Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-06@14:03:16 GMT

جانشین سیدمحمد بهشتی حکم گرفت

تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۴۷۸۰۵۷

بهروز عمرانی، باستان‌شناس در حکمی از معاون رییس جمهور و رییس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌ دستی و گردشگری به سمت سرپرست پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری منصوب شد. آفتاب‌‌نیوز :  به دنبال اجرایی شدن قانون بازنشستگی در کشور، سید محمد بهشتی که از ۲۲ تیر ۱۳۹۳، به عنوان رییس پژوهشگاه میراث فرهنگی معرفی شده بود، اواخر شهریورماه براساس قانون بازنشستگی استعفای خود را به رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تقدیم کرده و براساس قانون فقط تا ۲۴ آبان می‌توانست در پست دولتی خود باقی بماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بهروز عمرانی که از امروز جانشین او شده است، دارای مدرک دکتری باستان شناسی با گرایش دوران تاریخی است و تا کنون مسئولیت‌هایی مانند معاون پژوهشی میراث فرهنگی استان آذربایجان شرقی، مدیر کل میراث فرهنگی استان آذربایجان غربی، معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی‌، صنایع‌دستی و گردشگری استان آذربایجان شرقی و معاون پژوهشی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری را بر عهده داشته است .
«خانه‌های تبریز قدیم»‌، «بافت تاریخی تبریز»، «مساجد تاریخی تبریز»، «بازار تاریخی تبریز» و «قلعه‌ها و استحکامات آذربایجان» از جمله تألیف‌های اوست .
وی تا کنون با ارایه تعدادی طرح پژوهشی از جمله ثبت جهانی کلیساهای آذربایجان و ثبت جهانی بازار تبریز، عضویت، دبیری، ریاست کمیته علمی و پژوهشی در بیش از ۱۶کمیته علمی را بر عهده داشته  و مدتی نیز سرپرست پژوهشکده باستان شناسی بوده است.
در حکم علی‌اصغر مونسان خطاب به عمرانی آمده است: نظر به تخصص و تجارب جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان سرپرست پژوهشگاه میراث‌فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سازمان منصوب می شوید.
به‌گزارش ایسنا،انتظار می‌رود با حفظ جایگاه و نقش پژوهشگاه در عرصه‌های ملی و بین‌المللی در ارائه خدمات علمی و پژوهشی به جامعه محققان و پژوهشگران و فراهم آوردن زمینه فعالیت‌های پژوهشی تقاضا محور با همکاری مراکز علمی داخلی و خارجی و بهره‌گیری از توان تخصصی کارشناسان و صاحبنظران به منظور اعتلای فعالیت‌های پژوهشی و فرهنگی در راستای تحقق اهداف سازمان، اهتمام شایسته به عمل آید.»

کد خبر: ۵۵۶۰۸۲ تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۷ - ۲۱:۴۴

منبع: آفتاب

کلیدواژه: سیدمحمد بهشتی سازمان میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۷۸۰۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت ملی روستای «نوسنگی» در درفک رودبار

ولی جهانی در گفت و گو با اعلام این خبر اظهار کرد: با توجه به بازدید و بررسی‌های به عمل آمده از روستای فصلی کوی افسانه‌ای درفک، تعداد زیادی از کلبه‌های قدیمی با یک تا یک و نیم متر و ساخته شده از سنگ و گل و چوب باقی مشاهده شد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و و صنایع دستی استان گیلان با اشاره به ظرفیت‌های گردشگری جنوب گیلان و منطقه درفک بیان کرد: با توجه به معماری بومی کلبه‌ها، اداره‌کل میراث‌فرهنگی گیلان در نظر دارد این روستای فصلی را به عنوان یک روستای نوسنگی، در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رساند.

جهانی تصریح کرد: در این راستا پرونده ثبتی این مجموعه در دست اقدام است تا در صورت امکان در مدت دو ماه با نقشه‌برداری، پلات برداری و تهیه گزارش مستند، این روستا در فهرست آثار ملی کشور به ثبت شده و به عنوان یکی از جاذبه‌های گردشگری کشور معرفی شود.

به گفته وی روستای فصلی درفک در طی سنوات گذشته، موقعیت خود را حفظ کرده است، یکی از جاذبه‌های این روستا دو استخر قدیمی است که دامداران منطقه شهرستان رودبار از آب آنها در بهار و تابستان استفاده می‌کنند و همچنین یخچال درفک که در زمستان پر از برف و در تابستان دارای یخ است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گیلان، رستم مالشوران را از جذابیت‌های روستای درفک رودبار برشمرد و بیان کرد: هر ساله اواخر دوره شهریور ماه و اوایل پاییز معمولاً به رسم یاد بود یا به رسم قدیمی دامداران منطقه درفک، در استخر قدیمی که پر آب است، به شستشوی دام‌های خود می‌پردازند که این رسم ریشه در فرهنگ و تاریخ ۳۵۰۰ ساله گیلانیان دارد.

کد خبر 6097423

دیگر خبرها

  • ضرورت برگزاری تورهای گردشگری مذهبی در آذربایجان شرقی
  • «فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری
  • دستگیری ۳ حفار غیرمجاز در قروه
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری‌ میان کاخ گلستان و پژوهشگاه میراث فرهنگی
  • تخصیص اعتبارات لازم برای حوزه میراث‌فرهنگی شهرستان گرمی
  • تکذیب صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان استان اردبیل
  • ثبت ملی روستای «نوسنگی» در درفک رودبار
  • حفر گودال ١٥ متری برای کشف اشیاء تاریخی؛ ۳ نفر دستگیر شدند
  • حفر گودال ۱۵ متری برای کشف اشیای تاریخی موجب دستگیری ۳ نفر شد
  • مرمت خانه‌های تاریخی اردبیل امسال تعیین تکلیف می‌شود