Web Analytics Made Easy - Statcounter

دارنده مدال برنز مسابقات جهانی 2018 بوداپست گفت: با عنایت مقام معظم رهبری معافیت قهرمانان ورزشکار قطعی شد.

گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، مدال آوران بازیهای آسیایی 2018 جاکارتا اندونزی پس از بازگشت به کشور به دیدار مقام معظم رهبری رفته و در محفل خودمانی که با امام خامنه ای داشتند از وی درباره موضوع معافیت سربازی همه مدال آوران رقابتهای آسیایی درخواستی کردند که با عنایت مقام رهبری این خواسته برآورده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



علیرضا کریمی در گفت و گو با دانشجو، درباره دیدار با مقام معظم رهبری، مسابقات جهانی 2018 بوداپست و افت تیم کشتی آزاد، همچنین استعفای رسول خادم حرف زد. وی همچنین درباره وعده ای که مقامات شهرداری و ورزشی کرج داده و به آن عمل نکرده بودند هم صحبت کرد.
گزیده صحبتهای تفصیلی علیرضا کریمی را در زیر می خوانید:
دوست دارم این بار با طلای المپیک به دیدار رهبرم بروم
آقا ثابت کردند برخلاف دیگر  مسئولان، دلسوز ورزشکاران هستند
خادم را با یک تورنمنت جهانی قضاوت نکنید
کرجی ها وعده پول و شغل دادند ولی ظاهرا فقط حرف بود
خزانه خالی کشتی مانع از ایستادن روی سکوی جهانی شد
قرعه کشی مسابقات به شدت به ضررمان شد
لابد آقا رسول به بن بست خورد که رفت
خبری از وزارت ورزش و پاداش طلای آسیایی مان نیست!
روسیه و آمریکا حریف تمرینی هایشان را به بوداپست آورده بودند

متن این پرسش و پاسخ در ادامه می آید:

قوانین جدید در بحث وزن کشی و برگزاری مسابقات در دو روز چقدر روی نتیجه نگرفتن تیم ملی کشتی ازاد تأثیر منفی داشت؟
 قبل از شروع مسابقات با این قوانین جدید چندبار کشتی گرفته بودیم. حدود یک سالی می شود که برای وزن کشی و غیره با این شرایط آشنا بودیم. در تورنمنت ها ، مسابقات آسیایی و بازیهای آسیایی و یا انتخابی تیم ملی با این وضعیت آشنا شده بودیم و غریبه نبودیم.

پس چه شد که تیم کشتی نتیجه دلخواه دوستدارانش را نگرفت؟
 شرایط تیمی مان یکدست و خیلی خوب بود. ما از اردیبهشت که پس از انتخابی تیم ملی به اردو آمدیم یکسره تا روز مسابقات در اردو بودیم. تمرینات منظم، خوب و فشرده! ولی نمی دانم چه اتفاقی رخ داد که یکسری مسایل دست به دست هم دادند تا نتوانیم مدال های بهتری بگیرم.




باخت های لحظه آخری بچه ها در فاصله دو، سه ثانیه به پایان کشتی مانده یا قرعه کشی های بدی که دچار آن شدیم. گاهی می گویند که کشتی گیر نباید به قرعه توجه کند ولی نه در این حد که در کشتی اول با حریف اصلی ات مواجه شوید. گاهی در یک تورنمنت 4، 5 نفر از بچه ها قرعه بد می خورند و 4، 5 تا قرعه متوسط و خوب دارند ولی در این مسابقات کل تیم شرایط قرعه ای خیلی سختی داشتند و همه بچه ها از این نظر بد آوردند.

 بهتر نبود کشتی گیران بر اساس رنکینگ و یا سیدبندی قرعه کشی می شدند؟
 قرار بر این بود که قوانین به این شکل اجرا شود که نفر اول به دوم رنکینگ نخورد. یعنی نفر اول می افتاد بالای جدول و نفر دوم پایین جدول، نفر سوم می افتاد بالا و نفر چهارم پایین، ولی نمی دانم چرا در این تورنمنت همه چیز تغییر کرد! در برخی اوزان دیدیم که اسپانیا، ژاپن، چین و مغولستان آمدند و مدال گرفتند. پرویز هادی با همه خوب های وزنش در یک گروه افتاده بود یا بطور مثال در وزن خودم، من با روس، آذربایجان، آمریکا و گرجستان کشتی گرفتم. شاید اگر باخت لحظه آخری یا قرعه های یکی دو وزن بهتر می شد راحت می توانستیم روی سکو برویم اما همه چیز دست به دست هم داد تا عنوانی کسب نکنیم.

