Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش برنا،فرزاد ستاری صبح امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران در اردبیل اظهار داشت: چهارمین کنفرانس ملی محاسبات نرم در مهندسی برق و کامپیوتر روزهای 23 تا 24 آبان‌ماه در این واحد دانشگاهی برگزار می‌شود که در این کنفرانس که با حمایت سیویلیکا و با حضور محققان و پژوهشگران این حوزه به صورت متفاوت و تبادل علم و دانش برگزار می‌شود اساتید و شخصیت‌های برجسته علمی در زمینه علوم رایانه و فناوری آی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تی حضور می‌یابند.

وی افزود: از 246 مقاله رسیده به دبیرخانه این همایش 74 مقاله تایید شده است که در این همایش، تازه‌ترین دستاوردهای پژوهشی و علمی جهان و ایران در ارتباط با آی.تی ارائه می‌شود.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل با اشاره به تاریخچه این کنفرانس گفت: همایش‌هایی از این دست یک بار در سال‌های 82 و 83 و همایشی با موضوع برق یک بار در سال 94 برگزار شده است که این خود حکایت از اهمیت توسعه آی.تی برای استان دارد.

ستاری با بیان اینکه استان نیازمند توسعه صنعت آی.تی است، تصریح کرد: امروز کشورهای بزرگ اروپایی قسمت اعظم درآمد ناخالص ملی‌شان را از طریق آی.تی به دست می‌آورند به طوری که تنها کشور فنلاند از طریق طراحی و توسعه بازی کلش توانسته بیش از دو برابر درآمد ناخالص ایران درآمد کسب کند.

وی با بیان اینکه امروز کشورهای حوزه اسکاندیناوی در تلاش هستند تا با استفاده از بستر آی.تی بازی‌های بومی و اساطیری خود نظیر وایکینگ‌ها را طراحی و روانه بازارهای جهانی کنند، اظهار کرد: امروز برخی از کشور درصدد هستند تا با تولید بازی رایانه‌ای علاوه بر تسخیر ذهن و روان جوانان سراسر جهان، به فرهنگ کشورهای مختلف نیز نفوذ کنند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل با اشاره به توانایی جوانان اردبیل بیان کرد: مسئولان می‌ توانند با فراهم کردن بسترهای لازم و توسعه دانش آی.تی در اردبیل  راه را برای جوانان استان باز کنند تا آنها با دانش و خلاقیت خود بتوانند گام‌های مهمی برای توسعه صنعتآی.تی  استان بردارند.

ستاری با تاکید بر ایجاد بازار رقابتی در استان گفت: ایجاد بسترهای دانش افزایی، برندسازی علمی و رقابت در بازار از جمله اهدافی است که این کنفرانس در نظر دارد تا با فراهم کردن شرایط، به آنها برسد و در این میان رسانه‌ها به دلیل ارتباطات فرا استانی نقش مهمی در برندسازی بر عهده دارند.

وی تصریح کرد: اگر رسانه‌های استان بسته‌های حمایتی خود را از محققان  و پژوهشگران استان دریغ نکنند با یک هویت‌سازی درست می‌توانیم در مدت کوتاهی اردبیل را به برند علمی در منطقه تبدیل کنیم.

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۷۴۲۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اپل با هوش مصنوعی به میدان می‌آید

 به گزارش تابناک،ایسنا نوشت: انتظار می‌رود آیپد پرو (iPad Pro) با نسل جدید تراشه‌های اپل یعنی M4 و مجهز به هوش مصنوعی وارد بازار شود.

به گفته مارک گورمن از بلومبرگ، آیپد پرو مورد انتظار که دارای نمایشگر OLED خواهد بود، ممکن است نه با تراشه جدید M3 که همه انتظارش را دارند، بلکه با نسل جدید تراشه‌های اپل یعنی M4 وارد بازار شود.

گورمن می‌گوید که شنیده است به احتمال قوی این اتفاق می‌افتد و آیپد پرو نخستین گام عملی ورود رسمی اپل به دنیای هوش مصنوعی خواهد بود.

گورمن نوشت: من معتقدم اپل این تبلت را به عنوان اولین دستگاه واقعاً مجهز به هوش مصنوعی خود عرضه خواهد کرد و از آن پس هر محصول جدید را به عنوان یک دستگاه هوش مصنوعی معرفی خواهد کرد.

انجام این کار برای رویداد 7 مه(۱۸ اردیبهشت)، زمینه را برای شرکت اپل فراهم می‌کند تا در کنفرانس جهانی توسعه‌دهندگان خود(WWDC) در ماه ژوئن، هوش مصنوعی را فراگیر کند.

کنفرانس جهانی توسعه‌دهندگان اپل(WWDC) کنفرانسی است که به شکل سالیانه در کالیفرنیا و توسط شرکت اپل برگزار می‌شود. این کنفرانس در ابتدا توسط اپل به منظور نمایش نرم‌افزارها و فناوری‌ها به توسعه‌دهندگان برگزار می‌شد. تعداد شرکت‌کنندگان در hdk کنفرانس بین ۲۰۰۰ تا ۴۲۰۰ نفر متغیر است. اگرچه استیو جابز فقید در سال ۲۰۰۷ اعلام کرد که تعداد شرکت‌کنندگان در این کنفرانس ۵۰۰۰ نفر بوده‌ است.

همه اینها بر اساس گزارش قبلی گورمن مبنی بر این است که اپل در حال مذاکره با شرکت‌های اوپن‌ای‌آی(OpenAI) و گوگل است تا به طور بالقوه از فناوری هوش مصنوعی آنها برای ویژگی‌های جدید سیستم عامل جدید خود به نام iOS 18 استفاده کند.

همچنین انتظار می‌رود که رویداد «Let Loose» به‌روزرسانی‌هایی را برای لوازم جانبی آیپد ایر(iPad Air) و آیپد(iPad) مانند صفحه کلید جادویی(Magic Keyboard) و قلم اپل(Apple Pencil) ارائه کند.

به گفته گورمن، قلم آینده اپل احتمالا بازخورد لمسی را ارائه می‌دهد.

دیگر خبرها

  • «رافائل گروسی» به ایران سفر می‌کند
  • همکاری دانشکده آب اهواز در حل چالش‌های زیست محیطی خوزستان
  • «بمب‌های شهری» را برای کاهش ریسک زلزله شناسایی کنیم
  • برگزاری کنفرانس فیزیک بنیادی ایران به میزبانی قم
  • کنفرانس فیزیک بنیادی ایران ۱۲ اردیبهشت در قم برگزار می‌شود
  • همایش ملی «نماز، دانشگاه، بایسته‌ها و شایسته‌ها» برگزار می‌شود
  • اپل با هوش مصنوعی به میدان می‌آید
  • پیشرفت علمی بدون داشتن علوم پایه قوی امکان پذیر نیست
  • ماجرای دعوای هند و شرکت مهندسی توسعه گاز چه بود؟
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس