Web Analytics Made Easy - Statcounter

بغداد - ایرنا - 'سید موسی علیزاده طباطبایی' معاون سفیر جمهوری اسلامی ایران در بغداد گفت: خوشبختانه طی چند سال گذشته با حمایت مقامات عالی دو کشور مرزهای طولانی فیمابین، به مرزهای دوستی و همکاری های اقتصادی تبدیل شده است.

به گزارش ایرنا، علیزاده طباطبایی در جمع شرکت کنندگان در پاویون جمهوری اسلامی ایران در چهل و پنجمین نمایشگاه بین المللی بازرگانی بغداد، گفت: طی دو سال گذشته تمرکز اصلی سفارت جمهوری اسلامی ایران در بغداد بر فعالیت اقتصادی بوده است و اکنون به خوبی نتیجه این فعالیت در کم و کیف روابط دو کشور قابل مشاهده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: ما به عنوان سفارت وظیفه خود میدانیم تا بسترها و تسهیلات لازم را برای ورود و فعالیت های گسترده تجار در دو کشور فراهم و تلاش کنیم در حد امکان موانع را از سر راه برداریم.
علیزاده طباطبایی افزود: حضور قوی شرکت های ایرانی آنهم پس از تلاش های مذبوحانه دشمنان و تلاش برای ایجاد فاصله و التهاب میان دو ملت دوست و برادر، جای خرسندی و تشکر دارد.
وی افزود: این حضور قوی نشان می دهد اولا تحلیل منفی گرایانه در خصوص رابطه عمیق دو کشور همسایه صحیح نیست و همانطور که در مراسم میلیونی اربعین حسینی نیز آشکارا مشخص شد، روابط جمهوری اسلامی ایران با دولت و ملت عراق عمیقتر از آن است که از دسیسه ها و فتنه انگیزیها تاثیر جدی ببیند هر چند دشمنان به توطئه های خود ادامه دهند.
معاون سفیر جمهوری اسلامی ایران در بغداد گفت: ما دو کشور و دو ملتی نیستیم که با فاصله های دور صرفا بر اساس منافع تجاری بخواهیم ارتباطی را تداوم بخشیم بلکه تاریخ، جغرافیا و فرهنگ مشترک داریم و مطمئن هستیم که هیچ موجی نخواهد توانست به این روح مشترک آسیب برساند.
علیزاده طباطبایی افزود: شما تجار و صنعتگران که با تدبیر، تلاش و پشتکار زمینه های زیست بهتر و رفاه را برای انسان های دیگر از جمله شهروندان ایرانی و عراقی فراهم می کنید نقش موثری در این زمینه دارید.
وی با تاکید بر ضرورت داشتن نگاه بلند مدت و رویکرد سرمایه گذاری پایدار در همکاری های میان ایران و عراق افزود: این اقدام سبب می شود علاوه بر سود تجاری فرصت های اشتغال برای جوانان دو کشور فراهم شود.
معاون سفیر ایران در بغداد افزود: در این زمینه می توان به تاسیس شرکت های مشترک فکر کرد و با همکاری مشترک به گسترش همکاری های اقتصادی روی آورد.
وی اضافه کرد: با عنایت به روابط سیاسی و مردمی عالی دو کشور همسایه می توانیم حجم مبادلات اقتصادی و سرمایه گذاری دو کشور را بیش از پیش توسعه دهیم.
نشست مشارکت کنندگان در پاویون جمهوری اسلامی ایران در نمایشگاه بین المللی بازرگانی بغداد با تجار و بازرگانان عراقی همراه با ضیافت شام با حضور سید موسی علیزاده طباطبایی معاون سفیر ایران در عراق، حسینی دبیرکل اتاق بازرگانی مشترک ایران و عراق، رئیس اتحادیه اتاقهای بازرگانی عراق، رئیس اتاق مشترک عراق و ایران، مدیر مرکز خدمات تجاری وزارت بازرگانی عراق و رایزن بازرگانی ایران در عراق برگزار شد.
در این نشست در خصوص آخرین وضعیت همکاری ها و زمینه های جدید همکاری بحث و تبادل نظر شد.
در چهل و پنجمین نمایشگاه بین المللی بغداد ۶۰ شرکت ایرانی تولیدات خود در بخشهای مختلف غذایی، ساختمانی، بهداشتی، فرش، زعفران، ماشین آلات، فولاد و میلگرد، تجهیزات خودرو، لوله و پروفیل، صنایع پلاستیکی، فراورده های کشاورزی و تبدیلی، خدمات فنی و مهندسی، دستگاههای خطوط تولید و غیره به نمایش گذاشته اند.
امسال ۱۸ کشور شامل ایران، عراق، سوریه، پاکستان، ژاپن، اردن، فرانسه، آلمان، اندونزی، ایتالیا، فلسطین، کره جنوبی، تایوان، مجارستان، اکراین، اسپانیا، هند و تونس حضور دارند که بالاترین ضریب مشارکت مربوط به ایران میباشد.
خاورم *2**380**

