Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-29@17:37:40 GMT

وقف بالاترین سرمایه‌گذاری برای انسان است

تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۴۸۷۲۶۷

وقف بالاترین سرمایه‌گذاری برای انسان است

نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه ایلام، گفت: افرادی که می‌توانند زمین برای خدمت به زوار اربعین حسینی در مسیر تردد زوار وقف کنند که این امر یک کار حسنه و خدمت به زوار اربعین حسینی است

به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام، حجت‌الاسلام الله نور کریمی تبار، صبح امروز (21 آبان) در همایش تجلیل از یاوران وقف در این استان، اظهار کرد: ما در دنیا رهگذر و زودگذریم، ما به دنیا آمده‌ایم که به آخرت برسیم و درنهایت اگر عمر طولانی باشد در پیری به دیگران برای امورات خود نیاز داریم، دنیا گذاراست و محل امتحان است در آزمایش‌های دنیا ارزیابی‌ها به وجود می‌آید و عاقبت‌به‌خیر شدن و یا نشدن ما مشخص می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی، بیان کرد: خداوند به برخی توان مالی می‌دهد و به برخی نیز ازلحاظ مالی سخت می‌گیرد، هم برای افرادی که تمکن مالی دارند این دنیا صحنه امتحان الهی است و هم برای افرادی که در سختی هستند این دنیا عرصه آزمایش الهی است، تجربه‌داریم و طبیعت انسان این است که وقتی در سختی قرار می‌گیرد باخدا ارتباط بیشتری دارد و سخت‌ترین امتحان الهی، امتحان با داشتن مال است.

 

امام‌جمعه ایلام، گفت: کسی که تمکن مالی دارد، باید بخشی از مال خود را در قالب وجوهات شرعی ازجمله زکات برای جامعه در نظر بگیرد، اگر به کسی چند بار کمک بلاعوض کردیم، فرد عادت به تن‌پروری می‌کند اما ثواب قرض دادن بیشتر از صدقه دادن است و ثواب وقف بیشتر است، وقتی‌که وقف می‌شود، اصل مال محفوظ است مانند اینکه مدرسه ساخته شود، واقف صدقه جاریه است و فرد بعد از مرگ نیز در ثواب آن شریک است.

 

حجت‌الاسلام کریمی تبار، بیان کرد: در اسلام، امام علی (ع) بزرگ‌ترین واقف است و همه اموال خود را برای تهیدستان و نیازمندان وقف می‌کرده است، موقوفات مختلفی در نقاط مختلف کشور داریم، مدارس، مساجد و بیمارستان‌ها، اما باید گفت که دایره وقف خیلی بالاتر از این است، موقوفه برای علم، کمک به نیازمندان، بیماران ازجمله موقوفاتی است که باید بیشتر موردتوجه قرار گیرد.

وی، بابیان اینکه وقف و فرهنگ وقف در اسلامی از جایگاه ویژه‌ای برخوردار بوده است، یادآور شد: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، حرکتی در کشور آغازشده است، پیشنهاد می‌شود که برای ترویج فرهنگ وقف، شماره‌حسابی راه‌اندازی شود که این مبالغ جمع شود و تبدیل به ملک شود و برای فراهم کردن امکانات زوار اربعین حسینی هزینه شود و یا اگر دانشجویی می‌خواهد ادامه تحصیل دهد و استعداد دارد، حمایت شود.

 

امام‌جمعه ایلام، با اشاره به اینکه باید تلاش کرد که فرهنگ وقف در استان گسترش پیدا کند، ابراز کرد: در حوزه وقف می‌شود کارهای زیادی انجام داد و صدا سیما و رسانه در امر ترویج این فرهنگ تلاش کنند، افرادی که تمکن دارند در مسیر زائران کربلا تا نقطه صفر مرزی زمین وقف کنند یا زمین بخرند برای وقف در راستای خدمات‌رسانی به زوار که خیر و ثواب بسیاری خواهد داشت.

