Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ، رحمانی فضلی در یکصد و هشتمین نشست شورای اجتماعی کشور که امروز در محل وزارت کشور برگزار شد، گفت: در صداو سیما هم درک مشترک و هم همکاری و هماهنگی خوبی در همه حوزه های اجتماعی وجود دارد و مسیر کاملا مشخص است. امید داریم با این جلسات اقدامات بهتر و مناسب تری در مسیر هدف های تعیین شده سیاست های ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری انجام دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه انتظار از صدا وسیما مانند انتظار از سینما نیست، گفت: جایگاه، موقعیت، جامعیت و فراگیری امتیاز ویژه ای به صداوسیما داده است. وقتی از سینما حرف می زنیم یعنی تولید فیلم ولی وقتی از صدا وسیما حرف می زنیم دایره گسترده ای از برنامه ها را در برمی‌گیرد و توقع بالایی از این سازمان وجود دارد. البته این توقعات به حق است و جایگاهی که برای صداوسیما تعیین شده است براساس همین حساسیت موضوع است.
وزیر کشور ادامه داد: صدا وسیما در حوزه های مفهومی و اثربخشی می تواند به خوبی در عرصه بین المللی رقابت کند، البته در همین حد و با همین بضاعت توفیقات خوبی هم در سینما و هم صدا وسیما کسب کرده ایم.
رحمانی فضلی با اشاره به اینکه اکنون عرصه انحصار شکسته شده است، افزود: وجود فضای مجازی و فعالیت ماهواره ها موجب شده تا مردم قدرت انتخاب داشته باشند و قدرت انتخاب یعنی مسئله انحصار جایی ندارد.
وی ادامه داد: صداوسیما تکلیف مشخصی دارد و باید برنامه های ترکیبی و اثرگذار را با برنامه ریزی دقیق تهیه کند. اما باید کاری کنیم که روح واحد در همه ساختارها و قالبها جاری باشد. روح واحد توجه به موضوعات اجتماعی در همه ابعاد چه از بعد سلبی و چه بعد ایجابی است یعنی در همه ساختارها فراگیر باشد و استمرار آن در طول زمان می تواند موجب جریان سازی خوبی شود.
وزیر کشور گفت: باید نشستهایی را ترتیب دهیم که از نظر فکری، معنا و مفهوم موضوعات اشتراک بیشتری با فرهیختگان و علمای این علم داشته باشیم. سازمان امور اجتماعی باید این موضوع را در برنامه های خود قرار دهد تا هم در قالب شورای اجتماعی چنین نشستهایی داشته باشیم و هم در خود صداوسیما نیز نشست های مشابه پیگیری شود.
رحمانی فضلی با اشاره به اینکه تلویزیون و سینما باید تجلی گاه الگوی مناسب و ارزشهای مطلوب باشد، گفت: بایستی پیوست اجتماعی و فرهنگی در حد سیاست ها و اهداف داشته باشیم که متولی این کار صداوسیما باشد و پس از تهیه این پیوست در جلسه ای به تصویب برسانیم. البته این به معنای همه کار نیست و مانع فعالیت دوستان و اظهارنظر دیگران نمی شود اما چارچوبها را مشخص می کند.
وی با اشاره به مبحث اولویت بندی گفت: هم اولویت بندی مخاطبان و هم طبقه بندی برنامه ها مهم است. برخی از برنامه ها برای بخشی از جامعه و گروه های سنی پایین نامناسب است که باید طبقه بندی و علامت گذاری شود همچنین زمان پخش برنامه ها نیز از این منظر باید اولویت بندی شود.
وزیر کشور تصریح کرد: صداوسیما در بخش آموزش می تواند با تهیه فیلم کوتاه، فتوکلیپ و انیمیشن کارهای خوبی انجام دهد که این موضوع شروع شده است. البته صداوسیما باید فضا را برای تولید برنامه ها از سوی دستگاهها و نهادهای مختلف در حوزه آگاهی بخشی و آموزش عمومی بازتر کند و در پخش این برنامه ها همکاری بیشتری کند.
وی افزود: در جشنواره های استانی و سینمایی باید موضوع اجتماعی را به عنوان یکی از معیارها و شاخص های جشنواره ها قرار دهیم و از سوی شورای اجتماعی کشور نیز می توانیم بهترین های این جشنواره ها را کمک و تشویق کنیم.
رحمانی فضلی اشاره کرد: باید قبول کنیم که فضای مجازی وارد زندگی ما شده است و نباید خود را در مقابل آن قرار دهیم. این موضوع را باید به عنوان واقعیت جامعه بپذیریم و نوع انطباق، تعامل و بهره برداری خود از این فضا مشخص کنیم. اکنون قطعا مراجعات به فضای مجازی بیش از صدا وسیما است این به معنی این نیست که کسانی که به صدا وسیما مراجعه می کنند با فضای مجازی قهرند یا برعکس بلکه در واقع فضای مجازی بخشی از نیاز و مطالبات جامعه است چرا که انسان تنوع طلب است. ضمن اینکه صداوسیما و ارشاد و نهادهای مختلف هم در این فضا فعالیت می کنند.
وی تاکید کرد: شورای اجتماعی و سازمان اجتماعی باید در این حوزه کار کنند. ما اگر بتوانیم جریان اجتماعی را به معنای همه مردم در حوزه عمومی وارد کنیم همه آمادگی دارند و می توانند کار کنند.
وزیر کشور افزود: بایستی برای بهره برداری از فضای مجازی در مسیر درست برنامه ریزی و برای استفاده درست از آن فرهنگ سازی کنیم.
 

