Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: سخنان وزیر امور خارجه با توجه به روحیه اعتدالی، منطقی و اخلاقگرا بودن ایشان، متقن و مبتنی بر اطلاعات است و می توان به آن اعتماد کرد. آفتاب‌‌نیوز : پروانه مافی در گفت وگو با ایرنا درباره اظهارات محمد جواد ظریف در خصوص موضوع پولشویی اظهار داشت: آقای دکتر ظریف یکی از وزیران قوی و موثر کابینه دکتر روحانی در دولت یازدهم و دوازدهم هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش آفتاب‎نیوز؛ وی افزود: سخنان وزیر امور خارجه کشورمان با توجه به روحیه اعتدالی مبتنی بر منطق و اخلاقگرا ایشان، قطعا از روی بی اطلاعی و یا تهمت و هوس نیست و می توان به صحبت های وی تکیه کرد.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان این که ریشه بسیاری از اتفاقات مالی مربوط به دولت های نهم و دهم یادآور شد: موضوع موسسات مالی از جمله همین موارد بود که برای دولت یازدهم و دوازدهم به یک معضل تبدیل شد.
مافی تاکید کرد: بنابراین صحبت های دکتر ظریف با توجه به اتفاقاتی که در این سال ها رخ داده و پول هایی که به صورت رسمی و یا غیر رسمی از کشور خارج شده متقن و مبتنی بر اطلاعاتی است که قطعا ایشان دارد و می توان به آن اعتماد کرد.
وی درباره مخالفت برخی از افراد یا رسانه های با سخنان وزیر امور خارجه گفت: شدت مخالفت و مقاومت در برابر سخنان اخیر وزیر امور خارجه و مخالفت هابا شفاف سازی بیانگر این است که حتما اتفاقاتی رخ داده و ممکن است سهمی در این اتفاقات نادرست مانند پولشویی داشته باشند.
عضو کمیسیون شورای ها و امور داخلی مجلس تصریح کرد: البته من اتهام نمی زنم اما هیچ دلیلی برای مقاومت برابر شفافیت مالی و فرآیند مبتنی بر روشن شدن موضوعات مالی در کشور قابل توجیه نیست.
مافی توضیح داد: کنار هم گذاشتن ها این حقایق ما را به یک نتیجه می رساند و آن این که افرادی هستند که در این فرآیند نادرست دستی داشتند و شفافیت را مانعی برای حفظ شدن وضعیت خود می دانند.
اظهارات ظریف درباره فسادهای مالی پنهان دلسوزانه است
غلامرضا حیدری نیز اظهار داشت: محمد جواد ظریف از بهترین، مسلط ترین و باسابقه ترین دیپلمات های کشور ما است که در طول این سال ها اقدامات بسیار مثبت و ارزشمندی را برای کشور انجام داده است.
وی با اشاره به این که ظریف در مذاکرات و برجام زیر نظر رهبر معظم انقلاب کارها را جلو برده است افزود: قطعا ظریف اطلاعاتی دارد که ما نداریم. اگر او دغدغه منافع ملی را نداشته باشد آن افرادی که سفارت های عربستان را آتش می زنند دغدغه منافع ملی دارند؟
نماینده مردم تهران در مجلس ادامه داد: آقای ظریف نظام را متهم به پولشویی نکرد بلکه از واقعیاتی سخن گفت که در ایران وجود دارد و باید با آن مقابله کرد.
حیدری افزود: مقابله کردن با این موضوع هم باید ریشه ای باشد، ما بایستی گلوگاه هایی که ما را در این بسترها می اندازد را پیدا و با آن مقابله کنیم . امروز موضوعاتی وجود دارد که ما را به سمت تحریم ها کشانده که باید سرمنشا و علت آن را پیدا کنیم.
