Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- شبکه فاکس اسپورتس در گزارشی به تعدادی از رکوردهایی اشاره کرد که رئال مادرید تحت هدایت «یولن لوپتگی» به شکلی کاملا ناخواسته و البته در مسیری منفی و غیر قابل افتخار از خود بر جای گذاشته است.

به گزارش ایرنا، فاکس اسپورتس روز یکشنبه نوشت: عادت همیشگی ما شمردن رکوردهای رنگارنگ رئال مادرید چه در لیگ و چه در رقابت های اروپایی بوده است اما ظاهرا کهکشانی ها به منظور ایجاد تعادل بین فراز و نشیب هایشان، در فصل جدید رکوردهای ناخواسته ای را از خود بر جای گذاشته اند که در گزارش زیر به سه مورد از مهم ترین آن ها اشاره شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



3 – کمترین استقبال هواداران از بازی های خانگی در سانتیاگو برنابئو طی یک دهه اخیر
سفیدپوشان در نخستین دیدار فصل 2018 – 2019 لالیگا میزبان ختافه بودند؛ پیروزی با اختلاف 2 گل برای میزبان قابل پیش بینی بود اما تعداد هوادارانی که به خودشان زحمت آمدن به سانتیاگو برنابئو را «نداده» بودند، به هیچ عنوان قابل پیش بینی نبود.
در واقع تنها 48 هزار و 366 نفر تشخیص دادند که این بازی ارزش رفتن به ورزشگاه را دارد؛ رقمی که تنها چند هزار نفر بیشتر از نیمی از گنجایش کلی ورزشگاه محسوب می شود و بدین ترتیب رکورد کمترین میزان استقبال هواداران از بازی خانگی غول های اسپانیا که پیش از این به بازی مقابل مایورکا در فصل 2008 – 2009 اختصاص داشت، شکسته شد.
نکته جالب در مورد این موضوع این است که بازی مذکور (رئال – مایورکا) آخرین بازی پیش از پیوستن «کریستیانو رونالدو» به جمع سفیدپوشان بوده و دیدار خانگی مقابل ختافه در فصل جاری، نخستین بازی کهکشانی پس از جدایی فوق ستاره پرتغالی به شمار می رود؛ اتفاقی عجیب اما واقعی.

2- طولانی ترین زمان قحطی گل در تاریخ باشگاه
شاید با این نظر هم عقیده باشید که «یولن لوپتگی» سرمربی برکنار شده رئال برای بیرون کشیدن خودش از باتلاق تلاش زیادی نکرد؛ در واقع پس از آغاز معقول و قابل قبول «کریم بنزما» و «گرت بیل» در امر گلزنی، هر دو مهاجم خارجی رئال از تب و تاب افتادند.
به عبارت بهتر، با توجه به اشتیاق و عطش «وینیسیوس جونیور» و «ماریانو دیاز» برای جلب توجه و مورد تحسین قرار گرفتن، ساده ترین کاری که لوپتگی می توانست انجام دهد، این بود که فرصتی هر چند محدود در اختیار جوان های سرشار از انگیزه نیمکتش قرار دهد.
اما سماجت سرمربی پیشین تیم ملی اسپانیا برای بازی دادن به «نام های بزرگ» تیمش سرانجام کار دستش داد؛ رئالی ها پس از به ثمر رساندن گل مقابل اسپانیول در تاریخ 22 سپتامبر، برای مدت 465 دقیقه در حسرت گل به سر برده و رکوردی شرم آور را در تاریخ خود به ثبت رساندند.
سویا، اتلتیکو مادرید، زسکا مسکو و آلاوز همگی تیم هایی بودند که قفل دروازه خود را مقابل رئال بسته نگه داشتند؛ تیمی که تحت هدایت «زین الدین زیدان» فرانسوی تحت هر شرایطی (برد، باخت، تساوی) از گلزنی دریغ نمی کرد.
همزمان با رسیدن بازی مقابل لوانته به دقیقه 55، رکورد 465 دقیقه هم شکسته شد و رکورد ننگین دیگری بر تارک درخشان رئال سایه انداخت؛ سفیدپوشان در ادامه روند ناکامی های خود، این بازی را هم واگذار کردند اما مارسلو در دقیقه 72 این دیدار، مانع از تداوم قحطی گل کهکشانی ها شد.

1 – بدترین شروع فصل در 17 سال گذشته
پیروزی در چهار دیدار از پنج بازی افتتاحیه لالیگا هیچ نشانه ای از اتفاق شومی که انتظار تیم تحت هدایت لوپتگی را می کشید، بروز نمی داد، اما آنها به یکباره وا دادند و «وا دادن» شاید مناسب ترین عبارت برای توصیف کهکشانی های رو به زوال آن روزها است.
برخی سرمربی را مقصر می دانند برخی دیگر بازیکنان را، اما حقیقت این است که کسب تنها یک پیروزی از 6 دیدار بعدی که با شکست مقابل زسکا مسکو روسیه در لیگ قهرمانان اروپا به اوج خود رسید، بدین معنا بود که رئالی ها رکورد بدترین شروع فصل را هم در 17 سال گذشته از خود بر جای گذاشته اند.
و حالا عجیب تر اینکه پس از خواسته شدن عذر لوپتگی؛ سانتیاگو سولاری در سه بازی که روی نیمکت رئال نشسته است، سه پیروزی کسب کرده، 11 گل به ثمر رسانده و هیچ گلی هم دریافت نکرده است، چیزی شبیه چرخشی 180 درجه ای.
ورزشی**3991**9129

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ورزش سانتياگو سولاري رئال مارديد لوپتگي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۷۶۶۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شب درخشان وینیسیوس: امشب قیصر رئالی بود

به گزارش "ورزش سه"، بایرن مونیخ امشب امید زیادی برای شکست رئال مادرید در دور رفت نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا داشت اما وینیسیوس جونیور تمام نقشه‌های تیم توماس توخل را خراب کرد.

