Web Analytics Made Easy - Statcounter

دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین اعلام کرد روسیه و کشورهای اروپایی از آینده نامشخص پیمان منع موشک‌های هسته‌ای میان‌بُرد نگران هستند.

سخنگوی کرملین اعلام کرد روسیه و کشورهای اروپایی نسبت به آینده نامشخص پیمان منع موشک‌های هسته‌ای میان‌بُرد نگران هستند.
این مقام روس تاکید کرد: کشورهای اروپایی درباره شرایط موشک‌های میان‌بُرد و کوتاه‌بُرد نگران هستند، ما نیز در این باره نگرانی داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرنوشت این پیمان معلوم نیست و مهمتر از همه اینکه درباره موشک‌های با این برد چه اتفاقی خواهد افتاد، چیزی است که هنوز مشخص نیست. بنابراین لازم است که به مذاکره در این باره پرداخته شود.

با این حال دیمیتری پسکوف روز یکشنبه اعلام کرد هیچ توافق مشخصی درباره برگزاری نشست میان رئیس جمهور روسیه و همتای آمریکایی او در نشست آتی گروه بیست در آرژانتین صورت نگرفته است. سخنگوی کرملین تاکید کرد: شرایط برای همتایان آمریکایی ما در حال تغییر است ما هم احتمالا تغییراتی را خواهیم داشت. بنابراین هیچ توافق مشخصی در حال حاضر وجود ندارد و نمی‌توانیم با قاطعیت در این باره حرف بزنیم.

دیمیتری پسکوف به شبکه تلویزیونی روسیا-1 اعلام کرد تعداد موضوعاتی که در دستور کار نشست دو جانبه میان سران دو کشور قرار می‌گیرد رو به افزایش است.

سخنگوی کرملین تاکید کرد نبود اعتماد متقابل در روابط دو کشور، با توجه به وقفه‌های صورت گرفته در تدارک نشست ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه و دونالد ترامپ، همتای آمریکایی او رو به افزایش است. پسکوف همچنین افزود روسیه و کشورهای اروپایی نسبت به آینده نامشخص پیمان منع موشک‌های هسته‌ای میان‌بُرد دچار نگرانی هستند.

روز گذشته نیز سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه اعلام کرد موضوعات بسیاری وجود دارد که باید در دستورکار نشست آتی میان ولادیمیر پوتین و دونالد ترامپ قرار گیرد.

در ماه اکتبر دونالد ترامپ با متهم کردن روسیه به نقض پیمان منع موشک‌های هسته‌ای میان‌بُرد اعلام کرد واشنگتن قصد دارد از این پیمان خارج شود. این در حالی است که کرملین تمامی اتهامات مطرح شده از سوی ترامپ را رد و اعلام کرد در صورت لغو پیمان منع موشک‌های هسته‌ای میان‌بُرد روسیه مجبور خواهد بود اقداماتی را در جهت حصول اطمینان از امنیت خود در پیش بگیرد. این اقدام رئیس‌جمهور آمریکا با انتقادات گسترده جهانی همراه شد.

پیمان منع موشک‌های هسته‌ای میان‌بُرد 

این پیمان در سال 1987 میان آمریکا و اتحاد جماهیر شوروی سابق منعقد شد و یکی از اقدامات اساسی در جهت تنش‌زدایی دوران جنگ سرد بود. این پیمان در 8 دسامبر آن سال در واشنگتن به امضای رونالد ریگان، رئیس‌جمهور وقت آمریکا و میخائیل گورباچف، رهبر وقت اتحاد جماهیر شوروی رسید. پیمان منع موشک‌های هسته‌ای میان‌بُرد هر دو کشور را ملزم به از بین بردن موشک‌های کروز و بالستیک زمینی با بُرد حدود 300 تا 3 هزار و 400 مایل می‌کند.  / باشگاه خبرنگاران

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۸۲۴۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیام زلنسکی در سالگرد فاجعه اتمی چرنوبیل

هم‌زمان با سالگرد فاجعه هسته‌ای چرنوبیل در سال ۱۹۸۶، رئیس‌جمهور اوکراین مدعی «تکرار» این فاجعه شد.

به گزارش ایسنا، «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین در پیام‌رسان تلگرام نوشت: «بزرگترین نیروگاه اتمی اروپا در حوالی زاپوریژیا برای هفتصد و هشتاد و پنجمین روز تحت کنترل روسیه است.»

طبق این پیامی که در تلگرام منتشر شده است، رئیس‌جمهور اوکراین مجددا از جامعه جهانی خواست تا فشاری علیه روسیه اعمال کند و این نیروگاه را به کنترل اوکراین دربیاورند.

ولودیمیر زلنسکی ادعا کرد: «تمامی ابزارهای هسته‌ای در اوکراین از حملات روسیه در امان هستند و این مسئله خود به تنهایی جهان را از یک فاجعه هسته‌ای جدید نجات می‌دهد.»

او در ادامه با اشاره به فاجعه چرنوبیل در ۳۸ سال پیش، نوشت: «ده‌ها هزار نفر به بهای سلامت و جان خود، از گسترش فاجعه چرنوبیل جلوگیری کردند و به زدودن پیامدهای وحشتناک آن در سال ۱۹۸۶ و در سال‌های پس از آن کمک کردند.»

فاجعه اتمی چرنوبیل، حادثه‌ای هسته‌ای بود که در ۲۶ آوریل ۱۹۸۶ اتفاق افتاد؛ حادثه‌ای که در رآکتور هسته‌ای شماره ۴ نیروگاه چرنوبیل، در نزدیکی شهر پریپیات در شمال جمهوری سوسیالیستی اوکراین از اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی رخ داد.

روسیه و اوکراین مدتهاست یکدیگر را به حمله به نیروگاه اتمی زاپوریژیا متهم می‌کنند. برخلاف آنچه زلنسکی ادعا می‌کند، «سرگئی شویگو» وزیر دفاع روسیه روز جمعه تاکید کرد ادامه حملات نیروهای مسلح اوکراین به نیروگاه اتمی زاپوریژیا می‌تواند منجر به «عواقب فاجعه‌بار» شود و هم‌چنین حملات مداوم نیروهای مسلح اوکراین به این نیروگاه هسته‌ای را «نگران‌کننده» خواند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اعلام آمادگی مکرون برای استفاده از سلاح هسته ای علیه روسیه
  • بورل: رویارویی هسته‌ای به یک احتمال واقعی تبدیل شده است
  • مکرون دوباره طرح کاربرد سلاح هسته‌ای در مقابل روسیه را مطرح کرد
  • اروپا نیاز به قوای هسته‌ای مستقل دارد
  • نگرانی روسیه درباره تهدیدات گروه‌های تروریستی از افغانستان
  • پیام زلنسکی در سالگرد فاجعه اتمی چرنوبیل
  • روسیه دشمن اسرائیل است | روایت بلومبرگ؛ نگرانی فزاینده اسرائیل از گسترش همکاری‌ نظامی ایران و روسیه
  • نگرانی شدید تل‌آویو از همکاری‌های دفاعی ایران و روسیه
  • حمله جنگنده ها و موشک های روسیه به قطار حامل تسلیحات غربی/ تهدید روسیه به نابود کردن تسلیحات هسته ای آمریکا در لهستان
  • زاخارووا: بازدارندگی هسته‌ای روسیه جای تردید ندارد