Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، حکیمه انتظاری روز یکشنبه در جلسه دهیاران بخش مرکزی مراغه افزود: تمامی طرح هایی که در روستاها اجرا می شود حق مردم و بیت المال است و باید در نحوه نگهداری آن دقت شود.
وی همچنین از تمامی دهیاران خواست تا پایان سال طرح های نیمه تمام در روستاها را به تکمیل کنند تا برای سال آینده طرح نیمه تمامی باقی نماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


انتظاری همچنین توجه به نظافت عمومی در روستاها را ضروری عنوان کرد و افزود: رسیدگی به نظافت روستاها از وظایف دهیاران و شوراهاست که باید با برنامه ریزی و هماهنگی بیشتری نسبت به این امر اقدام شود.
وی توجه به بهداشت محیط روستا، نهادینه کردن فرهنگ بهداشت و نظافت عمومی در روستاها، ایجاد روحیه نشاط و شادابی در روستاها و جمع آوری زباله های روستایی را از جمله مهمترین اهدافی بخشداری مرکزی در راستای سالم سازی روستاها عنوان کرد.
بخشدار همچنین به جمع آوری پسماندهای روستایی از سوی شرکت تعاونی دهیاران بخش مرکزی اشاره کرد و افزود: مشارکت و همکاری اهالی در جمع آوری پسماندها در روستاها ضروری است و باید با فرهنگ سازی و همکاری اهالی، نسبت به جمع آوری پسماندها در روستاها اقدام شود.
وی افزود: فلسفه ایجاد دهیاری فراهم کردن زمینه همفکری مسئولان این حوزه با مردم و ایجاد خلاقیت در راستای عمران و آبادانی روستاهاست.
انتظاری ادامه داد: دهیاران باید باطن و ظاهر روستاها را متناسب با زمان و موقعیت هر روستا متحول کنند و بر این باوریم که این کار با اعمال مدیریت خلاقانه و تدبیر امکان پذیر است.
بخش مرکزی مراغه با 74 روستا دارای 68 هزار نفر جمعیت بوده که تمامی روستاها دارای شورای اسلامی با 245 نفر عضو و 66 روستای این بخش نیز دارای دهیاری است.
شهرستان مراغه با حدود 263 هزار نفر جمعیت در 127 کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی واقع است.
3077/9880
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی آذربایجان شرقی خلاقیت زباله شورای اسلامی فرهنگ سازی منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۷۱۱۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهمیه تسهیلات مسکن روستایی در زنجان به ۱۱هزار و ۵۰۰فقره رسید

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان با اشاره به اینکه مقاوم‌سازی اماکن روستایی، مؤثرترین اقدام در جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهرهاست، گفت: سهمیه تسهیلات مسکن روستایی در سال‌جاری، ۱۱هزار و ۵۰۰ فقره است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان، رضا خواجه‌ای، امروز_ دوشنبه هفدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سهمیه استان زنجان در زمینه تسهیلات مسکن روستایی در سال‌جاری ۱۱۵۰۰ فقره با اعتباری بالغ بر ۴,۰۲۵ میلیارد تومان اعتبار است.

وی افزود: در حال حاضر میزان مقاوم‌سازی واحدهای مسکونی روستایی در استان ۵۷ درصد است که با مقاوم‌سازی این تعداد، این میزان به ۶۷ درصد خواهد رسید که این جهش در سابقه بنیاد مسکن کم‌نظیر است.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان با اشاره به اینکه، متقاضیان دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه ۳۵۰ میلیون تومانی ساخت مسکن در روستاها و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت می‌توانند با مراجعه به بنیاد مسکن در شهرستان‌ها نسبت به تکمیل پرونده‌های خود جهت دریافت تسهیلات اقدام کنند، افزود: اقساط بازپرداخت تسهیلات جدید با نرخ سود پنج درصد، حدود سه میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در ماه خواهد بود، که متقاضیان پس از تشکیل پرونده در بنیاد مسکن، به بانک مربوطه جهت عقد قرارداد معرفی می‌شوند.

خواجه‌ای از پیشنهاد افزایش سقف وام مسکن روستایی از ۳۵۰ میلیون تومان به ۴۰۰ میلیون تومان خبر داد و گفت: مهاجرت معکوس ظرفیت و تقاضا برای ساخت‌وساز در روستاها را افزایش داده است و همین مساله باعث می‌شود تا همه ساله و طبق قانون ۲۰۰ هزار فقره تسهیلات مسکن روستایی در کشور به متقاضیان پرداخت و هر سال نیز سقف آن افزایش پیدا کند.

وی با اشاره به ترغیب و تشویق و لزوم همکاری اعضای شورای اسلامی، دهیاران و مشارکت روستاییان در انجام طرح‌های مقاوم‌سازی اماکن روستایی تصریح کرد: اهالی روستاهای استان باید از فرصت پیش آمده استفاده کنند و با اخذ تسهیلات بانکی برای سلامتی و حفظ جان و اموال خود و پیشگیری از هرگونه خسارات احتمالی خانه‌های خود را مقاوم‌سازی کنند.

مدیرکل بنیاد مسکن استان تاکید کرد: سعی ما بر این است که با ادامه روند نوسازی اماکن مسکونی، زمینه‌ای را جهت فراهم ساختن فرصت برای روستاییان، ایجاد بالندگی و خودباوری در روستاها و ارائه تعریف جدید از روستاها به عنوان واحدی تولیدی و فرهنگی آماده کنیم و بنیاد مسکن نیز بر اساس این تکلیف در بخشی از رسالت خود فعالیت‌های خود را بیشتر معطوف به روستاها و مناطق کمتر توسعه یافته ادامه دهد.

کد خبر 751045

دیگر خبرها

  • حساب دهیاری‌های اردبیل شارژ شد
  • مراسم روز معلم در سعدآباد برگزار شد
  • رونمایی از کتاب تذکره الشعرای مراغه
  • تجلیل از تولیدکنندگان برتر و دهیاران نمونه در مهربان
  • نهضت آبرسانی به ۱۰ هزار روستای کشور پیگیری می‌شود
  • خدمت‌رسانی جهادگران فنی و حرفه‌ای به ۲۰۰۰ نفر در روستاها
  • انتقاد شدید فرماندار رزن از نحوه استخدامهای جهاد کشاورزی
  • استقبال دانشگاه آزاد از ایده‌های نو در حوزه کشاورزی، دامی و شیلات
  • اجرای طرح برخورد با خودرو‌های شوتی در مراغه
  • سهمیه تسهیلات مسکن روستایی در زنجان به ۱۱هزار و ۵۰۰فقره رسید