Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@03:46:34 GMT

اطلاعات 95 درصد جهرمی‌ها در سامانه بهداشت ثبت شد

تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۴۹۳۸۸۴

اطلاعات 95 درصد جهرمی‌ها در سامانه بهداشت ثبت شد

شیراز- ایرنا- مدیر شبکه گسترش و معاون اجرایی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جهرم گفت: از سال 95 تاکنون، اطلاعات 95 درصد جمعیت شهرستان جهرم در سامانه یکپارچه بهداشت ( سیب ) ثبت شده است.

به گزارش ایرنا، دکتر هادی مصلی نژاد دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: در این مدت، 88 درصد مردم شهرستان از خدمات نظام سلامت استفاده کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار داشت: سامانه یکپارچه بهداشت (سیب) در راستای ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در قالب برنامه ها و پروژه های طرح تحول نظام سلامت شکل گرفته است و همه اطلاعات جمعیتی، شاخص های بهداشتی، تعداد خانوار های تحت پوشش، تعداد مراقبت های نوزادان، کودکان، مادران و تعداد بیماران دیابتی، فشار خون و غیره بصورت الکترونیک در آن ثبت می شود.
وی اظهار داشت: از طریق سامانه سیب همچنین می توان حضور غیاب کاربران که شامل پزشکان خانواده، مراقبین سلامت، ماماها و غیره است را بررسی نمود.
به گفته وی هنگامی که افراد به پزشک مراجعه می کنند انجام کلیه مراقبت های سلامت مانند اندازه گیری فشار خون، دیابت و غیره توسط مراقبین سلامت در سامانه ثبت می شود و به راحتی می توان تعداد ویزیت ها و خدمات سلامت ارائه شده را مشاهده کرد.
وی صرفه جویی در وقت و نظارت بر خدمات سلامت در سریع ترین زمان ممکن را از دیگر کارکرد های سامانه سیب دانست و بیان کرد: کودکان، مادران، دانش آموزان، دانشجویان، میانسالان و سالمندان از گروه های هدف در سامانه سیب هستند.
مصلی نژاد با اشاره به بروز رسانی شدن سامانه سیب گفت: بعضی از نیاز ها در سامانه بصورت متوالی بروز رسانی می شود مانند اضافه شدن شاخص های کاربردی به میز کار در سامانه سیب.
وی شاخص های کاربردی را شامل عناوین خدمات مراقبتی در سامانه دانست که اضافه شدن تعداد مراقبت های انجام شده در خانه بهداشت ها در زمینه مصرف سیگار و دخانیات یکی از آنها است.
مدیر شبکه گسترش و معاون اجرایی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جهرم با بیان اینکه 100 درصد جمعیت روستایی این شهرستان تحت پوشش طرح پزشک خانواده هستند ، گفت: ارائه خدمت به مناطق محروم در اولویت برنامه های واحد گسترش شبکه و پزشک خانواده معاونت بهداشتی دانشگاه است.
دکتر مصلی نژاد با بیان اینکه 96 درصد از جمعیت جهرم تحت پوشش پزشک خانواده‌اند، افزود: پزشکان خانواده مراقبت های اولیه سلامت را بر عهده دارند و پزشک سلامت نگر هستند و با توجه به داشتن تماس مستقیم با خانواده های بیمار به بهداشت جسم و روان افراد توجه ویژه ای دارند.
وی افزود: پزشکان خانواده در صورت صلاح دید، بیماران را به پزشکان متخصص ارجاع می دهند و پزشک متخصص نتیجه معاینات، نوع بیماری، اقدامات درمانی و پی گیری های لازم را به پزشک خانواده اعلام می کند.
به گفته وی در حال حاضر 63 پزشک خانواده شهری و روستایی و 55 مراقب سلامت در مراکز جامع خدمات سلامت شهری و روستایی مشغول به ارائه خدمت هستند.
مصلی‌نژاد اظهار داشت: تزریقات، وصل سرم، ویزیت و دارو( به جز دریافت حق فنی) به صورت رایگان، تشکیل پرونده الکترونیک و انجام کلیه امور تخصصی از جمله خدمات پزشک خانواده در پایگاه ها و مراکز بهداشتی شهرستان جهرم و روستاهای تابعه است که توسط مراقبین سلامت و ماماها ارائه می‌شود.
وی همچنین گفت: اعتباراتی که برای خدمات پزشک خانواده توسط وزارتخانه و بیمه پرداخت می شود بر اساس میزان مراقبت های انجام شده در سامانه سیب است.
به گفته وی، یکی دیگر از اهداف دانشگاه، استفاده از ظرفیت سامانه سیب برای تشکیل پرونده سلامت کارکنان است.
شهرستان جهرم در فاصله 193 کیلومتری جنوب شرق شیراز قرار دارد.
9910/ 2027

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي سلامت تحول سلامت جهرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۹۳۸۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر ارشاد خبر داد: تغییر نامِ جزیره «ابوموسی» به «بوموسی» و احتمال ثبت عملیات «وعده صادق» در تقویم

به گزارش جماران؛ هشتصد و نوزدهمین جلسه شورای فرهنگ عمومی کشور امروز سه‌شنبه (۱۱ اردیبهشت) با حضور محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس شورای فرهنگ عمومی کشور برگزار شد.

