Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صدا و سیما، حمید ورناصری  با اشاره به اینکه تقاضای بازار در نیمه دوم سال معمولاً افزایش می یابد، افزود: وزارت جهاد کشاورزی و ستاد تنظیم بازار به منظور مدیریت بازار تخم مرغ در کشور از این هفته توزیع تخم مرغ وارداتی با قیمت مصوب ۱۳ هزار و ۸۰۰ تومان را آغاز می کند و این طرح تا هفته های بعدی نیز ادامه خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: به منظور ایجاد تعادل در بازار عرضه و تقاضای تخم مرغ تاکنون براساس مجوز دولت حدود ۶ هزار تن تخم مرغ از کشورهای آسیای میانه و ترکیه وارد شده است. ضمن اینکه میزان واردات تخم مرغ محدود است و در زمانی که بازار به تعادل برسد واردات معنا نخواهد داشت.

ورناصری افزود: براساس اطلاعات ارائه شده از معاونت امور دام وزارت جهاد کشاورزی میزان تولید تخم مرغ در کشور حدود ۹۰۰ هزار تن است که چنانچه میزان تقاضا متعادل شود نیاز بازار از تولیدات داخل تأمین می شود و مشکلی از جنبه تأمین نیاز نخواهیم داشت.

وی درباره علت افزایش قیمت تخم مرغ در مصوبه ستاد تنظیم بازار گفت: سال گذشته تخم مرغ وارداتی با قیمت مصوب ۱۲ هزار و ۶۰۰ تومان عرضه شد اما امسال با توجه به افزایش هزینه های تولید و مرغداری های داخل کشور به منظور حمایت از تولید کننده داخلی و جلوگیری از وارد شدن ضرر و زیان به آنها ستاد تنظیم بازار قیمت ۱۳ هزار و ۸۰۰ تومان را تأیید کرد.

مدیر عامل شرکت پشتیبانی امور دام با بیان اینکه در سال گذشته به علت شیوع آنفلوانزای فوق حاد پرندگان ۲۵ میلیون قطعه مرغ از چرخه تولید به ویژه در واحدهای مرغ تخم گذار از چرخه تولید خارج شد، افزود: سال گذشته برای تنظیم و تعادل در بازار مصرف به ناچار تخم مرغ مورد نیاز بازار از واردات تأمین شد اما امسال با همکاری اتحادیه ها و تشکل های مرغداران و حمایت دولت شاهد ایجاد تعادل در تولید تخم مرغ داخلی هستیم.

ورناصری تاکید کرد: واردات و توزیع تخم مرغ برای جلوگیری از وارد شدن آسیب به مصرف کنندگان است تا از این طریق بتوانیم قیمت ها را مدیریت کنیم.

وی درخصوص تأمین نهاده های مورد نیاز واحدهای مرغداری گفت: امسال در مقایسه با سال گذشته ۲۵ تا ۳۰ درصد میزان واردات و تأمین کنجاله سویا و ذرت افزایش یافته است و همچنین موجودی انبارها در بنادر جنوب و شمال کشور نیز به اندازه کافی و نیاز واحدهای مرغداری را پاسخگو خواهد بود.

مدیر عامل شرکت پشتیبانی امور دام افزود: نهاده های مورد نیاز واحدهای مرغداری با همکاری بخش دولتی و خصوصی که شامل اتحادیه ها و تشکل های مرغداری است در بین واحدهای مرغداری توزیع می شود.

ورناصری گفت: هم اکنون بخش خصوصی به عنوان مباشر ستاد تنظیم بازار تعامل خوبی با شرکت پشتیبانی امور دام دارد و مرغداران می توانند سهمیه های خود را از اتحادیه ها و تشکل های مربوط و ادارات کل شرکت پشتیبانی امور دام در استان ها دریافت کنند.

وی تصریح کرد: هیچ گونه مشکلی به لحاظ حمل و نقل نهاده های مرغداران وجود ندارد و براساس آمار گمرک و بنادر روزانه فقط ۲ هزار کامیون از خروجی بندر امام این محموله نهاده ها را منتقل می کنند.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام گفت: هم اکنون افزایش کرایه حمل از مشکلات مرغداران است که باید برای آن یک روش قانونمندی تعریف شود تا رانندگان و مرغداران هر دو منتفع شوند.

کد خبر 4456395

منبع: مهر

کلیدواژه: تخم مرغ شرکت پشتیبانی امور دام قیمت تخم مرغ تحریم اقتصادی ایران قیمت نفت صادرات نفت بانک مرکزی ایران ایالات متحده آمریکا گمرک ایران نفت خام تولید نفت دلار وزارت صنعت معدن و تجارت فروش نفت وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی صادرات غیرنفتی بورس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۸۹۵۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نصب شیر آلات تنظیم فشار آب در روستای توتک مروست

منصور فلاحتی مدیر امور آبفای شهرستان مروست گفت: به منظور مدیریت فشار و تقسیم عادلانه آب در شبکه توزیع آب  روستای توتک یک عدد شیر گلوپ و دو عدد شیر قطع و وصل نصب شد.

او به احداث حوضچه شیرآلات شبکه توزیع آب این روستا اشاره کرد و افزود: با اجرای این عملیات ۱۳۰ خانوار روستای توتک از توابع بخش ایثار مروست با جمعیتی بالغ بر ۵۰۰ نفر از بهبود فشار آب برخوردار شدند.

مدیر امور آبفای مروست ادامه داد: عملیات اجرایی شبکه توزیع آب روستای توتک با اعتباری حدود یک میلیارد ریال از محل اعتبارات داخلی به اتمام رسید.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد
  • نصب شیر آلات تنظیم فشار آب در روستای توتک مروست
  • شوآف «خودرو‌های برقی» در ایران
  • سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود
  • افزایش ۲۸ درصدی میزان جوجه‌ریزی در مازندران
  • راهکار توسعه اقتصادی و تقویت منابع ارزی؛ تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی وارداتی تنظیم بازاری در قزوین
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • رانت ۴ میلیارددلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • گشایش پنجره صادراتی و حضور در بازارهای بین الملل راهکار اصلی تثبیت بازار مرغ