Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بسیج نیوز»
2024-04-29@20:22:53 GMT

۵ آزمایش ضروری برای زنان

تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۴۸۴۶۰۲

به گزارش خبرگزاری بسیج، حسین فودازی،‌ دبیر انجمن رادیوتراپی انکولوژی در ارتباط با سرطان سینه در زنان اظهارداشت: از هر۱۲زن ایرانی ۱ نفر مبتلا به سرطان سینه می‌شود و این در حالی بوده که این سرطان  تا حدود زیادی قابل پیشگیری است.

وی بیان داشت: افرادی که سابقه فامیلی ابتلا به سرطان سینه دارند باید نسبت به غربالگری این سرطان در خود بیشتر حساس باشند و نسبت به انجام سونوگرافی و ماموگرافی اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین باید از مشورت های پزشک خود در این زمینه غافل نشوند.

 دبیر انجمن رادیوتراپی انکولوژی با تاکید بر اینکه زنان لمس هر توده و تغییر شکل غیر عادی و ترشح را باید جدی گرفته و در اسرع وقت برای بررسی بیشتر به پزشک مراجعه کنند، گفت: بر اساس تحقیقات صورت گرفته توسط دانشمندان مشخص شده احتمال ابتلا به سرطان سینه در زنانی که سحرخیزتر هستند، نسبت که کسانی که تا دیر وقت بیدار می‌مانند، تا ۴۰درصد کمتر است. 

وی با اشاره به اینکه بر اساس پیش بینی محققان تا سال ۱۴۱۰ آمار ابتلا به سرطان سینه ۲برابر می‌شود، عنوان کرد: تغذیه نامناسب، چاقی، دیر ازدواج کردن و دیر بچه دار شدن از جمله دلایل ابتلای زنان به سرطان سینه است بنابراین با مصرف مواد غذایی سالم و ورزش و تحرک و سایر عوامل می توان تا حدود زیادی از ابتلا به سرطان سینه پیشگیری کرد.

دبیر انجمن رادیوتراپی انکولوژی در مورد 5 آزمایش ضروری برای زنان خاطرنشان کرد: آزمایشات سنجش تراکم استخوان، تست HPV برای شناسایی بیماری زگیل تناسلی، ماموگرافی جهت تشخیص به موقع سرطان سینه، قندخون برای پیشگیری از دیابت و آزمایش پاپ اسمیر برای بررسی  سرطان دهانه رحم برای زنان ضروری است و باید جهت انجام آن اقدام کنند.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۸۴۶۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، آزمایش بالینی واکسن مذکور توسط صندوق بنیاد NHS بیمارستان های کالج لندن رهبری می شود.

دکتر هدر شاو به پتانسیل این واکسن برای درمان افراد مبتلا به ملانوما نیز اشاره کرده است. واکسن هم اکنون برای بررسی کارآمدی در درمان سرطان های دیگر مانند ریه، مثانه و کلیه تحت آزمایش است. در مرحله قبلی آزمایش واکسن ریسک عود کردن ملانوما در بیماران را کاهش داد.

این واکسن که به طور دقیقmRNA-۴۱۵۷ (V۹۴۰) نام دارد، درمان نئو آنتی ژن است که سیستم ایمنی بدن را تحریک می کند تا نوع خاصی از سرطان را در بدن بیمار دنبال کند. هنگامیکه این واکسن با یک داروی ایمونو تراپی به نام پمبرولیزوماب (کیترودا) ترکیب می شود، خطر مرگ و میر ناشی از سرطان پوست را تا ۵۰ درصد کاهش می دهد.

شاو در این باره می گوید: این روش یک درمان شخصی سازی شده و از بسیاری جهات بسیار هوشمندتر از واکسن است.

او در ادامه افزود: هدف اصلی این تحقیقات درمان دائمی بیماران مبتلا به سرطان است.

یکی از نخستین افرادی که این واکسن را دریافت می کند استیویانگ ۵۲ ساله از انگلیس است. او در این باره می گوید: این بهترین شانس من برای متوقف کردن مسیر سرطان است.

به گفته شاو به نظر می رسد درمان مذکور عوارض جانبی قابل تحملی مانند خستگی و درد در بازو دارد.

۲ سال قبل مرحله دوم آزمایش این واکسن نتایج نویدبخشی را نشان داد. در آن مرحله بیماران یک میلی گرم واکسن ام آر ان ای را به مدت ۳ هفته دریافت کردند. آنها همچنین هر ۳ هفته یکبار به مدت یک سال ۲۰۰ میلی گرم کیترودا مصرف کردند.

کد خبر 6089678 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • ۴ ماده غذایی ضروری برای مردان
  • کمک فوری برای جراحی این مادر سرطانی
  • کمبود ویتامین D چه خطراتی برای زنان دارد؟
  • رازگشایی از ۷ علت ابتلا به سرطان
  • کمبود این ویتامین باعث سرطان پروستات و سرطان سینه می‌شود
  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟
  • خطری که بازماندگان سرطان سینه را تهدید می‌کند
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • تشخیص چند دقیقه‌ای سرطان با یک قطره خون
  • تشخیص زودهنگام سرطان سینه این بار با طراحی یک حسگر