Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه فن‌آوری‌ گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، سعید سهراب‌پور رئیس شورای داوری رقابت علمی کنز در نشست خبری این دوره از رقابت‌ها که عصر امروز در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد با اشاره به فعالیت مسابقه علمی کنز گفت: این جشنواره در دو دوره برگزار شده است و ارزش علمی بالایی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس شورای داوری رقابت علمی کنز درباره تعداد آثار واصله به این جشنواره گفت: حدود 1045 نفر از 15 کشور دنیا آثار خود را به این دوره از مسابقه ارسال کردند و تمام آثار در پنج حوزه سلامت، فناوری ارتباطات و اطلاعات، آب و محیط زیست و اقتصاد مورد بررسی قرار گرفته‌اند.

سهراب‌پور ادامه داد: 152 اثر در حوزه سلامت، 136 اثر در حوزه فناوری ارتباطات و اطلاعات، 154 اثر در حوزه آب و محیط زیست، 95 اثر در حوزه انرژی و 54 اثر در حوزه اقتصاد به دبیرخانه جشنواره ارسال شدند.

وی درباره داوران  این دوره از جشنواره گفت: اساتید دانشگاه‌های پزشکی و غیر پزشکی در این دوره از جشنواره حضور داشتند و فراخوان این دوره از جشنواره اواخر سال 96 اعلام شد و دانشمندانی از کشورهایی چون ایران، عمان، مالزی، عراق، افغانستان، سوریه، فلسطین و دیگر کشورهای جهان اسلام 36 اثر به جشنواره فرستادند.

 سهم 70 درصدی مردان در مسابقه علم و فناوری کنز

رئیس شورای داوری رقابت علمی کنز با بیان اینکه آثار در چند حوزه مورد بررسی قرار می‌گیرند، گفت: آثار در چند حوزه خوب، عالی و متوسط مورد ارزیابی قرار گرفته‌اند که 10 درصد آن‌ها عالی، 60 درصد خوب و مابقی در حوزه متوسط قرار داشتند، همچنین 70 درصد از شرکت‌کنندگان آقا و 30 درصد دیگر آن‌ها خانم بودند و 753 نفر دانشجو و حدود 300 هیأت علمی در این جشنواره شرکت کردند.

سهراب‌پور درباره آثار برجسته این دوره از مسابقه اظهار کرد: در هر پنج حوزه مجموعا 15 اثر قبول می‌شوند یعنی سه اثر برجسته در هر حوزه به عنوان آثار برتر معرفی خواهند شد و همچنین مهمترین جایزه را دریافت می‌کنند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار فناوری اخبار علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۹۱۶۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراخوان سومین جشنواره پاسخ برتر منتشر شد

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، جشنواره پاسخ برتر امسال سومین سال فرخوان خود را که از پاسخ‌های علمی برتر به شبهات تقدیر می‌نماید اعلام کرده است که تمام مراکز واشخاص پاسخگو دراین طرح شناسایی وآثار واشخاص برتر مورد تقدیر واقع شدند؛ امسال نیز آخرین مهلت فراخوان تا پایان اردیبشهت اعلام گردیده است؛ تمام فعالان پاسخگو اعم از نوشتاری و هنری وکتاب وفیلم وانواع کار‌های فرهنگی که در عرصه پاسخ به شبهات فعالیت دارند دراین طرح می‌توانند با ارسال نمونه‌ای از آثار شرکت کنند.

از نویسندگان وفعلان مجازی پاسخگو وهنرمندان وخبرگزاری‌ها وسایت‌های پاسخگو دعوت می‌شود آثار خود را به دبیرخانه جشنواره که زیر نظر مدیر کل حوزه‌های علمیه ودرمرکز مطالعات وپاسخگویی به شبهات حوزه‌های علمیه مستقر می‌باشد ارسال کنند.

موضوع جشنواره: تقدیر از فعالان و مراکز پاسخگو به شبهات دینی و حکمرانی اسلامی، همراه با اعطای جوایز به آثار برتر و حمایت از برگزیدگان

قالب‌های جشنواره: 

پژوهشی: کتاب، مقاله، پایان‌نامه.
ادبی: شعر، داستان، داستانک، ناداستان، رمان.
چندرسانه‌ای: فیلم، فیلم کوتاه، مستند، کلیپ، پادکست، موشن، پویانمایی.
تجسمی: عکس، عکس نوشته، اینفوگرافی، کاریکاتور، نقاشی.
بین‌الملل. بخش‌ویژه: رویکرد تهاجمی در مواجهه با شبهات.

معیار‌های انتخاب اثر:
ـ پاسخگویی تخصصی و تحلیل محتوا
ـ استفاده از شیوه‌های نوین پاسخگویی
ـ ارائه الگو‌های صحیح پاسخگویی به شبهات

شرایط آثار: 
ـ آثار پژوهشی نگاشته و چاپ شده در سال ۱۴۰۱
ـ عدم ارسال آثار ارسالی در جشنواره‌های قبلی

مهلت ارسال آثار: پایان اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳
اختتامیه جشنواره: پاییز ۱۴۰۳
ارسال آثار: https://jpb.pasokh.org

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دستاوردهای ایران، همرده با کشورهای پیشگام در حوزه‌ جنگ‌افزارسازی است
  • کسب رتبه برتر در جشنواره ملی شعر دوست من کتاب
  • آغاز به کار جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی تیتر ۱۳
  • سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر آغاز شد
  • دوره شیخ صدوق دوره انتقال از عصر حضور ائمه (ع) به دوره غیبت
  • دوره شیخ صدوق دوره انتقال از عصر حضور ائمه(ع) به دوره غیبت
  • حضور دانش‌بنیان‌ها در حوزه حمل‌ونقل شهرها پررنگ شده است
  • ترسوها و حاشیه‌های پررنگ‌تر از متن/ فنی و فرهنگ؛ تعطیل!
  • فراخوان سومین جشنواره پاسخ برتر منتشر شد
  • عضو هیئت علمی دانشگاه بوعلی سینا به عنوان جوان برتر همدان انتخاب شد