به نقل از  مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدمهدی اسماعیلی (وزیر ارشاد) با تبریک روز معلم، روز کارگر و روز خلیج فارس گفت: تغییر نام جزیره ابوموسی به بوموسی در دستور کار دولت قرار دارد؛ یاد شهدایی که در خلیج فارس به شهادت رسیدند از جمله شهید مهدوی را نیز گرامی می‌داریم. 

وی همچنین با گرامی‌داشت یاد شهدایی که در جنگ با پرتغال به شهادت رسیدند، افزود: روز ملی خلیج فارس روز فتح بندرعباس و مناطق در اختیار پرتغال و روز شکست غربی‌ها از ملت ایران است که دولت شیعی صفوی توانست در این مبارزه پیروز شود. 

وزیر فرهنگ پس از ارائه گزارش معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز گفت: کسانی که از میانسالی عبور کرده‌اند ارزش اقدامات مربوط به سلامت را می‌دانند؛ در همین راستا به تبیین گسترده در مورد ضرورت این کار نیاز داریم، ان شاءالله این رویکرد به عنوان بخش مهمی از فرهنگ عمومی کشور که تاثیر مستقیم بر سبک زندگی دارد، تلقی شود. 

وی در ادامه پس از شنیدن گزارش رئیس شورای فرهنگ عمومی زنجان گفت: روند اینگونه است که اولویت‌های ملی را اعلام می‌کنیم که اولویت‌های استانی و شهرستانی هم در آن قرار دارد؛ اما مسأله واحدی نیستند؛ سال گذشته پیمایش ارزش‌ها و نگرش‌ها و سبک‌زندگی را انجام دادیم، به ازای هر شهرستان می‌توانیم خروجی کتاب مستقلی را ارائه کنیم امسال هم مشابه سال ۱۴۰۲ اولویت‌هایی اعلام کردیم و وضعیت توصیفی ملی آن‌ها بیان می‌شود. 

اسماعیلی افزود: شورای فرهنگ عمومی استان‌ها برش استانی خود را خواهند داشت؛ شهرستان‌ها نیز همینطور، ممکن است در شهرستانی مسأله طلاق پررنگ باشد در شهرستانی دیگر مسأله مواد مخدر که باید همه این مسائل مدنظر قرار گیرد. 

وزیر فرهنگ درباره عملیات وعده صادق گفت: بیش از ۷۰ درصد مردم از این عملیات احساس غرور کردند که عدد بسیار بالایی محسوب می‌شود و همه پاسخ جمهوری اسلامی را مبتنی بر اصول جهانی در حوزه تعاملات دیپلماتیک دانستند، پشتیبانی از اقدام نظامی در این سطح برای ما مغتنم است. 

اسماعیلی ادامه داد: در سفر اخیر به پاکستان و سریلانکا هیچ اجتماعی نبود مگر اینکه مردم مسلمان این کشورها با شور و شعف از این اقدام جمهوری اسلامی تشکر کنند. 

با توجه به صورت گرفتن عملیات وعده صادق علیه رژیم صهیونیستی، در مورد ثبت این روز در تقویم نیز بحث و بررسی صورت گرفت. 

در این جلسه حسین فرشیدی معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گزارشی از اقدامات انجام شده در هفته سلامت و محمدامین محمدی دبیر کارگروه تغذیه و سلامت خانواده در رویداد ملی خانواده و فرهنگ عامه گزارشی در مورد اقدامات اجرایی در حوزه سفره خانواده و ارتقای سطح سلامت تغذیه در بین جوانان و اعضای خانواده و توجه به جنگ فرهنگی و تغییر سبک تغذیه سالم در جامعه ارائه کردند. 

در ادامه جلسه علی خاتمی رئیس شورای فرهنگ عمومی زنجان نیز گزارشی از فعالیت‌های شورای فرهنگ عمومی این استان ارائه کرد. 

بررسی مناسبت‌های تقویم ۱۴۰۴هجری شمسی نیز از دیگر دستورکارهای این جلسه بود.

دیگر خبرها

  • شناسایی ۶ هزار زوج نابارور در لرستان
  • سرمایه گذاری برای سواد سلامت خبرنگاران، دارایی عظیمی برای جامعه محسوب می‌شود
  • اعلام آمادگی وزارت بهداشت برای همکاری در تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت در قاره آفریقا
  • خدمات رایگان وزارت بهداشت برای درمان کودکان
  • بزودی صدور دسته چک منوط به ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان خواهد شد
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • تغییر نام جزیره ابوموسی
  • وزیر ارشاد خبر داد: تغییر نامِ جزیره «ابوموسی» به «بوموسی» و احتمال ثبت عملیات «وعده صادق» در تقویم
  • تغییر نام جزیره ابوموسی!
  • بیش‌ از ۷۰ درصد مردم از عملیات وعده صادق احساس غرور کردند