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: وزير کشور صدا و سيما رحماني فضلي قالب خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۷۲۱۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت پشتوانه سیاسی و اجتماعی کشور با مشارکت مردم در انتخابات

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی ولی پوری صبح چهارشنبه در دومین جلسه شورای اطلاع رسانی در سال ۱۴۰۳ که در سالن شهدای دولت استانداری البرز برگزار شد، با اشاره به جایگاه ویژه خبر و رسانه و اهالی قلم گفت: در شرایطی که دشمن هر روز علیه کشور، نظام و ارزش‌های ما قلم می‌زند و توطئه می‌کند، خبرنگاران به عنوان افسران جنگ نرم باید در خط مقدم این نبرد پاسخگوی توطئه‌ها باشند.

وی ضمن قدردانی از زحمات و تلاش‌های اصحاب رسانه، با بیان اینکه خبرنگاری یعنی ذوق، سلیقه، علاقه، تیزبینی، حق گویی، حق جویی و تبیین حقایق و واقعیت‌هایی که در جامعه رخ می‌دهد، عنوان کرد: طبق فرمایش مقام معظم رهبری، جنگ نرم و جهاد تبیین از اهمیت و جایگاه ویژه ای برخوردار بوده و این وظیفه تک تک ما و اصحاب رسانه است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار البرز با تاکید بر ضرورت تشریح و تبیین خدمات و دستاوردهای نظام و مسؤولان در استان البرز اظهار کرد: در مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی باید تلاش کنیم مردم به هر میزان پای صندوق‌های رأی حاضر شوند و مشارکت سیاسی و اجتماعی داشته باشند؛ به همان میزان دشمن ناامید و بر پشتوانه سیاسی و اجتماعی کشور افزوده می‌شود.

ولی پوری با اشاره به سیاه نمایی‌های دشمن در خصوص خدمات نظام در سطح کشور و استان البرز و با تاکید بر اینکه اصحاب رسانه باید در مقابله با این سیاه نمایی‌ها قلم بزنند و تشریح و تبیین کنند، خاطرنشان کرد: چهار مؤلفه مطروحه از سوی مقام معظم رهبری مبنی بر امنیت، مشارکت، رقابت و سلامت در انتخابات را به عنوان نصب العین خود قرار دادیم.

وی با بیان اینکه در این راستا ۳۰ جلسه به منظور بررسی مسائل مربوط به انتخابات و تصمیم گیری در خصوص زیرساخت‌ها و مشکلات تصریح کرد: انتخابات به عنوان مهمترین رویداد سیاسی کشور، نماد مردم سالاری دینی و اقتدار و عزت مردم است و اهمیت آن بر کسی پوشیده نیست. در این راستا اصحاب رسانه نقش بسزایی در حضور مردم پای صندوق‌های رأی دارند.

کد خبر 6100333

دیگر خبرها

  • تقویت پشتوانه سیاسی و اجتماعی کشور با مشارکت مردم در انتخابات
  • آموزش جنایت و روابط نامشروع ماحصل اخبار حوادث بدون پیوست!
  • تلویزیون بی‌خیال گربه‌های عیاری شد؟ بازگشت «۸۷ متر»
  • ویژه برنامه‌های فرهنگی مترو تهران در نمایشگاه بین المللی کتاب
  • جشن مومنانه‌ همراه با پیوست علمی و فرهنگی در دهه کرامت
  • واحد پردیس به جمع میزبانان جشنواره امامت و مهدویت پیوست
  • اجرای ۳۰ برنامه فرهنگی، هنری و اجتماعی به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر
  • ۱۰۰ برنامه در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی در مرکزی هدفگذاری شد
  • صداوسیما مکلف به رسیدگی به تخلفات رسانه‌های فراگیر شد
  • کاهش طلاق در دو سال اخیر/ تدوین دفترچه برای دستگاه‌ها در حوزه آسیب‌های اجتماعی