Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری تقریب، کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی از جمله اقداماتی است که به صورت سالانه از سوی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی برگزار می‌شود و طی آن میهمانان کنفرانس که غالبا شخصیت های فرهیخته، وزرای کشورهای اسلامی، علما و اندیشمندان و متفکران شیعه و اهل سنت داخل و خارج کشور هستند به ارائه دیدگاه‌ها و نظرات خود در خصوص اهمیت وحدت امت اسلامی و راهکارهای دستیابی و تداوم این مهم می پردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بررسی مهمترین مسائل جهان اسلام با محور وحدت مسلمانان از دیگر موضوعات مهم این اجلاس سالانه است که بعضا با انتقاداتی نظیر اختصاص هزینه سنگین برای برپایی این مراسم مواجه می‌شود؛ البته برخی از کارشناسان نیز بر این عقیده اند که در شرایط کنونی که عقاید دینی و اسلامی با هجمه های مختلفی مواجه است و رسانه های مختلف با تولید برنامه های متنوع سعی در ترویج اندیشه های تکفیری دارند و از هیچ کوششی برای القای تفکرات افراطی به نام دین اسلام فروگذار نیستند. بنابراین ضرورت برگزاری این کنفرانس‌ها دو چندان می شود چرا که اجماع مسلمان با تفکرات مختلف در خصوص مبانی مشترک نمایش منسجمی از وحدت امت اسلام را به رخ معاندان می کشند و به همین ترتیب بخش اعظمی از این توطئه ها خنثی می شود.

در همین راستا کارشناسان مختلف به بررسی اهمیت و جایگاه برپایی کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی که از سابقه زیادی نیز برخوردار است پرداخته‌اند که در ادامه می‌آید: 

حجت الاسلام و المسلمین سید حامد علم الهدی معاون امور ایران مجمع جهانی تقریب مذاهب در گفت‌وگو با خبرنگار اندیشه خبرگزاری تقریب با بیان اینکه یکی از فعالیت‌های مهم مجمع جهانی تقریب برگزاری سالانه کنفرانس وحدت اسلامی در کشور است گفت: کنفرانس امسال با حضور 50 مهمان خارجی از کشور مختلف برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام علم‌الهدی افزود: با توجه به نقشه های که دشمن برای کشورما ترسیم کرده تا ما را از تمامی جهات در تنگنای اقتصادی و تحریم قرار دهد، با وجود چنین شرایطی برگزاری این کنفرانس در حال حاضر بیش از پیش اهمیت دارد.

معاون امور ایران مجمع جهانی تقریب مذاهب با بیان اینکه کنفرانس وحدت امسال دارای ویژگی خاصی است، عنوان کرد:مهمانان داخلی و خارجی شرکت کننده در این کنفرانس به این مسئله واقف هستند که دشمن تمامی سعی و کوشش خود را می‌کند تا این کنفرانس بین المللی برگزار نشود.
 
وی ادامه داد: زمانی که ما برای مهمانان خارجی کنفرانس دعوت نامه میفرستیم  تا برای حضور در این مراسم بین المللی شرکت کنند از طرف دولت‌های خود مورد تهدید جانی قرار می‌گیرند ولی با این وجود این افراد آمادگی خود را برای شرکت در کنفرانس وحدت اعلام می‌کنند.
 
 علم الهدی افزود: مهمانان ما در حوزه معاونت بین الملل به دو نوع تقسیم میشوند. نوع اول مهمانان عمومی ما هستند که سه الی چهار هزار کارت دعوت برای آنها ارسال شده و این افراد عموما از فرهیختگان، اساتید دانشگاه و حوزه، صاحبان فکر، رسانه ای و غیر هستند؛ مهمان دیگر ما، مهمانان خاص هستند که ما به آنها مهمانان اسکانی می‌گوییم و آنها نیاز به اسکان در هتل دارند.

*70 درصد مهمانان امسال کنفرانس وحدت جدید هستند 

وی با اشاره به اینکه امسال بیشتر از 150 مهمان داریم که عمده آنها را علمای اهل سنت شناخته شده تشکیل می‌دهند، گفت: حدود 70 درصد مهمانان امسال کنفرانس وحدت جدید هستند که عمدتا استاد دانشگاه، فعال تقریبی،فرماندار و غیره هستند که اسکان داده میشوند.

معاون امور ایران مجمع جهانی تقریب مذاهب با اشاره به اینکه مهمانان کنفرانس وحدت در روز دوم با مقام معظم رهبری دیدار خواهند داشت، گفت: مهمانان داخلی ما چیزی حدود 150 نفر از شخصیت های داخلی برجسته اهل سنت، چهره های داشگاهی و حوزوی هستند. استان های مدعو ما کرستان، آذربایجان غربی، کرمانشاه، هرمزگان، بوشهر،سیستان بلوچستان، خراسان جنوبی، رضوی و شمالی، گلستان و گیلان است.
 
