Web Analytics Made Easy - Statcounter

اداره کل محیط زیست استان بوشهر پتروشیمی نوری را در خصوص حمایت از اجرای پروژه تحقیقاتی بررسی تاثیرات صنایع نفت و گاز بر محیط دریایی خلیج فارس، بعنوان حامی دلفین‌های گوژپشت خلیج فارس معرفی کرد. پتروشیمی نوری این شرکت که در کارنامه زیست محیطی خود در مراحل طراحی، ساخت و بهره‌برداری، اقدامات برجسته‌ای چون پروژه بازیافت بخارات VRU، بازیافت هشتاد درصدی پسماندها، ایجاد بیش از ۸ هکتار فضای سبز وچندین فعالیت موثر دیگر در این حوزه دارد ، گام مثبت دیگری را در راستای مسئولیت‌های اجتماعی و تعهد به بیانیه‌های مدیریتی خود در حوزه حفاظت ازمحیط زیست برداشته و پس از حمایت همه جانبه از پروژه تحقیقاتی بررسی تاثیرات صنایع نفت و گاز بر محیط دریایی خلیج فارس، رسما از سوی اداره کل محیط زیست استان بوشهر بعنوان حامی دلفین‌های گوژپشت خلیج فارس معرفی شد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر این اساس پروژه مطالعاتی مذکور با هدف بررسی پراکنش و جمعیت دلفین‌های خلیج فارس در پارک ملی دیر- نخیلو در منطقه حفاظت شده "مند" و در راستای حفاظت از این گونه جانوری، با حمایت مالی و لجستیکی این شرکت در حال اجراست.

این پروژه با هماهنگی و تایید اداره کل حفاظت محیط زیست استان بوشهر و با هدف ارائه راهکارهای علمی و عملی مناسب برای حفظ سرمایه‌های زیست محیطی و بویژه گونه‌های جانوری خلیج فارس در مقابل پیامدهای زیست‌محیطی احداث صنایع نفت و گاز در سواحل زیبای این استان اجرا می‌شود.

این در حالیست که مجری این پروژه " انجمن طرح سرزمین " کارنامه موفقی در زمینه مطالعات دریایی در سطوح بین المللی داشته و در زمینه گسترش فرهنگ زیست محیطی جامعه با شرکت‌های بزرگ داخلی و خارجی در حال فعالیت است. این انجمن در سال جاری موفق به اخذ جایزه ملی محیط زیست از سوی سازمان حفاظت محیط زیست گردیده است.

تیم تحقیقاتی انجمن متشکل از ۴ کارشناس محیط دریایی است که بصورت ماهانه به منطقه اعزام و نحوه پراکنش جمعیت و مسیرهای حرکت گونه‌های جانوری بویژه دلفین‌ها را مورد بررسی و مطالعه قرار می‌دهند. همسو با این فعالیت‌ها، این گروه راه‌های حفاظت از این گونه‌های جانوری را به جوامع محلی، دانش‌آموزان مدارس و بویژه صیادان آموزش می‌دهند.

امید است نتایج حاصل ازاجرای این پروژه بتواند تاثیر بسزایی در صیانت از محیط زیست دریایی که بعنوان یکی از امانت‌های آیندگان این مرز و بوم است، داشته باشد.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۸۷۳۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم

حلیا سادات حسینی، در چهارمین روز از هفته زمین پاک و در مراسم پیاده روی خانوادگی و پاکسازی، در تفرجگاه نرجس خاتون در منطقه ۱۵ در جمع فعالین محیط زیست به اهمیت و مشارکت مردم در قبال کاهش پلاستیک و نجات زمین و حفظ آن برای نسل‌های آینده اشاره کرد.

وی به معضلات محیط زیستی که منجر به عدم داشتن زمینی پاک می‌شود اشاره کرد و افزود: عواملی، چون توسعه شهرها، افزایش جمعیت، توسعه نامتقارن و عدم رعایت عدالت محوری در توسعه شهرها، منجر به بروز معضلات متفاوت و گریبان گیر زمین می‌شود.

حسینی در ادامه گفت: آمار‌ها حاکی از آن است که وقتی فرسایش خاک داریم معضلات بسیار زیاد را با از دست دادن اکوسیستم خاک به دست می‌آوریم؛ لذا می‌بایست حفاظت از خاک را به معنای واقعی جدی بگیریم و به مواردی، چون نقاط انفصال فاضلاب‌ها، استفاده از گیاهان بومی، مصرف آب‌های زیرزمینی، کاشت گیاهان همسو و هم جهت با شرایط اقلیمی توجه ویژه‌ای داشته باشیم تا بتوانیم خاک حاصلخیز و پویا را حفظ کنیم.

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در ادامه به پاکسازی طبیعت اشاره کرد و گفت: در هفته زمین پاک و با همکاری سازمان حفاظت محیط زیست، قصد داریم با انجام کار‌های نمادین این هفته را مهم جلوه بدهیم و حساسیت را در بدنه شهروندان ایجاد کنیم تا نسبت به محیط زیست پیرامون خود و حفظ زمین پاک، دغدغه‌مند شوند.

وی در پایان به موضوع فرهنگ سازی و توانمند سازی شهروندان اشاره کرد و افزود: آمار‌ها نشان می‌دهد که ۶ درصد از آلایندگی کره زمین مربوط به استفاده از صنایع شیمیایی و پلیمری است که منجر به تولید پلاستیک می‌شود. امیدواریم در آینده با فرهنگ سازی و دغدغه‌مند کردن شهروندان نسبت به کاهش مصرف پلاستیک و حفظ محیط زیست، شاهد هیچ نوع آلایندگی که حیات خاک را به خطر می‌اندازد نباشیم.

منبع: مهر

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • معطل‌ماندن مردم خارگ در اسکله‌های دریایی قابل قبول نیست
  • تبدیل منطقه حفاظت شده به گردشگری/ واگذاری بهشت گمشده در فارس
  • وزش باد شمال شرقی در خلیج فارس و دریای عمان از امشب
  • وزش باد شدید و افزایش ارتفاع موج در خلیج‌فارس
  • وزش باد شدید و افزایش ارتقاع موج در خلیج‌فارس
  • امدادرسانی به خدمه کشتی تانزانیایی در خلیج‌ فارس
  • صدور حکم قضایی علیه مدیرعامل شرکت دولتی در اصفهان
  • بانک ذخایر دریایی ایران افتتاح می شود
  • مدیرعامل جدید استقلال ازسوی پتروشیمی خلیج‌فارس