این عضو فراکسیون امید مجلس اظهار داشت: ای کاش از ابتدا نگاه ما به دنیا و روابط با دیگر کشورها بر اساس روابط و تعامل مثبت بود، البته این که بعضی ها خود را یکه تاز دنیا می دانند واقعیتی است که وجود دارد. در یک زمان دنیا دو قطبی بود آمریکا و شوروی یکه تاز بودند و پیش از آن نیز انگلیس یکه تاز دنیا بود.
وی ادامه داد: امروز نیز آمریکا فکر می کند یکه تاز دنیا است و بنا به دلایل متعدد فکر می کند همه بایستی تحت امرش باشند، آمریکا نفوذش در ایران در زمان پهلوی دوم بسیار زیاد شد و ایران نقش ژاندارم منطقه را از جانب آمریکا بازی می کرد.
وی تصریح کرد: بعد از سقوط رژیم پهلوی و روی کار آمدن جمهوری اسلامی ایران، این نفوذ قطع شد زیرا مردم ایران می خواستند از این سلطه نجات پیدا کنند، پس از اشغال سفارت آمریکا در ایران، آنان نیز به مقابله با ما پرداختند و تحریم ها علیه ایران آغاز شد.
حیدری ادامه داد: این تحریم ها در ابتدا فراگیر نبود، ما در زمان جنگ هم تحریم داشتیم ولی این تحریم ها مانند امروز نبود تا این که به دولت نهم رسیدیم که به خاطر فعالیت های هسته ای و برخی سخنان نا بجا تحریم سختی شدیم پس از آن با برجام ما از این تحریم ها کمی بیرون آمدیم ولی بعد از روی کار آمدن ترامپ بار دیگر زیر بار تحریم ها رفتیم.
وی افزود: آنچه که برای ما سوتفاهم ایجاد می کند این است می تواند پشت صحنه این قضایا قابل تامل باشد، عده ای سفارت انگلیس و عربستان را به آتش می کشانند تا رابطه ما را با دنیا خراب کنند، در مجلس خلاف آیین نامه مجلس برجام را آتش می کشند وعلیه پیوستن ما به کنوانسیون های بین المللی بنر می زنند.
وی تصریح کرد: این عوامل آگاهانه یا ناگاهانه موجب به هم زدن رابطه مثبت ایران با دنیا می شود این اقدامات ممکن است مشکوک باشد و ما امیدواریم شورای عالی امنیت ملی و وزارت اطلاعات به این قضایا ورود پیدا کنند، ظاهر قضیه نشان می دهد می تواند ارتباطی باشد.
نماینده مردم تهران در مجلس ادامه داد: این ها یک هدف را دنبال می کنند و آن خراب کردن ایران و روابطش با دنیاست، که خلاف منافع ملی است و ایجاد هزینه برای ملت می کند.
وی افزود: یکی از نتایج زیان بار این تحریم ها تکنولوژی دور زدن تحریم است. درست است ما توانستیم با این اقدام نفت خود را بفروشیم ولی از دل این اقدامات امثال بابک زنجانی بیرون آمد آن هایی بیرون آمدند که چمدانی پول جا به جا می کردند وقتی ما زیر بار تحریم می رویم قطعا این موارد نیز پشت سرش می آید.
وزیر خارجه کشورمان در گفت وگو با یکی از خبرگزاری های درباره فضاسازی هایی که علیه لوایح FATF در کشور انجام شده است، گفت: اعتقاد دارم خیلی از این نگرانی ها صادقانه است؛ یعنی دوستان ما نگرانی صادقانه دارند. اما فکر می‌کنم پشت برخی از این نگرانی ها منافع اقتصادی است.
وی افزود: بالاخره پولشویی یک واقعیت در کشور ماست و خیلی ها از پولشویی منفعت می‌برند.
ظریف تاکید کرد: من هیچ دستگاهی را متهم نمی کنم؛ من افرادی که در این قضیه منافع دارند را پشت القا این تصورات میدانم.
این سخنان وزیر امور خارجه موجب انتقاد برخی رسانه ها و چهره های سیاسی مخالف دولت از او شد. کد خبر: ۵۵۶۴۲۸ تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۲

