Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ شبکه تلویزیونی روسیا الیوم با اشاره به سخنان روسای جمهور آمریکا و فرانسه در خصوص تامین امنیت اروپا گزارش داد: پس از خروج واشنگتن از پیمان موشک های میان برد و کوتاه برد، اکنون گفتگوها میان این دو کشور شکل امنیتی به خود گرفته است.
روسیا الیوم افزود: در حاشیه فعالیت های صدمین سالروز پایان جنگ جهانی اول امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه در استقبال از دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا تاکید کرد، امنیت اروپا نباید تنها از طریق واشنگتن تامین شود؛ اما ترامپ از اروپایی خواست وزن بار دفاع به طور عادلانه میان آنها تقسیم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سرجون هدایه خبرنگار این شبکه از پاریس گفت: رئیس جمهور آمریکا می خواهد اروپا قوی باشد و تاکید می کند، کشورش برای کمک به متحدان خود آمادگی دارد، البته به طور عادلانه.
ترامپ طی دیدار با همتای فرانسوی خود در پاریس بار دیگر موضوع لزوم مشارکت بیشتر کشورهای اروپایی در تامین مالی ناتو را مطرح کرد.
وی گفت: «می خواهیم، اروپا قوی باشد، این بسیار برای ما مهم است و هر دو به دنبال راه بهتر برای دسترسی به این خواسته هستیم. ما می خواهیم به اروپا کمک کنیم، اما اروپا هم باید منصف باشد. اکنون بار اصلی بر دوش آمریکاست.»
گزارشگر گفت: این اظهارات آمریکا پس از توئیت جنجال برانگیز وی مطرح شد، توئیتی که در آن گفته بود، اظهارات مکرون در خصوص لزوم کاهش تکیه و اعتماد اروپا به آمریکا در زمینه امنیتی، توهین آمیز است. در همین زمینه مکرون گفت: پیشنهاد او درباره قدرت دفاعی اروپا با رویکرد آمریکا تناسب دارد.
گزارشگر در پایان با اشاره به اظهارات مکرون در خصوص تامین امنیت اروپا گفت: گفتگوهای میان مکرون و ترامپ که پس از خروج آمریکا از پیمان موشک های میان و کوتاه برد شکل امنیتی به خود گرفته است؛ موضوعاتی همچون ایران، سوریه، یمن و تجارت را نیز در برگرفت. این گفتگوها در آستانه برگزاری مراسم یادبود صدمین سالروز پایان جنگ جهانی اول صورت گرفت که پاریس با مشارکت سران کشورهای جهان میزبان آن خواهد بود و ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه برای گفتگو درباره مسائل منطقه ای و بین المللی با شرکای خود دیدار خواهد کرد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: روسیا الیوم آمریکا بین الملل مکرون ترامپ اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۷۲۶۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آلمان: اروپا باید به یک اتحادیه امنیتی تبدیل شود


به گزارش تابناک به نقل از نشریه "دی سایت"، آنالنا بائربوک، وزیر امور خارجه آلمان در سخنانی تاکید کرد که گسترش اتحادیه اروپا توسط 10 کشور در 20 سال پیش، برای کل اتحادیه اروپا مزایایی به همراه داشت.

این مقام آلمانی در جریان بازدید از شهرهای دوقلوی فرانکفورت (اودر) و اسلوبیسه گفت که این الحاق کل این تشکل را قوی تر و مهمتر از همه امن تر کرده است. او همراه با همتای لهستانی خود رادوسلاو سیکورسکی در این مناطق سخنانی را ایراد کرد.

وی به مناسبت سالگرد الحاق این کشورها به اتحادیه اروپا در حدود 20 سال پیش گفت: این یک "لحظه باورنکردنی" 20 سال پیش بود که "ما به عنوان کشورها، به عنوان جوامع، به عنوان اروپا قدرت یافتیم تا بر تقسیم اروپا غلبه کنیم و هم زمان سرانجام به جامعه صلح و آزادی تبدیل شدیم."

در 1 می 2004، کشورهای بلوک شرق سابق استونی، لتونی، لیتوانی، اسلوونی، اسلواکی، جمهوری چک، مجارستان و لهستان و همچنین مالت و قبرس به اتحادیه اروپا پیوستند. این بزرگترین گسترش در تاریخ اتحادیه اروپا بود.

بائربوک ادامه داد: ما امروز تجربه می کنیم که به عنوان یک اتحادیه مشترک اروپایی در حال حاضر، قوی تر هستیم. در اینجا تنها مسئله ارقام تجاری مطرح نیست.

وی افزود: این را می توان به عنوان مثال در اتصالات اتوبوس برون مرزی، همکاری پلیس و گمرک یا در بسیاری از روابط بین مردم در سراسر مرز مشاهده کرد. ارزش افزوده ای که اروپا هر روز برای مردم به ارمغان می آورد، به ویژه در منطقه مرزی آلمان و لهستان آشکار است.

بائربوک همچنین با توجه به جنگ روسیه علیه اوکراین در خاک اروپا، خواستار اصلاح سیاست امنیتی در اتحادیه اروپا شد. وزیر امور خارجه آلمان در این باره گفت: اروپا باید به یک اتحادیه امنیتی تبدیل شود. ما دیگر نمی توانیم مناطق خاکستری در اروپا را بپذیریم.

وزیر امور خارجه آلمان گفت: اتحادیه اروپا باید اصلاح شود تا از نظر سیاست امنیتی قوی تر شود و واقعاً یک صدا صحبت کند. علاوه بر این، کشورهایی که می‌خواهند بخشی از این اتحادیه آزادی و صلح شوند باید در اتحادیه اروپا پذیرفته شوند. در پایان، موضوع با اهمیت برای میلیون ها اروپایی دفاع از صلح و امنیت است.

وی تاکید کرد: گسترش به سمت شرق به طور مکرر مستلزم شجاعت مسئولین سیاست و شهروندان برای برداشتن گامی جدید بود. بائربوک گفت: ما معتقدیم که امروز دوباره به این مسئولیت شجاعانه نیاز داریم تا اتحادیه اقتصادی و تجاری مشترک خود را به یک اتحادیه امنیتی تبدیل کنیم. آنچه اهمیت ویژه ای دارد همکاری آلمان و لهستان است.

دیگر خبرها

  • دورۀ دوم علیه دشمنانم تلافی می‌کنم- ترامپ 
  • دورۀ دوم علیه دشمنانم تلافی می‌کنم- ترامپ
  • لشکرکشی وسط اتوبان تیم امنیتی دونالد ترامپ برای اسکورت به دادگاه | فیلم
  • تایمز: ترامپ طرح مفصلی برای پایان جنگ اوکراین دارد
  • تایمز: ترام طرح مفصلی برای پایان جنگ اوکراین دارد
  • طرح ترامپ برای حل مساله اوکراین
  • عضو سنای آمریکا: سنا توافق با عربستان را بدون سازش با اسرائیل تصویب نمی‌کند
  • احتمال توافق ریاض-واشنگتن بدون عادی‌سازی روابط با اسرائیل
  • مکرون: اعزام نیرو به اوکراین را منتفی نمی‌دانم
  • آلمان: اروپا باید به یک اتحادیه امنیتی تبدیل شود