 

نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه ایلام، بیان کرد: وقف بالاترین سرمایه‌گذاری برای انسان است و این بهترین فرصت برای افرادی است که در این مسیر سرمایه‌گذاری کنند، ما میزبان زوار اربعین حسینی هستیم و باید تلاش کرد که زیرساخت‌های آن آماده شوند، اولین قدم این است که زمین تهیه شود و از خیرین واقفان انتظار می‌رود که در این امر یاری و کمک کنند.

 

گفتنی است، در پایان این مراسم از ۵۰ نفر از یاوران وقف این استان با حضور نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام، تجلیل شد.

پایان پیام/92

منبع: شبستان

کلیدواژه: شبستان یزد تحریم شیراز آمریکا محمد جواد ظریف شورای شهر تهران بیرجند ایران یمن شهیندخت مولاوردی انسان وقف سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۸۷۲۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت های گردشگری روستای «طولاب» ایلام در انتظار سرمایه گذاری

خبرگزاری مهر-گروه استان‌ها: همانطور که می‌دانید استان ایلام یکی از زیباترین استان‌های کشور با جاذبه‌های طبیعی و تاریخی به حساب می‌آید که در حصار کوه‌های زاگرس و جنگل‌های انبوه با جاذبه‌های طبیعی زیبا و متنوعش عنوان عروس زاگرس را از آن خود کرده است.

این استان چهار فصل دارای جاذبه‌های فراوان، غنی، تاریخی و طبیعی است، به نحوی که هر نقطه از آن با جاذبه‌های طبیعی مانند جنگل، کوه و دریاچه چشم هر بیننده‌ای را مجذوب خود می‌کند. اگر اهل سفر و طبیعت باشید حتماً می‌دانید که روستای طولاب از توابع دهستان میشخاص در بخش مرکزی شهرستان ایلام، یکی از روستاهای زیبای ایران است که با طبیعتی بکر و دست نخورده، آب و هوای دل انگیز و سالم، خوراکی‌های مخصوص، آداب و رسوم جذاب و اهالی مهمان نواز همواره در تمام فصول سال میزبان گردشگران بسیاری از اقصی نقاط دنیا می‌باشد.

برای بازدید از این روستای زیبا و تاریخی، باید پس از عزیمت به استان ایلام حدود ۳۰ کیلومتر را به سمت جنوب شهر ایلام طی کنید، مهم‌ترین راه ارتباطی این روستا محور ایلام_ ملکشاهی می‌باشد که با درختان زیبا و سبز زرد آلو و گردو پوشیده شده که زیبایی خاص و دل انگیزی به ارمغان آورده است.

شایان ذکر است، روستا طولاب یکی از روستاهای کوهستانی استان ایلام می‌باشد که ارتفاعات آن از درختان جنگلی از جمله درخت تنومند بلوط پوشیده، به گونه‌ای که این جنگل‌ها با باغ‌های در هم آمیخته زیبایی خاص و منحصر به فردی به این روستا داده است.

جاذبه‌های طبیعی و گردشگری روستای طولاب

محمد کریمی از ساکنان روستای طولاب در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: روستای گردشگری طولاب در منطقه‌های قرار گرفته که از سه طرف با کوه محصور شده است و وجود همین کوه‌ها باعث گردیده چشمه‌های آب فراوان، مراتع سر سبز، جنگل‌ها و باغات در منطقه شکل بگیرد.

وی افزود: کوهستانی بودن منطقه در شکل گیری بافت روستا تأثیر بسزایی داشته است به گونه‌های که در حال حاضر این روستا دارای شیب نسبتاً بالایی است.

مرضیه نوری از دیگر روستاییان به خبرنگار مهر گفت: روستای طولاب به لحاظ کوهستانی بودن و بالا بودن نزولات جوی، پوشیده از جنگل‌های طبیعی است که توسط جنگلبانان محیط زیست مورد حفاظت قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه این جنگل‌ها چشم اندازهای زیبایی از طبیعت روستای طولاب به نمایش می‌گذارند، افزود: سکونت در این روستا نزدیک به ۲۰۰ سال قدمت دارد که ابتدا به صورت موقت و ییلاق و قشلاق و بعد از آن به صورت خانه‌های خشت و گل و سنگ به صورت سنتی و نزدیک به ۲۵ سال است که از ساختمان‌های امروزی جهت سکونت استفاده می‌کنند.