منبع: آفتاب

کلیدواژه: محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه پولشویی مخالفان دولت روحانی اصلاح طلبان پروانه مافی فساد مالی فساد مالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۰۴۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمله تند عباس عبدی به اصولگرایانی که مهدی نصیری را اصلاح‌طلب می‌دانند

عباس عبدی طی یادداشتی در روزنامه اعتماد نوشت: ماجرا این است که آقای مهدی نصیری اعلام کرده که برای یک سفر خانوادگی مدتی را عازم کانادا شده است.

وی در چند سال اخیر مواضع به نسبت رادیکالی علیه ساختار موجود داشت و آشکارا هم بیان و تبلیغ می‌کرد. اتفاقا مواضعی که داشت بخش اصلی اصلاح‌طلبان با آن همراهی نمی‌کردند، هر چند از این نظر که وی منسوب به جناح اصولگرا بود و این حرف‌ها را می‌زد، غیرمنتظره نیست که برخی اصلاح‌طلبان هم مثل اغلب مردم استقبال می‌کردند، چون این مواضع از سوی خود اصولگرایان یا منشعبین آنان زده می‌شد، ولی آقای نصیری هیچ نسبتی با اصلاح‌طلبی به عنوان یک مجموعه‌ای با پیشینه‌ای فکری و سیاسی نداشت و هنوز هم به لحاظ مبانی فکری به مجموعه اصولگرایان نزدیک‌تر است.

البته این فقدان نسبت را نه به عنوان نقطه قوت ایشان می‌گویم و نه به عنوان نقطه ضعف، بلکه یک واقعیت است. ایشان تا زمانی که ایران بودند مواضع رادیکال خود را اظهار می‌کردند، مواضعی که اگر یک نفر از اصلاح‌طلبان اندکی از آن مواضع را می‌گرفت، در چشم به‌هم زدنی بازداشت و بازجویی می‌شد و جایش در زندان بود.

اتفاقا بهترین دلیلی که وی منسوب به اصلاح‌طلبان نیست، همین مصونیت سیاسی و قضایی ناگفته و نانوشته‌ای است که در عمل، مجموعه اصولگرایان از آن بهره‌مندند.

البته آقای نصیری ارتباطات گوناگونی داشت، با اصلاح‌طلبان هم نشست و برخاست داشت، همچنان که با دیگران داشت، ولی هیچ‌گاه به عنوان یک فعال اصلاح‌طلب نه خودش را معرفی می‌کرد و نه کسی به چنین صفتی او را می‌شناخت. شاید هم سعی می‌شد که با چند تن دیگر از دوستان خودشان، جریانی به جز اصلاح‌طلبان و اصولگرایان راه بیندازند که نمی‌دانم چرا نشد یا شاید هم از ابتدا در پی آن نبودند.

حالا و پس از طرح رویکردی سیاسی از جانب او، یک روزنامه وابسته به جناح نواصولگرایان نوشته است که «مهدی نصیری «باطن» اصلاح‌طلبان است که «ظاهر» شده است و حالا اصلاح‌طلبان که سال‌هاست با باطنی غیر از شخصیت متظاهرشده خود با مردم و نظام روبه‌رو شده‌اند، از اینکه یک تازه‌وارد قواعد بازی را رعایت نکرده (یا هنوز نیاموخته) و باطن آنان را آشکار کرده است، به‌شدت دلخور و هراسان شده‌اند و در اقدامی سیستماتیک هر روز یکی از آنان، تکذیب و رد و تکفیر نصیری را برعهده می‌گیرد. غافل از آنکه وقتی چندین سال است تریبونی برای اظهارات او شده‌اند، حالا که یک‌باره نصیری به صحرای سلطنت و براندازی و ضدانقلابی‌گری محض زده است، دیگر کسی از اصلاح‌طلبان نمی‌پذیرد که نصیری را از خود ندانند.»

