Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «نماینده»
2024-05-07@09:03:50 GMT

گفتار درمانی مشکل زلزله تهران را حل نمی کند

تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۰۲۰۱۳

گفتار درمانی مشکل زلزله تهران را حل نمی کند

به گزارش «نماینده»، محسن هاشمی در جلسه علنی امروز شورای شهر تهران گفت: ‌در سالگرد زلزله غرب کشور قرار داریم، یاد هموطنان آسیب دیده در این حادثه را گرامی می داریم و امیدواریم دستگاههای مسئول در رسیدگی به وضعیت این عزیزان، هرچه سریعتر بتوانند به وظایف خود عمل کنند

وی ادامه داد: شورای شهر تهران مصوب کرد به میزان ده میلیارد تومان به مناطق زلزله کمک را مصوب کرده که امروز بخشی از این کمک در قالب سی دستگاه ماشین آلات به استان کرمانشاه ارسال می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

‌رئیس شورای شهر تهران گفت: سال گذشته و در زمان زلزله گفته شد، که این زلزله هشداری گویا برای شهر تهران است، زیرا که شدت آن نه به اندازه ای است که نادیده گرفته شود و نه به حدی که خسارات وتلفات سنگینی را در تهران ایجاد کند، زمانی که با تعدادی از همکاران شورای شهر تهران در مناطق زلزله زده حضور یافتیم عمق این هشدار را بیشتر حس کردیم، خساراتی که زلزله ای اگر در حد زلزله غرب کشور در تهران رخ بدهد، برجا می گذارد قابل توصیف نیست.

هاشمی گفت:  اکنون پس از یکسال از گذشت این حادثه و دیدن رنج‌های همطوطنان  جای این پرسش است که برای کاهش آسیب‌ها مقابل زلزله چه کرده‌ایم؟ آیا عملکرد مدیریت شهری و دولت در نوسازی بافتهای فرسوده، مقاوم سازی سازه‌های مهم وسیستم مدیریت بحران تحولی چشمگیر یافته است ومی توانیم بگوییم آسیب پذیری تهران را در برابر زلزله کاهش دادیم؟

عضو شورای شهر تهران گفت:‌اگر پاسخ منفی است باید در عملکرد خود تجدید نظر کنیم، متاسفانه امروز و با حضور بیشتر رسانه ها و شبکه های اجتماعی در تصمیم گیری ها، بجای آنکه نظارت عمومی بر عملکرد افزایش یابد، گرایش به سخن گفتن و گفتار درمانی بجای عملگرایی و واقع بینی رشد پیدا کرده است.

هاشمی گفت:  برای مواجه با تهدیدات عینی نظیر زلزله و مشکلات واقعی نظیر آسیب پذیری در برابر سوانح، نیاز به اقدامات اجرایی و فیزیکی داریم، نه آنکه به سخنرانی، وعده دادن و ارائه برنامه های غیراجرایی بپردازیم.

وی بیان کرد: ‌اکنون حدود یک سوم از مدت مسئولیت این دوره مدیریت شهری سپری شده است و سی ماه تا انتخابات آینده باقی مانده است، تا چه زمانی می توانیم با گفتار درمانی وارائه وعده ها یا فرافکنی مشکلات، عملکرد خود را توجیه کنیم. ‌نارضایتی مردم از برطرف نشدن مشکلات اصلی شهر که آسیب پذیری مقابل سوانح طبیعی یکی از مهمترین موارد آن است یک واقعیت است و نمی توان این مطالبه عمومی را نادیده گرفت واز مردمسالاری و دموکراسی سخن گفت.

‌هاشمی بیان کرد:امروزه بخش مهمی از انرژی و وقت مدیریت شهری صرف انتصابات، مهره چینی و مسایل غیر کارکردی می شود و انگیزه کافی برای خدمت و فعالیت موثر در بسیاری از بخشهای به مدیران شهری وجود نداد.
‌پرسنل و مدیران میانی شهرداری باید انگیزه، اراده و پیگیری را در سطوح بالاتر احساس کنند تا نسبت به انجام خدمت دغدغه داشته باشند و بی ثباتی و فعالیتهای سیاسی و خارج از وظایف سازمانی مدیران یکی از آسیبهای جدی عملکرد مدیریت شهری است.

وی ادامه داد: ‌اگر می خواهیم در صورت بروز حوادث طبیعی و سوانح، غافلگیر نشده و دچار بحران نشویم امروز زمان عمل کردن است وباید تحول جدی در روند مدیریت شهری و تزریق انگیزه و همت برای خدمت به بدنه شهرداری صورت گیرد در غیراینصورت پاسخ مناسبی در برابر مطالبات مردم نخواهیم داشت.

منبع: نماینده

کلیدواژه: زلزله گفتار درمانی محسن هاشمی نماینده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۰۲۰۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستیابی محققان به یک هدف درمانی جدید برای کنترل آسیب‌ های مغزی

 محققان با بررسی خصوصیات یک پروتئین خاص موجود در خون به یک هدف درمانی جدید برای کنترل آسیب‌های ناشی از ضربات مغزی از طریق مسدود کردن این پروتئین دست یافتند.