ضعف زیرساخت‌های گردشگری

مجید جباری از دیگر اهالی روستا در گفت‌وگو با خبرنگار مهر گفت: گردشگری روستایی یا روستاگردی یکی از شاخه‌های گردشگری است که امروزه به علت جاذبه‌های طبیعی، صفا و صمیمیت روستایی‌ها خیلی رایج شده و طرفداران زیادی دارد.

وی افزود: روستای طولاب نیز با جاذبه‌های منحصر، غذاهای محلی، صنایع دستی و سوغات و محصولات کشاورزی پتانسیل بالایی در حوزه جذب گردشگر و توسعه این صنعت دارد.

این روستایی ادامه داد: با این حال موانعی از قبیل عدم دسترسی به راه ارتباطی مناسب، کمبود اقامتگاه‌های بومگردی و ضعف زیرساخت‌ها مشکلاتی را برای گردشگران و توسعه صنعت گردشگری در این روستا به همراه داشته است.

توسعه زیرساخت‌های گردشگری در روستا طولاب

فرزاد شریفی مدیر کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایلام، در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: روستای طولاب به خاطر موقعیت کوهستانی و بهره‌مندی از فضای سبز و آب و هوای ییلاقی به عنوان یکی از روستاهای هدف گردشگری در استان ایلام شناخته شده است.

وی افزود: هر فصل برای این روستا زیبایی خاص خود را دارد؛ بهار با سبزیش، تابستان و هوای مطبوعش، پاییز با درختان هزاررنگش و زمستان با درختان پوشیده از برف همه و همه از جاذبه‌های دیدنی این روستا هستند، که برای گردشگران از جذابیت بالایی برخوردارند.

شریفی با بیان اینکه روستای طولاب علاوه بر ایام نوروز در سایر فصول نیز میزبان گردشگرانی از اقصی نقاط کشور خودمان و همچنین کشور عراق است، ادامه داد: متأسفانه استان ایلام در حوزه صنعت گردشگری از لحاظ زیرساخت‌ها با ضعف و مشکلاتی مواجه بوده، با این حال اقدامات اساسی در خصوص توسعه صنعت گردشگری در تمام استان به ویژه روستای طولاب لحاظ شده است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایلام ادامه داد: با اعتبار تخصیص یافته از محل اعتبارات ملی به مبلغ ۳۵ میلیارد ریال، عملیات تکمیل و بهسازی راه‌دسترسی به منطقه تفریحی روستای هدف گردشگری طولاب واقع در بخش سیوان شهرستان ایلام انجام می‌شود.

شریفی در پایان گفت: به منظور اسکان و راحتی گردشگران نیز اقامتگاه‌های بومگردی و مراکز تفریحی گردشگری در این روستا راه اندازی شدند که بدون شک با تلاش‌ها و رایزنی‌های انجام شده شاهد افزایش آنان در آینده خواهیم بود.

منطقه روستایی طولاب فرصتی برای ایجاد فضاهای توریستی و گردشگری است که باید به طور اساسی مورد توجه مسئولان در دستگاه‌های اجرایی قرار گیرد.

کد خبر 6089446

دیگر خبرها

  • ۴۰ پروژه عمران شهری در ایلام اجرا شد
  • تدارک ویژه حوزه‌های علمیه برای دهه کرامت در ۱۴۰۰ نقطه دنیا
  • ۱۱۰ فرصت اقتصادی استان به ۲ زبان زنده دنیا ترجمه شد
  • چرا چپ دست یا راست دست به دنیا می‌آییم؟
  • ائمه معصومین(ع) سرآمدان گفت‌وگو بودند/نباید به مقدسات توهین شود
  • ائمه معصومین(ع) سرآمدانِ گفت‌وگو بودند/ احساس مسئولیت مسلمانان، نسبت به تمام بشریت
  • مریم خمینی نوه امام در خارج از کشور چه کاره است؟
  • ظرفیت های گردشگری روستای «طولاب» ایلام در انتظار سرمایه گذاری
  • معلمان روشنی بخش تاریکی دنیا هستند
  • نوه امام خمینی در خارج از کشور چه کاره است؟