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي ايران عراق نمايشگاه بغداد پاويون ايران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۰۵۰۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به دنبال گسترش روابط اقتصادی و تجاری با چین هستیم

استاندار هرمزگان در دیدار با مدیرعامل شرکت دولتی چاینا انرژی، با تبیین ظرفیت‌های همکاری هرمزگان از گسترش روابط با چین خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، مهدی دوستی، استاندار هرمزگان در دیدار با چای‌لی، مدیرعامل شرکت دولتی چاینا انرژی با اشاره به روابط دوستانه میان دو کشور ایران و چین، اظهار داشت: روابط دیرینه دوستی میان ایران و چین در دولت سیزدهم گسترش یافته و هرمزگان هم به دنبال توسعه روابط در زمینه‌های مختلف است. 

وی با تشریح زمینه‌های همکاری‌های گسترده دو جانبه و تبادلات مختلف اقتصادی، افزود: معتقد هستیم مردم باید ثمره دوستی ایران و چین را در مظاهر توسعه بصورت ملموس مشاهده کنند. 

استاندار هرمزگان ظرفیت‌های هرمزگان در حوزه پالایشگاهی را آماده همکاری دانست و گفت: هرمزگان پالایشگاه‌های متعدد با ظرفیت یک میلیون بشکه را در دست اجرا دارد که زمینه استفاده از کمک‌های فاینانسی و سرمایه گذاری کشور چین برای تکمیل وجود دارد.

وی با تاکید بر شناخت کامل ایران از توانمندی‌های چین در حوزه پتروشیمی تصریح کرد: بستر لازم برای بهره‌مندی از این توانمندی در طرح‌های توسعه پالایشگاه بندرعباس وجوددارد و آماده‌ی دریافت مشاوره فنی از جانب چین هستیم.

دوستی با اشاره به سیاست دولت در تکمیل زنجیره‌های شیمی - معدنی در کشور با هدف کاهش خام فروشی، گفت: ایران کشوری است که علاوه بر ذخایر خوب معدنی، در حوزه ذخایر نفتی نیز در جایگاه خوبی قرار دارد، برای ایجاد زنجیره‌های ارزش و تکمیل زنجیره شیمی - معدنی کشور با توجه به تجربیات کشور چین خواستار دریافت مشاوره از طریق انعقاد قرارداد هستیم. 

وی استفاده از تجربیات چین در حوزه شور ورزی را مهم دانست و با تاکید بر ظرفیت ویژه جزایر استان، گفت: توسعه کشاورزی با آب دریا مورد توجه ماست و پتانسیل بسیار بالایی هرمزگان برای جذب گردشگر که سالانه میلیون‌ها نفر فقط از جزایر استان بازدید می‌کنند، آماده‌ایم در این جزایر با سرمایه‌گذاری چین بخشی از زیرساخت‌های گردشگری و هتل احداث شود. 

دوستی با اشاره به لزوم تکمیل کریدور شمال جنوب نیز گفت: در حوزه پس کرانه بندر شهید رجایی برای همکاری حاضریم همچنین در زمینه توسعه سیستم‌های کنترل خطوط ریلی و استفاده از تجربیات خوب کشور چین در ترکیب ظرفیت‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری برای حوزه بنادر و خطوط ریلی آمادگی همکاری وجود دارد. 

وی با اشاره به توسعه صنعت فولاد ایران، چالش اصلی را سنگ آهن و راه نجات را ذخایر هماتیت دانست و گفت: ما در دیپلماسی با دوستانمان صریح حرف می زنیم و با غربی ها شطرنج بازی می کنیم در همین راستا ذخایر خوب هرمزگان ما را در مسیر فعال‌سازی این پتانسیل قرار داده و برای شروع کارهای مشترک با کشور چین و سرمایه‌گذاران این کشور لازم است کارگروه‌هایی را تعیین و طبق برنامه زمان‌بندی مشخص عمل کنیم.

انتهای پیام/864/

دیگر خبرها

  • امضای ۵ سند همکاری بین ایران و سریلانکا
  • ۵ سند همکاری میان مقام‌های ایران و سریلانکا امضا شد
  • پنج پیشنهاد ایران برای تقویت امنیت اطلاعات در جهان
  • این پست عجیب اردوغان به زبان عربی جنجال به پا کرده
  • عزم ایران و پاکستان برای تبدیل مرز «صلح و دوستی» به مرز «رفاه مشترک»
  • مرز مشترک پاکستان و ایران باید «مرز صلح و دوستی» باشد
  • به دنبال گسترش روابط اقتصادی و تجاری با چین هستیم
  •  توصیف اردوغان از بغداد جنجال به پا کرد + عکس
  • آماده گسترش روابط با ایران و اصفهان هستیم
  • بررسی موضوع تسهیل صادرات محصولات کشاورزی به عراق