Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور؛ شهریار حیدری مدیرکل امور مرزی وزارت کشور از برگزاری اولین کنفرانس بین المللی امنیت، پیشرفت و توسعه پایدار مناطق مرزی، سرزمینی و کلان شهر‌ها ۲۶ آبان ماه سال جاری در وزارت کشور خبر داد.

وی گفت: امنیت و توسعه دو رکن با اهمیت مدیریت مرز‌ها به شمار می‌روند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما معتقدیم پیشرفت و توسعه نواحی مرزی ایران جز در سایه تامین امنیت و بستر سازی جهت توسعه پایدار امکان پذیر نیست.

حیدری اظهار کرد: در این راستا و با هدف روزآمد سازی دانش تخصصی در حوزه امنیت مرز و استفاده از آخرین دستاورد‌ها و تجارب نوین صاحب نظران، پژوهشگران و محققان و ارائه توانمندی‌های تخصصی در حوزه فناوری‌های نوین کنترل و تامین امنیت مرز، اولین کنفرانس بین المللی "امنیت، پیشرفت و توسعه پایدار مناطق مرزی، سرزمینی و کلان شهر‌ها " در تاریخ ۲۶ آبان ماه ۹۷ در وزارت کشور و با حضور دانشگاه‌ها و دستگاه‌های مرتبط در حوزه مدیریت مرز برگزار می‌شود.

دبیر علمی همایش افزود: این کنفرانس که با مشارکت قطب علمی دانشگاه افسری امام علی (ع) و همکاری معاونت امنیتی و انتظامی وزارت کشور (اداره کل مرز) برگزار می‌شود، به صورت تخصصی محور‌های امنیت و توسعه پایدار نواحی مرزی را مورد بررسی قرار خواهد داد.

وی ادامه داد: اهم این محور‌ها عبارت از راهبرد‌ها و رویکرد‌های مدیریت مرز، تاثیر فناوری‌های نوین در کنترل و امنیت مرزها، تاثیر کارکرد‌های اقتصادی و تقویت بنیه معیشتی مرزنشینان بر امنیت مرز، کاربرد GIS و سنجش از دور در توسعه و امنیت و مدیریت منابع و زیستگاه‌های مشترک مرزی است.

مدیرکل امور مرزی وزارت کشور تصریح کرد: بی شک با توجه به جایگاه ویژه وزارت کشور در زمینه تامین امنیت مرز‌ها این رویداد علمی، می‌تواند فرصت مغتنمی را جهت بهره گیری علمی از آخرین دستاورد‌ها و یافته‌ها حوزه امنیت مرز فراهم کند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سیاسی وزارت کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۷۳۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بافق میزبان کنفرانس بین المللی تحقیقات شتر

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، خمیس آبادی در نشست کمیته فنی شتر کشور در بافق گفت: اولین کنفرانس بین المللی شتر در آبان ماه ۱۴۰۳ که سال جهانی شتر است، در ایستگاه تحقیق و توسعه شتر تک کوهانه کشور، وابسته به مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی کشور برگزار خواهد شد. 

وی افزود: نشست هماهنگی برگزاری این کنفرانس، به میزبانی فرمانداری بافق برگزار و برای تدوین برنامه‌های آن برنامه ریزی شد چراکه این کنفرانس نقش مهمی در توسعه اقتصادی و اجتماعی شهرستان بافق خواهد شد. 

خمیس آبادی بیان کرد: استان یزد از نظر تعداد نفرات شتر، سومین استان کشور ولی از نظرتحقیقات و مطالعات فناورانه و کاربردی انجام شده، جایگاه استان یزد در کشور برتر است.

وی ادامه داد: در سند یزد نوین که برنامه دولت سیزدهم در استان یزد است، قرار است تعداد نفرات شتر از حدود ۱۵ هزار نفر به ۳۰ هزار نفر در بازه زمانی پنج ساله و براساس پهنه‌های موجود در استان، افزایش پیدا کند و فعالیت‌های جمعی و نیاز‌های فناورانه آن به نتیجه برسد.

رئیس مؤسسه تحقیقات دام کشور گفت: در راستای توسعه تحقیقات شتر یکی از محورها، موضوع سامانه بهره وری شتر است که طرح تحقیقاتی آن در چندسال اخیر انجام شد و خروجی این طرح، نرم افزار ساربانیار است که توانسته ایم با این نرم افزار تمامی شتر‌ها و شترداران، را ردیابی کنیم. 

وی، افزود: این نرم افزار باعث می‌شود که شتر‌ها رصد شوند و درصورت خطر و خارج از حوزه چرای خود، نرم افزار اخطار می‌دهد و علاوه بر این، وضعیت تولیدمثلی شتر، تغذیه، وزن شتر و... از طریق این نرم افزار مشخص می‌شود و می‌توان مدیریت تغذیه و بهداشت و... شتر را توسعه داد.

خمیس آبادی بیان داشت: سالیانه در استان یزد حدود ۸۰۰ تن گوشت شتر تولید می‌شود که قرار است طبق سند یزد نوین، این میزان ۲ برابر شود. 

وی گفت: شهرستان بافق دارای ۲ هزار و ۵۰۰ نفر شتر است که حدود ۵۰۰ نفر بهره بردار در این حوزه فعالیت دارند.

رئیس مؤسسه تحقیقات دام کشور بیان کرد: پهنه ۵۰ هکتاری برای بحث تخصصی و صنعتی کردن پرورش شتر در نظر گرفته شده است که برای واگذاری در حال اقدام است.

دیگر خبرها

  • بافق میزبان کنفرانس بین المللی تحقیقات شتر
  • طرح کاشت یک میلیارد درخت راه حلی برای احیا و توسعه پایدار سرزمین
  • برگزاری کنفرانس بین المللی وب پژوهی در دانشگاه علم و فرهنگ
  • تالار چینی‌خانه اردبیل اولین موزه کشور
  • دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران در رفسنجان برگزار می‌شود
  • دانشگاه محقق اردبیلی میزبان اولین کنفرانس بین المللی موزه
  • اولین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد
  • تلاش بی وقفه برای توسعه و ترویج دانش در حوزه وب پژوهی
  • اولین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در اردبیل آغاز شد
  • دهمین کنفرانس بین‌المللی وب پژوهی برگزار می‌شود