Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کل دادگستری استان زنجان با تاکید بر نظارت نمایندگان بر اجرای صحیح قوانین گفت: نگاه سیاسی نمایندگان مجلس به مسائل برای کشور آسیب‌زا است. ۲۰ آبان ۱۳۹۷ - ۱۴:۱۸ استانها زنجان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، به نقل از روابط عمومی دادگستری زنجان، حجت‌الاسلام اسماعیل صادقی‌نیارکی در دیدار با علی وقفچی نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: خوشبختانه نمایندگان مردم استان در حوزه‌های مختلف  افرادی توانمند و پویا هستند و نقش نمایندگان در مجلس در قانونگذاری و نظارت بر اجرای صحیح قوانین بسیار ارزشمند بوده چرا که نمایندگان مجلس ضمن اینکه نماینده حوزه مربوطه بوده و نماینده یک ملت نیز هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه ایجاد تبعیض در بین اقشار مختلف موجب نارضایتی بین مردم می شود افزود: قانونی که با تصویب آن برای یک طبقه محدودیت و برای طبقه دیگر پیشرفت  ایجاد کند عادلانه نیست. 

رئیس کل دادگستری استان زنجان خاطر نشان کرد: مردم  منتظر قانون گذاری و اقدامات صحیح  در مجلس شورای اسلامی هستند لذا عدم اجرای برخی قوانین و یا اجرای نادرست آن  به کشور آسیب می زند و نمایندگان باید در تصویب قوانین مصلحت و منفعت همه اقشار جامعه را در نظر بگیرند. 

این مقام عالی قضایی تأکید کرد: نگاه سیاسی داشتن نمایندگان مجلس  به مسائل، برای کشور آسیب می‌زند و نمایندگان بایستی بدون توجه به جریانها و گرایش‌های  سیاسی‌، صرفا برای توسعه کشور و ایجاد بسترهای خدمتی به مردم تلاش کنند .رییس شورای قضایی استان زنجان اظهار داشت‌: برخی افراد بدنبال دور زدن قوانین برای ایجاد مشکلات در کشور هستند.

وی افزود‌: نمایندگان باید با دقت و توجه بیشتر بر اجرای صحیح قوانین نظارت کنند و این یک وظیفه بوده و دخالت در امور اجرایی کشور محسوب نمی‌شود.

حجت‌الاسلام صادقی‌نیارکی بر تعامل بیشتر مجمع نمایندگان  استان در مجلس شورای اسلامی با  دستگاه قضایی استان تأکید کرد و افزود: وجود برخی مشکلات در استانی که قدمت 50 ساله  دارد زیبنده نیست و دلیل وجود این مشکلات این است که حاشیه به عنوان یک اصل لحاظ  و متن فراموش  شده است.

وی با اشاره به فرایند انتصابات  در استان  اظهار داشت: در انتصابات مسئولان در استان نباید گرایشها و جریانهای سیاسی افراد مد نظر باشد بلکه در این امر افراد کار بلد و توانمند انتخاب شوند تا باری از مشکلات مردم و استان را حل کنند. 

در این دیدار علی وقفچی  نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی  بر آمادگی نمایندگان استان با هر سلیقه و گرایشی صرفا برای خدمت به مردم استان خبر داد و بیان کرد: اصلاح خلأ‌ها و زیر ساخت‌ها در استان با همراهی و همکاری دستگاه قضایی  محقق خواهد شد.

انتهای پیام/ ت

R41375/P1336/S6,59/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۷۱۵۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند/ سهم مستقلین در مجلس دوازدهم

«غلامرضا نوری قزلجه» در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به آرایش سیاسی مجلس دوازدهم، اظهار کرد: در مجلس آینده حتماً فراکسیونی تحت عنوان فراکسیون «مستقلین» خواهیم داشت؛ البته مستقلین نام پیش‌فرض و آن چیزی است که طی چند سال اخیر در ادبیات سیاسی ما مطرح شده، اما اعضا هر اسم دیگری را برای این فراکسیون انتخاب کنند، همان خواهد شد.

وی ادامه داد: رایزنی‌های اولیه بین منتخبان مجلس دوازدهم اعم از نمایندگان ادوار، نمایندگان فعلی و نمایندگان جدید انجام و قرار بر این شده است که افرادی با مشی اصلاح‌طلبی، میان‌رو و همچنین اصولگرایان معتدل و مستقل همگی در یک فراکسیون سیاسی تحت عنوان «مستقلین» یا هر نام دیگری که اعضا درباره آن به توافق برسند، باشیم.