ابتدا بهتر بود که پیش‌تر با دوستان خود هماهنگ می‌کردند، زیرا اغلب کسانی که موضع مطلوب رسمی گرفته‌اند به درخواست دوستان همان روزنامه بود. مگر آنان که نقدی بی‌طرفانه داشتند. علت نیز روشن است.

من در گفت‌وگویی با خبرآنلاین در همین مورد گفتم که چرا جناح حاکم در این موضوع سکوت کرده است؟ در درجه اول، چون حرف‌های خودشان در نقد آقای نصیری را موثر نمی‌دانند. به علاوه نمی‌خواهند شرمندگی حضور وی در جناح متبوع را یادآور شوند و مسوولیت افکار و رفتار متضاد خود را بپذیرند، افکار و رفتاری که موجب این‌گونه ریزش‌ها شده است. اگر آقای نصیری جایی در میان اصلاح‌طلبان برای خودش می‌یافت احتمالا به آن سوی آب نگاه نمی‌کرد.

گرچه این نحوه نوشتن ناشی از بی‌صداقتی و دورویی است، ولی بی‌عقلی نیز در آن موج می‌زند. چرا؟ فرض کنیم که ادعای نویسنده درست باشد. آیا یک لحظه پیش خود فکر نکرده که اگر اصلاح‌طلبان هم سلطنت‌طلب شده باشند، حتما افراد با گرایش‌های فراتر از اصلاح‌طلبی هم شده‌اند، پس چه کسی برای سیاست رسمی می‌ماند؟ شما که حداکثر ۱۵درصد (با ارفاق) بیشتر نیستید، آن‌هم ۱۵درصد که به لحاظ متغیر‌های اصلی جامعه جزو بخش‌های ضعیف‌تر و کم‌اثرتر است.

اگر اندکی، فقط اندکی درایت بود، حتی باید آقای نصیری را هم به نحوی توجیه و اصرار می‌کردید که وی هم طرفدار سلطنت نیست، حالا یک حرفی زده، وقتی دید که نظراتش درست نیست برمی‌گردد و...، ولی به جای این‌ها یک مجموعه اصلی انقلاب که بسیار فراتر از کل اصولگرایان هستند را نیز باطن‌شناسی می‌کنید و نصیری را باطن آن‌ها می‌دانید. آی‌کیو، در اندازه گنجشک هم نیست.

دیگر خبرها

  • مزیت اصلاح‌طلبان رو به اضمحلال؛ بالشتک ضربه‌گیر بین جامعه و حکومت از میان رفته
  • ادعای بدون سند حجاریان درباره روحانی/ سخنی که خاندوزی باید تکذیب کند
  • حمله تند عباس عبدی به اصولگرایانی که مهدی نصیری را اصلاح‌طلب می‌دانند
  • اصلاح‌طلبان؟ خیر، متشکرم!
  • ادعای‌های متعارض اصلاح‌طلبان در خصوص انتخاب هیئت رئیسه مجلس/ از نگاه چپ‌ها قالیباف با پایداری ائتلاف می‌کند یا با اعتدالی‌ها؟
  • واکنش به اظهارات حسن روحانی درباره دلایل رد صلاحیت خود | آخرین وضعیت لایحه حجاب | شورای نگهبان به مصوبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان ایراد گرفت؟
  • افغانستانی‌ها بمانند یا بروند؟!/ ردّ پای ۲۰ ساله لیدر اصلاح‌طلبان در مشکلات مردم و ایران
  • افغانستانی‌ها بمانند یا بروند؟!/ ردّ پای 20 ساله لیدر اصلاح‌طلبان در مشکلات مردم و ایران
  • واکنش کاردار ایران در لندن به اظهارات وزیر دفاع انگلیس
  • واکنش کاردار ایران به اظهارات وزیر دفاع انگلیس