به گزارش ایرنا از تارنمای «مدیکال اکسپرس»، برای بسیاری از بیماران که هر ساله از جراحت مغزی تروماتیک (ضربه‌ای) جان به در می‌برند، نتایج درمانی تفاوت زیادی با هم دارند. این جراحت‌ها نه تنها می‌تواند منجر به از دست دادن هماهنگی، افسردگی، تحریک‌پذیری (impulsivity) و دشواری در تمرکز شود بلکه همچنین ریسک بروز زوال عقل در آینده را نیز افزایش می‌دهد.

فقدان درمان‌های مناسب برای چنین مشکلات گسترده‌ای موجب شد که یک تیم از دانشمندان در «موسسه گلادستون» در آمریکا ضمن تحقیقاتی کشف کنند که جراحت‌های ضربه‌ای مغز چگونه در سطح مولکولی موجب تخریب عصبی (neurodegeneration)‌ می‌شوند. آنها همچنین این مساله را بررسی کردند که برای جلوگیری از آسیب‌های بلندمدت چگونه باید آن فرایند را هدف قرار داد.

دکتر «جائه کیو ریو» از مدیران برنامه علمی در آزمایشگاه دکتر «کاترینا عکاس‌اوغلو» در موسسه گلادستون در این زمینه گفت: ما بر آن شدیم که به این سوال بنیادین بپردازیم که در مغز پس از ضربه دقیقا چه اتفاقی روی‌ می‌دهد که موجب فرایند آسیب و تخریب نورون‌ها میشود.

بسیاری از جراحت‌های ناشی از ضربه مغزی بر اثر سقوط، تصادف رانندگی یا حملات خشونت‌آمیز روی می‌دهد اما بسیاری از آنها نیز در جریان سوانح ورزشی یا عملیات نظامی مانند انفجارها روی می‌دهد. در هر مورد، نیروی خارجی به اندازه کافی قدرت دارد که موجب تکان خوردن مغز در داخل جمجمه می شود و در نتیجه مانع بین مغز و خون شکسته شده و خون وارد می شود.

ریو گفت: ما می‌دانستیم که یک پروتئین خاص خون به نام «فیبرین» پس از جراحت ضربه مغزی در داخل مغز وجود دارد اما تاکنون نمی‌دانستیم که این پروتئین در آسیب مغزی پس از ضربه نقش سببی (causative ) دارد.

در بیماری‌هایی مانند آلزایمر و «ام اس» نشت غیرطبیعی خون در داخل مانع خون-مغز موجب می شود که فیبرین وارد بخش های مسئول عملکردهای شناختی و حرکتی در مغز شود که این منجر به زوال و تخریب عصبی میشود. اما در این مورد، خود جراحت ضربه مغزی موجب نشت خون به درون مغز می شود.

این مطالعه جدید برای اولین بار نشان داد که فیبرین موجب می شود سلول های ایمنی خوب به سلول های بد تبدیل شوند و این مساله موجب التهابات خطرناک و آزاد شدن مواد سمی کشنده عصب‌ها (نورون ها) می شود.

تیم تحقیقاتی گلادستون از فناوری تصویربرداری پیشرفته برای مطالعه مغز موش ها و همچنین مغز افراد دچار شده به آسیب‌های ضربه مغزی استفاده کرد. در هر دو مورد موش و انسان، فیبرین به همراه سلول های ایمنی فعال شده حضور داشت.

به گفته ریو، در این تحقیق مشخص شد که فیبرین این سلول های ایمنی را فعال می کند. ما درک کردیم که اگر بتوانیم فیبرین را مسدود کنیم، می‌توانیم از ایجاد این تاثیرات سمی جلوگیری کنیم، اما این کار باید به شکلی دقیق انجام شود. این محققان از ابزارهای ژنتیکی با یک جهش خاص در فیبرین استفاده کردند که می تواند مانع از فعال سازی سلول های ایمنی توسط فیبرین شود بدون اینکه بر توانایی مفید این پروتئین برای لخته کردن خون تاثیر بگذارد.

«لنارت موکی» مدیر موسسه بیماری‌های عصبی گلادستون در این خصوص توضیح داد: این مطالعه یک راهبرد بالقوه جدید برای از بین بردن تاثیرات مخرب آسیب‌های مغزی را شناسایی کرده است.

وی افزود: آسیب‌های مغزی می توانند تاثیرات بزرگی بر توانایی‌های شناختی و سلامتی عاطفی و مهارت‌های حرکتی افراد بگذارند. بررسی این مساله این سوال را ایجاد می کند که آیا مسدود کردن تاثیرات بیماری‌زای فیبرین می‌تواند نتیجه جراحی مغز را بهبود بخشد و ناتوانی و معلولیت افراد را پس از ضربات مغزی کاهش دهد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • حل مسائل کشور در حوزه زلزله‌های بزرگ ۵ کلانشهر ایران
  • دستیابی محققان به یک هدف درمانی جدید برای کنترل آسیب‌های مغزی
  • دستیابی محققان به یک هدف درمانی جدید برای کنترل آسیب‌ های مغزی
  • استفاده از نظرات نخبگان سرلوحه کار شورای شهر قزوین است
  • در صد و سی و یکمین جلسه علنی شورای شهر اصفهان چه گذشت؟
  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود
  • عضو شورای شهر خواستار شد: برخورد قانونی با خاطیان مرگ کارگر شهرداری تهران
  • برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران
  • لزوم رعایت دستورالعمل استقرار HSE در مناطق/برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران
  • پیش‌ بینی ترافیک و زلزله با متاورس شهری