معاون مجمع جهانی تقریب مذاهب گفت: 13 نفر از این مهمانان سادات هستند چون یکی از کمیسیون های ما، کمیسیون سادات است، 20نفر از اساتید دانشگاه هستند، 15 نفر از فعالان فرهنگی و بقیه مهمانان ائمه جمعه و مدیران و اساتید حوزه های علمیه اهل سنت هستند.

انتهای پیام/ 
 
 

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۰۱۸۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیپلماسی فرهنگی در دولت سیزدهم به‌طور جدی دنبال می‌شود

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: دیپلماسی فرهنگی در دولت مردمی به‌عنوان راهکاری جدی برای ایجاد بسترهای لازم برای گسترش تعاملات توسط دولت دنبال می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بامداد امروز_دوشنبه دوازدهم فروردین_ ایران را برای شرکت در مجمع گفت‌وگوی فرهنگ‌ها به مقصد جمهوری آذربایجان ترک کرد؛ اسماعیلی پیش از ترک تهران درباره اهداف این سفر اظهار کرد: مجمع گفت‌وگوی فرهنگ‌ها نشستی است که در باکو برگزار خواهد شد و جمهوری اسلامی ایران هم در این اجلاس ضمن بیان نکات مهم، راهبردی و در حوزه تعامل فرهنگی با ملل و فرهنگ های دیگر از این سخنگاه برای بیان حقایق مختلف در حوزه فرهنگ اقلیت‌ها که محور گفت‌وگو های امسال است، استفاده خواهد کرد.

وی با بیان اینکه با توجه به وضعیت ناعادلانه‌ای که در صحنه نظامات بین‌المللی داریم باید از هر فرصتی برای بیان حقایق و تنویر افکار عمومی استفاده کنیم، افزود: به این اجلاس به‌عنوان فرصتی نگاه می‌کنیم که بتوانیم برنامه‌ها و نگاه انقلاب اسلامی را برای نخبگان و کشورهای شرکت کننده بازگو کنیم و امید است سخنگاهی برای بیان حقایق باشد.

وزیر فرهنگ با تاکید بر اینکه نکته بعدی گفت‌وگوهایی است که طبیعتا در چنین اجلاس‌هایی با کشورهای مختلف برای تقویت تعاملات فی‌مابین استفاده می‌شود، خاطرنشان کرد: دیپلماسی فرهنگی در دولت مردمی به‌عنوان راهکاری جدی برای ایجاد بسترهای لازم برای گسترش تعاملات توسط دولت دنبال می‌شود؛ در این راهبرد بیشتر معطوف به کشورهای دوست، همسایه، جهان اسلام و کشورهایی که در موضوعات مهم بین‌المللی نزدیکی راهبردی با ما دارند هستیم؛ در همین راستا تلاش می‌کنیم در فرصت اجلاس باکو گفت‌وگوهای مقتضی را انجام دهیم تا از نتایج آن مجموعه حوزه فرهنگی منتفع شود.

اسماعیلی تصریح کرد: دوستانم برنامه‌هایی را پیش‌بینی کرده‌اند تا بتوانیم در فرصت محدودی که به واسطه این اجلاس در اختیار داریم حداکثر استفاده را کنیم.

به گزارش ایمنا، ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوی فرهنگ‌ها که با مشارکت وزارت فرهنگ جمهوری آذربایجان، آیسسکو و برخی سازمان‌های بین‌المللی مانند ائتلاف تمدن‌های سازمان ملل متحد برگزار می‌شود، چالش‌های جهانی مربوط به گفتمان تمدنی، همکاری برای مقابله با تنفر و تقویت ارزش‌های صلح مورد بحث و تبادل نظر قرار می‌گیرد؛ پیش از این نیز پنجمین دوره مجمع گفت‌وگوی فرهنگ‌ها در اردیبهشت سال ۱۳۹۸ برگزار شده بود که در آن دوره از این مجمع ۱۴۰ کشور و نهاد بین‌المللی مشارکت داشتند.

کد خبر 749685

دیگر خبرها

  • دیدار دیپلمات‌های ایران و روسیه در وین در آستانه سفر گروسی به تهران
  • ایران اسلامی الگوی وحدت و برادری در جهان است
  • دانشگاه آزاد اسلامی نخبگان منطقه را در مسئله تقریب مذاهب جمع کند
  • ایران اسلامی؛ الگوی تقریب مذاهب در جهان/علما وحدت را در بین مردم اشاعه دادند
  • اولویت امروز جهان اسلام غزه است/ بقاء انقلاب و استحکام آن مرهون وحدت و تقریب است
  • از توجه ویژه به توسعه روابط فرهنگی با همسایگان تا طرح مسئله غزه در اجلاس باکو
  • توجه ویژه به توسعه روابط فرهنگی با همسایگان تا طرح مسئله غزه در اجلاس باکو
  • دیدار مؤسس جمعیت آموزش و فرهنگ مقدونیه با دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی
  • تاریخ سفر گروسی به ایران مشخص شد
  • دیپلماسی فرهنگی در دولت سیزدهم به‌طور جدی دنبال می‌شود