Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - کشورهاي غربي در انتظار نتيجه تحقيقات درمورد قتل جمال خاشقجي، روزنامه نگار سعودي، هستند و از عربستان سعودي خواستار اجراي عدالت در مورد مسئولان اين قتل شده اند.
کشورهاي غربي در انتظار نتيجه تحقيقات درمورد قتل جمال خاشقجي، روزنامه نگار سعودي، هستند و از عربستان سعودي خواستار اجراي عدالت در مورد مسئولان اين قتل شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مايک پمپئو، وزير خارجه آمريکا، در گفت و گوي تلفني با محمد بن سلمان، وليعهد عربستان، پرونده خاشقجي را پيگيري کرد. پامپئو تأکيد کرد که تمامي کساني که در اين ماجرا دست داشتند بايد به ايالات متحده جواب بدهند و عربستان هم بايد همين موضع را داشته باشد.
جرمي هانت، وزير خارجه بريتانيا، نيز روز دوشنبه 21 آبان در رياض با ملک سلمان پادشاه عربستان سعودي ديدار کرد. يکي از اهداف اين سفر، تشويق مسئولان عربستان به همکاري با ترکيه در تحقيقات در مورد جمال خاشقجي است.
وليعهد عربستان، که مي گويند در اين قتل دست داشته است، در اين ديدار حضور نداشت، اما قرار است هانت ملاقاتي جداگانه با او داشته باشد.
رياض در پي قتل خاشقجي که در آمريکا اقامت داشت و مقاله نويس روزنامه واشنگتن پست بود، با انتقاد جهاني روبرو است.
خاشقجي اوايل ماه اکتبر، پس از ورود به کنسولگري عربستان در شهر استانبول ترکيه ديگر ديده نشد تا اينکه عربستان تحت فشار جامعه بين المللي اعتراف کرد که او کشته شده است. جسد خاشقجي هنوز پيدا نشده است.
جاستين ترودو، نخست وزير کانادا، که در پاريس به سر مي برد، گفت که سازمان‌هاي اطلاعاتي کشورش فايل صوتي ضبط شده هنگام کشته شدن خاشقجي را شنيده‌اند.
او گفت: «سازمانها اطلاعاتي کانادا همکاري نزديکي در اين زمينه با همتايان ترک خود داشته اند.»
اما وزير خارجه فرانسه در يک مصاحبه تلويزيوني اصولاً انکار کرد که چنين نوار صوتي در اختيار فرانسه گذاشته شده است.
روز شنبه رئيس جمهوري ترکيه براي نخستين بار علناً صحبت از اين فايل‌هاي صوتي کرد.
او گفت: «ما نوارها را به عربستان سعودي، ايالات متحده، آلمان، فرانسه و بريتانيا داديم. آنها کل مکالمات را گوش داده اند.»
مدير ارتباطات آقاي اردوغان گفت که تکذيب وزير خارجه فرانسه که نواري دريافت نشده است، غيرقابل قبول است.
عربستان سعودي تاکنون هجده تن، از جمله مقام‌هايي از دستگاه‌هاي اطلاعاتي خود را در رابطه با اين پرونده از کار برکنار کرده است و مي گويد با مقامات ترکيه که تحقيقات گسترده اي را در اين زمينه آغاز کرده اند، همکاري کرده است.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۹۵۸۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراضات دانشجویی در آمریکا می‌تواند به «مردم عادی» هم منتقل شود

«هادی برهانی» استاد دانشگاه مطالعات فلسطین دانشگاه تهران در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اعتراضات گسترده دانشجویی در آمریکا علیه نسل‌کُشی در غزه اظهار کرد: برخوردهای محدودکننده و خشن پلیس آمریکا علیه دانشجویان که در حمایت از مردم فلسطین دست به برگزاری تجمع‌های اعتراضی زده‌اند، ریشه در هراس دولت‌مردان آمریکا بابت حمایت از رژیم صهیونیستی دارد.

وی ادامه داد: حمایت از رژیم صهیونیستی در آمریکا و کشورهای غربی، بر اساس دروغ بنا شده که در جریان جنگ غزه، بسیاری از این دروغ‌ها افشا شده است.

استاد دانشگاه مطالعات فلسطین دانشگاه تهران با بیان اینکه در اعتراضات آمریکا شاهد حضور «دانشجویان و اساتید یهودی» هم هستیم افزود: در کشورهای غربی و آمریکا، دانشگاه‌ها از موقعیت ویژه‌ای برخوردارند و از سویی این اعتراضات در بهترین دانشگاه‌های آمریکا در حال انجام است که اگر ادامه یابد، امواج تحول و تغییر می‌تواند به «مردم عادی» هم منتقل شود.

برهانی در این‌باره گفت: در صورت انتقال اعتراضات به مردم عادی، دولت آمریکا دیگر نمی‌تواند جلوی آن را بگیرد و همین امر در نهایت تبدیل به خطری برای رژیم صهیونیستی و لابی این رژیم در آمریکا خواهد شد.

وی اضافه کرد: در آمریکا «دموکراسی نیم‌بند» وجود دارد و اگر اکثریت مردم در این کشور، مخالف حمایت از رژیم صهیونیستی باشند، سیاست حمایت از این رژیم دیگر قابل تداوم نخواهد بود و حمایت واشنگتن از تل‌آویو به خطر می‌افتد.

استاد دانشگاه مطالعات فلسطین دانشگاه تهران با بیان اینکه در میان کشورهای غربی، آمریکا تنها کشوری است که هنوز اکثریت مردم در آن از کمک به رژیم صهیونیستی حمایت می‌کنند گفت: تحولات جدید پس از ۷ اکتبر (طوفان‌الاقصی) افکار عمومی در آمریکا را به خطر انداخته که اگر این خطر توسعه یابد، منجر به پایان حمایت از رژیم صهیونیستی در این کشور می‌شود.

کد خبر 6090101 نفیسه عبدالهی

دیگر خبرها

  • اعتراضات دانشجویی در آمریکا می‌تواند به «مردم عادی» هم منتقل شود
  • فرود آمدن هواپیمای اسرائیلی در ریاض
  • وزیر خارجه آمریکا به عربستان می‌رود
  • وزیر خارجه آمریکا به عربستان می‌رود؛ غزه محور اصلی گفت‌وگو با مقامات سعودی
  • ریاض اولین مقصد «بلینکن» در دور جدید سفر منطقه‌ای خاورمیانه
  • معاریو: برخی اعراب از اسرائیل خواسته‌اند حماس را نابود کند؛ اما این محال است
  • ‏رئیس‌کل بانک مرکزی عازم عربستان سعودی شد
  • سفر نخست‌وزیر پاکستان به عربستان
  • رئیس‌کل بانک مرکزی عازم عربستان سعودی شد
  • طوفانی که پرده از چهره غرب کنار زد