ماهانه مناطق در راستای رسیدن حداکثری به اهداف پیش بینی شده تأکید کرد.

معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران در ادامه از در نظر گرفتن برنامه فصلی برای مناطق ۲۲ گانه خبر داد و افزود: ما امسال به تفکیک هر فصل بر مبنای زمان بندی مشخص هدف فصل مورد نظر را محقق خواهیم کرد و هدف گذاری برای سال پیش رو با درنظر گرفتن سقف‌های درآمدی پیش بینی شده می‌باشد که باید در راستای ارائه خدمات بهتر و کیفی تر به شهروندان صرف شود.

عباس شعبانی در ادامه حل کردن موضوعات مشترک و تخصصی و موارد خاص مناطق ۲۲ گانه را اولویت ۲ ماه ابتدایی سال ۱۴۰۳ دانست که باید در رأس همه موضوعات قرار گرفته و برطرف شود تا همه موضوعات مربوط به مناطق ۲۲ گانه خصوصاً در مباحث مربوط به عوارض و کمیسیون‌های ماده پنج، هفت و ماده صد برای روزهای پایانی سال ۱۴۰۳ تعیین تکلیف و برطرف شود. 

تدوین برنامه درآمد مناطق ۲۲ گانه در سال ۱۴۰۳ بر مبنای عملکرد قابل قبول مناطق در سال گذشته

حمیدرضا صارمی معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران نیز در ادامه ضمن تشکر از معاون هماهنگی و امور مناطق و شهرداران مناطق ۲۲ گانه در راستای فعالیت ها و تلاش های بی وقفه در سال ۱۴۰۲ افزود: با وجود تغییر متغیرهای مربوط به قانون درآمدهای پایدار شهری با فعالیت همه جانبه مناطق، سال ۱۴۰۲ را با تحقق اهداف پیش بینی شده پشت سر گذاشتیم.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران با توجه به پشت سرگذاشتن روز معمار و تبریک این روز گرامی به همه معماران گفت: ان‌شاءالله آینده شهر تهران بتواند یک شهر با کیفیت برای زندگی شهروندان باشد.

اطلاع رسانی به موقع و حداکثری خدمات ارائه شده به شهروندان از اولویت‌های مدیریت شهری در سال ۱۴۰۳

لطف اله فروزنده معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران نیز با حضور در این هم اندیشی ضمن تقدیر از عملکرد بی نظیر محق شده توسط مناطق ۲۲ گانه در سال ۱۴۰۲ و اشاره به گزارش ارائه شده درباره طرح «رصد» در صحن شورای شهر تهران و تحقق ۹۸ درصدی اهداف این طرح، همت مضاعف مناطق را برای اطلاع رسانی امور و پروژه‌های انجام شده و در حال انجام مناطق به شهروندان خواستار شد.

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران گفت: هر منطقه می‌بایست یک بسته اطلاع رسانی پروژه‌های مهم شهری که در راستای خدمت رسانی بیشتر و بهتر به شهروندان در حال انجام است را با یک شیوه مدون و اثر گذار تدوین و به اطلاع مردم رساند.

فروزنده در ادامه از اختصاص بودجه مختص به مناطق ۲۲ گانه در جهت تحقق فعالیت‌های عمرانی خبر داد.

مهدی شریفیان مدیرکل برنامه ریزی و سرمایه انسانی معاونت هماهنگی و امور مناطق نیز در ادامه این جلسه به ارائه گزارشی از موضوعات تخصصی مناطق در حوزه شهرسازی، مالی و اقتصاد شهری و ارائه پیشنهادات ویژه مختص هر منطقه برای رفع این موضوعات پرداخت.

بر اساس گزارش سایت شهر، در خاتمه این نشست شهرداران مناطق ۲۲،۲۱،۲،۱،۳،۱۵،۱۳به بیان چالش‌ها و پیشنهادات خود در خصوص تحقق حداکثری اهداف پیش بینی شده برای مناطق در سال ۱۴۰۳ پرداختند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فاصله زیاد تهران تا مناسب سازی شهر برای معلولان
  • بازدید وزیر کشور از پروژه‌های سازمان نوسازی شهر تهران
  • استمرار عملیات‌های عمرانی و اجرایی شهرداری سمنان
  • بیش از ۹۵ درصد زیرساخت عمرانی در بافت بوشهر تکمیل شد
  • پیشتازی شهرداری تبریز در تخفیف۸۰ درصدی صدور پروانه در بافت فرسوده
  • تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه تهران
  • بلدیه تهران بعد از ۵۰ سال بازآفرینی شد
  • بازآفرینی بلدیه تهران پس از ۵۰ سال
  • بازآفرینی بلدیه تهران پس از ۵۰ سال + تصاویر
  • دولت به تعهد خود در بازآفرینی شهری بندرعباس عمل کند