Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-07@09:39:42 GMT

یک عاشقانه متفاوت! +عکس

تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۴۷۵۲۶۱

یک عاشقانه متفاوت! +عکس

سال ۶۵ که باهم ازدواج‌کردند بنیانی جدید نهادند؛ تا آن موقع نه خودشان و نه اطرافیانشان معلولانی ندیده بودند که باهم ازدواج کنند.

به گزارش مشرق، هر دو در کودکی به بیماری فلج اطفال مبتلا شده‌اند و همه عمر با عصا این‌طرف و آن‌طرف رفته‌اند؛ گاهی هم با ویلچر. «حسن فقیهی» و «امینه بهرام نیاکان» صبور بوده‌اند و مقاومت کرده‌اند در برابر مشکلات.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به قول حسن آقا «صبور بوده‌ایم تا عشق رهایمان نکند»؛ یا شاید هم عاشق بوده‌اند تا بتوانند صبور باشند. حسن آقا شعر می‌گوید و امینه خانم دف می‌نوازد؛ در کنار هم بیش از ۳ دهه است سرود زندگی می‌خوانند.

محدودیت‌های مشابه و تفاهم بیشتر

در یک موسسه مردمی که به فعالیت‌های اجتماعی معلولان اختصاص داشت باهم آشنا شدند. شروع زندگی‌شان نیز بدون دردسر نبود. اطرافیانی بودند که از سر دلسوزی با ازدواجشان مخالفت می‌کردند. امینه خانم می‌گوید: «این تصور کلی وجود داشت که یک فرد معلول باید با فردی ازدواج کند که بتواند ضعف و کمبود او را پوشش بدهد و جبران کند. برای مثال می‌گفتند اگر کسی پای راه رفتن ندارد باید با کسی ازدواج کند که او پای حرکت داشته باشد و بتواند این کمبود همسرش را برای او جبران کند. برای همین به ما می‌گفتند چون هر دو شما با محدودیت حرکت و راه رفتن مواجه هستید، نمی‌توانید بر مشکلاتتان غلبه کنید. خیلی‌ها به ما می‌گفتند این زندگی دوام نمی‌آورد و ما هم ترس‌های بزرگ داشتیم. اما خودمان تصمیم گرفتیم و شروع کردیم و خدا هم کمکمان کرد. گمان می‌کنم که چون هر دو مشکل معلولیت از ناحیه پا داشتیم و با شرایط مشابهی مواجه بودیم و محدودیت‌های یکسانی داشتیم، بیشتر و بهتر یکدیگر را درک می‌کردیم و تفاهم داشتیم. درواقع محدودیتمان به نقطه اشتراکمان تبدیل شد. آن موقع ما ندیده بودیم و نشنیده بودیم که دو فرد معلول باهم ازدواج کرده باشند ولی طی این سال‌ها شنیده‌ایم که معلولانی باهم ازدواج‌کرده‌اند.»

نکته دیگری که به آن اشاره می‌کند یک مشکل روز برای معلولان و جامعه است و می‌گوید: «خوشبختانه هر دو ما آن موقع شرایط خوبی در خانواده‌هایمان داشتیم؛ از این نظر که متکی به نفس بودیم و جایگاه اجتماعی داشتیم. درحالی‌که امروزه هنوز هم برخی معلولان حتی در محیط خانواده خودشان اعتمادبه‌نفس ضعیفی دارند و گاهی در مسائل مرتبط با خودشان نیز نمی‌توانند یا نمی‌خواهند اظهارنظر کنند.»

عشق، مراقبت می‌خواهد

مشکلات زندگی‌شان فقط مربوط به شروع آن نبوده بلکه همیشه ادامه داشته است. غلبه بر محدودیت‌ها دشوار بوده و هنوز هم هست؛ هنوز هم مستأجرند و گاهی سالی یک‌بار کوچ می‌کنند از آشیانه‌ای به آشیانه دیگر. حسن آقا بازنشسته شرکت واحد اتوبوس‌رانی است. صدای خوشی هم دارد و آواز می‌خواند؛ صدایش همراه با نوای دف که همسرش می‌نوازد، دل‌نشین‌تر است. مقاله و شعر هم می‌نویسد؛ به قول خودش دل‌نوشته. درباره زندگی‌شان می‌گوید: «از دشواری‌ها دیگر نگویم. فقط این را بگویم که همه این سال‌ها عاشقانه زندگی کردیم. عشق بذری است که مراقبت می‌خواهد تا به بار بنشیند و اگر مراقبت و صبر کردی میوه می‌دهد. زندگی ما همه‌اش خاطره خوب بود؛ چون بدی نکردیم به هم که خاطره بد داشته باشیم از هم.»

