Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرگزاری برنا ؛ محمود باقری در جمع خبرنگاران با اشاره به اعتبارات حوزه گردشگری کهگیلویه و بویراحمد، اظهار داشت: در سال 95 در سفر هیئت دولت حدود 11 میلیارد تومان به حوزه گردشگری استان اختصاص یافت که از این محل توانستیم 24 پروژه گردشگری از جمله چهار پارک اسکان را اجرا کرده و موزه استان را تکمیل کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تکمیل اردوگاه‌های گردشگری در شهرستانهای  مختلف استان و حل معضل کمبود سرویس‌های بهداشتی را از دیگر اقدامات حوزه گردشگری استان عنوان کرد و افزود: در سال‌های اخیر حدود 100 چشمه سرویس بهداشتی در مناطق گردشگری استان ساخته شد تا حداقل بخشی از نیازهای اولیه را برآورده کند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد گفت: در حوزه  تبلیغات و معرفی استان نیز تهیه بالغ بر 400 دقیقه مستندهای تبلیغی، کتاب‌های دو زبانه و شرکت در جشنواره‌ها از مهم‌ترین اقداماتی است که انجام گرفت و منجر به افزایش جذب گردشگر شد.

باقری با بیان اینکه گردشگری به عنوان یکی از سه دستگاه اساسی در حوزه اشتغال، فرهنگ و جذب اعتبارات در استان مطرح است، عنوان کرد: برای ایجاد زیرساخت‌های گردشگری در استان از تسهیلات صندوق توسعه ملی و اشتغال روستایی استفاده کردیم.

وی بیان کرد: در سال‌های اخیر حدود 25 میلیارد تومان از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی در پروژه‌های گردشگری استان از جمله هتل چهار ستاره و پارک آبی یاسوج، سرای سبز دنا و مجتمع گردشگری دال دنا هزینه شد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد گفت: پروژه هتل چهار ستاره یاسوج بیش از 45 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و در صورتیکه به لحاظ اعتباری مشکلی پیش نیاید مجموعه پارک آبی نیز در دهه فجر افتتاح می‌شود.

باقری از اختصاص 25 میلیارد تومان اعتبار از محل صندوق توسعه ملی به پروژه‌ تله‌کابین یاسوج خبر داد و ابراز کرد: امیدواریم با اختصاص این اعتبار شاهد تسریع در احداث این پروژه باشیم.

وی با بیان اینکه بخشی از اکوتوریسم در روستاها است، گفت: در روستاها و مناطق عشایری هم به دنبال ایجاد زیرساخت‌های گردشگری هستیم که تکمیل کمپ گردشگری روستای کریک با اعتبار 425 میلیون تومان از مهم‌ترین این اقدامات بوده است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: در انتهای سال 96 و سال 97 اعتبارات اشتغال روستایی در قالب تسهیلات با بهره کم اختصاص یافت که 60 پروژه گردشکری با اعتبار موردنیاز حدود 90 میلیارد تومان را به کارگروه معرفی کردیم تا بتوانیم اعتبارات اشتغال روستایی را برای احداث این پروژه‌ها جذب کنیم.

باقری با بیان اینکه هر جا به بخش خصوصی توانمند اعتماد کنیم موفق می‌شویم، گفت:  هم‌اکنون 92 متقاضی ایجاد زیرساخت گردشگری در استان داریم که امیدواریم بتوانیم با حمایت از متقاضیان توانمند شاهد تحولات بیشتری در حوزه گردشگری استان باشیم.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بخش خصوصی صنایع دستی و گردشگری صندوق توسعه ملی کهگیلویه و بویراحمد موزه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۰۰۶۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه و بهسازی راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه

به گزارش خبرگزاری مهر، اصغر اسماعیلی گفت: بخشی از پروژه‌های بهسازی و توسعه در کریدورهای اصلی زنجان - بیجار، زنجان - دندی - تخت سلیمان، زنجان - بناب، منجیل، سه‌راهی سلطانیه به قیدار و همدان و همچنین بهسازی کلور به درام از حوزه شهرستان طارم است که امسال با جدیت بیشتری دنبال می‌شود.

وی راه و حمل‌ونقل را یکی از مؤلفه‌های توسعه هر کشوری عنوان کرد و افزود: استان زنجان به جهت موقعیت جغرافیایی و واقع شدن در کریدور اصلی کشور به عنوان محور حیاتی در بحث حمل‌ونقل شناخته می‌شود که توجه به ایمنی محورهای مواصلاتی این استان از اولویت‌های حمل‌ونقل جاده‌ای است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای زنجان نگهداری راه‌ها اعم از راه‌های فرعی و اصلی را از مهمترین وظایف راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان دانسته و گفت: با توجه به اعتبارات تخصیصی بازسازی و روکش رویه راه‌ها نیز از دیگر مواردی است که همواره مورد توجه است.

وی اولویت اصلی راهداری را حفظ ایمنی راه‌ها دانست و ادامه داد: با اعتبارات تخصیص داده شده، بخشی از آزادراه زنجان - قزوین طی قراردادی که در سال گذشته منعقد شد بازسازی وبهسازی شد.

اسماعیلی از برگزاری مناقصه ۳۵ کیلومتر از آزادراه زنجان - قزوین از کیلومتر صفر تا ۳۵ در باند شمالی و جنوبی در سال ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: در دو لاین این آزادراه به طول ۳۵ کیلومتر بهسازی و روکش انجام خواهد شد که با تعیین شدن نتیجه مناقصه و پیمانکار، حدود ۷۰ درصد مشکلات آزادراه حل می‌شود.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان زنجان در ادامه به هزینه‌های بالای ساخت راه اشاره کرد و ادامه داد: ساخت یک کیلومتر راه اصلی حدود ۱۵ الی ۲۰ میلیارد تومان هزینه دارد که با شرایط اقتصادی حاکم و محدودیت‌های اعتباری باید از ظرفیت‌های خارج از اعتبارات دولتی که می‌تواند به پروژه‌ها تزریق شود استفاده کرد.

وی با بیان اینکه استان زنجان ۵ هزار و ۸۰۰ کیلومتر از کل راه‌های کشور را به خود اختصاص داده است، گفت: ۲۰۰ کیلومتر از این راه‌ها آزادراه، ۱۴۰ کیلومتر بزرگ‌راه، ۳۵۰ کیلومتر محور اصلی، ۹۵۰ کیلومتر راه فرعی و ۴ هزار و ۲۰۰ کیلومتر آن راه روستایی است.

کد خبر 6090434

دیگر خبرها

  • انجام ۱۱۱۴ مصوبه در شورای شهر علی آباد کتول
  • اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری
  • شهر یزد به اعتبارات ملی نیاز دارد/ پروژه‌های نیمه‌تمام دفع آب‌های سطحی تکمیل می‌شود
  • اختصاص بودجه ۱۵۱ هزار میلیارد تومانی پروژه‌های عمرانی تهران
  • اختصاص ردیف بودجه‌ای به ۳۰ دانشگاه برتر
  • توسعه و بهسازی راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه
  • اختصاص ۱۰۰ میلیارد تومان برای ساخت خوابگاه‌ دانشجویی
  • اختصاص ۲۵ هزار میلیارد تومان به حوزه رسانه در سال جاری
  • گردشگری در شادگان رونق و توسعه یابد
  • رونق و توسعه گردشگری شادگان با اختصاص اعتبار