 واکنش دوستداران کشتی از ایران به گوشتان نمی رسید؟
 در طول رقابتها هیچ کس علیه تیم ملی جبهه گیری نکرد. البته در این سالها کم یا زیاد تجربه این مسایل را داریم و خیلی سعی می کنیم تأثیری روی کشتی های مان نداشته باشد. خودم طوری رفتار می کنم که به این موضوعات توجهی نمی کنم.

 و استعفای خادم! انتظارش را داشتی؟
 انتظار نداشتم که در این موقعیت بیاید و استعفا کند. او تازه انتخاب شده بود و تا 3 سال دیگر هم رییس بود. او در این 7 سالی که رییس بود واقعا با دل و جان کار می کرد. چون ما از نزدیک می دیدیم. خالصانه زحمت می کشید و چند کار را تنهایی انجام می داد و جور برخی را می کشید.



ساعت 4 یا 5 صبح به فدراسیون می آمد و ساعت 11، 12 شب می رفت. 6، 7 سال کارش همین بود و خیلی سخت کار می کرد. بدون هیچ چشمداشتی. فدراسیون به آن بزرگی با تیم های رده پایه، امید، بزرگسالان، فرنگی و آزاد را رهبری کردن با این وضعیت دلار و بودجه فدراسیون آسان نیست. تنهایی کار کردن خیلی دشوار است. هم سرمربی و هم رییس فدراسیون بودن برایش دشواری های زیادی داشت. لابد او به بن بست خورده بود که این تصمیم را گرفت.

 موضوع قیمت دلارها چه تأثیری روی تیم داشت؟
پیش از اعزام تیم ملی بزرگسالان به مسابقات تیم های نوجوانان و جوانان اعزام شده بودند. سال قبل یورو حدود 4 هزار تومان بوده و چون حالا 16 هزارتومان شده است این شرایط بوجود آمده بود که برای اعزام دو تیم کشتی آزاد و فرنگی به جهانی بوداپست انگار که فدراسیون باید هزینه 8 تیم را می داد تا دو تیم راهی رقابتها شوند. برای همین گفتند که بودجه در خزانه ته کشیده است. گفتند اگر این وضعیت ادامه داشته باشد یا تیم نمی رود یا ناقص می رود. برای همین یکی دو مربی با تیم به بوداپست نیامدند.

 پس تیم در نهایت کامل نرفت؟
 نه ولی در مسابقات آمریکا را می دیدیم که 10 تا 12 مربی، تمرین دهنده، ماساژور و حتی حریف تمرینی را به مسابقات آورده بودند. برای هر نفر یک حریف تمرینی، که وقتی می خواستند گرم کند و روی تشک برود، با آنها گرم کنند در حالی که ما پزشک تغذیه نداشتیم یا مربی های کافی برای بچه ها نبود یا می خواستیم گرم کنیم کسی نبود و باید خودمان گرم می کردیم. یا همین تیم روسیه حدود 11 نفر یا بیشتر مربی داشتند.



قهرمانانی که این اواخر کشتی می گرفتند یا از قهرمانان قدیمی شان مانند گاتزائوف و گادیسف و بقیه را به آنجا آورده بودند. در سالن گرم با 7، 8 مربی می نشستند روبروی مونیتور و تک تک حریفان را آنالیز می کردند که نفر بعدی که با کشتی گیرشان مسابقه دارد چکار می کند. طبیعی است که آنها می آیند و نتیجه می گیرند. فقط با تمرین کردن خشک و خالی که نمی توان قهرمانی بدست آورد. حتی با روزی سه جلسه تمرین هم اتفاقی نمی افتد. در سطح جهانی و المپیک خیلی چیزها باید دست به دست هم بدهند تا اتفاق مهمی برای تیم رخ بدهد. این چیزی بود که من به عینه دیدم.

 با این شرایط حملاتی که امروز به خادم می شود منصفانه است؟
 زمانی که آقای خادم بود، کشتی در هر تورنمنتی یا قهرمان می شد یا نایب قهرمان ولی امسال اینطور شد. بطور مثال در المپیک تیم کشتی آن نتایج خوب را گرفت یا این جام جهانی هایی که تیم موفقیت های خوبی کسب کرد. اگر می خواهند درباره رسول خادم نظر بدهند باید معدل گیری کنند و فقط مسابقات اخیر را نبینند.

 در بازگشت از اندونزی دوباره به دیدار مقام معظم رهبری رفتی؟ یک سال شد؟
 تقریبا همین حدود بود که این توفیق نصیبم شد.

 این بار دیدارت چطور بود؟
 پس از بازیهای آسیایی رفتیم دیدن مقام رهبری که خیلی خوب و صمیمی برگزار شد. در آن دیدار هم ایشان لطف کردند و در شرایطی که خیلی از مسئولان حواسشان به ورزشکاران نیست درباره تقاضای معافیت بچه های ورزشکار از سربازی کمک بزرگی به ما کردند. طبق قانون فقط نفرات اول آسیایی، جهانی و اول تا سوم المپیک می توانند از معافیت سربازی برخوردار شوند.



