Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا عادل عفتی روز دوشنبه در بازدید از مرز ریمدان و دیدار با جمعی از فعالان و صادرکنندگان کالا اظهار داشت: چابهار علاوه بر ظرفیت های تجاری، ترانزیتی، دریا، شیلات، گردشگری و کشاورزی بیش از 120 کیلومتر مرز خاکی با پاکستان دارد.
وی ادامه داد: مرز یک فرصت مناسب برای تجارت و ترانزیت کالا و خدمات است و نباید بازارچه مرزی آن غیر فعال و سالها در انتظار اینترنت و ارتباط کامل مخابراتی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون فنی و عمرانی فرمانداری چابهار گفت: در سفرهای مسئولان مختلف استانی و کشوری به چابهار وعده هایی برای حل مشکلات اینترنت، ساخت بزرگراه، آب شبانه روزی، ایجاد امکانات رفاهی برای مسافران و فعالان اقتصادی مرز ریمدان داده شده اما تا کنون عملیاتی نشده است.
وی ادامه داد: در طول سه سال اخیر فرمانداری چابهار پیگیر حل مشکلات اینترنت و تلفن مرز ریمدان است و اقدامات خوبی در این زمینه انجام شده که امیدواریم وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات هرچه سریعتر مشکلات را مرتفع کند.
عفتی گفت: در خشکسالی های 20 سال اخیر هزاران نفر از مردم دشتیاری شغل خود را از دست داده اند و چشم انتظار فعال شدن مرز برای اشتغال و توسعه این منطقه محروم هستند.
وی بر تکمیل پروژه آبرسانی 213 روستایی پایین دست سد پیشین تاکید کرد و افزود: 90 درصد مردم دشتیاری با تانکر آبرسانی سیار می شوند.
معاون فنی و عمرانی فرمانداری چابهار آسفالت راههای روستایی، برقرسانی به نقاط روستایی وعشایری، اجرای طرح هادی، تکمیل طرح های بهداشتی و درمانی و ساخت آب شیرین کن برای تامین آب آشامیدنی، کشاورزی و صنعت مناطق روستایی و شهری منطقه را خواستار شد.
وی گفت: بازارچه مرزی ریمدان از سال 1387 تاکنون راه اندازی شده و فاقد هرگونه امکانات و فضا برای جابجایی کالاست و بارها به خاطر بدهی برق آن قطع شده است.
عفتی بر تکمیل پروژه لایروبی بندر بریس، ساخت بندر صیادی در گواتر، فعال سازی سایت چهار هزار هکتاری میگوی گواتر و ارتقای روستای 6 هزار نفری بریس به شهر تاکید کرد.
وی برآورد و جبران خسارت های خشکسالی در چابهار بویژه در باهوکلات را خواستار شد و خاطرنشان کرد: با همراهی مردم، اعضای شوراهای اسلامی شهری و روستایی و معتمدان بسیاری از مشکلات پیگیری و مرتفع خواهد شد.
معاون فنی و عمرانی فرمانداری چابهار از کمبود جایگاههای سوخت در این شهرستان انتقاد کرد و افزود: شرکت نفت باید براساس استاندارد و نظیر سایر نقاط کشور خدمات لازم را به مردم محروم این منطقه ارائه کند.
به گزارش ایرنا، بازارچه ریمدان در فاصله 50 کیلومتری از جاده اصلی چابهار- راسک واقع شده و تا چابهار 120 کیلومتر فاصله دارد.
شهرستان چابهار براساس سرشماری آبان سال 1395 با جمعیت بیش از 283 هزار نفر و 48 هزار خانوار از شمال به شهرستان های نیکشهر، قصرقند و سرباز، از شرق به کشور پاکستان، از جنوب به دریای عمان(مکران) و از غرب به شهر کنارک متصل است.
چابهار به عنوان تنها بندر اقیانوسی ایران و سرزمین موج و مرجان در فاصله 645 کیلومتری جنوب زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان از 3 شهر به نام های چابهار، پلان و نگور، سه بخش مرکزی، دشتیاری و پلان، 6 دهستان و 438 روستا تشکیل شده است.
3043**3213
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی استان سیستان و بلوچستان اینترنت صنعت مسافران وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۸۱۶۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی: مشکلات آبی و برقی کشور درحال حل‌شدن هستند

سید ابراهیم رئیسی اظهار داشت: اگر در سال‌های قبل سالی یک میلیون مسکن ساخته می‌شد، امروز در تهران و استان‌ها مشکل مسکن نداشتیم. هم قانون می‌گوید و هم نیاز کشور است که یک میلیون مسکن ساخته شود، اگر این اتفاق رخ دهد نیاز مردم برطرف خواهد شد.

به گزارش ایسنا، وی افزود: مشکلات آبی و برقی کشور در حال برطرف شدن هستند.

رئیس‌جمهور امروز در جمع مردم جنوب غرب تهران گفت: آن‌چه که شهدای عزیز ما جان خود را نثار آن کردند، توجه به قوانین خداوند و اجرای آن در همه عرصه‌های زندگی است. آنچه در وصایای شهدا آمده، اجرای عدالت است، یعنی آن ظرفیتی که در کشور وجود دارد بر اساس عدالت توزیع شود.

وی در بخش دیگری از اظهارات خود با اشاره به موضوع انرژی گفت: امروز طبق برنامه‌ریزی‌ها مشکلات آبی و برقی کشور در حال برطرف شدن هستند.

رئیس‌جمهور همچنین در زمینه اشتغال و مسکن بیان کرد: در ابتدای دولت گفتیم که هر سال باید یک میلیون شغل ایجاد می‌شد که اگر می‌شد امروز با مشکل روبرو نبودیم، امروز از وعده خود عقب نیستیم، در بسیاری از استان‌ها نرخ بی‌کاری در کشور کاهشی است، مسئله مسکن هم مهم است. اگر در سال‌های قبل سالی یک میلیون مسکن ساخته می‌شد، امروز در تهران و استان‌ها مشکل مسکن نداشتیم. هم قانون می‌گوید و هم نیاز کشور است که یک میلیون مسکن ساخته شود، اگر این اتفاق رخ دهد نیاز مردم برطرف خواهد شد.

دیگر خبرها

  • وضع برخی جاده‌های شرق اصفهان در بدترین شرایط است
  • رئیسی: مشکلات آبی و برقی کشور درحال حل‌شدن هستند
  • رئیسی: مشکلات آبی و برقی کشور در حال حل شدن هستند
  • مشکلات مردم تا پایان برنامه هفتم توسعه کشور مرتفع خواهد شد
  • صادرات طلای سرخ به ۴۰۰ تن می‌رسد
  • مدیریت درست بارندگی در یزد
  • کمک به رفع مشکل ۳ واحد تولیدی در گلستان
  • بارندگی یزد به درستی مدیریت شد
  • کمک به رفع مشکل واحدهای تولیدی
  • مشکل خط انتقال آب زرند مرتفع شد