رئیس فراکسیون مستقلین مجلس تصریح کرد: بدون احتساب افرادی که در دور دوم انتخابات به مجلس دوازدهم راه می‌یابند، فعلاً حدود ۸۰ نفر از افرادی که به مجلس دوازدهم راه یافته‌اند، مشی سیاسی مستقل یا میانه‌رو دارند. امیدوارم نتایج در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم به گونه‌ای باشد که تعداد نمایندگان مستقل مجلس دوازدهم به ۱۰۰ نفر برسد.

نماینده مردم بستان‌آباد در مجلس دوازدهم درباره آرایش سیاسی احتمالی اصولگرایان در مجلس آینده، گفت: در مجلس یازدهم یک فراکسیون تحت عنوان فراکسیون «اکثریت» یا فراکسیون «انقلاب اسلامی» داشتیم که در نیمه دوم مجلس یازدهم تا حدودی به اختلاف برخوردند.

نوری قزلجه تصریح کرد: آنطور که زمزمه آن به گوش می‌رسد و بر اساس کاندیداهایی که برای ریاست مجلس آینده مطرح هستند، به احتمال بسیار زیاد اصولگرایان مجلس دوازدهم «یک فراکسیون سیاسی» نخواهند داشت و پیش‌بینی می‌کنم دو یا حتی ۳ فراکسیون سیاسی داشته باشند.

منتخب مجلس دوازدهم درباره رئیس احتمالی مجلس دوازدهم، گفت: افراد میانه‌رو و مستقل مجلس آینده، این موضوع را منوط به شکل‌گیری فراکسیون کرده‌اند و در اولین مجمع فراکسیون به دنبال آن هستیم که این موضوع را مطرح کنیم. البته برای پست‌ها و ارکان دیگر مجلس و اعضای هیأت‌رییسه هم بحث و تبادل نظر خواهیم داشت.

وی ادامه داد: گزینه ما برای ریاست مجلس به این موضوع بستگی دارد که ببینیم تعامل فراکسیون‌های روبرو چگونه خواهد بود و آیا آنان با هم متحد می‌شوند یا آنکه اصولگرایان تعدد فراکسیونی پیدا می‌کنند. به هر صورت در اولین مجمعی که قبل از انتخابات هیأت‌رییسه برگزار خواهیم کرد، حتماً بنا داریم این موضوعات را مطرح کنیم.

رئیس فراکسیون مستقلین مجلس درباره گزینه‌های که برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح هستند، گفت: افراد زیادی مطرح هستند و بنده نمی‌خواهم اسم ببرم؛ در واقع افرادی برای ریاست مجلس مطرح هستند که یا خودشان با ما صحبت کردند یا از طرف آنان کسانی با ما صحبت کردند یا در رسانه‌ها شنیدیم؛ حدود ۶ یا ۷ نفر برای ریاست مجلس دوازدهم فعال هستند.

نوری قزلجه تاکید کرد: قطعاً هیچیک از این گزینه‌ها الان نمی‌توانند به طور قطع خود را رئیس مجلس آینده بدانند؛ در واقع هیچیک نمی‌توانند با ضریب اطمینان و احتمال بالا بگویند که رئیس مجلس دوازدهم می‌شوند.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا گزینه‌های ریاست مجلس دوازدهم برای کسب این کرسی شانس برابر دارند، گفت: خیر؛ شانس این افراد متفاوت است اما اینکه بگوییم یکی از این افراد، شانس قطعی یا احتمال بیشتری برای ریاست مجلس دارد، این‌گونه هم نیست؛ این موضوع یک مقدار پیچیده است.

نماینده مردم بستان‌آباد در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: نمایندگان مردم در انتخاب رئیس مجلس حتماً بازخوردهایی را که از انتخابات گرفتند، باید لحاظ کنند و باید علی‌القاعده نظرات افکار عمومی و وضعیت آرای انتخابات در این موضوع دخیل باشد و مجلس نباید بدون توجه به این موارد تصمیم بگیرد.

نوری قزلجه تصریح کرد: بر این اساس، بحث هیأت‌رییسه به خصوص رئیس مجلس یک موضوع پیچیده و چالشی خواهد بود و رقابت‌ها برای آن هم جدی خواهد بود.

کد خبر 6093069 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • تک‌روی و سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • محسن رضایی: سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • محسن رضایی: تک‌روی و سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • چرا «مرکز پژوهش‌های مجلس» هم تحمل نمی‌شود؟
  • نباید از اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات غافل شد
  • مردم تقسیم‌بندی‌های سیاسی مجلس را مشخص می‌کنند
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند
  • نگاه مجلس دوازدهم خارج از باندها و جناح‌های سیاسی است
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند/ سهم مستقلین در مجلس دوازدهم
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند/ سهم مستقلین در مجلس دوازدهم