او ابتدا تیمش را در نیمه اول پیش انداخته بود اما دو گل از لروی سانه و هری کین، میزبان را به برد نزدیک کرد. وینیسیوس موفق شد با ضربه پنالتی حساس این بازی را به تساوی بکشاند.

در شبی که طرفداران بایرن جو هیجان انگیزی را به سود تیمشان رقم زدند و یاد و خاطره فرانتس بکن باوئر را زنده کردند، سردبیر نشریه آ.اس، وینیسیوس را قیصر واقعی معرفی کرد.

توماس رونسرو دقایق پس از درخشش وینیسیوس مقابل بایرن در یادداشتی از عملکرد این بازیکن تمجید کرد و یک بار دیگر علاقه خود به رئال را ابراز کرد:

"چمپیونزلیگ رویایی. وقتی چنین شب‌هایی را تجربه می‌کنید، احساس می‌کنید ارزش این را دارد که به دنیا بیایید تا عاشق این ورزش باشید که اگر تیمی به نام رئال مادرید و رقابتی به نام چمپیونزلیگ را دنبال کنید، هرگز شما را پیشمان نخواهد کرد.

دیدن نحوه رقابت رئال، در هر سناریویی که باشد، جای ستایش دارد، چون ما در مورد نبردهای فوتبالی صحبت می‌کنیم که سال‌ها در شبکیه چشم هواداران باقی خواهد ماند.

مادرید آنچلوتی از غرش گلوی 70 هزار باواریایی جان سالم به در برد، همانطور که چند هفته پیش مقابل انگلیسی‌ها در اتحاد این کار را انجام داد. فراموش نکنید که این تیم 90 دقیقه تا رسیدن به ششمین فینال لیگ قهرمانان اروپا در 11 دوره اخیر فاصله دارد.

رئال مادرید به آمار جالبی رسیده و جالب این است که تیبو کورتوا، ادر میلیتائو و داوید آلابا را در اختیار ندارد و با وجود جدایی بازیکن بزرگی مانند کریم بنزما، مهاجم نوک نخرید.  این مادرید می‌تواند همه چیز و هرکسی را کنترل کند...

پادشاه وینیسیوس

بازیکنان بزرگ در بازی‌های بزرگ خود را نشان می‌دهند. وینیسیوس هنگامی که یک پسر 18 ساله بود، به برنابئو آمد و از همان روز اول علیرغم انتقادات شدید می‌دانست چگونه رشد کند. او استعداد بی‌نظیر خودش شک نداشت. وینی الماسی بود که باید صیقل داده می‌شد و تراشیده می‌شد تا اینکه در بازار ارزش بی همتایی پیدا کرد.

دو گل او در آلیانز او را در صدر همه ستاره‌ها قرار می‌دهد. شیوه گلزنی او در تک به تک مقابل غولی مانند مانوئل نویر و استعداد او در تبدیل پنالتی تساوی نهایی او را به سمت دسته جدیدی سوق می‌دهد که تنها شماره‌های یک‌ها می‌توانند در آن بدرخشند.

وینیسیوس سقفی ندارد و می‌خواهد دومین لیگ قهرمانان خود را در فصلی که قدرت کنترل ناپذیرش را به نمایش گذاشته شده، داشته باشد. وینی، قیصر تو هستی!

جهنم سفید در سانتیاگو برنابئو

همانطور که هواداران بایرن به اصطلاح "جهنم سرخ" را روی سکوهای آلیانز آرنا سازماندهی کردند، از اینجا هم اکنون از هواداران وفادار و آگاه مادرید می‌خواهم که در 8 می، ورزشگاه برنابئو را به جهنم سفید تبدیل کنند.

مارکا، دیگر روزنامه اسپانیایی، معتقد است که دو گل وینیسیوس رئال را به فینال چمپیونزلیگ نزدیک کرده است.

خوانیتو اولین کسی بود که شب‌های باورنکردنی‌ای را در اروپا مقابل آن بایرن تجربه کرد که برای ما غمگین بود، اما مطمئناً او اولین کسی بود که تیم را در بازی برگشت به میزبانی برنابئو تشویق کرد. و یک تشکر بسیار بزرگ برای آن 4 هزار وایکینگی که در پایان بازی بازیکنان را در آغوش گرفتند. روزی که بازنشسته شوم، آرزویم این است که مثل آن‌ها شوم. به هر جا که مادرید می‌روم، سفر کنم."

دیگر خبرها

  • معرفی سرمربی جدید بایرن مونیخ پس از بازی برگشت مقابل رئال مادرید
  • توماس مولر: در مقابل رئال مادرید در هر دقیقه از بازی باید حواستان جمع باشد (زیرنویس فارسی)
  • تونی کروس: پاس گلم به وینیسیوس؟ پاس خیلی خاصی نبود؛ به آینده فکر نمی‌کنم
  • شب درخشان وینیسیوس: امشب قیصر رئالی بود
  • بادشتوبر: هری کین باید ثابت کند مرد بازی‌های بزرگ است
  • نویر تنها یادگاری بایرن مونیخ از شب زانو زدن مورینیو!
  • هفته آینده تکلیف رالف رانگنیک و بایرن مونیخ مشخص خواهد شد
  • تکراری‌ترین نیمه‌نهایی اروپا با معرکه مونیخ
  • نبرد غول‌های اروپا در آلیانز آره نا
  • روبرت لواندوفسکی: رئال مادرید هرگز تسلیم نمی‌شود؛ هیچ‌وقت نباید آنها را دست کم گرفت