ولی در آن دیدار بچه ها از مقام معظم رهبری خواهش کردند همه ورزشکارانی که مدال نقره و برنز آسیایی آورده اند هم معاف شوند. البته من خیلی وقت است که خدمت سربازی ام تمام شده است ولی خیلی از بچه ها از این نظر مشکل داشتند. آقا هم دستور دادند که این قانون شامل همه بشود.

چه صحبتی با آقا داشتی؟
حدود یک سال پیش بود که با پدر و مادرم به آنجا رفته بودیم و آقا دیدارمان را کاملا به خاطر داشتند. حال و احوال کردیم و ایشان از خانواده ام احوالپرس شدند و دیدار خیلی خوبی بود.

 دیدار بعدی ات با آقا چه زمانی است؟
 نمی دانم. شاید انشاالله پس از کسب طلای المپیک.

 جوایز بازیهای آسیایی تان را گرفته اید؟
- قرار بوده به نفرات طلایی بازیهای آسیایی 160 سکه تمام بهار بدهند ولی هیچ کس هیچ حرفی در این باره با ما نمی زند.

 فکر می کنی این جایزه را به شما بدهند؟
 قانونا باید بدهند ولی کی و چه زمانی را نمی دانم.

حرف باقی مانده ای داری؟
 باید گله ای کنم از شورای شهر، شهرداری کرج و شهرداری فردیس که محل زندگی خودمان است. آنها پس از بازگشت من از بازیهای آسیایی مقابل مردم قول هایی دادند که به هیچکدام شان عمل نکردند.

 چه قولهایی دادند؟
 از کرج و شهرداری، شورای شهر و تربیت بدنی کرج و شهرداری فردیس قول دادند که تا پیش از مهر ماه 100 میلیون تومان به من هدیه بدهند و استخدام شهرداری هم بشوم ولی هیچ خبری از این وعده ها و آقایانی که مقابل همه مردم این حرفها را زدند نیست!

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: علیرضا کریمی دارنده مدال برنز مسابقات جهانی کشتی علیرضا کریمی و رهبر انقلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۷۳۰۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخشش کشتی‌گیر کهگیلویه و بویراحمد در رقابت‌های بین‌المللی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، چهل و چهارمین دوره رقابت‌های بین‌المللی کشتی فرنگی جام تختی روز‌های ۶ و ۷ اردیبهشت‌ماه با حضور کشتی‌گیرانی از کشورمان و تیم‌های ارمنستان، سوریه و عراق در سالن شهرک نفت اهواز برگزار شد. حسین بیژنی کشتی‌گیر وزن ۵۵ کیلوگرم هم‌استانی در این رقابت‌ها توانست با غلبه بر کشتی‌گیرانی از کرمان، تهران و خوزستان به فینال مسابقات برسد. وی در فینال علی‌رغم شایستگی فراوان در برابر کشتی‌گیر قدر خوزستان شکست خورد و در جایگاه دوم این مسابقات قرار گرفت. حسین بیژنی در سال ۱۴۰۲ برای اولین‌بار کشتی استان را در مسابقات قهرمانی بزرگسالان فرنگی کشور صاحب یک مدال برنز کرد و همچنین در این مسابقات برای اولین بار ورزش کشتی استان را صاحب یک مدال کرد و افتخار دیگری را برای ورزش استان رقم زد. حسین بیژنی قهرمانی ارتش‌های ایران، نایب قهرمان امید‌های کشور، قهرمان بسیج کشور و نفر سوم بزرگسالان فرنگی کشور را در کارنامه ورزشی خود دارد. وی در باشگاه دانشگاه آزاد دهدشت زیر نظر مربیان پرتلاش خود سجاد جوشن، آرش هادی پور و افتخاری تمرین می کند.

دیگر خبرها

  • ورزشکاران کشتی پهلوانی یاسوج جشن گلریزان برگزار کردند
  • در سال ۱۴۰۲ در ورزش خراسان رضوی چه گذشت؟
  • درخشش کشتی‌گیر کهگیلویه و بویراحمد در رقابت‌های بین‌المللی
  • حمایت‌ها باید همه جانبه و یکپارچه باشد
  • جوانان ایران لایق رتبه‌های بالا در مسابقات بین‌المللی هستند
  • جوانان ما لایق رتبه‌های بالا در سطح مسابقات بین‌المللی هستند
  • پاداش هیات کشتی خوزستان به مدال آوران آسیایی
  • تجلیل از آقای ورزش ایران در حاشیه کشتی فرنگی جام تختی
  • اعتراف پپ: انتظار نداشتم برای قهرمانی بجنگیم
  • تجدید عهد با شهدای پهلوان