Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارشگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوانازقم؛حسن طلایی عضو هیئت‌رئیسه شورای شهر قم با اشاره به مشکلات تجاری‌سازی در شهرک پردیسان قم گفت:تهیه طرح تفصیلی و مجری احداث این شهرک با اداره کل راه و شهرسازی استان بوده و شهرداری در اصل این مسئله دخالتی نداشته است.

وی با تأکید بر مهم‌ترین عوامل کمبود مراکز عرضه در شهرک پردیسان اضافه کرد: مطابق قانون و مقررات 10 درصد از اراضی این شهرک به‌صورت مطلق به شهرداری تعلق می‌گیرد اما در سازمان زمین شهری این 10 درصد صرفاً به اراضی مسکونی تعلق‌گرفته و تجاری‌سازی‌های پردیسان به‌هیچ‌وجه در حوزه اختیار شهرداری قرار نگرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طلایی با انتقاد از عدم همکاری دستگاه‌های استانی در صدور مجوزهای تجاری‌سازی در شهرک پردیسان بیان کرد: در شرایطی که اداره کل راه و شهرسازی و سازمان زمین شهری به مسئولیت‌ها و وظایف خود در زمینهٔ صدور مجوزهای تجاری‌سازی در پردیسان عمل نمی‌کنند و در تحویل 10 درصد سهم شهرداری نیز ممانعت‌هایی را به عمل می‌آورند، شورای شهر قم در سال‌های اخیر تصمیم گرفته به‌صورت موقت و 3 ساله مجوزهای تجاری‌سازی صادر کند.

عضو شورای شهر قم عنوان کرد: با توجه به این‌که تجاری‌سازی‌های پردیسان طبق تفسیر مسئولان سازمان زمین شهری در حوزه اختیارات شهرداری نیست، کمبود مراکز عرضه نیز در این شهرک جدی است و شهروندان این منطقه در تهیه نیازهای روزمره خود با مشکلات جدی مواجه هستند.

وی مشکلات شهرک پردیسان را مورد توجه قرار داد واشاره کرد: متأسفانه شهرک پردیسان در حال حاضر با بخش قابل‌توجهی از مشکلات و چالش‌های اجتماعی روبه‌رو بوده که در این‌ بین کمبود مراکز عرضه و فروشگاه از مهم‌ترین مشکلات موجود در این شهرک تازه تأسیس در شهر قم است.

عضو هیئت‌رئیسه شورای شهر قم با اشاره به صدور مجوزهای موقت تجاری تجاری‌سازی در شهرک پردیسان ادامه داد: صدور مجوزهای موقت سه‌ساله در سال‌های گذشته نتوانسته مشکلات موجود در این منطقه را برطرف کند و ازاین‌رو نیز متأسفانه هرسال این لایحه به‌صورت مسکن و موقتی تمدیدشده است.

طلایی یادآورشد:در سال جاری صدور مجوزهای موقت تجاری‌سازی به‌صورت یک‌ساله تمدید می‌شود تا شهرداری برای صدور مجوزهای تجاری‌سازی دائمی با سازمان زمین شهری و اداره کل راه و شهرسازی قم به توافق‌نامه‌های نهایی برسد.

انتهای پیام/ ح

کمبود مراکز عرضه کالا و فروشگاه در شهرک پردیسان قم جدی است

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سرویس اجتماعی شورای شهر قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۷۱۸۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امحای ۲ تن مواد غذایی فاسد در میاندوآب

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، دکتر روستا با اشاره به بازدید کارشناسان دانشکده علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی میاندوآب از مراکز عرضه مواد غذایی، اظهار کرد: بیش از ۲ هزار کیلوگرم مواد غذایی تاریخ‌گذشته، فاسد و غیرقابل‌مصرف توسط کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت میاندوآب طی بازدید و بررسی‌ها کشف شد.

رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی میاندوآب افزود: این مقدار مواد غذایی غیرقابل‌مصرف با تشدید نظارت‌های امسال توسط بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت میاندوآب از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شهری و روستایی توقیف و جمع‌آوری‌شده بودند.

وی گفت: این مواد غذایی تاریخ‌گذشته، فاسد و غیرقابل‌مصرف پس از کشف و جمع‌آوری و طی مراحل قانونی و اخذ مجوزهای دادستانی و با حضور نمایندگان سازمان‌های ذی‌ربط امحا و معدوم شد.

روستا با اشاره به بازدیدهای مکرر توسط بازرسان بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، تصریح کرد: کار نظارت بر مراکز عرضه در طول سال همچنان بادقت لازم انجام می‌شود و از مردم نیز درخواست داریم هنگام خرید به شرایط بهداشتی مواد غذایی توجه کنند.

رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی میاندوآب هم چنین با اشاره به اجرای بازرسی‌های روزانه از مراکز عرضه مواد غذایی، پروتئینی و خوراکی و غیره در سطح شهرستان، اظهار کرد: از عموم مردم خواهشمندیم مایحتاج غذایی خود را از مراکز معتبر خریداری کرده و در هنگام خرید مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی به برچسب اصالت و سلامت کالا و مجوزهای لازم از سازمان غذا و دارو و نیز پروانه ساخت، مواد تشکیل‌دهنده، تاریخ تولید و انقضا و آدرس محل تولید توجه کنند.

دیگر خبرها

  • تکمیل زیرساخت‌های اراضی ۴۸ هکتاری پردیسان تا مردادماه
  • امحای ۲ تن مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • کمبود کالا و افزایش قیمت در کمین بازار موبایل و لپ‌تاپ؟
  • کمبود پارکینگ و نبود ناوگان حمل ونقل عمومی از مشکلات ایجاد ترافیک در سنندج
  • کمبود پارکینگ از مشکلات اصلی ترافیک سنندج است
  • اجرای عملیات کف‌سازی بتنی پارکینگ‌های مجموعه خورشید شهر
  • مشکل کمبود شکر حل شد؛ متقاضیان ثبت نام کنند
  • عرضه‌های امروز بورس کالا ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • وزیر کشاورزی: کالاهای مورد نیاز مردم تأمین شده است
  • نیکبخت: نوسانات بازار را با تولید به حداقل می‌رسانیم