Web Analytics Made Easy - Statcounter

میزان سپرده‌های بانکی استان فارس در مردادماه ۹۷ نسبت به دوره مشابه سال گذشته ۲۷.۶ درصد افزایش یافته است. ۲۱ آبان ۱۳۹۷ - ۱۷:۵۷ استانها فارس نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، براساس گزارش وضعیت کل مانده سپرده‌ها و تسهیلات ریالی و ارزی بانک‌ها و موسسات اعتباری که بانک مرکزی منتشر کرده است مانده کل سپرده‌های بانکی کشور در پایان مردادماه امسال بیش 1776 هزار میلیارد تومان بوده که نسبت به دوره مشابه سال گذشته 27.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

5 درصد افزایش داشته است.

بیشترین مبلغ سپرده‌ها مربوط به استان تهران با مانده 991 هزار میلیارد تومان و کمترین مبلغ سپرده‌ها مربوط به استان کهگیلویه و بویراحمد با 4 هزار و 840 میلیارد تومان بوده است. یکی از دلایل بالا بودن رقم تسهیلات و سپرده‌ها در استن تهران استقرار دفاتر مرکزی بسیاری از شرکت‌ها و موسسات تولیدی سایر استان‌ها در استان تهران است و عمده فعالیت‌های بانکی آنها از طریق شعب بانک‌ها و موسسات اعتباری استان تهران انجام می‌شود.

مانده کل تسهیلات بانکی کشور بالغ بر 1338 هزار میلیارد تومان است که نسبت به دوره مشابه سال گذشته 28 درصد افزایش یافته است. بیشترین مبلغ تسهیلات مربوط به استان تهران و کمترین مبلغ مربوط به استان کهگیلویه و بویراحمد است.

نسبت مصارف به منابع بانک‌های کشور بعد از کسر سپرده قانونی 84.2 درصد است که نسبت به پایان مرداد ماه سال گذشته 0.3 درصد افزایش داشته است. کهگیلویه و بویر احمد با نسبت مصارف به منابع 105.8 درصد بیشترین نسبت مصارف به منابع بانک‌ها را به خود اختصاص داده‌ است.

نسبت مصارف به منابع بانک‌های فارس 52.3 درصد است

در آماری که بانک مرکزی ارائه کرده استان فارس با بیش از 76 هزار میلیارد تومان سپرده رتبه چهارم جذب سپرده‌های بانکی را در بین استان‌های کشور به خود اختصاص داده است و به همراه استان تهران، اصفهان، خراسان رضوی و خوزستان 5 استان اول در جذب سپرده هستند. استان کهگیلویه و بویراحمد، ایلام و خراسان شمالی کمترین میزان جذب سپرده را به خود اختصاص داده‌اند.

میزان سپرده‌های بانکی استان فارس در مردادماه 97 نسبت به دوره مشابه سال گذشته 27.6 درصد افزایش یافته است.

میزان تسهیلات بانک‌های استان فارس در پایان مردادماه بیش از 35 هزار میلیارد تومان بوده که نسبت به دوره مشابه سال گذشته 13.9 درصد افزایش داشته است. نسبت مصارف به منابع بانک‌های این استان با کسر سپرده قانونی 52.3  درصد است.

استان فارس هر چند در جذب سپرده‌های بانکی جز استان‌های اول محسوب می‌شود اما در نسبت مصارف به منابع بانک‌ها جز 3 استان آخر است و رتبه 29 را در بین 31 استان کشور دارد.استان‌های کهگیلویه و بویراحمد، خراسان شمالی و ایلام بیشترین نسبت مصارف به منابع بانک‌ها و استان‌های فارس، البرز و خوزستان کمترین نسبت مصارف به منابع بانک‌ها را به خود اختصاص داده‌اند.

گزارش از ثریا ستاری

انتهای پیام/ ت

R41382/P1336/S6,61/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۹۲۷۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تورم ترکیه چقدر است؟

به گزارش صدای ایران از یورونیوز، بر اساس آخرین داده‌های موسسه آمار ترکیه، تورم سالیانه ترکیه در ماه آوریل به ۶۹.۸ درصد افزایش یافت. تورم سالیانه مربوط به قیمت مصرف کننده هم در این کشور در ماه گذشته نزدیک به ۷۰ درصد رسید که کمی کمتر از انتظار بود. این رقم بالاترین نرخ تورم را از نوامبر سال ۲۰۲۲، آن هم به دلیل افزایش شدید قیمت‌ها به ویژه برای هزینه‌های آموزشی، رستوران‌ها و هتل‌ها، به خود اختصاص داده است.

بانک مرکزی ترکیه در ماه مارس نرخ بهره کلیدی خود را به ۵۰ درصد افزایش داد و دلیل آن را ادامه نیاز به مقابله با افزایش تورم در این کشور دانست. این بانک در آن زمان در بیانیه‌ای با اعلام کاهش واردات کالا‌های مصرفی و طلا سایر شاخص‌ها از جمله چسبندگی در تورم خدمات، انتظارات تورمی، ریسک‌های ژئوپلیتیکی و قیمت مواد‌غذایی را عامل تداوم فشار تورمی دانست. بر طبق اعلام بانک مرکزی ترکیه، سیاست پولی انقباضی تا زمان کاهش تورم ماهیانه حفظ خواهد شد.

دیگر خبرها

  • ایزادخواه، نماینده مجلس : جراحی در سفره مردم هنر نیست / نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم
  • نماینده مجلس: نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم
  • ۶۵ درصد مخازن سد‌های کشور پر شده است
  • هشدار نگران‌کننده یک اقتصاددان نسبت به تشدید تورم/ نرخ واقعی تورم کشور چه عددی است؟
  • افزایش ۸۰ درصدی ارزش صادرات سمنان در سال جدید
  • صادرات استان زنجان صعودی شد
  • افزایش ۱۲ درصدی حجم ذخایر سد‌های استان اردبیل
  • افزایش ۱۶ درصدی تولید فولاد ایران در فصل نخست ۲۰۲۴
  • تورم ترکیه چقدر است؟
  • بهادری جهرمی: رشد تجارت خارجی فروردین، ۴۸ درصد مدت مشابه سال قبل است