حالا بیش از همیشه دوستشان دارم

حالا میوه زندگی حسن آقا و امینه خانم چیست؟ پسرشان پویا. همان اوایل زندگی خداوند نعمتی به آنان داد تا دلگرم و مقاوم باشند. پسرشان الآن ۳۱ ساله است؛ آقایی است برای خودش. خیلی جاها که پدر و مادر نمی‌توانند بروند او را نائب خود می‌کنند. مادر می‌گوید: «نائب ماست در کارها و خانه فامیل و مراسم آشنایان». کارهای دیگری هم می‌کند؛ کمک می‌کند در امور خانه به پدر و مادرش، کمک می‌کند برای اسباب‌کشی، کمک می‌کند برای جابه‌جایی والدینش در خانه‌هایی که پله زیاد دارند و گاهی آسانسور هم ندارند. پسری است که والدینش از او راضی‌اند. او هم از والدینش راضی است و دوستدار آنان است. می‌گوید: «زندگی‌ام خوب است. این زندگی که دارم برایم خوشایند است. هرچند وقتی کوچک‌تر بودم گاهی اوقات از شرایط پدر و مادرم ناراحت می‌شدم. ولی وقتی‌که بزرگ شدم چشم‌هایم به روی زندگی باز شد و حالا بیشتر از همیشه پدر و مادرم را دوست دارم.» به مادرش نگاه می‌کند و می‌گوید: «به قول مادرم، آدم در محدودیت‌ها ستاره می‌شود!» و هر دو می‌خندند.

آخرسر شعری بخوانید سروده حسن آقا؛ پدر خوش‌ذوق خانواده:

کاش دل‌ها مان تب دلدار داشت

چشم‌ها مان حرمت دیدار داشت

کاش در فقر و تهیدستی عشق

دل کمی خاصیت ایثار داشت

کاشکی نجوای دریا می‌شدیم

در مسیر عشق احیا می‌شدیم

کاشکی در غربت آلاله‌ها

یک سبد گل نذر صحرا می‌شدیم

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: حمایت از کالای ایرانی بازار سکه و ارز پرسپولیس انتخاب شهردار اخبار حوادث ازدواج بیماری فلج اطفال معلولین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۷۵۲۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدئو) بلاگرها متقلب شدند؛ ماجرای ازدواج پیرزن ۸۵ ساله با پسر ۲۵ ساله در ایران!

اخیرا یک زوج ایرانی با گذاشتن عکس‌های خود از ازدواج شوکه کننده شان که ازدواج زن ۸۵ ساله با ۲۵ ساله بود تعریف کردند و جزییات ازدواج خود را نوشتند، این درد حالی است که فیلم‌ها با هوش مصنوعی و فیلتر‌های پیری ساخته شده و صحت ندارد، تنها روش جدید بلاگر‌های ایسنتاگرامی برای افزایش ببیننده و کسب درآمد از طریق گول زدن مردم است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

منبع: سینمابرتر

tags # ازدواج سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • عاشقانه «نیلگون» با مثلث فروتن، حجار و درخشانی می‌آید
  • پیگیری وضعیت وام ازدواج با کد ملی
  • روایتی متفاوت از مصطفی رحماندوست درباره ننه سرما + فیلم
  • (ویدئو) بلاگرها متقلب شدند؛ ماجرای ازدواج پیرزن ۸۵ ساله با پسر ۲۵ ساله در ایران!
  • عکسی متفاوت از بروکسل، پایتخت بلژیک
  • نرخ جمعیت در قزوین بحرانی است/ روند کاهشی در مرکز استان
  • نرخ جمعیت در قزوین بحرانی است / کاهش جمعیت در مرکز استان
  • موضع تازه و متفاوت یک روزنامه درباره گشت ارشاد
  • تفاوت طلاق رجعی و بائن چیست؟
  • مجسمه‌ها هم سلفی می‌گیرند؛ متفاوت و فناورانه! (+تصاویر)